Deens en Zweeds immigratienieuws

Screenshot_42

(Door: Sarah Lund – Vertaling: E.J. Bron)

De mislukte respectievelijk halfslachtige immigratiepolitiek draagt ook in Denemarken veel wrange vruchten. Nu heeft Zweden zijn grens met Denemarken gesloten en dagelijks worden er duizenden forenzen op de Öresundbrug, die van Malmö naar Kopenhagen respectievelijk omgekeerd pendelen, gecontroleerd. De eis van de Deense volkspartij aan de Venstre-regering om de grenzen naar Duitsland te controleren, zal, naar verwachting, nog deze week worden ingevoerd.

journalistenwatch

Ondertussen proberen de media en de autoriteiten zoveel mogelijk onder het tapijt te vegen. Zo zwijgen de autoriteiten over een incident in oudejaarsnacht in de Deense stad Roskilde, waarbij brandweerlieden door immigranten werden aangevallen. Die nacht werd de brandweer naar het stadsdeel Rønnebaerkpark geroepen, maar toen de mannen daar aankwamen werden ze met vuurpijlen en rotjes aangevallen. De aanvallen waren dusdanig gewelddadig dat de brandweerlieden hun werk niet konden doen en de politie moesten oproepen. Pas daarna kon de brand, die na eerste onderzoek waarschijnlijk werd gesticht, geblust worden.

Niet alleen in Duitsland, maar ook in Zweden worden ouderen en sociaal zwakkeren uit hun woning gezet als de autoriteiten deze in beslag willen nemen voor immigranten. In mei kregen 15 oudere bewoners van bejaardenwoningen de mededeling dat zij dienden te vertrekken. Ze moeten verhuizen naar de woningen van een ander bejaardentehuis. De bewoners en hun familieleden zijn de wanhoop nabij, ze huilen en zijn gedeprimeerd door het feit dat ze op zo´n hoge leeftijd nog moeten verhuizen. De gemeente wil de vrijgekomen woningen renoveren en ter beschikking stellen aan “onbegeleide vluchtelingenkinderen”.

Terug naar Denemarken. Een politiek correcte journaliste werd verrassend met de realiteit geconfronteerd. Anne Sofia Herrmansen was met haar zoon naar het overwegend door immigranten bewoonde stadsdeel Nørrebro in Kopenhagen verhuisd. Daarmee wilde ze heel goedmenschelijk een signaal afgeven van integratie en sociale inclusie. Nu is ze van mening veranderd en is vertrokken.

De sfeer zou veranderd zijn, aldus Herrmansen. In een artikel schrijft ze over haar persoonlijke ervaringen. Ze werd o.a. door een jongere bedreigd dat men haar hoofd zou afsnijden. Ook haar zoon werd meerdere keren door jongeren in het nauw gebracht en zijn mobiele telefoon werd gestolen. Uiteindelijk werden de banden van haar auto doorgesneden en werd er in haar woning ingebroken. Daarbij werden een computer, iPad en andere elektronica gestolen en werd het meubilair vernield.

Welkom in de realiteit!

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Sarah Lund

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Denemarken, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op Deens en Zweeds immigratienieuws

 1. Een politiek correcte journaliste werd verrassend met de realiteit geconfronteerd, prachtig dat deze rooie trut zó met haar neus op de al lang bekende feiten werd gedrukt. Ze heeft aan den lijve ondervonden hoe het is om in een moslim gedomineerd stadswijk te wonen. Dezelfde taferelen spelen zich óók in het seculiere, progressieve Nederland af, misschien niet op dezelfde schaal zoals de luchtfietser Anne Sofia Herrmansen het heeft meegemaakt, maar durf mijn hand er in het vuur te steken dat dit op dezelfde magnitude, weldra ook in Nederland gaat plaatsvinden. Hebben jullie je moslim-buren al vriendelijk gedag gezegd vandaag?

  http://www.allochtonenmeter.nl/

  Like

 2. Frerik zegt:

  Het is goed dat nu alle wantoestanden waar ook ter wereld aan het licht komen , dat moet gewoon zodat meer welkomklappers welkom worden in de realiteit. Maar wat zullen de linksche goedmenschen hun best nu doen om alles onder het vloerkleed te krijgen het word ook voor hun bijna onmogelijk, zielig ze zo zien te kronkelen met hun leugens, es kijken hoelang ze het nog volhouden.

  Like

 3. Het is geen kwestie van wat waar is dat telt maar een kwestie van wat wordt waargenomen om waar te zijn.

  Like

 4. ron zegt:

  Ik wil graag halal onthoofd worden,jullie ook.

  Like

 5. Pingback: Deens en Zweeds immigratienieuws | Rechtsaf doorzee

 6. Hendrik M. zegt:

  Die Denen mogen hun grenzen wel snel sluiten, en Nedrland ook!
  Ow ja, die “onbegeleide vluchtelingenkinderen” moeten ze ook maar eens controleren, blijven er geen kinderen over…

  Like

 7. kruisridder zegt:

  Leuk dat die politiek-correcte journaliste op deze wijze achter de werkelijke bedoelingen van haar vrienden is gekomen. Jammer dat ze geen pak slaag heeft gekregen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s