Kamervoorzitter Khadija Arib?

Screenshot_22

(Door: Martha N.)

PvdA-Kamerlid Khadija Arib zal als eventueel Kamervoorzitter “niet accepteren” dat PVV-leider Geert Wilders nog een keer spreekt van “nep-parlement”. Dat zei ze in het televisieprogramma Buitenhof. Arib heeft zich opnieuw kandidaat gesteld voor het voorzitterschap van de Tweede Kamer. Bij de vorige voorzittersverkiezing verloor Arib van Anouchka van Miltenburg (VVD), die nu is opgestapt wegens kritiek op haar functioneren, vooral in de nasleep van de Teeven-deal. De liberaal kreeg onder meer verwijten van met name D66 omdat ze niet ingreep bij de uitdrukking “nepparlement”. Zo’n term kan volgens Arib niet in de Kamer “waar iedereen is gekozen”.

Ja, mevrouw, waar iedereen is gekozen

Het zou dan ook zo moeten zijn dat wanneer Geert Wilders aan het woord komt de politici zich niet verveeld zouden moeten omdraaien, hem constant moeten onderbreken, een vaag lachend gezicht opzetten en ga zo maar door. Geert Wilders is van groot belang voor de vrijheid van ons vaderland, het recht van eigen mening en vrij spreken. Iedereen weet hoe hij belachelijk gemaakt wordt en neergezet als een idioot door jullie, terwijl er velen onder de Kamerleden zijn die boter op hun hoofd hebben!

Huichelen, bedriegen, ons te kakken zetten en precies doen wat ZIJ zelf willen. De PvdA is een lachertje geworden, maakt ons land samen met de lachende Rutte en zijn christelijke kornuiten kapot. Niets blijft ONS straks over, alleen het gelag betalen, daar zijn wij nog goed genoeg voor.

Mevrouw Arib, beseft dat de PVV niet op haar zal stemmen, omdat ze Marokkaanse is. Om te beginnen, mevrouw Arib, werken in Nederland ook heel veel mensen keihard om alle andere naties te voeden! Als tweede zou ik zeggen dat niet wij, maar U gelijk oordeelt zonder te weten. Zonder enige reden treedt U op als zijnde zielig, want U zult als Marokkaanse wel weer veroordeeld worden. Het woord discriminatie ligt U, voor U gekozen bent, reeds in de mond! Dit is geen goed begin! U hebt niet alleen met Uw PvdA-vriendjes te maken, maar vooral met het Nederlandse Volk!

U zegt dat uw familie al “vier generaties lang keihard” werkt in Nederland. Het is triest als mensen niet op hun kwaliteiten worden afgerekend maar op hun afkomst, aldus Arib. Er wordt ook wel gesproken over haar accent, maar ze kan zich niet voorstellen dat dit wordt meegewogen.

Mevrouw Arib, met alle respect, maar wanneer U na VIER GENERATIES (!) nóg geen behoorlijk Nederlands spreekt, tja, dan bent U NIET geïntegreerd! De Chinees om de hoek doet het na 1 jaar Nederland dan beter!

Uiteraard is er weer een Marokkaan bij de PvdA die het ons wel even zal vertellen. De PvdA bestaat bijna alleen uit buitenlanders en ook Samsom lijkt meer op een buitenaards wezen dan op een echte Nederlander, hoewel hij wel een kaaskop heeft.

Heel erg fijn dat haar familie al vier generaties keihard werkt in Holland, dat strekt hen tot eer. Zij moet echter niet alle Nederlanders over één kam scheren. Wij hebben het NIET over mensen die hard werken, zij moet weten dat er een groot onderscheid is!

Ook deze dame heeft de klok horen luiden en weet niet waar de klepel hangt. Moeten wij opnieuw luisteren naar iemand die nog geen eens behoorlijk Nederlands spreekt na al die jaren en chantabel is? Want eigen volk, al ben je honderd jaar in een land, gaat toch altijd nog voor.

WIJ zijn TEGEN nog meer in ONS land! Dat is wat Wilders zegt. Vreemdelingen moeten niet altijd zijn woorden verdraaien. Wanneer wij Nederlanders, de autochtone bevolking zeggen, dat dit een “nep-kabinet” is, dan is dat zo, dit heeft niets met afkomst van opgeblazen Marokkaanse dames te maken die het ons nu wel eens even zullen gaan vertellen.

Wij appreciëren de inzet van uw familie, maar er zijn heel andere Marokkanen en dat weet U heel goed! Er komen allerlei rassen hier binnengevlogen die nooit één enkele cent bij zullen dragen, DAAR zijn wij op tegen!

Net zoals U willen wij onze EIGEN cultuur behouden. Wij brengen deze niet over naar andere landen, zoals iedereen hier schijnt te mogen doen. Wij willen ONS land behouden! U kunt beter de PVV in ere houden! Leve de PVV, de enige partij met een vaderlandse gedachte!

Het lijkt me beter niet direct zo hoog van de toren te blazen over wat U wilt of tolereert. Bent U VOOR ons land, dan moet U luisteren naar de wil van het volk. Genoeg is genoeg, of dat nu Marokkanen zijn of welke andere vreemde soort dan ook. WIJ eisen ONS vaderland op, U zou hetzelfde voor Marokko doen indien Uw vaderland bestormd zou worden door allerlei vreemde invloeden.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, PvdA, PVV, Rotzakken, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

50 reacties op Kamervoorzitter Khadija Arib?

 1. Japio zegt:

  Nep-Khadija Arib met haar nep-opvattingen en haar nep-bedoelingen.
  Vive le Geert

  Like

 2. Astrid zegt:

  Mooi gezegd.
  Zou mooi zijn als deze dame dit verhaal ook zou lezen.

  Like

 3. Driek zegt:

  Je hebt dat hier even heel duidelijk en mooi uiteen gezet, beste Martha, mijn compliment. En met de mooie afsluiting: WIJ eisen ONS vaderland op, U zou hetzelfde voor Marokko doen indien Uw vaderland bestormd zou worden door allerlei vreemde invloeden.
  En zo is dat!

  Like

 4. carthago zegt:

  Minder, minder van deze kalifaat provocateurs in het nieuws. Gewoon negeren dit soort marokkaanse pruimen die hier Nederlander veinzen te zijn met dubbele nationaliteit en dubbele agenda.Onze Geert heeft het nog netjes getweet,maar wel duidelijk.Het dhimmi politiek correct Buitenhof is er alles aan gelegen de autochtoon het land uit te werken, althans het nog niet eu en kalifaat gebrainwashde restant.

  Like

 5. C.A.Barstow zegt:

  De eerst komende verkiezingen, dan zal hopelijk aan het licht komen hoe bedonderd, bestolen en bedrogen de bevolking zich voelt.
  Of laat de bevolking zien dat zij het allemaal wel goed vinden zo?
  dan voorspel ik u een zeer sombere toekomst voor ons landje.
  Krijgt Geert Wilders een overweldigende meerderheid?
  dan raad ik u aan de messen te slijpen.
  Het is van tweeën één.

  Like

 6. Astrid zegt:

  Maf mens die Khadija-arib.

  Like

 7. Jean zegt:

  Dat die marokkaanse al in die lulzaal mag komen is er al zwaar over, stel je voor dat ze ook nog op die stoel mag gaan zitten. Hoe laag kan een volk toch vallen? Is er dan geen enkel respect voor eigen volk en eigen beschaving?
  Alles wat nog maar gelinkt kan worden aan islam moet verwijderd worden van het hele grondgebied en liefst nog uit heel Europa.
  Nooit zullen wij die perverse smeerlapperij tolereren op het grondgebied.

  Like

  • C.A.Barstow zegt:

   ”Is er dan geen enkel respect voor eigen volk en eigen beschaving?”

   Inderdaad daar interesseren de over multiculti samenleving zwetsende en de bevolking bestelende volksverraders in politiek Den Haag zich totaal niet voor.
   Het enige belangrijke voor hen bestaat hierin, hoe blijf ik zolang mogelijk op het pluche zitten en hoe wordt er in Brussel over politiek Den Haag gesproken en gedacht, de mening van de Nederlandse bevolking speelt alleen nog een rol als het volledig uit de klauwen gaat lopen, zij houden in tijden van verkiezingen de bevolking lekkere worsten voor en daar wordt gretig door een groot van het gepeupel in gebeten waarna blijkt dat die worst zo giftig is als de pest, dan wel dat het worsten uit je eigen koelkast zijn, en helaas, daar kom je dan te laat achter.

   Nederlandse democratie bestaat hieruit, stemmen en voor de rest moet je je bek houden.

   Like

 8. Pingback: Wilders mag geen “nepparlement” meer zeggen! | eunmask

 9. paulzwueste zegt:

  Typisch voorbeeld van mateloze arrogantie en domheid. Typisch islam.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Deze PvdA madam van Marokkaanse origine, laat zien waar de Partij van de Arbeid nu voor staat. Tegen de eigen geboren Nederlanders, en voor de dictatuur EUSSR, voor de instroom van zogenaamde vluchtelingen, in hoeveelheden die meer op een INVASIE lijken/ZIJN. En dit mens wenst een Nederlands kamerlid de mond te snoeren! Ik dacht het niet!

  Like

 11. Pingback: Kamervoorzitter Khadija Arib? wat een dieptepunt !  | Rechtsaf doorzee

 12. Doornroosje zegt:

  U voelt zich slachtoffer, omdat u Marokkaanse bent. Dat stelt u bij voorbaat. Het gekke is, dat Marokkanen en Turken zich graag die slachtofferrol aanmeten . Daarbij, een Marokkaanse hoort geen voorzitter van de 2de kamer te zijn. Sowieso hoort daar geen 2 paspoortenhouder te zitten. U zegt dat u van de 4de generatie bent, die allen hard hebben gewerkt in Nederland ,zo hard dat er geen tijd was om goed Nederlands te leren. Nog even en ze hebben Nederland opgebouwd .Verder wil ik er geen woorden over vuil maken. U hoort geen voorzitter te worden omdat dát een klap in het gezicht van elke Nederlander is.

  Like

 13. mijn-idee zegt:

  Even over die vierde generatie…….. Khadija is geboren in Marokko ( 1960 ) en is op haar vijftiende (? ) ik neem aan met haar ouders naar Nederland gekomen… Hoe kan zij dan in allahu akbars naam zich vierde generatie noemen……..

  Ik neem geen genoegen met opa’s oma’s. neven heeeeeeeeeeeel veel neven , buren, oom en tanties……….

  In de directe lijn is ze zelf dus nog maar de tweede generatie.

  En als papa en mama geen Nederlands hebben leren spreken….l in de moskee is het ook niet verwonderlijk dat Khadija zo belabberd Hollands spreekt.

  Mag dit een nepparlement heten met straks een nepvoorzitter….?

  Ja dat mag, want ik ben dan wel niet de gekozene maar de KIEZER… en dáár zou het over moeten gaanKhadi ja…….in Nederland……al begrijp ik dat dat wat lastig is ,komend uit het zeeeeeeeer democratische Marokko..

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Ja, dat viel mij ook al op. Vier generaties hardwerkende gastarbeiders? Haar familie heeft Nederland opgebouwd na de oorlog?
   Zou iemand een tweedehands auto kopen van een Fin? Ik niet. Mevrouw liegt. Haar opa was gastarbeider en heeft vijf jaar in de tuinbouw gewerkt, haar vader was kansenparel en heeft vijf jaar in de bijlmerbajes gezeten en waar die andere voorouders dan inpassen weet ik niet.

   Like

  • Rob Wenink zegt:

   Wie is er hier NEP, als zij helemaal nog niet gekozen is zo,n uitspraak te doen, dan komt het in mij op dat Geert Wilders volkomen gelijk heeft ,weg met alle oplichters !!!!

   Like

 14. Bob Fleumer zegt:

  Weer zo’n dame met 2 petten op ze zijn echt hartstikke gek in de 2de kamer als ze dit doorzetten.
  Wat een aanfluiting voor ons land en de moslims lachen zich krom over onze onnozelheid Taqiya weet je wel!

  Like

 15. boorzalf zegt:

  Dat het CDA, SGP en de Christen Unie haar accepteren als eventueel Kamervoorzitter. Zij is volgens hun leer een heidenen.

  Like

 16. Perfide Albion zegt:

  Een Marokkaanse sharia hoer die lid is van het Nederlandse parlement? Op zich is dat al reden genoeg om die zwijnenstal te ontruimen en de macht her in te richten.

  Like

 17. kruisridder zegt:

  Het is een vreemd’ling zeker die verdwaald is zeker, k’zal eens vragen naar haar naam. Deze dame zal, als ze de kans krijgt, de PVV de toegang nog ontzeggen uit de kamer als eerste buitenlandse islamitische kamervoorzitter. In WO2 zat er iemand namens Nazi-Duitsland in de voorzitterstoel, ene Dr,Seyss-Inquart…….

  Like

 18. delamontagne zegt:

  Twee “loyaliteiten” op één politiek kussen, daar komt Geert Wilders tussen.
  Nergens, ook niet in andere EU-landen, zou dit moeten mogen, 2 nationaliteiten die politiek meebeslissen……………
  In Marokko zelf wordt ze anders de zevende hemel ingeprezen voor ZO,N prestatie

  Khadija Arib députée au pays des tulipes
  In Marokko mag ze ooknog steeds de stembus vullen:

  Like

 19. kruisridder zegt:

  Ze zit er gelukkig niet lang, mocht ze de tweede buitenlandse kamervoorzitter worden.

  Like

 20. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 21. N.E. Derlander zegt:

  Mag een Tweede Kamervoorzitter uitspraken doen, die daarmee te kennen geeft dat zij de macht heeft om te bepalen wat andere Tweede Kamerleden mogen zeggen? Lijkt mij niet dat dit tot de bevoegdheden van de voorzitter van de Nederlandse Tweede Kamer behoort. Maar als zij dat al niet weet…………………………….

  Like

 22. hendrikush zegt:

  En als ze niet wordt gekozen gaat ze zichzelf hopelijk belachelijk maken via de rechter. Net zoals die joker in Sittard die zijn prijs in de postcodeloterij is misgelopen omdat hij zijn loten niet kon betalen.

  Like

 23. Sjun Demartelaere zegt:

  Misschien kan eens worden uitgezocht wat er van haar bewering klopt. Ze probeert er tenslotte publiek mee te scoren dus kan ze er ook publiek op worden beoordeeld.
  Van de hoeveelste generatie is Arib precies?
  Hoe zit het met de kosten en baten van de harde werkers Arib voor de BV Nederland?
  In welke banen is mevrouw Arib zoal actief geweest om haar bijdrage aan de opbouw van de Nederlandse samenleving vorm te geven?
  .
  Alvast een eerste overzicht dat toch riekt naar revenuen van PvdA-kruiwagens: http://www.parlement.com/id/vg09lljpk5z1/k_khadija_arib
  Ieder kan voor zich beoordelen in hoeverre dit met hard werken te rijmen valt.

  Like

 24. R.Kroonenberg zegt:

  .
  ’t gaat hier niet om de kwaliteit van deze vrouw,
  maar om het feit dat wij steeds moeten vrezen
  dat zij in situaties zal belanden,
  .
  waarin zij voor Ons Land niet solidair KAN wezen
  daar zij aan andere solidariteit haar vingers dan zal branden
  kortom een onvermijdelijke ethische spagaat…
  .
  het Regeren zal in nog meer poppenkast verzanden
  waar “NEP” exact verwoordt waar men voor staat
  als ONZE Volksvertegenwoordiging dit maar beseffen zou !
  .
  gaat deze 2e Kamer op de valreep nog beseffen
  dat zij nu heeft te kiezen tussen blameren of verheffen ?
  .
  Jasterke
  .

  Like

 25. koddebeier zegt:

  Fijn een Nep Nederlandse als kamer voorzitter en ook nog lid van een linkse splinterpartij.

  Like

 26. rs zegt:

  Wij zullen haar pas respecteren als de Heer E.J.Bron een parlementslid in een Marokkaanse stad zou KUNNEN worden. En dat kan dus niet…………………waar praten wij over……………………………………^-^

  Like

 27. S Breget zegt:

  En wij NL accepteren geen Marokkaanse nep NL’r

  Like

 28. “PvdA-Kamerlid Khadija Arib zal als eventueel Kamervoorzitter “niet accepteren” dat PVV-leider Geert Wilders nog een keer spreekt van “nep-parlement”.” Nee ik accepteer deze 2 paspoorten-trut ook niet en denk dat een groot gedeelte van de autochtone Nederlanders het ook niet accepteren dat er een nep Nederlandse Kamervoorzitter geïnstalleerd wordt. Het islamisme en de islamisering van Nederland begint steeds ergere vormen aan te nemen, het is bijna onafwendbaar geworden om terug te keren naar de toestand vlak na WO2. De reguliere politieke arrogantie ten top gedreven om zo’n buitenlandse trut aan te stellen, denken dat ze door een buitenlandse de voorzittershamer in handen te geven dat de heer Wilders geen nep parlement meer durft te zeggen. Het is gewoon een strategische zet van deze rooie, rotzakken van de PvdA om een buitenlandse aan te stellen in de hoop dat men net zoals in de maatschappij dat er minder harde woorden en milder tegen de leden van de bezettingsmacht gezegd worden.

  Like

 29. Giny zegt:

  paulzwueste

  Inderdaad, die gore arrogantie van die mensen, daar word ik doodziek van!

  Like

 30. Op de koran zwerende pvda muts denkt Geert Wilders de mond te kunnen snoeren

  Het met een dubbel paspoort rond huppelende pvda marokkaantje met de typische Nederlandse naam Khadija Arib wil voorzitster worden van de Nederlandse tweede kamer. Bij de vorige tweestrijd moest ze reeds het onderspit delven tegenover vvd koran en islam marionet Anouchka van Miltenburg en nu mag ze de strijd aangaan met Madeleine van Toorenburg van het cda. Lees verder >>> http://fenixx.org/2016/01/03/op-de-koran-zwerende-pvda-muts-denkt-geert-wilders-de-mond-te-kunnen-snoeren/

  Like

 31. Elena zegt:

  Zij voelt zich alleen Nederlandse , zodra haar salaris is bijgeschreven.
  Het is wel typisch moslim, om G.W. proberen de mond te snoeren.

  Nu mevrouw Kadija, zodra u dat flikt, kan ik u verzekeren dat u per direct lijfwachten nodig heeft.
  Mensen met 2 paspoorten horen niet in de politiek en zeker geen voorzitter te zijn in de TK.
  Liegen doet u als de beste…het is onmogelijk dat uw familie al 4 generaties werken in Nederland
  U bent op 15 jarige leeftijd naar Nederland gekomen met uw ouders…uw kinderen zijn de 1ste generatie, uw kleinkinderen zijn nog te jong om te werken.
  Wat wilt u doen , zodra G.W. taal gebruikt die u niet aanstaat?
  Misschien de microfoon dicht zetten?…en voor hoelang?
  Mevrouw Kadija u bent een stomme hypocriete dictator.
  En Nu opzouten!!!

  Like

 32. De PvdA is al maandenlang een virtuele splinter in de 2e Kamer, dus waarom zou die tante dan de 2e kamer serieus moeten gaan voorzitten?

  Like

 33. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 34. Roeland zegt:

  Lega Nord of Magna Frisia , afscheiding van noordelijk Nederland is de enige oplossing. Ik heb het al meerdere malen te berde gebracht, maar schijnt niet serieus te worden genomen.
  Van een centraal regerend Den Haag is alleen maar meer islamisering en ont Nederlandisering te verwachten.
  Ik opperde het al 6 jaar geleden de autonomie van het noorden naar PVV model en diegenen , die nu meelezen weten heus wel wie dat deed.

  Like

 35. Q zegt:

  Dan heeft mevrouw Arib het over de tweede kamer “waarin iedereen is gekozen”?

  Die dame weet dus duidelijk niet waar ze over praat. Om inderdaad gekozen te worden heb je een hondervijftigste van alle stemgerechtigden achter je nodig. In ons land is dat maar echter een kwart daarvan, in de praktijk is iets meer als 15.000 voorkeursstemmen genoeg om direct verkozen te worden.

  Er zijn echter maar heel weinig kamerleden die zoveel voorkeursstemmen binnen weten te halen. Buiten de lijsttrekkers ken ik er maar 1 die dat op eigen kracht binnenhaalde, Pieter Omtzicht van het CDA. Er zullen er beslist nog een paar zijn die ik niet ken, maar

  de absolute meerderheid van de tweedekamerleden is dus niet gekozen maar benoemd door degene die de kieslijst van zijn partij samenstelt.

  Mevrouw Arib praat dus onzin.

  Like

 36. johsannes zegt:

  alleen al haar rot kop in deze regering, laat al heel duidelijk zien hoe stom Nederlanders zijn .

  Like

 37. Zij Jankt,en Abu Taleb jankt ook,eerst zeggen rot op,en daar wist hij mee te scoren bij links Nederland,en later wel zeggen dat zijn dochters niet met een autochtone Nederlander mag trouwen.
  Ja,Takiya,dat is toch wel gemakkelijk voor een moslim,en wij maar eerlijk zijn.
  Stomme Nederlanders !!

  Like

 38. Sjun Demartelaere zegt:

  Tijd voor bewustmaking. Want het lijkt te worden vergeten tijdens de uitverkoop van de beschaving.

  The Fraud of Multiculturalism

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s