“Politici die moslims zwartmaken drijven samenleving naar afgrond”

Screenshot_15

Abdelhamid Taheri, bestuursvoorzitter van stichting As Soennah.

(Door: Julia Broos)

Politici die moslims zwart maken, drijven onze samenleving naar de afgrond. Dat laat de Haagse As Soennah moskee weten aan het AD. Het moskeebestuur reageert hiermee op de commotie rond het salafisme.

De Tweede Kamer laat onderzoeken of een verbod op deze ultraorthodoxe stroming binnen de islam mogelijk is. Diverse Kamerleden pleiten voor het verbieden van álle salafistische organisaties in Nederland. Zo stelt Ahmed Marcouch (PvdA) dat hun ideologie niet verenigbaar is met de democratie.

Bovendien is salafisme volgens hem het ‘voorportaal’ van de gewelddadige jihad. Een verbod zou betekenen dat ook As Soennah, een van de grootste salafistische moskeeën in ons land, zijn deuren moet sluiten. ‘Deze polariserende pleidooien wakkeren nog meer haat en afkeer aan,’ stelt het moskeebestuur in een verklaring. ‘Zij [deze politici] drijven onze samenleving naar de afgrond en plaatsen ons in een voortdurende staat van achterdocht en wantrouwen’.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Cultuurstrijd, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Salafisten, sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

42 reacties op “Politici die moslims zwartmaken drijven samenleving naar afgrond”

 1. koddebeier zegt:

  Wie durft nu nog te beweren dat moslims geen gevoel voor humor hebben, het moskeebestuur van de Haagse As Soennah moskee beweert dat politici die moslims zwart maken drijven onze samenleving naar de afgrond.

  Lachen toch, de kranten staan dagelijks vol met wereldwijde moslim ellende en deze ééncellige geven de politici de schuld dat ze moslims zwart maken.

  Hoe krankzinnig van de inteelt kan je wezen !!

  Het bloed van anders denkende druipt van hun handen, de misdaad viert door hun hoogtij. enz. enz.

  Like

 2. Koos zegt:

  Arme Jozias. Hij kan niet meer terug. Dat zou gezichtsverlies betekenen. Hij kan maar het beste zelf Salafist worden, en uit de VVD stappen.
  Vreemd, is dit dezelfde man die het lang geleden opnam voor Ajaan Hirsi Ali?
  Ik vrees dat hij kort geleden een hersenziekte heeft opgelopen.

  Like

 3. Japio zegt:

  Ach wat een zielepoten, en hun bedoelingen zijn toch goed. Laat ons niet lachen salafistische baardaap. Jullie zijn gewoon een slap aftreksel van IS met de zelfde prehistorische ideeën, waarden en normen.

  Like

 4. peter de koning zegt:

  Omkering van feiten. Zij zijn het zelf die ons land naar de afgrond duwen. Verbieden die handel.

  Like

 5. Luchtpint zegt:

  “Bovendien is salafisme volgens hem het ‘voorportaal’ van de gewelddadige jihad.”

  Opmerkelijk Het is een PVDA-Marokkaan die het zegt en hij heeft nog gelijk ook.

  Ik val bijna van mijn stoel !

  Like

  • Jawel, maar pas op je tellen: Taqiyya, taqiyya!
   Dit mannetje heeft zichzelf voorgenomen om de islam in Nederland op pragmàtische wijze te laten wortelen en daar zitten openlijke orthodoxen zoals die Salafisten hem alleen maar bij in de weg, zodoende.
   Wat dat betreft volgt hij dezelfde tactiek als die klootzak met twee paspoorten in Rotterdam!
   Als het gaat om ID-verzet of om Pegida tapt-ie óók weer uit een ander vaatje…… We kènnen dat intussen, Mar-couch!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Luchtpint zegt:

    Ik begrijp perfect dat hij – in de vergelijking met zijn eigen zgn. ‘”gematigde” Islam – de aandacht gaat verleggen naar salafisme, om het zo voor te stellen alsof dat dat een groter kwaad zou zijn. Kan hij gaan zeggen dat de meeste moslims of de Islam in het algemeen geen probleem vormen als je de twee gaat vergelijken. Je kan dus poneren dat hij de focus verschuift naar salafisme om andere moslims uit de wind te zetten. Uiteraard is dat Taqiyya.

    Anderzijds, en dat is toch wel belangrijk, denk ik, is er het loutere feit dat hij dat zegt. En dat terwijl nationale en lokale politici gewoon geen fluit verstand hebben m.b.t. wat het begrip zelf te betekenen heeft. Of dat ze gewoon geen zin hebben om maatregelen te nemen, terwijl het gevaar gewoon blijft voortwoekeren onder hun neus. Salafisme lijkt voor hen maar conservatieve religieuze folklore zonder enige negatieve consequenties te zijn, of zo moet het toch worden voorgesteld op dit moment: pappen en nathouden.

    Dat ze nu al een PVDA politicus van Marokkaanse afkomst nodig hebben om hen op het gevaar te wijzen van die lakse houding, is toch wel opmerkelijk. Zou dat misschien aantonen hoe dom ze wel zijn door te doen alsof er niks aan de hand is met salafisme ?

    Misschien vond Marcouch het bovendien ook hoogdringend om de aandacht te verschuiven naar salafisten specifiek, omdat hij anders vreest dat de Nederlandse publieke opinie alle moslims op één hoopje zou gooien ? (en dat is uiteindelijk waar moslims het meest bang voor zijn)

    De waarheid is dus redelijk gelaagd, zeg maar, en er zit inderdaad een hoop taqiyya in vervat. Allah verhoede het dat de Nederlanders zich en masse zouden keren tegen alle moslims in één keer ! Zoiets. Dat is eigenlijk de redenering die er achter steekt voor een groot deel. Wat zegt dat ? Dat Marcouch zelf met zijn staart tussen de benen rondloopt ?

    Like

 6. Ik heb meteen ook even een gerelateerd artikel gelezen; over de meningen van diverse VVD’ers. Die van Aartsen lijkt binnen zijn eigen partij aardig alleen te staan met z’n verradersbeleid:
  Er l i j k e n er in die hoek tóch een paar wakker te worden, beter laat dan nooit.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Driek zegt:

   Die Abdelhamid Taheri, dat is toch geen normaal mens, hij heeft al een knobbel op z’n voorhoofd van het bidden, dus zijn plek bij die maagden is verzekerd. Mijn hemel, wat is er toch met ons landje gebeurd. Ik kan er nog steeds niet over uit dat het zover is gekomen.

   Like

 7. tjonge zegt:

  salafisten die het eens zijn met von aartsen, je verwacht het niet ?
  kan von aartsen nou niet eens uit de kast komen……

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Het is toch ongelooflijk, daar is de slachtofferrol weer. Zij komen uit een compleet andere cultuur, confronteren ons hiermee, op soms niet mis verstane wijze en dan is ook nog allemaal onze schuld. Sorry mensen, maar jullie passen hier niet. Ga terug naar eigen gronden alwaar jullie je geloof tot volle bloei kunnen laten komen, maar die plek is dus heel duidelijk niet hier! Wij willen onze vrijheid hier behouden en op geen enkele wijze beperkt zien door welk geloof dan ook. Dat hebben wij hier achter ons gelaten, staat en kerk zijn gescheiden; punt!

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Met de IS-lam gaan we so wie so naar de afgrond. En als ze in Syrië verdreven worden, zijn wij aan de beurt voor de rituele slachtpartijen. Er ist wieder da, er heisst Angela!

  Like

 10. Charles Martel zegt:

  Er is geen reden om ze zwart te maken, dat doen ze zelf wel!

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Net als in andere landen de moskeën sluiten, probleem opgelost.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  [quote] Het moskeebestuur roemt de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen [/quote]

  “Dergelijk sukkels zouden er meer moeten zijn”, schateren de haatbaarden!
  Zij danken ‘allah’ elke dag voor Jozias, denk ik.

  Like

 13. OphEUffen zegt:

  Oorzaak en gevolg. Het blijft lastig indien behept met dubbel paspoort. Oorzaak is dat uw geloofsgekkies de boel hier verneuken. Gevolg, 1 politicus die de waarheid durft te benoemen.
  En daardoor al 11 jaar beveiligd moet worden tegen de religie van de vrede.

  Like

 14. cefas zegt:

  Nuttige idioten, die dit vuile spelletje niet doorhebben.

  Like

 15. Sjaak zegt:

  Politici die moslims zwart maken, drijven onze samenleving naar de afgrond

  Moslims die de samenleving naar de afgrond drijven, maken politici zwart !
  ZO WORD EEN SCHOEN ERUIT !

  Like

 16. Jan Wandelaar zegt:


  +

  She was named NSW businesswoman (?) of the year in November.

  http://www.breitbart.com/london/2016/01/05/muslim-australian-navy-captain-twitter-account-closed-terrorism-policy-row/

  to give the branch “a better understanding and appreciation of serving Muslims, their needs and how they view the world”.

  +

  Like

 17. Elena zegt:

  Wederom de omgekeerde wereld…..lol.
  Het zijn altijd moslim die negatief in het nieuws komen.
  Salafisten adoreren iSIS.
  Heel knap dat zij alweer in de slachtofferrol kruipen. Van Aartsen moet maar snel de shahada uitspreken dan zijn zij echte broeders.
  van Aartsen is een landverrader…en velen met hem.

  Like

 18. Johan zegt:

  Naar de hel met deze haatbaard, Abdelhamid Taheri, bestuursvoorzitter van stichting As Soennah !!

  Like

 19. Joshua zegt:

  Politici die moslims zwartmaken, dit is een regelrechte aanval op Geert.
  Helaas geloven vele Nlders. deze geindoctrineerde IMBECIEL.
  Zij zijn zelf, samen met de idioten in den haag de samenleving aan het verknoeien, maar dit soort uitspraken kan je verwachten mensen die de gevaarlijke islam ziekte hebben.

  Like

 20. Jan zegt:

  Haagse moskee: ‘Radicalisering is schuld van toon debat, stigmatisering, populisme en politici’
  ‘Jozias van Aartsen is voorbeeld van goed leiderschap’
  http://regio.tpo.nl/2016/01/05/haagse-moskee-radicalisering-is-schuld-van-toon-van-debat-stigmatisering-en-politici/

  Like

  • Edjan zegt:

   Even voor de goede orde: met de “toon van het debat” wordt bedoeld “onze” toon (landverraders. NSB’ers etc) en beslist NIET hún toon (racist, fascist, nazi etc)

   Like

 21. Sjun Demartelaere zegt:

  Het verhaal over Salafisme,, niets anders dan een reformatorische (terug naar de basis) stroming van islam leidt alleen maar af van het fundament van islam zelf. Te weten Mohammed, zijn gedragingen en zijn opdrachten. Precies dat zien we in Saudie Arabië maar ook in de kalifaatstaat, in Pakistan, in Afghanistan en op andere plekken in de islamitische wereld in mindere mate gepraktiseerd. Het heeft dus helemaal geen zin om de moslms of een groepje moslims zwart te maken. De leer zelf vervat in koran, hadith en soenna zonder welke de bijeengeraapte verzenbrij van de koran niet verstaan kan worden, moet kritisch worden belicht omdat het op diverse plekken in de wereld onaanspreekbare monsters met een gebrek aan gewetensfunctie produceert. Getoeter over de rest blijft naar mijn idee afleiding van de oorzaak. Een vooral politieke ideologie die zich als religie presenteert als dat zo uitkomt en die langs die misleidende weg steevast kritiek op haar vruchten weet af te leiden.
  .
  Enkele van die vruchten:
  Angst, dramdwang, verdomming, onveiligheid, verminderde aanspreekbaarheid, bedrog, minachting van ongelovigen, seksespecifieke discriminatie, afpersing, misleiding, uitbuiting, misbruik, omkering, slachtoffercultuur.
  .
  Het komt niet enkel in islam voor en zeker niet elke moslim praktiseert dat allemaal maar het zit wèl besloten in de leer die men kinderen al kritiekloos laat indrinken door recitatie. Door angst houdt men het verhaal bij elkaar want niet voor niets staat de doodstraf op geloofsafval.. Kennelijk verdraagt de leer evenals haar onaanraakbare voorman geen toets der kritiek. Het wordt tijd om dat zaakje de leer, het voorgeleefde leven van het meest ideale moslimse voorbeeld ter navolging Mohammed en haar uitwerking op denken en handelen op diverse plekken in de wereld eens in het zonnetje te zetten zoals dat ook met het nationaalsocialisme gebeurde. Dat lijkt me beter dan op elke afleiding daarvan in te gaan.

  Like

 22. Petronnellla zegt:

  Ja, totaal onze schuld. Wij Westerse mensen begrijpen hun leed niet en vrouwen zijn niet flexibel genoeg. Misschien is dit dé oplossing tot sociale cohesie! http://sargasso.nl/fatwa-geef-uw-collega-borstvoeding/

  Like

 23. Sjun Demartelaere zegt:

  Iets dat zwart is hoef je niet zwart te maken. Neem dit nu weer.

  Like

 24. Sjun Demartelaere zegt:

  Of deze. Laat er maar eens een licht op schijnen in plaats van er van af te leiden, zaken glashard te ontkennen of een aanval op de boodschapper ervan te openen. Waar de Nedeerlandse massamedia verzaakt in deugdelijke voorlichting vanwege haar politieke agenda moeten mensen elkaar maar voorlichten. Tijd dat structurele solidariteitsovervraging en de in stand houding daarvan een politiek issue wordt voordat het ook het West-Europese beschavingsmodel vernietigd en transfereert tot een clansamenleving waarin de leefbaarheid afneemt vanwege verdomming, dramdwang, bedrog, corruptie en onveiligheid.

  Like

 25. Pingback: “Politici die moslims zwartmaken drijven samenleving naar afgrond” | Rechtsaf doorzee

 26. Philippe De Coster zegt:

  Er kunnen goede mensen zijn in de Islam, maar als ze de Koran letterlijk gaan volgen dat kunnen ze ineens radicaal worden, en dan worden ze gevaarlijk. De salafisten zoals de Islamitische Staat zijn een gevaar voor onze Westerse maatschappij. Wij zijn de ongelovigen. Maar de Bijbel letterlijk volgen kan ook een gevaar zijn; Godsdienst is het werk van de mens, geenzins van een bovennatuurlijke kracht: God. Ben juist bezig met een artikel over te schrijven in het Nederlands.

  Like

 27. Sjun Demartelaere zegt:

  Succes met je artikel. Wil je meer weten lees dan zelf koran, hadith soenna en bijbel na om tot eigen conclusies over de materie te kunnen komen.

  Islam en waarheid

  Like

 28. Armani zegt:

  Moslims zaaien dood en verderf in de hele wereld , wat een gruwel moet die Allah wel niet zijn geweest voor 1400 jaar terug , lopen daarom honderdenmiljoenen analfabeten achter hem aan die geindoctrineerd worden door Foute Imams ??

  Like

 29. jungleelephant zegt:

  Van mij mogen ze alle haathutten sluiten;er is er geen een die onze wetten,waarden en normen voorstaat,dus:sluiten.En eindelijk de islam verbieden aangezien het geen religie is!Het is een veroveringsideologie;niks meer en niks minder!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s