IS gooit homoseksuele tiener van het dak, maar spaart terrorist die hem verkrachtte

Screenshot_13(Door: Pieter Immerzaal)

IS heeft in Syrië een tiener gedood nadat bleek dat hij homoseksueel was, maar de man die hem verkrachtte werd gespaard. De IS-militanten gooiden de vijftienjarige jongen van een gebouw in de Syrische provincie Deir ez-Zor.

Degene die hem verkrachtte, is een commandant van de terreurgroep, Abu Zaid al-Jazrawi. Hij kreeg zweepslagen en is naar Irak gestuurd om aan het front te vechten. Al-Jazrawi verscheen eerder in IS-propaganda, waarin hij liet zien hoe kindsoldaten gevangenen achtervolgden alsof ze verstoppertje speelden.

Sarai al-Din, een media-activist, vertelt Ara News: “De jongen is ervan beschuldigd dat hij een homoseksuele relatie had met de prominente IS-commandant Abu Zaid al-Jazrawi. Abu Zaid is gedwongen om Syrië te verlaten en te gaan vechten in Irak. Het besluit is genomen door de leiding van IS.”

Bron:
www.msn.com
(h/t “Miesje”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, homofobie, Hypocrisie, ISIS, Islam, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

18 reacties op IS gooit homoseksuele tiener van het dak, maar spaart terrorist die hem verkrachtte

 1. C.A.Barstow zegt:

  Weer een bewijs van wat een beestachtige ideologie de islam in werkelijkheid is.
  Ik vraag mij werkelijk verbaast af hoeveel bewijzen die cultuurverkwansellaars in politiek Den Haag nodig hebben om in te zien wat voor een enorm gevaar deze barbaarse ideologie eigenlijk voor het westen is.

  Like

  • popopo zegt:

   Ja ja, zeg barbaars, zeg maar ideologie en zeg maar beestachtig. Alsof het aan de Islam .Toen jullie in Indonesië zaten uit te buiten en het de naam Nederlands – Indië gaven en gevangenen, alsof het jullie eigendom betrof. verhandelden hoorde je niemand klagen en iedere oetlul om meer vragen. En als je gaat stemmen, kan je beter je stem laten bepalen door het stemgedrag binnen de 2e Kamer over de periode. Het verleden liegt niet. Of je kan natuurlijk gewoon je van alles laten beloven om uiteindelijk een dikke VVD lul in je bek te krijgen. Dan hou je je koest en je hoeft geen huur te betalen. Maar de Islam is overgewaaid. En een kerel die dat voor elkaar krijgt. HIRSI AlI BANANI BESTRIJDT ALLANG DE ISLAM NIET MEER. Weet je wat je moet doen Rutte, Een wijf vinden want de want de wereld begint langzaam te vermoeden dat je met je ster laat inzoemen tot ie door een zwart gat wordt verkracht.

   Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Als ik daar zou zijn met een sealtteam dan gingen ze er zelf achteraan, zonder blinddoek eerst van 5 m en telkens een m hoger.

  Like

 3. Ter attentie van de meeste politici in Nederland en de rest van Europa :wanneer gaan we nu eens werkelijk de vluchtelingen – problematiek aanpakken door de islam in al haar geledingen te gaan te bestrijden, te beginnen in de gebieden waar de gestoorde aanhangers van de massa – moordenaar Mohammed (met de belachelijke naam Isis) nu zo verschrikkelijk de beest uithangen???Zalig zijn de vredestichters ,maar dit doe je niet door alleen maar bommen te gooien!!We moeten op de grond straat voor straat terug zien te krijgen,met door honderdduizenden militairen en hulpverleners naar deze bezette gebieden te sturen!En natuurlijk door allereerst Israël te steunen ,die al zo verschrikkelijk veel ervaring heeft in het bestrijden van deze gestoorde islamitische moordenaars! Vrede komt niet vanzelf !Persoonlijk geloof ik in het duizendjarig rijk ,wanneer Israël weer naar de God van zijn vaderen terugkeert!

  Like

 4. Elena zegt:

  Gatver….die commandant is ook nog een pedo.
  Tsja…men durfde die commandant niet van het dak te smijten…krijgen ze ruzie met de vriendjes van die viezerik.
  NI duimen dat hij snel een raket in zijn smerig pedo lijf mag ontvangen.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Al-Jazrawi verscheen eerder in IS-propaganda, waarin hij liet zien hoe kindsoldaten gevangenen achtervolgden alsof ze verstoppertje speelden.

  Deze smeerlap heeft niet de eerste keer jongens verkracht. Had jonge kindsoldaten onder zijn hoede. Vat je hem? Deze smeerlappen zoeken het op.

  Like

 6. kruisridder zegt:

  Het is de ideologie van de Antichrist. Dat die verkrachter gespaard is, komt omdat het zelf ook allemaal pedofielen zijn.

  Like

 7. Theoden zegt:

  Homosexueel of een verkracht tiener die uit de weg moest worden geruimd.
  En we hebben ook nog 50 miljoen van deze potentiële kinderverkrachters en moordenaars binnen onze Europese grenzen gehaald. Voor geld. Ik was liever arm dan nu arm zijn en in gevaar.

  Like

 8. Wilma Grunn zegt:

  Was deze tiener wel een homosexueel? Of een tot sex gedwongen kindslaaf dat niet mocht gaan praten? Ik denk het laatste……

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Maakt dat de daad dan minder erg??????

   Like

   • Ik denk eerder dat Wilma bedoelt, dat dat de daad in haar optiek juist èrger maakt en dat we ons de ernst van de cultureel-geïnspireerde achtergronden (slavernij) moeten realiseren. Maar inderdaad: De einduitkomst is exact hetzelfde.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Edjan zegt:

    Nee, heer Bron, juist erger. En ik geloof dat Wilma Grunn dat ook bedoelt …

    Like

   • Wilma Grunn zegt:

    Goedenavond, het is inderdaad precies zoals Theresa en Edjan het omschrijven. Mijn eerste gedachte was dat dit kind een slachtoffer is geworden van een pedofiel, die vervolgens uit de weg moest worden geruimd. Waarom zouden ze de dader anders voor straf naar elders sturen? Slachtoffer wordt tot dader gemaakt en krijgt in de ogen van de IS z’n “verdiende loon” en naar de dader/pedo kraait geen haan.

    Like

   • Frans Huneker zegt:

    Dat weet je niet, Wilma. Voor hetzelfde geld was hij wel gewoon homo. Dat weet je wel als je 15 bent.

    Like

 9. Sjun Demartelaere zegt:

  Zo werkt de leer. Het kind wordt verkracht door een mannetje met een verderflijke persoonlijke moraal. Om daarvan af te leiden wordt het kind ervan beschuldigd homosexueel te zijn. Ook dat lijkt me nog steeds geen reden voor een barbaarse moord maar kennelijk maakt zo’n toeschrijving het voor de massa met een zekere geïslamiseerde mindset acceptabel om het kind van het dak af zijn dood te gemoet re gooien. Die mindset, die doodscultuur schaadt de leefwereld en daarmee de wereld. Waar zo’n mindset optreedt zien we verdomming, gewelddadigheden, afpersing, wantrouwen, een angstcultuur resulterend in gewetenloze moorddadigheid optreden. Daarom moet de basis van de leer ter discussie staan en dus voortdurend in het zonnetje gezet worden. Misschien kunnen er dan mensenlevens gered worden en een leefbare leefwereld worden opgebouwd. In Duitsland is iets soortgelijks met een eveneens rotte mindset resulterend in een doodscultuur rondom een onaanraakbaar verklaarde aanvoerder al eerder gepresteerd.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Stront aan de nikker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s