ChristenUnie: gemeenten moeten gedwongen worden om “vluchtelingen” te accepteren

Screenshot_8

(Door: Michael van der Galien)

De progressief-christelijke partij de ChristenUnie wil dat individuele gemeenten gedwongen worden om “vluchtelingen” op te nemen, ook als ze dat zelf absoluut niet willen.

Tegen Nu.nl zegt ChristenUnie-Kamerlid Joël Voordewind daar het volgende over:

“Gemeenten mogen niet hun verantwoordelijkheid afschuiven op andere gemeenten. Ik hoor nu van wethouders dat ze zich verplicht voelen asielzoekers op te vangen, omdat buurtgemeenten opvang weigeren. Dat is niet eerlijk.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, ChristenUnie, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, linkse gereformeerden, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op ChristenUnie: gemeenten moeten gedwongen worden om “vluchtelingen” te accepteren

 1. Joshua zegt:

  Wat is niet eerlijk, het is niet eerlijk dat jullie als onnozele halzen die gelukzoekers binnen halen, en ons dwingen hen in dorpen/ steden te verdelen,is dat geen dictatuur snotaap?
  Zet ze in jullie eigen dorp of stad zo dicht mogelijk naast jullie in je eigen tuin.

  Like

 2. Nikolaos zegt:

  We zitten eigenlijk weer in datzelfde patroon, he? Maar, ik ben bang dat we het dit keer zelf zullen moeten oplossen.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  “De progressief-christelijke partij de ChristenUnie” wil alle gemeenten verplichten de anti-christ binnen te halen…
  Die kunnen dat ‘Christelijk’ dus maar beter niet meer gebruiken!
  Wat mohammedanen met uitkeringsbehoefte betreft, daar hebben we geen behoefte aan!
  Grenzen dicht en al wat er al is retour afzender.

  Like

 4. Peter selie zegt:

  Die Christelijke partijen zijn gevaarlijk. Die vinden, dat wij ons te schikken hebben onder welk gezag dan ook, ook als ze zich wederrechtelijk hebben gevestigd. De Nazi’s daar moesten we ons ook van die partijen onderdanig zijn, Dat geldt ook voor de islam, zelfs als ze zelf verboden worden zullen ze nog instemmen.
  Niet doen: ze zijn gevaarlijk. Gebruik uw verstand!

  Like

 5. Jean zegt:

  Als er iets niet eerlijk is dan is dat de vrijheid geven tot spreken door een lafaard en die lul is een lafaard.

  Like

 6. Japio zegt:

  Beste Joël Voordewind dat is een heeeel slecht idee. Verdiep je nou eerst eens wat die zgn vluchtelingen allemaal uitvreten. Het is het slechtste wat een land kan overkomen die mosliminvasie met de bijbehorende criminaliteit. Er zitten natuurlijk echte vluchtelingen tussen maar die moet je schiften van de rest. Met dit soort uitspraken maak je geen vrienden en CU-stemmers haken af. Beste Joel die moslims haten ons en iedereen die niet de islam aanhangt. In een dierentuin houdt men de hyena’s ook gescheiden van de herten.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Die namaak ‘christenen’ halen de duivel met open armen binnen; de dwazen!!!

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  Weer een kamerlid op mijn lijstje volksverraders, cultuurverkwansellaars en schijtlaarzen.

  Like

 9. Gasso de Commando zegt:

  Kan die Voordewind niet ff gauw doodvallen?
  Halve zool….. ga koken!

  Like

 10. Pegidafan zegt:

  Zo dus meneertje voordewind wil ons die uitkeringszoekers op een democratische manier opdringen , door de strot duwen zeg maar . Hij vergeet een ding , als je mensen van alles door de strot duwt , dat die mensen op een gegeven moment vol zitten . Dan gaan ze overgeven , braken , kotsen . De mensen voelen zich dan ziek , en ik begin al aardig misselijk te worden van die zogenaamde gutmensch priet praat . Als het in dit tempo zo doorgaat zijn we in 2030 overgenomen en dan zijn het de christenen die er het eerste aangaan of kijk jij geen journaal windlucht . moslims hebben het namelijk niet zo op anders gelovigen . Ben echt heel misselijk na het lezen van je bericht , het riekt naar land en volks verraad bhaaa bhaaaa , kots kots kots.

  Like

 11. Johan zegt:

  Nou, liever niet die gemeenten dwingen ! Wij willen geen extra verkrachters erbij.
  Stuur de hele meuk terug naar de Noord-Afrikaanse zandbak.

  Like

 12. OphEUffen zegt:

  CU moet gedwongen worden opname in een gespecialiseeerde inrichting te accepteren.

  Like

 13. Wilma Grunn zegt:

  Het is niet eerlijk om de wens van het volk te negeren.

  Like

 14. Elena zegt:

  Ik kan het woord “vluchteling” niet meer zien. Echte “vluchtelingen” moeten opgevangen worden,
  Het overgrote deel is NEPvluchteling.
  Als men al die nepvluchtelingen retour doet…houden we hoogstens 1/4 van de hoeveelheid mensen over.
  Laat de Christen Unie hun kerken maar beschikbaar stellen.

  Like

 15. elisah zegt:

  Wereldvreemde zweverige schijnheilige sukkelaars.

  Like

 16. D.DAY zegt:

  In alle islamitische landen zijn de christenen tweederangsburgers, met minder rechten. En nu komt de CU met een voorstel om moslims, de vijanden van hun broeders in de islamitische landen, met open armen te ontvangen. En met meer rechten ook nog, want zo’n islamitische asielbedrieger moet eerder een woning toegewezen krijgen dan een autochtoon, die al jaren op de wachtlijst staat. Ik vind dit voorstel van de CU geen daad van naastenliefde richting eigen achterban.

  Like

 17. Jan zegt:

  Die lul stond ook te oreren naast Esther Voet op de demonstratie in Den Haag tijdens de pro-Israël-betoging twee jaar terug. Tijd om die geschifte weg te fotoshoppen.

  Like

 18. jowitteroos zegt:

  Dus hij laat verplicht zijn medechristenen doden…………..

  Like

 19. jungleelephant zegt:

  Volksverrader;hoe durft hij hij uit zijn strot te krijgen!

  Like

 20. Jan zegt:

  Nog een gek: Roman Catholic Archdiocese of L.A. Wants ‘Greater Solidarity with Islam’

  The contemporary Catholic Church has wholeheartedly endorsed the ideas that Islam is a religion of peace and that Muslims are the first victims of jihad terrorism.


  Rolheiser also says:

  But the Muslim religion is not to blame here. There is nothing inherent in either the Koran or in Islam itself that morally or religiously undergirds this kind of violence.

  https://pjmedia.com/blog/roman-catholic-archdiocese-of-l-a-wants-greater-solidarity-with-islam

  (het simplisme straalt de dhimmies dan ook altijd van het gezicht af)

  Like

 21. paulzwueste zegt:

  De uitspraken van deze christelijke landverrader krijgen een extra dimensie na de vreselijke gebeurtenissen met verkrachting en roof en geweld tijdens de nieuwjaarsviering in Keulen en talloze andere steden in Duitsland!!!!
  Nu wordt helemaal duidelijk wat voor een waanzin er heerst bij de “gevestigde politici”!!!!!!!!!
  Weg met deze verraders!!!!

  Like

 22. Guardiacivil zegt:

  Politiek geloofsgeteinte partijen moeten hun bek eens houden en zeker geen zaken willen afdwingen die de Nederlandse burger niet wil dat ze gebeuren of plaats vinden.

  Like

 23. Jules Vismale zegt:

  Deze CDA-klootzak van een Joël Voordewind is helemaal total-loss geslagen met zijn stupide plannen om gemeenten te gaan DWINGEN “vluchtelingen en asielzoekers” op te nemen. De geschiedenis wijst wederom uit dat dictators, legercommandanten, politici, burgemeesters enz. TOTAAL niets leren van het verleden! Ze zijn voortgekomen uit hetzelfde volk dat ze moeten leiden en vertegenwoordigen maar door hun machtslust zijn ze zo arrogant, eigenwijs, verziekt, dwaas en hersenloos geworden dat ze helemaal niet meer naar kritische geluiden luisteren, alleen doen wat ze zelf willen, een enorme puinhoop aanrichten en maar lijken te denken dat zij alles mogen en het volk met datgene opzadelen wat het laatste niet willen.
  Niettemin heb ik tientallen boeken van ‘De Kameleon’ van Hotze de Roos in mijn bezit waarin de tweeling Hielke en Sietse Klinkhamer allerlei avonturen beleefden in het fictieve dorp Lenten. Zo was een een titel bij, ‘De Kameleon in woelig water’, waarin duidelijk werd gemaakt hoe men daar linkse betweters kon weerstaan. Op een dag kwam daar een zekere meneer Geitenbreier wonen en deze had zo zijn eigen linkse en onzalige plannen met het dorp waarin hij door zijn aanhangers van de linkse VSC (Vooruit Strevende Club), spottend de Geitenclub genoemd, werd gesteund. Geitenbreier was werkloos geworden omdat hij zich meer richtte op de club dan op zijn werk maar wilde, net als de vos die zijn staart in een val verloor, de inwoners van Lenten eens gaan vertellen hoe zij zouden moeten leven! Iedereen daar moest volgens hem stoppen met werken en van een uitkering leven, alleen maar gaan pret maken, feesten en aan sport doen, evenveel verdienen als een brugwachter, studenten zouden parasieten wezen die op kosten van de staat leefden, bij een geldtekort moest er geld bijgedrukt worden, rijke mensen moesten de schade (aangericht door de Geiten) zelf maar betalen en zij hoopten daar alles te kunnen ontregelen met herrie schoppen en manipuleren van de Lentenaren.
  Gelukkig konden de inwoners en de studenten, onder leiding van smid Evert Klinkhamer, veldwachter Jan Zwart, boer Gerben Zonderland, molenaar Dijkstra e.v.a. de gewelddadige linkse onrustokers verjagen terwijl niet eens bekend was hoe Geitenbreier eigenlijk aan zijn geld kwam terwijl hij niet eens werkte. Zo zochten zelfs ooit vier misdadigers (twee ontvoerders en twee juwelendieven) hulp bij hem toen ze voor de politie op de vlucht waren!
  Niettemin kwamen in andere afleveringen de gierige rijkaard Sieger Siegertsma en een beheerder van een kantoor, Mechelen, tot inzicht dat gierigheid en verkeerd beheren van geld niet werkten en nou is het aan de autochtoonse inwoners van Nederland gelegen om figuren als Joël Voordewind, alle linkse islamknuffelaars en aanverwante mispunten en labbekakken gelijk weg te jagen uit onze gemeenten, met hun “knuffel-moslims, -vluchtelingen en -asielzoekers” erbij, gelijk aan de dwaze Geitenbreier! En dan veranderen we zijn achternaam in Joël Tegenwind, een linkse nietsnut, betweter, blauwe jakhals, slampamper en bedrieger die ons NIET kan dwingen om vreemde mensen op te nemen die wij niet in onze gemeentes willen hebben. Of wil hij dadelijk, net als in Keulen en de rest van Duitsland, dat wij een vreselijke burgeroorlog starten tegen de opgenoemde groeperingen en linkse verloochenaars? Ze vragen er feitelijk gewoon zelf om en ik wens haast dat dit werkelijkheid wordt ook daar wij niet alles eindeloos blijven pikken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s