Kamervragen Wilders en Fritsma aan de minister-president over Arabische testosteronbommen in Duitsland

PVV anders

Vragen van de leden Wilders en Fritsma (beiden PVV) aan de minister-president en de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over groepen van vooral Arabische mannen die tientallen jonge vrouwen hebben aangerand, beroofd en verkracht in Duitsland.

1.) Heeft u kennis genomen van de berichten dat op oudejaarsavond groepen van vooral Arabische mannen tientallen jonge vrouwen hebben aangerand, beroofd en verkracht in meerdere Duitse steden? (*) (**) (***)

2.) Heeft u ook kennis genomen van de vrouwelijke slachtoffers die verklaarden “Ze hebben ons ingesloten en begonnen ons te betasten. Ze waren met hun handen overal. Ik had vingers in al mijn lichaamsopeningen”? (****)

3.) Bent u het met politiecommissaris Wolfgang Albers van Keulen eens dat het hier een volledig nieuwe dimensie van geweld betreft? Zo nee, waarom niet?

4.) Bent u het met ons eens dat deze nieuwe dimensie van geweld het resultaat is van de import van migranten met een gewelddadige, islamitische cultuur waarin vrouwen en jonge meisjes vaak als minderwaardig worden gezien? Zo nee, waarom niet?

5.) Vindt u het woord testosteronbommen nog steeds een verschrikkelijke term zoals u tegen de eerste ondertekenaar van deze vragen zei tijdens de Algemene Beschouwingen op 17 september vorig jaar, of ziet u nu eindelijk in dat het toelaten van tienduizenden Arabische mannen in Nederland de veiligheid van onze burgers op het spel zet? (*****)

6.) Herinnert u zich het debat over de opvang van asielzoekers op 14 oktober 2015, waar de eerste ondertekenaar van deze vraag meerdere meldingen voorlas van vrouwen die lastig werden gevallen door asielzoekers in Nederland? Zo ja, waarom blijft u Nederlandse vrouwen in gevaar brengen door het massaal toelaten van asielzoekers? (******)

7.) Realiseert u zich dat als u de grenzen open laat het een kwestie van tijd is voordat massale berovingen en aanrandingen zoals in Duitsland, ook in Nederland op deze grote schaal zullen plaatsvinden? Wilt u dat op uw geweten hebben, of bent u eindelijk bereid de Nederlandse grenzen te sluiten voor islamitische testosteronbommen?

Klik hier voor het opiniestuk van Geert Wilders op ThePostOnline.nl

(*) http://nos.nl

(**) www.bild.de

(***) www.stuttgarter-nachrichten.de

(****) www.bild.de

(*****) https://zoek.officielebekendmakingen.nl

(******) www.tweedekamer.nl

PVV normale grootte

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Seks, Slavernij, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Kamervragen Wilders en Fritsma aan de minister-president over Arabische testosteronbommen in Duitsland

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Ha, ha! Je herkent in de manier van Kamervragen stellen wel typisch de hand van Geert: Eerst begint hij met het hekelen van de scrupules van Rutte c.s. betreffende een volledig gerechtvaardigde term om vervolgens aan het eind diezelfde term nog eens lekker te gaan benadrukken!
  Uitstekend, Geert: Wrijf het ze maar in! “Ik zeg wat ik denk en ik denk wat ik zeg. Wen er maar aan.”
  Dàt is Geert. En daarom kan ook niemand in de Kamer tegen hem op, al beeldt Schelvisoog Pechtold zich nog zo in, dat hij het wèl kan.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Berthe zegt:

  Georkestreerde aanrandingen en verkrachtingen van juist de vrouwen van de ‘vijand’ vallen toch onder het oorlogsrecht???? BERECHTEN en na de straf UITZETTEN – niet alleen uit Duitsland, maar Uit Europa!!

  Like

  • kruisridder zegt:

   Als dat onder het oorlogsrecht geldt Berthe, dienen ze niet uitgezet te worden, maar te worden geexecuteerd als zijnde een krijgsgevangene die tijdens zijn krijgsgevangenschap een of meer vijandelijke soldaten doodt. Dat is oorlogsrecht.

   Like

 4. kraftavilqa zegt:

  Reactie van de MP: “Ja ja ik weet ’t en ’t kammenieschele, de burger slikt ’t maar anders zullen we hem uit alle macht vervolgen. Het moet nu eenmaal van brussel”.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  100 punten voor Geert, en nu noemt hij nog niet eens Zweden en Noorwegen waar ook zo ongeveer alle verkrachters mohammedaanse import criminelen zijn…

  Like

 6. toetssteen zegt:

  Ik zal hem hier maar plaatsen, want op DDS wordt hij geweigerd.

  http://www.express.de/koeln/sexuelle-uebergriffe-polizist–so-brutal-war-das-chaos-am-koelner-hbf-an-silvester-23252866

  Nou niet echt een bedenkelijke site. Het is het verhaal van de politie zelf en een agente in het bijzonder.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Je kunt er op wachten dat Markoek of Aboutaleb nu gaan adviseren dat vrouwen zich in het openbaar beter moeten gaan kleden. De boerka dus. En natuurlijk binnen blijven, alleen boodschappen doen en uitkering aanvragen, anders roepen ze het over zichzelf af.
  Ik zie ook weer kansen voor de shariapolitie van van Aartsen.

  Like

 8. Gasso de Commando zegt:

  Ons Geert hoeft geeneens meer campagne te voeren, dat doen anderen wel voor hem…

  HUP GEERT, VERLOS ONS VAN DIE MOSLIM-ELLENDE

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2016/01/keulen_moet_gedragscode_opstel.html
  Mijn reactie (20.09) hierop is:
  Ze begrijpt er werkelijk he-le-maal ‘Null’ van. Een armlengte afstand…, wat een zeldzame idioot! Denkt ze nu echt dat die vrouwen dat niet gewild hadden? Ze zijn gewoon belaagd, vreselijke muts!
  En de Keulse popo-baas liegt dat hij zwart ziet (oeps..), want eerst waren er berichten dat ze kopieën van asielaanvragen bij zich hadden.

  Het downplayen is alweer volop begonnen.

  Gelukkig komen er steeds meer geluiden naar buiten; ook dat men zich ernstige zorgen maakt en het spuugzat is!

  Like

 10. Pingback: Kamervragen Wilders en Fritsma aan de minister-president over Arabische testosteronbommen in Duitsland | Rechtsaf doorzee

 11. OphEUffen zegt:

  Links- of rechtsom, Geert heeft te vaak gelijk om het weg te zetten als toevallig. Zijn kaliber gaat Nederlandse politici, waarvan de meeste niet verder komen dan het volgen van het systeem “liegen om te leven”, ver te boven.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Politici met een gezond verstand zoals Geert Wilders moet met een lantaarn zoeken.

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Ik wacht geduldig op een grote uitbraak van wat dan ook en dan breekt de pleuris uit in Nederland

  Like

 14. Ron zegt:

  Weet iemand hoe lang het duurt voordat dit soort vragen beantwoord moeten zijn?
  Ofwel kan het tot maanden toe gerekt worden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s