Zweden: Verkrachtingen, vrijspraken en afgescheiden hoofden

Screenshot_20

Twee “Zweedse” burgers worden door een rechtbank in Gotenburg schuldig verklaard zich te hebben aangesloten bij een radicaalislamitische terreurbeweging en twee gevangenen gedood te hebben. Een videobewijs (links) laat zien hoe een van de slachtoffers wordt onthoofd. Op de vraag of zij zich zorgen maakt over de radicalisering van jonge mensen in Zweden, die besluiten om voor ISIS te gaan vechten, gaf de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Margot Wallström (rechts) Israël de schuld wegens de behandeling van de Palestijnen. 

(Door: Ingrid Carlqvist – Vertaling: E.J. Bron)

4 november: Het Zweedse immigratiebureau (“Migrationsverket”) heeft een persverklaring gepubliceerd, waarin het zegt dat ze sinds juni al bijna duizend nieuwe medewerkers zou hebben aangesteld. Het bureau telt nu meer dan 7000 werknemers, inclusief mensen met een deeltijdbaan en adviseurs. Dat zijn er bijna tweemaal zoveel als de 3.350 werknemers die daar in 2012 werkten. De meeste nieuwe werknemers zijn verantwoordelijk voor de verwerking van asielaanvragen, maar ook de afdelingen die zich bezighouden met de opname van migranten en het invullen van hun eerste aanvraag werden sterk uitgebreid. Alsof de record toestroom van migranten afgelopen herfst nog niet overweldigend genoeg zou zijn, heeft het immigratiebureau ook nog moeilijkheden om zijn medewerkers achter zich te scharen. Werknemers klagen over een slechte behandeling: van hen zou worden verwacht om permanent opgeroepen te kunnen worden, indien mogelijk zelfs op kerstavond.

4 november: Bobel Barqasho, een 31-jarige Syriër, wordt door het hoogste Zweedse gerechtshof veroordeeld tot 14 jaar gevangenisstraf. Voordat zijn zaak voor het hoogste gerechtshof kwam, had een lagere rechtbank hem tot negen jaar gevangenisstraf veroordeeld, daarna was hij door een hof van appel vrijgesproken. In februari 2013 had Barqasho zijn vrouw van het balkon van de zesde verdieping gegooid. Als door een wonder overleefde zij de val vanuit 13 meter hoogte, maar raakte zwaargewond. Toen zij vijf weken later uit haar coma ontwaakte, werd haar schedel bijeengehouden door een helm, voelde haar gezicht slap aan en was ze al haar tanden kwijt. Voor het hof van appel lukte het de verdediging echter twijfel te zaaien aan de schuld van de man door te beweren dat de vrouw depressief geweest zou zijn en vrijwillig was gesprongen; daarom sprak de rechtbank de aangeklaagde vrij. Op het moment dat het hoogste gerechtshof de straf van 14 jaar gevangenisstraf verkondigde, was Barqasho verdwenen. Nu is Interpol op zoek naar hem.   

6 november: De Grönkulla-school in Alvesta werd gesloten, nadat op de sociale media berichten over een verkrachting de ronde deden. Een jongen uit Somalië had blijkbaar al sinds enige tijd een 12-jarig meisje steeds opnieuw seksueel lastig gevallen. Op 17 oktober zou hij toen verder zijn gegaan: hij zou het meisje de bosjes ingetrokken en verkracht hebben. De vader van het meisje had al voor de vermeende daad tevergeefs geprobeerd om de school ertoe te bewegen zich met de zaak bezig te houden. Zelfs na aangifte van de verkrachting deed de schooleiding niets. De jongen mocht gewoon op school blijven – alleen op een andere tijd dan het meisje. Tegenover de website “Fria Tider” zeggen de geschokte ouders: “Men spuugt op ons, omdat we Zweden zijn.” Veel ouders, die van mening zijn dat de schoolleiding aan de kant van de dader zou gaan staan, sturen hun kinderen nu uit protest naar een andere school.

9 november: zoals de maatschappijcritica en klokkenluidster Merit Wager op haar blog onthult, kregen de ambtenaren van het immigratiebureau aanwijzingen om “de bewering van een asielaanvrager dat hij een kind zou zijn, te accepteren zolang hij niet ouder lijkt dan 40 jaar.” In Zweden zijn van 1 januari tot 1 december 2015 zegge en schrijve 32.180 “onbegeleide vluchtelingenkinderen” aangekomen – sindsdien nog eens 1.130. Nu heeft de regering eindelijk besloten om te handelen. Als haar voorstel door het parlement wordt aangenomen, dan zal in het vervolg iedereen die eruitziet als meerderjarig gedwongen worden een medische leeftijdsbepaling te ondergaan. Een van de redenen waarom Zweden ermee gestopt was dit te doen, was dat kinderartsen geweigerd hadden hieraan mee te werken. Ze zeiden dat de test “onbetrouwbaar” zou zijn.

10 november: Twee “asielzoekers” uit Algerije en Syrië worden aangeklaagd in Strängnäs een Zweedse vrouw verkracht te hebben. De mannen, een 39-jarige uit Algerije en een 31-jarige uit Syrië, ontmoetten de vrouw in augustus ´s nachts in een bar. Toen de vrouw deze verliet, volgde de Algerijn haar, trok haar tegen de grond en viel over haar heen. Daarna liep de vrouw verder en kwam twee andere mannen tegen – de Syriër en nog een onbekende persoon – en opnieuw werd ze verkracht. De Syriër zou haar bovendien in haar gezicht gespuwd en gezegd hebben: “Ik zal je neuken, klein Zweeds meisje.” De mannen, die in hetzelfde asielonderkomen wonen, ontkenden tijdens het politieverhoor elkaar te kennen. Op 1 december werd het vonnis verkondigd. Verkrachter nr. 1 werd veroordeeld tot twee en een half jaar gevangenisstraf, betaling van smartengeld van omgerekend ongeveer € 13.000,- en uitzetting naar Algerije. Verkrachter nr. 2 wordt wegens verkrachting en verzwarende omstandigheden veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf. Hij kan echter niet worden uitgezet, omdat er “op dit moment belemmeringen bij het afdwingen van uitzettingen naar Syrië” bestaan. Hij wordt bovendien veroordeeld tot de betaling van een smartengeld van omgerekend ongeveer € 18.000,-

13 november: Acht mannen uit Eritrea in de leeftijd tussen 19 en 26 jaar moeten zich voor de rechtbank verantwoorden, omdat ze volgens de districtsrechtbank samen een 45-jarige vrouw “bruut en gewetenloos” verkracht hebben. Deze wachtte in een trappenhuis op een vriend, toen de mannen zichzelf in een woning uitnodigden. Binnen werd ze op de vloer getrokken, vastgehouden, geslagen en bruut verkracht. Tijdens het verhoor door de politie zei ze: “Het voelde net alsof er overal handen en vingers waren. Ik werd gepenetreerd door vingers, vaginaal en anaal. Het deed heel pijn. Ik kon de vingernagels voelen.” Terwijl de Eritreeërs haar verkracht zouden hebben, zou ze hen hebben horen lachen en in hun taal hebben horen spreken, zei ze. “Ze leken zich te amuseren.”

Toen twee mannen ruzie begonnen te maken wie haar als volgende moest verkrachten, probeerde ze te vluchten, maar een van de mannen sloeg haar op het hoofd; ze raakte bewusteloos. Nadat ze weer bijgekomen was, vluchtte ze via een venster en het lukte haar bij een buurman te komen.

De districtsrechtbank Falun oordeelde dat talrijke mannen aan de overval hadden deelgenomen, maar dat het voor het openbaar ministerie niet mogelijk was om te bewijzen wie wat gedaan had. Daarom werd slechts een van de mannen wegens zware verkrachting veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf. De anderen werden slechts tot gevangenisstraffen van tien maanden veroordeeld wegens medeplichtigheid betreffende het verdoezelen van een zware misdaad. Na het uitzitten van hun straf mogen ze in Zweden blijven.

14 november: De Zweedse geheime dienst Säpo waarschuwt opnieuw voor islamitische terroristen die zich verstoppen onder migranten. Het aantal personen dat als potentieel veiligheidsrisico geldt, zou dit jaar verdrievoudigd zijn. Onder hen zouden zich velen bevinden die bereid zouden kunnen zijn om aanslagen zoals die in Parijs uit te voeren. Omdat het immigratiebureau ver achterloopt met de registratie van de 150.000 “asielzoekers” die dit jaar naar Zweden zijn gekomen, kan worden aangenomen dat zich hieronder ook velen bevinden die in de toekomst als bedreiging worden gekwalificeerd.

14 november: De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Margot Wallström heeft opnieuw een uiterst merkwaardige uitspraak gedaan met diplomatieke consequenties. Daags na de aanslagen van Parijs vraagt de Zweedse staatstelevisie aan haar: “Hoe bezorgd bent u over de radicalisering van jonge mensen in Zweden, die besluiten om voor ISIS te vechten?” Wallström antwoordt:

“Ja, natuurlijk hebben we reden tot zorgen, niet alleen hier in Zweden, maar overal in de wereld, omdat er zoveel zijn die geradicaliseerd worden. Dat is in de eerste plaats terug te voeren tot situaties zoals die in het Midden-Oosten, waar vooral de Palestijnen zien: ´Er is geen toekomst voor ons [de Palestijnen], wij moeten of een wanhopige situatie accepteren of geweld toepassen.”

Twee dagen later werd de Zweedse ambassadeur in Israël, Carl Magnus Nesser, op het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken ontboden. Zijn woordvoerder, Emmanuel Nahshon, zegt later tegenover het persbureau Reuters: “De uitspraken van de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken zijn ontzettend driest . . . [Zij] legt echte vijandigheid aan de dag als ze denkt dat er geen sprake zou zijn een of ander verband tussen de terreuraanslagen van Parijs en de complexe situatie tussen Israël en de Palestijnen zou bestaan.”

In een formele verklaring betwist het Zweedse ministerie van Buitenlandse Zaken dat Margot Wallström in haar opmerking de terreuraanslagen van Parijs in verband gebracht heeft met het Israëlisch-Palestijnse conflict. Hanif Bali, een parlementariër van de conservatieve partij “Moderaterna” twittert sarcastisch dat de minister van Buitenlandse Zaken lijkt te lijden aan een “duidelijk geval van Israël-Tourtette-syndroom”.

18 november: Het Bureau voor burgerbescherming en de planning van noodgevallen (MSB) waarschuwt dat de asielsituatie niet alleen “zeer gespannen” zou zijn, maar dat de situatie verder zou verslechteren – en dat de autoriteiten in enkele delen van Zweden nog maar tot eind december zouden kunnen functioneren. Ondertussen zijn er volgens berekeningen van het immigratiebureau nog eens 13.000 bedden voor zogenaamde evacuatie-instellingen nodig. “Het probleem kan zelfs dan niet volledig worden opgelost als de strijdkrachten nog meer onderkomens ter beschikking stellen of als het MSB nog meer tentenkampen opricht”, schrijft het bureau.

De massale toestroom van “asielzoekers” heeft er bovendien toe geleid dat autochtone Zweden “uit het gezondheid- en sociale systeem worden verdrongen”, aldus de MSB. “De MSB is er zozeer mee bezig zich te bekommeren om onbegeleide kinderen en asielzoekers, dat er gewoon niet genoeg tijd overblijft voor het alledaagse werk, zoals gezondheidszorg en sociale dienstverlening”, zegt Alexandra Nordlander, chef operatieve analyse van het MSB, tegenover de boulevardkrant “Aftonbladet”.

19 november: Slechts enkele weken nadat er plannen werden verkondigd om het historische gebouw van het kuuroord Lundsbrunn te verbouwen tot een van de grootste asielonderkomens van het land breekt daar brand uit. Volgens de politie zou het niet om brandstichting gaan, maar zou een kachel voor houten pallets de oorzaak zijn.

Veel hotels en kuurinstellingen veranderen in onderkomens voor “asielzoekers” om te profiteren van de lucratieve contracten die het immigratiebureau hen aanbiedt. Het kuuroord Lundsbrunn heeft een historie die teruggaat tot 1890; al in 1817 werd er een ziekenhuis op het terrein gebouwd. Het nabijgelegen dorp heeft minder dan duizend inwoners, die zich, toen het kuurbad besloot het aanbod van het immigratiebureau te accepteren, geplaatst zag tegenover een verdubbeling van de bevolking. Op de website van het kuurbad schreef diens eigenaar dat de verandering van het kuurbad in een instelling voor “asielzoekers” slechts een tijdelijke maatregel zou zijn.

20 november: De Noorse zakenman en miljardair Petter Stordalen, eigenaar van de hotelketen Nordic Choice hotels, verkondigt dat de talrijke tot de keten behorende hotels in Scandinavië en de Baltische landen hun gasten geen worst en spek meer bij het ontbijt zullen serveren. Onlangs had het Britse dagblad “The Mirror” het ontbijtbuffet van het Nordic Choice Hotel Post in Gotenburg nog tot beste hotelontbijt ter wereld uitgeroepen. Deze beoordeling had blijkbaar geen invloed op de beslissing. Het hotel motiveert deze met “gezondheidsredenen”. Op internet doet echter onmiddellijk een grote hoeveelheid speculaties de ronde dat de aanpassing aan islamitische spijsvoorschriften (halal) de ware reden zou zijn. Een week later komt Stordalen op zijn beslissing terug. De reacties van de hotelgasten waren te heftig. Veel mensen zouden op de Facebook-site van Stordalen uiting hebben gegeven aan hun ergernis betreffende het ontbreken van spek. Stordalen zegt daarover: “De gasten hebben gesproken. Op de menu´s van de comfortabele hotels staat weer spek.”

23 november: Hassan Mostafa Al-Mandlawi, 32, en Al Amin Sultan, 30, worden voor de arrondissementsrechtbank in Gotenburg aangeklaagd op verdenking in 2013 naar Syrië gereisd te zijn en daar minstens twee mensen gedood te hebben. De aanklacht luidt terroristische misdaden (respectievelijk misdaden tegen internationaal recht) en moord. Hoofdofficier van justitie Agnetha Hilding Qvarnström van de Nationale Eenheid voor Veiligheidszaken zegt: “De daad werd gepleegd met de bedoeling om de staat Syrië te schaden en mensen te intimideren. Daarom de kwalificatie terroristische misdaad. Het moeilijke gedeelte is om volledig duidelijk te maken of deze mannen deel uitmaakten van een gewapende groepering en handelden in het kader van een gewapend conflict of niet.”

De aangeklaagden kwamen als kinderen naar Zweden, de ene uit Irak en de andere uit Syrië, groeiden in Zweden op en zijn Zweedse staatsburgers. In 2013 reisden ze naar Syrië en sloten zich daar aan bij een van de vele radicaalislamitische terreurgroepen. Volgens het openbaar ministerie vermoordden ze in een industriegebied bij Aleppo twee gevangen genomen arbeiders door hen de keel door te snijden. Zoals het openbaar ministerie schreef, hebben “zowel Al-Mandlawi als Sultan hun vreugde over de daden tot uitdrukking gebracht.”

Tijdens het proces worden filmopnames van de executie getoond. Desondanks ontkennen de beide mannen de misdaden te hebben gepleegd. Diegenen die bij het proces aanwezig waren, zeggen allemaal dat de filmopnames tot de meest schokkende behoorden die ooit in een Zweedse rechtbank getoond werden. Eerst is te zien hoe bij een man zijn keel wordt doorgesneden; het bloed spuit alle kanten uit voordat hij sterft. Daarna wordt het andere slachtoffer onthoofd. Onder vreugdekreten van de andere houdt de moordenaar het afgesneden hoofd in de hoogte. De voorzittende rechter, Ralf G. Larsson, zegt tegen het persbureau TT: “Iedere avond als ik naar bed ga, zie ik een hoofd in de lucht hangen.”

Het vonnis werd op 14 december uitgesproken: Beide mannen werden wegens terroristische misdaden tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld. De verdediging gaat in beroep.

25 november: Het stadsbestuur van Ängelholm verkondigt trots dat het haar gelukt zou zijn de wereldberoemde mezzosopraan Susanne Resmark vast te leggen om te zingen bij de festiviteiten ter gelegenheid van het 500-jarig bestaan van de stad. Voor Resmark, die zingt in de Scla van Milaan en de Metropolitan opera in New York, zou dit het eerste optreden in haar geboortestad zijn. De inwoners van Ängelholm zouden gratis van Resmark, die voor velen als een van de beste mezzosopranen ter wereld wordt beschouwd, mogen genieten. Twee dagen later echter bericht de lokale krant “Helsingborgs Dagblad” dat Resmark op haar Facebook-pagina een kritisch comment over de islam gepost zou hebben. Dit zorgt blijkbaar voor paniek bij het stadsbestuur – het optreden van de ster wordt afgezegd. Jan Andersson, de journalist die het verhaal verbreidde, geeft in een interview met “Dispatch International” toe dat de verslaggevers van de krant de uitlating van Resmark onder de microscoop gelegd hebben om het stadsbestuur te dwingen het optreden af te zeggen. “We hebben verdomd goed werk afgeleverd”, aldus Andersson.

27 november: Een week nadat Zweden zijn terreuralarm naar het op een na hoogste niveau had opgeschroefd (vier van de vijf), slaat de politie een ander vorm van alarm: Haar wapens zouden gewoon niet goed genoeg zijn om een mogelijke terreuraanslag te verhinderen. “We worden er zonder adequate wapens op uitgestuurd, we hebben slechte een 9 mm dienstwapen. Bovendien wordt ons verteld dat er niet genoeg kogelvrije vesten en helmen zouden zijn. Je voelt je net alsof je op leeuwenjacht wordt gestuurd met een speelgoedpistool in een uniform van zebravlees”, schrijft een politieagent genaamd “Christian” in een intern document waaruit het persbureau “Siren” citeert.

Zijn collega “Niklas” schrijft dat hij een lokaliteit, die werd ingeschat als aanslagdoelwit, zonder helm had moeten bewaken, omdat geen van de beschikbare helmen hem gepast zou hebben. “Zonder de juiste uitrusting en met een ontoereikende opleiding in tactiek en in schieten moesten we als levende doelwitten fungeren, zonder ook maar de geringste kans om onszelf en ons object in geval van nood tegen een potentiële aanval te verdedigen.”

De politie zegt dat ze graag zwaardere wapens zou willen gebruiken  zoals de HK MP5, een machinepistool dat overal ter wereld wordt gebruikt door arrestatieteams. Maar weinig Zweedse politieagenten zouden hiervoor de noodzakelijke opleiding bezitten. Bovendien zouden de MP5-wapens op het politiebureau bewaard worden – niet in de patrouillewagens. Martin Lundin van de afdeling nationale operaties geeft toe dat de kritiek deels terecht is: “We zullen in de toekomst waarschijnlijk meer mensen nodig hebben die in staat zij met dit wapen om te gaan.”

28 november: voor een asielonderkomen in de stad Nora probeert een grote meute een ruimte binnen te dringen, waarin zich een vrouw met haar zoon heeft verschanst. Blijkbaar zijn ruim 30 islamitische mannen van mening dat de vrouw de islamitische sharia-wet zou hebben overtreden, omdat zij zich in Zweden zonder mannelijke begeleiding ophoudt. Daarom zou ze verkracht en haar zoon in tienerleeftijd gedood moeten worden. De medewerkers van de instelling alarmeren de politie, die het plan verijdeld.

Bron:
http://de.gatestoneinstitute.org
Vertaling: Stefan Frank

Bron oorspronkelijk artikel:
www.gatestoneinstitute.org
Auteur: Ingrid Carlqvist

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, antisemitisme, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Scandinavië, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

22 reacties op Zweden: Verkrachtingen, vrijspraken en afgescheiden hoofden

 1. Hans zegt:

  Wij, westerlingen, zullen onze regeringen moeten afzetten.
  Vreedzaam uiteraard, maar het moet.
  En snel ook.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   @Hans…Indien mogelijk vreedzaam …Indien niet…dan maar niet vreedzaam…maar het moet . En wel heeeeeeel snel.!!!!!

   Like

   • Ron zegt:

    Bent u inderdaad een oud-marinier zoals de nickname suggereert?
    Kunt u mogelijk aan uw oude contacten vragen of zij misschien iets kunnen organiseren? Zij hebben tenslotte wapens…
    Wegens dat de geheime diensten meelezen is het verstandig om geen antwoord op mijn vraag te geven, in welke omstandigheid dan ook.

    Als uw nickname een willekeurige naam is, vergeet mijn vraag dan maar.
    Niet geschoten is altijd mis.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Hans. Dit is interessant. Zou je mij willen mededelen hoe je onze regeringen op vreedzame en snelle wijze zou afzetten.
   Graag gedetailleerd plan…

   Like

 2. Pingback: Zweden: Verkrachtingen, vrijspraken en afgescheiden hoofden | Rechtsaf doorzee

 3. Scheerzeep NU zegt:

  Op de vraag of zij zich zorgen maakt over de radicalisering van jonge mensen in Zweden, die besluiten om voor ISIS te gaan vechten, gaf de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Margot Wallström (rechts) Israël de schuld wegens de behandeling van de Palestijnen.

  Het heeft dus alles te maken met de ISLAM.
  Waarom worden Arabieren boos op Israel en niet op China wegens de behandeling van de Tibetanen. Waarom worden Indonesiers boos op Israel en niet op China? Waarom zijn Afrikanen boos op Israel en niet op China?
  Omdat alleen de moslims en hun kontkussers boos zijn.
  De islamieten zijn boos.

  Like

 4. Japio zegt:

  Weg met die islam, verbannen naar de maan kunnen ze daar hun allah ontmoeten. Het is alleen maar kommer en kwel met die lui, nog nooit hebben ze iets toegevoegd aan de maatschappij alleen maar afgebroken.

  Like

 5. Astrid zegt:

  Als we de regering afzetten komen er wel weer nieuwe mafketels die
  ons land verder naar de klote helpen.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Alles valt of staat met nieuwe verkiezingen; de debielen die op landverraders blijven stemmen.
  Daar moeten we wat aan doen!
  Iets van bewustmaking of zo….
  Iemand ideeën ?

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Dat zijn dus de geweldige zegeningen, van de zogenaamde: “religie van de vrede”. Zweden gaat dus echt als eerste voor de bijl, wat de islamisering betreft. Tenzij de Zweden Democraten de meerderheid krijgen in hun parlement.

  Like

 8. Ron soeverein mens zegt:

  Niet alleen de regering maar ook de bankiers en dan berechten en veroordelen tot levenslang. Hierna via volksstemming een volksregering en /of een handels regering installeren voor maximaal 1 jaar. Na dit jaar volgen nieuwe verkiezingen zodat de regering niet meer in verleiding komt om alleen hun eigen belangen te behartigen. Ook stappen wij meteen uit de EU en sluiten weer handelsverdragen aan met o.a. scandinavie en Rusland. Uiteraard gaan onze grensen dicht en de islam wordt verboden in Nederland.

  Like

 9. Jan zegt:

  Zweedse TV4 omschrijft antisemitisme ‘er een andere mening op na houden’. “Wat geschiedenis is voor de een is dat niet voor de ander…..Als je andere studenten hebt die andere boeken hebben bestudeerd, heeft het geen zin feiten tegenover feiten te stellen in een discussie”. De zender geneert zich er dan ook niet voor antisemitisme te verspreiden:
  The Swedish rapper Dani M spreads anti-Semitic conspiracy theories both on social media and in his songs. After several media outlets in Sweden, at the end of 2014 and the beginning of 2015, reported in detail how Dani M spreads anti-Semitic conspiracy theories, he appeared on a reality TV show in September on one of the biggest and most established Swedish channels, TV4. When TV4 was criticized, the show’s executive producer, Christer Andersson, responded:

  Antwoord van de zender: “TV4’s core values are Zero Racism and has always been, as long as I can remember, but we cannot cut off people who do not feel the same way. TV4 is a portal where people with different opinions pass and we must have a broad level of acceptance.”

  Kortom, Joden moeten niet zulke lange tenen hebben en verder hun bek houden en anders maar oprotten, wat velen dan ook doen, want het land is door en door rot.

  Margot Wallström, minister van Buitenlandse Zaken ziet net als Gretta Duisenberg overal een Joodse samenzwering: “Joden voeren gewoon een campagne tegen mij”

  Meer over de rot in Zweden op: http://www.gatestoneinstitute.org/7163/swedish-antisemitism

  Like

 10. boorzalf zegt:

  Dit zouden alle jonge vrouwen moeten leren.

  Like

 11. Sjun Demartelaere zegt:

  Niet enkel in Zweden ook in Duitsland wird’s schon geschaft.
  http://www.express.de/koeln/koeln-nach-sexuellen-uebergriffen–diese-taetergruppe-rueckt-jetzt-in-den-fokus-23252196
  http://www.express.de/koeln/silvester-sexuelle-uebergriffe-am-koelner-hbf–was-wir-bisher-ueber-die-taeter-wissen-23251756
  .
  Kijk eens hoe de Volkskrant over hetzelfde bericht. Opmerkelijk aan de berichtgeving is de censuur op de duiding van de dadergroep. Waarom zou je aan zo’n krant nog abonnementsgeld uitgeven?.
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/politie-keulen-meldt-massa-aanranding-tijdens-oud-en-nieuw~a4218588/

  Like

  • Edjan zegt:

   Hetzelfde voor het hoernaal. De nieuwslezeres praat over “mannen”. Want die zijn nu eenmaal slecht. Pas helemaal op het einde krijgt ze de woorden : Noord-Afrikaanse en Arabische afkomst uit haar bek. Maar of er een verband is met “vluchtelingen” is nog niet aangetoond.

   Maar ik zal u een voorspelling doen: geen een van die varkens zal in de cel belanden. Hooguit (maar ik ben nu zeer optimistisch) zal er een taakstrafje vallen.

   Je hebt nu eenmaal varkens (moslims) en grote varkens die het mogelijk maken en er ook van profiteren: de politieke elite.

   Like

 12. Sjun Demartelaere zegt:

  geschafft

  Like

 13. Pingback: Zweden: “Zijn de Taliban in de stad gekomen?” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s