PVV: Haatsjeik acuut het land uit

PVV blauw

Schriftelijke vragen van de leden De Graaf en Wilders (beiden PVV) aan de ministers van SZW en BiZa:

1.) Bent u bekend met het bericht “Sjeikwatch: Osama-fan en 9/11-verheerlijker Anas Noorani Siddiqui in 020” (foto) (*)?

2.) Waarom en hoe heeft deze islamitische geweld-oproeper wederom toegang tot Nederland gekregen en waarom heeft u zijn komst niet voorkomen?

Screenshot_123.) Bent u bereid de genoemde islamitische geweldsoproeper acuut het land uit te zetten, zodat hij in elk geval niet middels fysieke aanwezigheid kan meewerken aan de verdere vermolenbeeking van Nederland? Zo neen, waarom niet?

4.) Hoeveel van dit soort haatsjeiks wilt u in 2016 toelaten in Nederland? Of bent u bereid een poging te doen bij verstand te komen en Nederland te behoeden voor verdere islamisering? Zo neen, waarom niet?

(*) www.geenstijl.nl

PVV normale grootte

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op PVV: Haatsjeik acuut het land uit

 1. Elena zegt:

  Prachtig.. “vermolenbeeking”.

  Like

 2. Godverdomme! Hèbben ze er weer één binnen gelaten?!
  Dat verdómde kabinet Rutte II leert het ook nooit, of ze dóen het er om!
  Op zulke momenten begin ik te begrijpen, waarom mede-reageerders als Tistochwat de hele kolerezooi niet meer zien zitten! Die Godvergeten verdommelingen blijven hun kop maar volgen en de gevolgen voor het klootjesvolk zal ze wórst zijn!
  DOE ÉÉN KEER EENS WAT GEERT ZEGT EN ZET DIE KLOOTZAK ONMIDDELLIJK HET LAND UIT, GODVERGETEN STELLETJE MINKUKELS!!! JULLIE STUREN AAN OP DE ONDERGANG VAN DIT LAND!!!!
  (Zo. Helpt wel niet, maar blij, dat het er uit is.)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. In de Nederlandse Middeleeuwen wisten ze wel raad met zo’n figuur… onder de guiliotine!!! Op het Binnenhof waar Johan van Oldenbarneveldt ook is onthoofd door Prins Maurits.

  Like

 4. Avidia zegt:

  Ik ben het met je eens hoor, ik heb geen idee waarom ze binnen mogen komen, om ons te pesten ?, zijn we te mondig geworden of zo?

  Like

  • exmarineman zegt:

   Dat ze dit soort idioten gewoon laten binnenkomen is normaal kabinetsbeleid. Ze voeren gewoon de motie Halsema uit……. simpel toch. En gegarandeerd dat de gehele linkse kliek het met het kabinet eens is, tenslotte hebben ze ALLEMAAL m.u.v. PVV en SGP vóór die motie gestemd…….

   Like

   • fleckie zegt:

    Bij de volgende verkiezingen mag de ‘motie HALSEMA’ nog eens ‘ bekend ‘gemaakt worden, en…ook…. de naam…BALKENENDE naar voren gebracht worden, op welk gebied die naam ( negatieve) bekendheid …geniet…!.

    Like

 5. BigLJohn zegt:

  1.) Bent u bekend met het bericht “Sjeikwatch: Osama-fan en 9/11-verheerlijker Anas Noorani Siddiqui in 020” (foto) (*)?

  Nee, natuurlijk niet. Den Haag speelt voor stommetje. Ze hebben lak aan de PVV !

  2.) Waarom en hoe heeft deze islamitische geweld-oproeper wederom toegang tot Nederland gekregen en waarom heeft u zijn komst niet voorkomen?

  Omdat Nederland van Den Haag MOET Islamiseren.

  3.) Bent u bereid de genoemde islamitische geweldsoproeper acuut het land uit te zetten, zodat hij in elk geval niet middels fysieke aanwezigheid kan meewerken aan de verdere vermolenbeeking van Nederland? Zo neen, waarom niet?

  Om onder 2. ) genoemde reden !

  4.) Hoeveel van dit soort haatsjeiks wilt u in 2016 toelaten in Nederland? Of bent u bereid een poging te doen bij verstand te komen en Nederland te behoeden voor verdere islamisering? Zo neen, waarom niet?

  Zoveel mogelijk haat-sjeiks laten komen, en Wilders voor de rechtbank brengen. Tegelijkertijd versprak Samsom zich door te verklaren dat er jaarlijks 200.000 – vluchtelingen – hier welkom zijn.

  Dit is het Nederland waarin wij leven. Den Haag en andere lagere overheden willen de PVV onmogelijk maken, het Nederlandse volk laten knechten, en openstaan voor de grillen en eisen van de Islamieten !

  Like

 6. Fred zegt:

  Vermolenbeeking.
  Dat is voor mij nu al (3 januari) hèt woord van 2016.
  Dikke van Dale kom er maar in.

  Like

 7. rs zegt:

  Geert zal een roepende in de woestijn blijven, mits die de magische grens van 45 zetels zal halen, men is als de dood:
  http://www.npo.nl/nieuwsuur/02-01-2016/VPWON_1248335

  Vanaf 8ste minuut……………

  Like

 8. Cathja zegt:

  Natuurlijk zijn ze op de hoogte van de komst van deze haatsjeik! Het meest kwalijke vind ik dat de AIVD geen alarm slaat! Van onze politici (behalve onze kanjer Geert!) hoeven we echt NIETS meer te verwachten. Ik krijg sterk het vermoeden dat ze lamgeslagen zijn en niet meer weten hoe ze het tij nog kunnen keren.
  In plaats van ELKE haatsjeik op voorhand de toegang tot ons land te ontzeggen, doen ze niets en wachten eerst af of ze hem op ‘verkeerde uitspraken’ kunnen pakken.
  Ik denk niet alleen dat onze overheid schuld treft. Vergeet ook de rechterlijke macht niet, die, zoals zo vaak is gebleken, verdachten van haatzaaien vrijspreekt.
  Onze overheid is ziende blind, horende doof en zeker niet van goede wil om ons land veiliger te maken.
  Ze gedragen zich als lamgeslagen vogels, en hopen maar dat de terreur onze deur voorbij gaat.

  Onverantwoord en gevaarlijk spel!

  Like

 9. Avidia zegt:

  Laat ik op dit vroege uur ook iets bijvoegen, ja ik zit hier heel laat omdat ik geopereerd ben aan mijn heup, het slecht toeven is in bed.
  De hele toestand rond de instroom is het gevolg van de afhankelijkheid van olie. Het volk wordt geofferd. Wij moeten al die mensen met vreemde theorieën verwelkomen, nou, ik niet!!!!! Ik verafschuw die religie, verdiep je er maar eens in. Je schrikt je dood. Ze zijn hier om ons te veroveren, kan het erger??? Protesteren is het enigen wat we kunnen doen, doe het!!!!!

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s