Lutz Bachmann twittert – “Lügenpresse” helemaal over de toeren

Screenshot_1

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Enkele jaren geleden nog zou men hetgeen zich op dit moment in de systeem-pers afspeelt toegeschreven  hebben aan “vakantievulling”. Omdat er gewoon niets te berichten is, buitelt men over elkaar heen vanwege een posting op Twitter. In werkelijkheid is er echter in de ineenstortende staat op dit moment meer dan genoeg wat de moeite waard zou zijn om over te berichten. Desondanks schaamt de propagandamachine zich niet om met grote koppen te berichten over een tweet van PEGIDA-chef Lutz Bachmann op Oudejaarsavond.

Oudejaarsnacht was er in München sprake van terreuralarm. ´s Middags al had de politie van München getwitterd:

Actuele aanwijzingen dat er in #München een terreuraanslag is gepland. Vermijd u a.u.b. grote mensenmenigtes en de stations hoofdstation + Pasing.

Lutz Bachmann, die erom bekendstaat ondanks de ernst van onze situatie absoluut gezond en gewoon niet links verbitterd op veel dingen met humor en ironie te reageren, twitterde daarop:

Alle #Welcome-klappers dienen onmiddellijk te verzamelen op het hoofdstation in München! #RefugISISnotWelcome

Hiermee maakte hij iedereen belachelijk die de hele zomer de invasie, en met haar de het land binnenstromende terroristen, met teddyberen op de stations had begroet.

Verder in de avond ging men alleen nog maar uit van een serieus te nemen dreiging. De Beierse minister van Binnenlandse Zaken, Joachim Herrmann, verklaarde: “We hebben de algemene lijn ons niet door terroristen ons leven te willen laten dicteren”, maar er zouden concrete aanwijzingen zijn geweest naar vijf tot zeven zelfmoorddaders, aldus Herrmann diep in de nacht. Het hoofdstation van München en het station Pasing werden daarop geëvacueerd en afgesloten. Wat verstandig en gewoon de taak van onze veiligheidsautoriteiten is.

De acute, concrete bedreiging is u weer gerelativeerd en inmiddels is iedereen weer ontspannen. Met uitzondering van het inofficiële ministerie van Propaganda (schuilnaam “Vrije Pers”). Maar niet zozeer het feit in welke catastrofale toestand zich de veiligheidssituatie in Duitsland bevindt windt de staatsschrijvers op, nee, dat is de tweet van Lutz Bachmann, die veel zwaarder schijnt te wegen.

“Lutz Bachmann choqueert met tweet over terreurwaarschuwing”, kopt bijvoorbeeld de AZ. “Na terreuralarm in München – Bachmann bespot de ´Welcome-klappers´”, schrijft n-tv. Met “Lutz Bachmann stuurt smakeloze tweet” opent het Handelsblatt. Maar ook Stern, de Welt, de Rheinische Post, de tz, web.de en zelfs The Guardian is dat een bijdrage waard – volkomen van de pot gerukt!

Iedereen windt zich op over de PEGIDA-chef. Dat is blijkbaar veel gemakkelijker dan je ermee bezig te houden hoe het überhaupt tot de situatie komt om met zulke zwarte humor op de intussen helaas tot het dagelijkse gebeuren behorende levensbedreigende toestanden in Duitsland te reageren. Het is gemakkelijker en héél goedkoop om de boodschapper dood te slaan om je maat niet met de boodschap zelf te hoeven bezighouden.

Dit verhaal maakt Lutz Bachmann echter alleen maar sympathieker. Want het verbeten, beestachtige meningsfascisme en de spreek- en denkverboden van de linkse idioten in het land maken het leven met de door het regime geënsceneerde waanzin alleen nog maar ondraaglijker.

Lutz Bachmann daarover op Facebook:

Gezond Nieuwjaar!

Wie had dat gedacht, dat een tweet voor zoveel opwinding kan zorgen? Terwijl ik alleen maar dacht aan de woorden van ?#?IMErika?, die “WIR SCHAFFEN DAS” zei.

Dan lukt men het toch ook om met ballonnen, teddyberen en applaus de zieke, religieus verwarde radicale islamieten, van wie immers zelfs van officiële zijde gezegd wordt dat zij zich onder de stroom asieleisers mengen, gewoon weg te applaudisseren in plaats van d.m.v. een verstandige, doordachte asielpolitiek en scherpe grenscontroles de terroristen uit te sorteren, toch?

In die zin, welterusten! Wij zijn klaarwakker en zullen ook in 2016 openlijk, luid en onverstoorbaar wijzen op de waanzin en de systeemloosheid van onze regering!

PEGIDA LEEFT!

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Lutz Bachmann twittert – “Lügenpresse” helemaal over de toeren

 1. Tistochwat zegt:

  [quote] Bachmann bespot de ´Welcome-klappers [/quote]

  Zelfs al ZOU hier sprake zijn van spot, dan NOG heeft Bachmann groot gelijk.
  Ik vind het een meesterlijke opmerking!

  Ik zou er aan willen toevoegen:

  Hey stelletje kwijlende welkom-roepers, ga NU eens lekker naar dat hoofdstation om er “hartelijk welkom” te gaan staan zingen? SUKKELS!
  Met een beetje geluk ontkom je misschien ook nog wel aan de GROTE BOEMMM!

  Like

  • Van middag ook zo’n dwaze bij omroep Brabant.
   Ze was naar Griekenland geweest om daar de gelukzoekers,cq immigranten te helpen,en ja,ze was toch een goedmens hierdoor.
   Maar ze kon niet begrijpen dat we in Brabant niet veel meer gelukzoekers,cq immigranten opnamen.
   Dit kind is in mijn ogen geheel de weg kwijt,want we zijn van origine met 14 miljoen autochtonen nog aanwezig in Nederland,en er zijn al meer dan 3 miljoen immigranten in ons eens zo mooie Nederland,en dan ieder jaar 50.000 er bij,dat kan nooit goed gaan.
   De uitkeringen gaan in grote getallen naar deze groep van mensen,en zelfs na drie generaties lukt het velen nog niet om mee te doen in ons eens zo mooie Nederland.
   Velen hebben hun opleiding niet afgemaakt,en zij die dat wel hebben gedaan komen moeilijk aan werk,omdat de ervaring van de werkgevers slecht is met dat vreemde volk.
   Maar dan komt het,hoe lang kan de overheid de Sociale uitkeringen nog betalen,want in Spanje kon dat drie jaar geleden al niet meer,met als enige voordeel,de gelukzoekers komen nog wel naar Spanje (enkelen),maar blijven er niet,zij weten ook wel waar de geldstroom richting hen nog steeds bestaat.
   Maar waar ze ook als ratten bij elkaar kruipen,en hun eigen taal kunnen blijven spreken,en veel hulp voorradig is.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Hendrik Beije: 16.26. uur. En daarbij dit gegeven nog, meneer Beije; een econoom heeft het al gezegd in de jaren ’90 van de vorige eeuw; citaat; “Massa-immigratie en daarbij het in stand houden van de sociale zekerheid, van elk land is onmogelijk”. Einde citaat. En zie wat de RODEN/SOCIALISTEN, samen met de andere huichelaars van “links tot rechts”, doen, ze laten er 100 duizenden binnen, uiteraard op bevel van STASI MERKEL! Verder sta ik volledig achter de tweet, van Lutz Bachmann.

    Like

 2. ildiko zegt:

  VIVA PEGIDA ! VIVA VRIJHEID ! VIVA VRIJ EUROPA !

  Like

 3. De linkse leugenpers is mede-verantwoordelijk voor de komende catastrofe!

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Ja, had het al gezien in de Duitse MSN-nieuws, met persoonlijke reacties en al op deze tweet.

  Maar wat een terechte tweet en “voll lustig” zoals de niet-gutmenschelijke Duitsers zullen zeggen.

  Enfin, deze verontwaardiging is eigenlijk ook wel weer goed te begrijpen.
  Immers, niemand wordt graag met zijn eigen stommiteiten geconfronteerd.
  En ondanks dat de gutmenschen met de kracht der vertwijfeling proberen vast te houden aan hun illusoir wereldbeeld, sijpelt een beetje van de realiteit soms toch in die hersentjes binnen. En dat doet dan erg veel pijn.

  Vergelijk het maar met het gevoel van superioriteit waarmee de mohameddanen zijn behept, welk gevoel keer op keer weer op de proef wordt gesteld door het moeten constateren dat baardgroei, de enige groei die zij in deze wereld en in hun leven weten te realiseren.
  Vandaar al die gefrustreerde boosheid.

  Like

 5. Edjan zegt:

  Jaha, maar Bachmann suggereert met zijn tweet dat er een verbanD is tussen (het verwelkomen van) vluchtelingen en terreur. En dat is tegen het zere, politiek correcte been van het profitariaat.

  En alsof dat nog niet erg genoeg is, suggereert Bachmann daarbovenop nog eens, dat de welkomszangers wat hem betreft rustig opgeblazen mogen worden in dat station. Neenee, dat schrijft hij niet maar de suggestie is er wel. En dat is natuurlijk keihard tegen het andere zere been. Vluchtelingen zijn lief en zielig en dus zijn vluchtelingenverwelkomers goed en hoogstaand. Die ga je toch niet dood wensen? Zij die in deze moeilijke dagen dienen als lichtend voorbeeld voor het ontaarde plebs?

  Like

  • Tóch bevat de opmerking van Bachmann een kern van waarheid, waar ze niet omheen kunnen; dat maakt ze juist zo hèls!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Wijnand Stam zegt:

    Beste Theresa, die Bachmann is slim en sluw genoeg om
    zijn opponenten van de kranten en tijdschriften etc. te ge- en
    misbruiken. Hij heeft zijn opmerking prachtig cryptisch verpakt en wil
    je een cryptogram oplossen, dan vereist dat denkwerk. Welnu dat
    vermogen heeft dat journaille overduidelijk niet. Heetgebakerd,
    geschoffeerd, diep gekwetst als ze zijn schrijven ze mee aan hun eigen
    ondergang en die instrumenten reikt Bachmann zonder dat ze het
    beseffen aan. Hoe meer kranten zich aan de waanzin van nu aansluiten
    des te beter het voor Bachmann is. Altijd goed te weten wie je vijanden
    zijn en wàt je van hen kunt verwachten. Ontegenzeglijk komt het moment
    van de waarheid en dan hoeven ze geen kleur meer te bekennen. Dan
    hebben ze de journalistiek al voldoende schade berokkend, en komt er
    een ander tijdperk. Bachmann doet eigenlijk hetzelfde als Wilders.
    Schop maar lekker tegen me aan, betere en goedkopere reclame is er niet.

    Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  Over LügenPresse gesproken… zeer helder artikel en ook de reacties zijn ZEER LEERZAAM!

  al die links zijn een duidelijke handleiding hoe de ‘media’ te ‘zien’

  Oud NOS medewerker klapt uit de school
  20 reacties
  media1-300×2721
  Waarschuwing: de mainstream media zoals de NOS zijn niet een reflectie van de realiteit.

  Irma Schiffers heeft op haar website een interessant interview gepubliceerd met Janneke Monshouwer een oud medewerker van de NOS die vorig jaar een boek uitbracht over haar ervaringen met de NOS en het mainstream nieuws onder de titel: Ander Nieuws; Wat het Journaal niet uitzond.

  Het lijkt erop dat Nederland hiermee nu ook haar eigen nieuws klokkenluider heeft, zoals Udo Ulfkotte in Duitsland de leugens en manipulaties van de mainstream media daar bij een breed publiek liet zien met zijn boek: Gekochte Journalisten.

  Hier een aantal fragmenten uit het zeer lezenswaardige interview: LEES vervolgens ZELF 😉
  t zal je GOED doen!

  http://achterdesamenleving.nl/oud-nos-medewerker-doet-een-boekje-open-de-mainstream-media-in-nederland/#.VoernfnhCUn

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Scarlatti Bombatti: 12.55. uur. Goed dat U ons dat laat weten. Ik ga het met genoegen nog lezen!

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Ik had het afgelopen week al gelezen en ik vind het grandioos dat dat nu eindelijk eens in de openheid komt,want dat zou tijd worden!Niks:complot denken,maar harde,banale realiteit!

   Like

 7. Benesha zegt:

  In feite zou Bachman als leider van Pegida slimmer moeten zijn dan zijn tegenstanders zelf munitie aan te reiken om heel de beweging als een bende scorremorrie weg te laten zetten. Een echte leider met power zou hetzelfde kunnen tweeten op een subtielere wijze. Het doet mij denken aan de veel slimmere aanpak van de voorzitter Van Grieken van het VB. Het verschil met De Winter is groot en het VB zal onder Van Grieken weer opstaan.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   U schijnt nog niet te begrijpen dat de polarisatie binnen de ” samenleving ” vergroot dient te worden, om het allemaal heel veel duidelijker te maken.

   Of wilt u de zombies uit hun lethargie praten blijven praten net zolang totdat het te laat is, als het al niet te laat is .

   Want wat binnen is krijg je er echt niet meer uit.
   1% van 1.000.000 is , ja u kan het echt hoor is 10.000, wat als dat nu de vooruitgeschoven stoortroepen van allah zijn ?

   Doen we er voor de gein nog 100.000 waterdragers bij.

   Echt tijd om maar eens wat duidelijker te worden ,

   Like

   • Benesha zegt:

    Uw reactie op de mijne is compleet naast de kwestie en het is zelfs raden naar wat uw punt is. Ik zeg alleen dat Bachman de boodschap wat intelligenter moet verpakken. Alleen zo kan je met Pegida vooruit.

    Like

 8. Ron zegt:

  Als we het toch over de leugenpers hebben, hebben jullie deze al gezien? Die wordt door de leugenpers angstvallig verzwegen.

  TBC besmettingsgevaar is groot.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/12/Ziekenhuis-waarschuwt-10-migranten-heeft-TBC-besmettingsgevaar-is-groot

  In de reacties lees ik onder andere er eentje van een medicus.
  Citaat:

  In Duitsland is het 10% TBC onder de ‘vluchtelingen’, en ik heb geen enkele reden om aan te nemen dat dat hier bij migranten in NL beter zal zijn. Fijn idee als je in Nijmegen woont, met om de hoek in Heumensoord dat grootste opvangkamp van NL met 3000 (m.i. overwegend) eco-migranten: Dat zou dan (conform Duitsland) neerkomen op 300 TBC-positieven in die omgeving! En dan juist de zogeheten ‘open’ oftewel erg besmettelijke vorm.

  /Einde citaat

  Leuk heh dat de leugenpers dit voor ons verzwijgt.

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Ik schreef ongeveer 20 jaar gelden al over de demografische ontwikkelingen, noemde dat vanwege de duidelijkheid maar de kut en lul als wapen van de islamitische veroveraar .

  Laten we nu even voor het gemak die 1.000.000 immigranten in Duitsland nemen die voor 90 % in de gevecht en geslachtsrijpe leeftijd zijn en van het manlijke geslacht zijn .

  Door gezinshereniging komen daar dus in de komende jaren op zijn minst 3 personen per manlijke vluchteling bij ( reëler zal blijken te zijn 5 a 7 personen )

  900.000 x 3 is 2.700.000 miljoen, nu verslijten zij de geslachtsdelen niet met urineren maar fokken er een paar bij .

  laten we er van uitgaan dat er 2 kinderen bij gefokt worden.

  900.000 x 2 is 1.800.000

  Tellen we dat even bij elkaar op 2.700.000 + 1.800.000 = 4.500.000 islamieten erbij .

  Dan vergeten we voor het gemak en de duidelijkheid maar even dat de kindertjes ook gaan fokken en de overgekomen familie leden dragen natuurlijk ook hun steentje bij in dit geval kindertjes .

  Dus het is reel te stellen dat we er van uit kunnen gaan dat op kort termijn , enkele jaren dus we de 1.000.000 zien aangroeien tot een kudde van 7.000.000 opvreters en allah achterlijke barbaren , verontschuldiging , moet zijn , broodnodige hoogopgeleide koppensnellers !

  Over een eigen graf graven gesproken , u krijgt straks gewoon een duwtje in de rug en daar ligt u dan in uw eigen gecreëerde graf met uw ” kunnen we er over praten ”

  gooien we er gewoon wat vlaggetjes met : vluchtelingen welkom erop !

  Duidelijk ?

  We moeten gewoon wat duidelijker worden wat meer polarisatie , dat is immers het gereedschap van de duidelijkheid in deze verwarde samenlevingen die hun identiteit geheel verloren zijn .

  Like

 10. Koos zegt:

  Het is dezelfde kleinburgerlijke gechoqueerdheid als in de jaren 50/60, als er iemand op TV een schunnig woord had gebruikt.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Ha die Joop!
  Allemaal apekool toch?
  De garoete, 50 jaar beschaving meegemaakt!
  Daarvoor 16 jaar in de luwte van de beschaving gebivakkeerd.
  Vrijheid zit in je genen, niet in je gehersenspoelde hoofd, proost!
  Leve de VPRO, maar niet heus.


  Boer Koekoek wilde het land een halve meter ophogen, alle boeren hadden rugpijn, en dan was de pijn een stukkie minder.
  Je blijft wel een vriend Joop.
  [bbrrr, wat een bizar verhaal, dat komt omdat ik een rigoreuze puriteinse republikein ben]
  Mijn afweer is gereed hoor.
  Schiet ze allemaal de lucht uit.

  Like

 12. Sjun Demartelaere zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s