’Blanke medewerkers weggepest’

Screenshot_39

Het Dagbehandeling Multifunctioneel Centrum aan de Brede Hilledijk, waar wantoestanden zouden plaatsvinden volgens Leefbaar Rotterdam.

Onderzoek naar ’terror-team’ in zorginstelling

ROTTERDAM – In een centrum voor jongeren met een beperking in Rotterdam wordt slechte zorg gegeven en gediscrimineerd, stelt Leefbaar Rotterdam. Een multicultureel ‘terror-team’ heeft al achttien blanke medewerkers weggepest.

In een centrum voor jongeren met een beperking in Rotterdam wordt slechte zorg gegeven en gediscrimineerd, stelt Leefbaar Rotterdam. Een multicultureel ‘terror-team’ heeft al achttien blanke medewerkers weggepest.

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, nieuw fascisme, Racisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op ’Blanke medewerkers weggepest’

 1. Pieter zegt:

  Geef allochtone schreeuwers macht en het wordt een puinhoop. Als de blanke medewerkers al worden gepest, hoe zal het dan gaan met de verstandelijk beperkten en psychiatrische gevallen.
  Brrr, moet er niet aan denken. House of horror.

  Like

 2. Roeland zegt:

  Wat jammer , dat de verkiezingen nog zo ver weg zijn. Rutte stop met dit kabinet!
  Nederland is geen verlicht “New York” , al weet ik dat jij dat wel zo ziet..en dat, dat je ideaal is.
  De ontwikkelingen gaan nu wel razendsnel de verkeerde kant op. Daar wil jij toch geen verantwoordelijkheid voor dragen? Wordt wakker ! EU is geen USA…
  De EU is mislukt , wat is er eigenlijk wel gelukt de laatste jaren? Al het goede waar onze voorouders voor gevochten, gezwoegd en gewerkt hebben, wordt onder het mom van de “progressieve” polder vooruitgang vakkundig gesloopt! Wat een toekomst staat ons te wachten…

  Lees je wel eens mee Rutte? De mensen , die hier reageren zijn geen extremisten, maar wanhopig ,soms bang en staan met de rug tegen de muur. Achter elke reactie staan honderdduizenden zwijgende goedwillende bezorgde mensen, die genoeg hebben van dit volksverraad in Europa. Besef dat Rutte!

  Like

 3. tjonge zegt:

  ik verwacht dat de ex medewerkers allen aangifte gedaan hebben voor discriminatie en dat de voorgedrukte klaar lagen bij meldpunt discriminatie….

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Simpel…..trap het zooitje zogenaamde leidinggevende eruit !!!

  Like

 5. Harry zegt:

  Laten we van Aartsen daar plaatsen .

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Brede Hilledijk, midden in een wijk waar vroeger de NL-se arbeiders en anderen die in de havens werkten,(Maashaven/Rijnhaven etc ) woonden
  Vlakbij is de straat waar in de jaren ,70 de EERSTE opstand tegen de invasie van “buitenlanders” plaats vond.
  De toen nog veelal echte R,damse bewoners waren woedend op een Turkse [ “ondernemer”] !, die bewoners wegpestte om hierna de vrijgekomen woningen vol te proppen met [zoals ze toen genoemd werden ] gastarbeiders.
  Meubilair/matrassen en de hele mikmak werd op straat geflikkerd.
  TOEN HADDEN DE NL-ers NOG PIT ! !

  Like

  • delamontagne zegt:

   In augustus 1972 is de Rotterdamse Afrikaanderwijk het toneel van hevige rellen. Aanleiding is een huurconflict tussen een Turkse huiseigenaar en een Nederlandse huurster. De zaak loopt uit de hand. In de Paarlstraat kraken acht Nederlanders een Turkse woning boven café Ankara en gooien het meubilair het raam uit. Er worden bordjes opgehangen met de tekst ‘Alleen te huur voor Hollanders’.
   De Paarlstraat wordt omgedoopt tot ‘Hollandse straat’. Ook elders in de wijk gaan de ruiten van Turkse pensions aan diggelen. Woningen van gastarbeiders worden vernield, pensions worden geplunderd, brandbommen en stenen vliegen door de lucht, huisraad wordt in de fik gestoken. De rellen slaan ook over naar de aangrenzende wijken Hillesluis en de Oleanderbuurt.

   de rest op……………..
   http://demonitor.ncrv.nl/de-monitor-ooggetuige/1972-rellen-in-de-rotterdamse-afrikaanderwijk

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja, toen kon dat nog…
    Opmerkelijk is dat de omschrijving: “schrijnend” voor de huisvesting, toen ook al door de linkse journalist gebruikt werd. Nog even en die tijden keren terug.
    Alleen zal er dan veel lood door de lucht vliegen in plaats van huisraad en stenen.
    Hahahahaha!

    Like

 7. elisah zegt:

  Ja ja, zo gaat dat. Op de Antillen discrimineren en minachten ze de blanke Nederlanders, niet alleen de toeristen maar zeker ook de blanke mensen die er wonen ( je moet wel erg simpel zijn om dat niet te voelen/merken)
  ANTILLIANEN HATEN NEDERLANDERS
  MAKAMBA BETEKEND: NEDERLANDSE UITBUITER EN ONGEWENST PERSOON (VIEZE NEDERLANDER).
  HET WOORD WORDT GEBRUIKT OM NEDERLANDERS ALS VERWERPELIJK AAN TE DUIDEN.

  Like

 8. Mijnheer brengt zijn 4 (vier) vrouwen mee en al hun koters bovendien!

  Mijnheer brengt zijn 4 (vier) vrouwen mee en al hun koters bovendien! De immigratieambtenaren van de EUSSR in Duitsland vonden dat heel fijn. De beschaafde regeltjes zijn voor de domme autochtonen. Als die de waarheid zeggen wordt met bakken laster en kritiek bedolven. Als moslims liegen is dat hun verdomde recht!

  Bron
  http://nageltjes.be/

  Like

 9. Japio zegt:

  Laten we augustus 1972 nog eens dunnetjes overdoen en ze niet alleen hun huis uit trappen maar ook gelijk het land uit flikkeren.

  Like

 10. Pieter zegt:

  Wat een schaamteloze hond, maar nu wordt hij zeker wel teruggestuurd want liegen mag niet in de asielprocedure…

  Like

 11. Elena zegt:

  Ja hoor Pieter, een moslim mag wel liegen van onze roverheid…is koeltoer.
  Dus alle 3 andere wijven krijgen levenslange uitkering ..plus kinderbijslag. De moslimvent en één vrouw en koters krijgen ook een levenslange uitkering…. en de 3 andere snollen krijgen ook ieder een huis.
  Dat zijn dan 4 huizen die de Nederlanders nog langer doen wachten op een betaalbare woning.
  Het gaat goed in NEEderland , behalve voor de autochtonen.

  Like

 12. janned zegt:

  ik word al jarenlang getreiterd in nieuwwest, allemaal moslims, zowel marokaans als turks, ben een 5e rangs burger voor ze, het stadsdeel en de woningbouwcoorporatie schuift het onder de mat, er is een moslimprobleem , waarom zijn ze hier, om je het leven zuur te maken maar niemand durft het te zeggen want dat heet dan weer discriminatie. Tot de dag van vandaag wordt mijn leven zuur gemaakt door dat volk, ik zou graag willen emigreren maar heb door hun een achterstand opgelopen die ik nooit meer in kan halen . Ik zou willen dat nederlanders dapperder waren maar het zijn wegkijkers en ze hebben geen ballen, alleen daardoor kan dit gebeuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s