Islamitische Staat rukt verder op in Libië

Screenshot_18

(Door: Mick Van Loon)

Islamitische Staat heeft sinds vanochtend Bin Jawad in Libië volledig in handen. Dat ligt op amper 30 kilometer van de belangrijkste olievelden van Libië, Es Sider. IS is daar ondertussen ook begonnen met aanvallen.

Hoewel het Westen al z’n pogingen om Islamitische Staat te vernietigen op Syrië en Irak focust, heeft IS het jongste jaar in Libië een nieuw groot bolwerk opgericht. Ze heeft dat zo gedaan dat het compleet onafhankelijk van Raqqa kan opereren, mocht de “hoofdstad” van het kalifaat in Syrië vallen. De jongste maanden is het gebied dat IS controleert in Libië spectaculair gegroeid. De terreurbeweging controleert nu al meer dan 300 kilometer kustlijn.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, Libië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islamitische Staat rukt verder op in Libië

 1. Elena zegt:

  he Putin !!! werk aan de winkel.

  Like

 2. Jan zegt:

  SAS Sniper Kills Three ISIS Terrorists By Shooting Them Through A 10 Inch Brick Wall From Over A Kilometre Away.

  http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/484921/SAS-hero-takes-out-Isis-fighters-1km-away-sniper

  Like

 3. Jan zegt:

  Met dank aan de imbecielen van de VVD en de PvdA en al het andere uitschot in Den Haag

  Like

 4. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 5. Pingback: Islamitische Staat rukt verder op in Libië | Rechtsaf doorzee

 6. vanhetgoor zegt:

  Voor de terreurgroepen in Syrië is Turkije de grootste financier, namelijk zij kopen de aardolie van de ISIS op en daarmee is Turkije het meest verachtelijke land in de wereld. Maar het is voor Turkije niet mogelijk om de Libische olie ook op te kopen, daar moet dus een ander manier voor zijn gevonden. Zonder heler is er geen steler. Zoek de afnemer van de olie uit Libië en je weet wie de financier van de terreur in Libië is. Nog even afwachten om te weten hoe het in elkaar zit.

  De buurlanden van Libië hebben zelf olie en daarom geen interesse, daarnaast is het handelen met terreurgroepen gevaarlijk omdat de ontmenselijking mogelijk overslaat. In Turkije is niets mee te redden, daar heeft de terreur en de ontmenselijking reeds wortel geschoten. Er zijn weer pogroms en razzia’s in Turkije, maar dit keer zijn de slachtoffers Koerden en anderen die tegen de Turkmenen in Syrië vechten. Nog een geluk dat Libië geen Turkse buurman heeft. Ik acht daarom het probleem in Noord Afrika makkelijk op te lossen.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Dit wordt nog heel groot. Straks krijgen we miljoenen Libische vluchtelingen naar Europa. De islam is niet te stuiten met die wijsneuzen in de EU.

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  Het continent Afrika konden wij al gevoegelijk afschrijven, het bovenstaande bericht is de zoveelste bevestiging dat dit continent volkomen aan het degenereren is en in geen miljoenen jaren naar een enigszins fatsoenlijke cultuur zal toegroeien, zonde van dit op zich prachtige continent maar het is helaas niet anders.
  In de vroege middeleeuwen was het leven in de toenmalige westerse wereld hardvochtig, gewelddadig en zelfs gevaarlijk maar het was nog altijd beter vertoeven dan in het huidige Afrika dat bevolkt blijkt te zijn door een gigantische horde moordende,verkrachtende en elkaar afslachtende hersenloze wildemannen.
  Vanaf de tijd dat de blanken er vertrokken zijn is het daar een volkomen verloren zaak
  de onafzienbare berg bewijzen spreken voor zich.
  Haal de kostbare grondstoffen daar uit de bodem weg en laat dan verder moeder natuur haar gang gaan.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Geachte heer Putin, verdeel uw vloot langs de hele kust van het MO nog voordat Hillary Clinton eventueel bezit neemt van het Witte Huis, anders is het telaat. Uw strategie is dringend om uit te breiden richting Marokko. Trekt u zich niets aan van wat het Westen hier over gaat zeggen. U weet wat goed is voor Europa om een gigantische ramp te voorkomen. Ik heb hier al maanden geleden voor gewaarschuwd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s