Het ware motief achter de massamigratie

Screenshot_21

(Door: Mathijs Koenraadt)

De lage lonen industrie bepaalt de grenzen van het Westen

Migratie is van alle tijden, maar de afgelopen halve eeuw aan massamigratie naar Europa is historisch gezien de uitzondering op de regel.

We zijn allemaal afstammelingen van migranten, maar de meesten van ons stammen niet af van illegale migranten. De miljoenen Europeanen die met de Holland-Amerika Lijn van Amsterdam naar New York trokken, vulden een economische vraag in. Ze werden bij aankomst verwerkt op Ellis Island, waar ze moesten slagen voor een medische keuring en een intelligentietest. Vielen de gelukszoekers af, dan werden ze zonder pardon per eerstvolgende boot weggestuurd.

Lees verder>>>
(h/t “Fubar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Immigratie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het ware motief achter de massamigratie

 1. Jan zegt:

  Syrische parasiet met vier vrouwen

  Like

 2. Nik F zegt:

  Goedkope werknemers is één verklaring, maar zelf geloof ik daar niet in. Hoge politici weten vaak niet wat voor een uitschot ze importeren. Rapporten laten zien dat het om hoog-gekwalificeerde mensen gaat, dus daar vertrouwen ze dan maar op.

  Anderen menen dat mensen blanco geboren worden en dat alles is aangeleerd. Een blanco mens met een bepaalde opleiding leidt tot een bepaalde uitkomst – in hun hoofden – in de praktijk werkt dat vaak niet. Er zijn aangeboren componenten, mensen worden niet blanco geboren.

  Verder is het totale onvermogen van veel mensen om macro-economie te begrijpen. Ze gunnen iedereen die het moeilijk heeft een dikke uitkering, maar snappen niet dat het ook betaald moet worden, en dat dat niet kan als er te veel zijn.

  Verder de totale overschatting van vluchtelingen door Nederlanders. Als vluchtelingen een beetje Engels kunnen denken veel Nederlanders dat de vluchteling een goede baan zal vinden. Het is wensdenken en nergens op gebaseerd.

  Dan blijft er nog de complottheorie dat er een of ander oud boek gebruikt wordt als leidraad – uit Babylon bijvoorbeeld. Misschien is er een of ander geheim plan om de blanke Europeaan uit te roeien. Wie het weet mag het zeggen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal met het artikel eens. Ik heb al in een eerder stadium, de hypocrieten van werkgevers benoemd, die in handjeklap met politici massaal mensen uit Oost-Europa toelieten, omdat ze deze mensen geen CAO loon hoefden te betalen. Ik noem met name de gluiperd Wientjes, de grootste hypocriet in deze, met zijn CDA achtergrond. En na het kabinet Den Uyl, ging de instroom van werknemers uit Oost-Europa en uit Azië gewoon door, ondanks het feit dat de toenmalige Koningin Juliana, van het kabinet van Agt/Wiegel moest waarschuwen dat Nederland overvol was. Wat een vuile huichelbende. En nadat de smeerlappen van de EEG in 1975, het Verdrag van Straatsburg ondertekenden, werd ook nog even besloten, dat wij als burgers het maar moesten slikken dat ALLE MOSLIMS naar Europa en uiteraard Nederland mochten komen. En welke partijen hebben vanaf 1972 onafgebroken geregeerd: PvdA,CDA,VVD en D66. Die verraderpartijen en hun vrindjes de werkgevers, hebben ons belogen, bedrogen, en bestolen. En dat gaat gewoon door!

  Like

 4. Hoezo goedkoop werkvolk? Voor welke baantjes dan? Er zijn geen ongeschoolde baantjes meer omdat ze de fabrieken met ondernemers en productie en al naar het goedkopere India of zo hebben gepest. Daarom zijn we een kenniseconomie geworden waarin onze geleerden en andere gestudeerden de kennis van een pinda en het opleidingsniveau van de vroegere 2e klas van de lagere school hebben.En gelukszoekers zouden voor minder loon komen werken terwijl je hier als ondernemer door minimumlonen en CAO-dwang niks minder mag betalen, de loonkosten tot de hoogste in de wereld behoren en als er eentje het in de rug krijgt of een burn-out met al die doorbetalingen mag jij de boot verkopen en zelf de steun ingaan. Zolang die er nog is..Ja, we worden beflikkerd en leeggeroofd.

  Like

 5. jowitteroos zegt:

  Alsof al die zogenaamde vluchtelingen die ziekten/zogenaamd religie etc massaal aan het werk gaan………………. Er zullen wel belangen op grondstoffen zijn in Syrie. De reden dat die ‘religie’ massaal hierheen gehaald wordt heet islamisering. De paus zie het recent nog: men wil één ‘geloof/religie’…………

  Like

 6. Of 17 miljard waarschijnlijk voldoende is?

  De vluchtelingen crisis belast de staten volgend jaar krachtig. Volgens berichten in de media, is bijna €17 voor de verzorging van migranten gepland voor het jaar 2016 Maar zelfs dit bedrag blijkt misschien niet voldoende zijn.

  Like

 7. Jan zegt:

  Asylant kassiert doppelte Sozialleistungen und klaut auch noch

  Doppelte Registrierungen und damit auch doppelte Sozialleistungen scheinen immer noch kein Problem zu sein….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s