Vluchtelingenhelper: Zo verdient Tony Blair´s voormalige minister van Buitenlandse Zaken jaarlijks € 550.000,-

Screenshot_13

David Miliband

(Vertaling: E.J. Bron)

David Miliband, de voormalige Britse minister van Buitenlandse Zaken onder Tony Blair, verdient als chef van een hulporganisatie voor vluchtelingen in New York jaarlijks € 550.000,- Dat berichtte de “Daily Mail” op 31 december.

David Miliband werd in het jaar 2013 president van een grote hulporganisatie voor vluchtelingen. Het “International Rescue Committee” (IRC) is werkzaam in meer dan 30 landen en wil graag helpen “te reageren op de ergste humanitaire crises in de wereld”. Volgens de organisatie, die officieel een onderneming zonder winstoogmerk is, gaat 5% van alle inkomsten naar management en algemene kosten, 93% gaat direct naar de armen.

Het IRC werd opgericht in 1933 op basis van een idee van Albert Einstein – het zou mensen moeten helpen om aan het naziregime te ontsnappen. Tegenwoordig is de miljardair George Soros een van de belangrijkste ondersteuners.

Zoals de “Daily Mail” berichtte, is de voormalige Britse minister van Buitenlandse Zaken van Tony Blair, David Miliband, “een oude kameraad” van Soros en verdient hij nu jaarlijks £ 425.000,- (omgerekend € 550.000,-) als chef van de in New York gevestigde liefdadigheidsorganisatie.

Het Britse boulevardblad kon het niet nalaten om erop te wijzen dat Miliband £ 40.000,- meer dan zijn voorganger en bijna driemaal zoveel als de Britse premier (£ 142.500,-) verdient.

“Daily Mail” schreef: “Ali G-Star Sacha Baron Cohen en zijn vrouw, de actrice Isla Fisher, schonken het IRC deze week $ 500.000,- en wilden daarmee de wanhopige “vluchtelingen” uit Syrië helpen. Wat het gulle stel echter niet kon weten: hun schenking volstaat niet eens om het salaris van David Miliband, de voorzitter van de Amerikaanse hulporganisatie, te betalen.”

Bron:
www.epochtimes.de
epoch times

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Graaien, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

12 reacties op Vluchtelingenhelper: Zo verdient Tony Blair´s voormalige minister van Buitenlandse Zaken jaarlijks € 550.000,-

 1. Benesha zegt:

  Walgelijk zoals alles waar de naam Soros in opduikt.

  Like

 2. carthago zegt:

  Een fractie nog maar van wat Tony Bler aan het faciliteren van een kalifaat in het middenoosten verdient, ongeveer 10 miljoen per jaar,old boys network.

  Like

 3. kraftavilqa zegt:

  Links lullen rechts vullen heet dat toch en dat zien we hier niet voor ’t eerst toch? Ja ja in iedere socialist zit een kapitalist struggling to get out.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Zo kennen we de ware SOCIALIST weer. Milliband voldoet aan het adagium: “links lullen, rechts zakken vullen”.

  Like

 5. fleckie zegt:

  Als men weer eens een zieligheidsverhaal ‘moet aanhoren’, kan men als antwoord dit ‘ gegeven’ aan die persoon mede delen, ( hoeveel dus alleen al EEN persoon verdient, aan HUN ‘zieligheid’

  Like

 6. Pingback: Vluchtelingenhelper: Zo verdient Tony Blair´s voormalige minister van Buitenlandse Zaken jaarlijks € 550.000,- | Rechtsaf doorzee

 7. Hendrik M. zegt:

  Snap niet dat iemand nog geld geeft aan organisaties die het geld gebruiken voor hun eigen bijzonder riante instandhouding…
  Zelf geef ik niets meer aan instanties waarvan de directeur meer dan € 100.000 meent te moeten opstrijken.

  Like

 8. Theoden zegt:

  Einstein dacht zelf ook dat hij een genie was en overal verstand van dacht te hebben.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  IK heb weleens gelezen dat het bijna twee jaar duurt, voordat je geld, als je maandelijks aan die goede doelen zou geven, terecht komt waar het hoort terecht te komen.

  Like

 10. Jan zegt:

  Tony Blair vroeg een half miljoen dollar voor een betoogje op de Wereld Honger Conferentie

  Tony Blair Demanded Over $500,000 to Speak at World Hunger Conference for 20 Minutes

  De jacht waarop Blair verbleef om de situatie in Syrië te bespreken
  (Blair is socialist)

  The organizers disinvited him.

  For a mere 20-minute speech, Blair’s representatives asked for a £250,000 fee plus an additional £80,000 for expenses. The total, £330,000, is approximately $502,000 USD.

  http://linkis.com/bennorton.com/U75xP

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s