Jozias van Aartsen: kerkje pesten versus Salafisten verdedigen

Screenshot_7

(Door: Annabel Nanninga)

Retro-duiding van het politiek-ideologische gespartel van Jozias van Aartsen

Dus Haagse burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) verdedigt zijn samenwerking met de radicaal-salafistische As Soennah-moskee in de Schilderswijk met het argument dat Nederland vrijheid van godsdienst kent. Dit is voor hem reden genoeg om de moskee, waarvan verschillende bezoekers afreisden naar Syrië en waar ettelijke haatpredikers hun zegje deden, te beschouwen als een prima partij voor subsidie, dialoog en zelfs ordehandhaving in de buurt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sharia, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Jozias van Aartsen: kerkje pesten versus Salafisten verdedigen

 1. C.A.Barstow zegt:

  Wat is die van Aartsen een diep triest figuur zeg, en dan ook nog verbaast zijn als één van de islam nazi’s een keer een mes op zijn keel zet.
  Een diep trieste volksverrader is het.

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Het gedrag van Jozias van Aartsen herinnert mij een verhaal uit januari of februari 1940. In het centrum van Den Haag was vroeger een bekende dancing, genaamd Het Zuid. Daar speelden de beste en meeste bekende Swing orkesten. De manager was getrouwd met een Duitse vrouw. Hij was een NSB’er en enthousiaste aanhanger van de NSDAP. Op een avond in de weekeinde waren er ook twee Joodse jongens onder de gasten. De manager kwam naar hun tafel toe en zei: “Eruit! ..Joden zijn hier niet gewenst”. Hij heeft de rassenwetten in zijn etablissement gevoerd ..Nog voordat Nederland was bezet. Dit verhaal is een allegorie op het gedrag van Jozias van Aartsen …Als moderne NSB’er en collaborateur met de toekomstige bezetter …voert hij al de Sharia en knoopt goede relatie met de JIHAD-bezetting nog voor dat Nederland is van binnenin overgenomen.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Die manager/exploitant van Het Zuid was mijn vader. Ten eerste was hij niet getrouwd met een Duitse vrouw en ten tweede heeft hij nooit de rassenwetten ingevoerd. Wel had hij een zwarte uitsmijter aan de deur staan, een ex-bokser genaamd Jack Taylor.

   Sterke verhalen zijn leuk, maar er moet wel een grond van waarheid in zitten.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Deze valse vrucht dient per onmiddelijk otslagen te worden!
  Wat een verachtelijk stuk vullis

  Like

 4. kraftavilqa zegt:

  Anagram pret:
  jozias van aartsen =>
  JONAS NAAIT VAR ZES
  SATAN VERZON IS JA A

  Like

 5. ildiko zegt:

  verrader van het volk, een kameleon precies als de vele andere burgervaders van NL

  Like

 6. Pingback: Jozias van Aartsen: kerkje pesten versus Salafisten verdedigen | Rechtsaf doorzee

 7. leefbarbaar zegt:

  VVD / NSB-modus aan : ” In Keulen is wel bewezen hoe belangrijk islamitische handhavers zijn voor de openbare veiligheid, we hebben meer salafisten nodig”.
  Dat is dus een brand blussen met benzine. Want kip/ei verhaal, zonder het haatvolk is er geen toezicht op het haatvolk nodig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s