Open brief over aanrandingen: “Duitse regering, je hebt schitterend werk verricht.”

Screenshot_16

De Duitse schrijfster Katja Schneidt heeft naar aanleiding van de massale aanrandingen tijdens oudejaarsnacht in Keulen een open brief aan haar regering op Facebook geschreven. Het bericht wordt massaal opgepikt en gedeeld. Haar brief begint erg sarcastisch, met felicitaties voor de Duitse regering.

P-Magazine vertaalde haar kwade brief:

‘Geachte Duitse Bondsregering,

Ik moet iets toegeven, u heeft schitterend werk verricht! Uw pogingen om elke terechte kritiek over de houding van vluchtelingen onmiddellijk met het nazi-verwijt de kop in te drukken, heeft zijn vruchten afgeworpen.

We zijn ondertussen in Duitsland zo ver gekomen dat ontelbare vrouwen al een klacht ingediend hebben (35, maar volgens de politie ligt het feitelijke aantal veel hoger) over het feit dat ze op oudejaarsnacht door een horde wilde asielzoekers beledigd en op de zwaarst mogelijke manier seksueel lastig gevallen werden (ja, het waren asielzoekers, want de politie heeft bij controles de voorgeschreven asielformulieren onder ogen gehad). Slechts de regionale kranten schrijven hierover.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Open brief over aanrandingen: “Duitse regering, je hebt schitterend werk verricht.”

 1. Oh, als deze Open brief aan de Duitse REGERING is gericht, weet je bij voorbaat, dat het, hoe fraai gesteld ook, tegen dovemansoren is!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Leo zegt:

  Keulen laat de nabije toekomst zien !!

  Like

 3. Edjan zegt:

  Goeie brief. Helaas verwacht ik dat de Duitse regering en politie verder weinig anders zullen ondernemen dan wat holle woorden te spreken. Misschien dat er een paar een taakstrafje krijgen maar nu ben ik eigenlijk al veel te optimistisch.

  Het enige pluspuntje dat ik zie is dat het nu niet langer meer onder het tapijt geveegd kan worden. Hoewel … veel “progressieven” nog steeds voornamelijk bezorgd zijn dat er nu weer vreemdelingenhaat zou kunnen oplaaien. Misschien worden de AZC’s en moketen wel weer extra beveiligd. Europa is inderdaad een open inrichting.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Indrukwekkende film handelend over de gangbare praktijk in Arabische landen betreffende bejegening alleen lopende vrouwen op straat. Hoofddoek of versluiering biedt hun geen bescherming. Gaat onherroepelijk onderdeel worden van gewoonten in Europa bij invasies van moslim mannen met het volume van afgelopen jaar. Dit gaat niet vanzelf oplossen zoals alles betreffende islam niet vanzelf zal oplossen. Bovendien zijn honderdduizenden “vluchtelingen” niet meer traceerbaar in Duitsland. Ze zijn verdwenen uit de asielcentra zonder opgave van verblijf. Dus straffen of uitzetten is helemaal niet aan de orde. Carnaval komt eraan. De ramp is niet meer te overzien. Mensen die hier iets van zeggen zijn racisten. NPO raaskalde binnensmonds iets in de trant van “het moet nog bewezen worden”” dat de daders van Noord Afrikaans islamitisch origine zijn.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Merkel: “We must accept that [im]migrants are MORE criminal

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Terror in KÖLN: Massivste Übergriffe auf Frauen + Diebstähle durch 1000 Männer mit Asyl-Hintergrund

  Like

 7. De verleden jaar neergestoken Duitse politica heeft het burgemeesterschap van Keulen aanvaard, haar electoraat zal nu wel raar op hun neus kijken door zo’n ongehoord expres naïef persbericht naar buiten te zenden, dat vrouwen bij de carnaval viering de ‘mannen’op afstand moet houden. Dan moet deze rooie kolere heks maar eens vertellen hoe een autochtone vrouw een groep moslim aanranders, dieven en verkrachters van zich moet afhouden. Volkomen van de realiteit afgezongen deze crypto-communistische heks, toen ze verleden jaar neergestoken werd had ze van mij part het het tijdelijke voor het eeuwige mogen verwisselen.

  Like

 8. M. Devrindt zegt:

  Carnaval wordt een catastrofe.
  Ongeveer 40 jaar geleden had ik een vriendin die met een groepje naar het carnaval in Keulen was geweest.
  Zij vertelde dat ze toen ook in een steegje waren gedreven door een groep Turkse mannen en waren betast en beroofd.
  Het is heel hypocriet van de politie in Keulen en Duitsland net te doen of deze praktijken iets van vorige week zijn. Die zijn al 40 jaar aan de gang.
  Het verschil is nu dat het niet meer in steegjes, met op het eerste oog individuele en aparte incidenten,,gebeurt, maar massaal op een openbaar plein. Het kan nu niet meer ontkend worden door de autoriteiten en als ik het goed inschat is de politie het ook beu om nog te doen of er niets aan de hand is en dat er een tweespalt aan komt tussen politie en politiek.
  Als de politiek nu niet ingrijpt zal dit door veel islamitische mannen aangezien worden als zwakte en met carnaval zal de opkomst vanuit die hoek nog massaler zijn en niet alleen in Keulen of Stutgart, maar in alle steden van Duitsland.

  Like

 9. Elena zegt:

  Die nazi hoer is knettergek.
  Waar is Volkert van de G, als je hem nodig hebt?

  Like

 10. Leo zegt:

  Zit duidelijk een schroefje goed los in dr bovenkamer.
  En zulke zieke geesten hebben het nog voor het zeggen ook. Hoe is het mogelijk !!

  Het ergste is : NIEMAND doet er wat aan ……

  Like

 11. danny zegt:

  De (s)linkse proberen alles onder de pet te houden. Onze vrouwen zijn vogelvrij met deze verraders mentaliteit.
  Vieze, valse stinkratten zijn het!
  Als de overheid niet ingrijpt, moeten we het zelf doen.
  Want geen normaal weldenkende Europeaan wil in de toekomst taferelen zoals in Keulen en andere Duitse steden.

  Like

 12. Jan zegt:

  Groenen: ‘Afkomst daders doet er niet toe, integratie moet er niet bij worden betrokken’

  Göring-Eckardt wil niets weten van wettelijk integratieverplichtingen naar aanleiding van de gebeurtenissen in Keulen. “Ik geloof niet dat je op deze geweldsuitbarsting een pleister met ‘integratie’ kunt plakken en dat dan alles weer goed komt.”

  Ook de Manuela Schwesig (SPD), minister van Familie- en Jeugdzaken, benadrukte dat afkomst er voor de wet niet toe doet.

  http://politiek.tpo.nl/2016/01/05/keulen-politieke-reacties-uit-duitsland/

  Like

 13. Jan zegt:

  Duitse academicus (47): ‘Religie is op zich nooit vrouwonvriendelijk’
  ‘Link leggen met herkomst daders is kortzichtig’
  http://nieuws.tpo.nl/2016/01/05/duitse-academicus-religie-is-op-zich-nooit-vrouwenonvriendelijk/

  Burgemeester Keulen heeft oplossing tegen aanrandingen: gedragscode voor jonge vrouwen
  ‘Vrouwen moeten tenminste op armlengte afstand blijven van vreemde mannen’
  http://nieuws.tpo.nl/2016/01/05/burgemeester-keulen-heeft-oplossing-tegen-aanrandingen-gedragscode-voor-vrouwen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s