Die ongelovige Duitse hoeren hebben het aan zichzelf te danken

Screenshot_22

Burgemeester Henriette Reker van Keulen.

(Door: “Fubar”)

Een rondje media na #Keulen

Screenshot_17Eerst maar eens een rondje langs de kranten. Ze hebben het gepresteerd dit nieuws vier dagen onder de pet te houden, maar toen barstte de mohammedaanse pestbuil toch open en konden ze het niet langer onder het vloerkleed verstoppen. Het donderde zo hard in Keulen dat ze schoorvoetend wel toe móesten geven dat er ‘iets’ gebeurd was. De één noemt het incidenten, ja nog steeds, de ander plaatst aanrandingen tussen aanhalingstekens en weer een ander heeft het over ‘lastigvallen’, en dat zet ik dan weer tussen aanhalingstekens.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Seks, Slavernij, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Die ongelovige Duitse hoeren hebben het aan zichzelf te danken

 1. Fraude en machtsmisbruik, de VVD is een boevennest

  Tientallen VVD prominenten zijn de afgelopen jaren beschuldigd van fraude, illegaal declaratiegedrag, corruptie, stalking, aannemen van steekpenningen en verduistering. De lijst is lang. Een greep uit de aaneenschakeling van schandalen doet de vraag rijzen of de VVD nog wel een politieke partij is.

  Steekwoorden van dit artikel
  Anouchka van Miltenburg, Edith Schippers, Fred Teeven, Gerrit Zalm, Hans Wiegel, Huub Eitjes, Ivo Opstelten, Jan van de Graaf, Joris Demmink, Jos van Rey, Kathalijne de Kruif, Loek Hermans, Mark Verheijen, Neelie Kroes, Piet Ploeg,Rob Bats, Rolf Zincken, Ton Hooijmaijers, Twan Beurskens, VVD, corruptie,fraude, machtsmisbruik.

  Vorige week was het weer raak. VVD-raadslid Rolf Zincken uit Weert werd opgepakt na de mishandeling van een plaatselijke ondernemer. Een week eerder is Anouchka van Miltenburg teruggetreden omdat ze als Tweede Kamervoorzitter de bewindslieden Ivo Opstelten en Fred Teeven in bescherming nam door klokkenluidersbrieven door de schredder te halen. Opstelten en Teeven traden in maart 2015 af naar aanleiding van de witwaszaak rond crimineel Cees H. Lees verder >>> https://wordthettochnoggezellig.wordpress.com/2016/01/05/fraude-en-machtsmisbruik-de-vvd-is-een-boevennest/

  Like

  • Ron soeverein mens zegt:

   Dat klopt helemaal en dat is ook de betekenis van de vvd, dit staat voor; Vereniging Van Dieven

   Liked by 1 persoon

  • Wijnand Stam zegt:

   Dit peloton zou onze eigen Bilderberg groep kunnen zijn.

   Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik mis de naam “Rutte”in je lijstje.

   Liked by 1 persoon

   • Ja Paul dat is niet nodig de naam Rutte is zó vanzelfsprekend dat hij niet in het lijstje genoemd wordt. men kan gerust aannemen dat men op de brink van grote politieke en sociale veranderingen staat, alles gebeurt nu in een razend tempo. Rutte groothandelaar in menselijk leed heeft zijn benoeming als eurocommissaris lang en breed in z’n zak zitten, hij heeft dan zonder in de achteruitkijkspiegel te kijken Nederland juichend naar de islamistische hel weten te brengen. Zelf mensen waarvan ‘k het niet verwachtte spreken hun verontwaardiging uit over deze islam gerelateerde zaken, dat is toch een voortschrijdend inzicht te noemen.

    Groet Paul

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Het is dus nooit te laat om te veranderen, dat is op zich wel goed nieuws.
    Rutte speelt momenteel lachend en grijnzend portier en lakei in Brussel, in zijn rol van voorzitter van de boevenclub. Ik verwacht overigens dat hem in de toekomst het lachen en grijnzen zal vergaan. Want vluchten kan niet meer….

    Like

 2. louis portugal zegt:

  Bij kopp online staat een artikel met een foto van Arnold Plickert (een politievakbondsman) die zegt dat de pollitie snel moet ingrijpen en oplossen zodat “het rechtse spectrum” niet de kans krijgt het “voorval” uit te buiten.

  Like

 3. Elena zegt:

  Natuurlijk !!!
  Allemaal de schuld van die westerse hoeren. Zij hadden zich in gordijnen moeten hullen, dan zouden die primaten geweten hebben dat die vrouwen moslim waren.
  En dáár blijft men natuurlijk wel vanaf…..kuch.
  En nu optiefen met die primaten, terug naar de zandbak !

  Zou nazi Merkel nu ook een toespraak houden voor TV met Arabische ondertiteling?

  Like

 4. Koos zegt:

  Er mag niet meer over de stijging van de zeespiegel worden bericht. Daar speel je de mensen mee in de kaart die de dijken willen ophogen.

  Like

 5. Cathja zegt:

  En maar liegen, wegkijken, ontkennen, elkaar tegenspreken, de ‘vluchtelingen’ uit de wind houden, etc. Want stel je voor dat het Duitse volk zich massaal zou afkeren van de asielzoekers!
  Als er binnenkort regels worden opgesteld voor het a.s. carnaval, zijn die alleen bedoeld voor vrouwen. Kleding- en gedragsvoorschriften dus. Geen onbezorgd feest, maar wees op je hoede, want als er iets mis gaat heb je het zelf veroorzaakt!

  Er is echt maar één antwoord op deze en alle nog komende moslim-ellende: de islam Europa uit! Ze hebben het er zelf naar gemaakt dat wij zo negatief over hen denken, en ja, we scheren ze vanaf nu állemaal over één kam. De goeden moeten dan maar onder de kwaden lijden. Overigens valt het ‘de goeden’ te verwijten dat zij niets doen om zoiets als dit te voorkomen. Als je filmpjes ziet die opgenomen zijn in een moskee, dan zitten die sukkels (vooral de wat ouderen) er als zandzakken bij. Van die oudere moslims hoeven we echt niets positiefs te verwachten. Die maken zich niet meer druk als de jongeren misdrijven plegen. Zij (de ouderen) krijgen hun uitkering toch wel en vinden het wel best. Terwijl ZIJ zich heldhaftig zouden moeten opstellen. Maar het werkt niet.

  Dan is deportatie naar het land van herkomst de enige optie. Uitsluitend en alleen omdat in overweldigende mate is bewezen dat Europese en Arabische/islamitische volkeren NIET met elkaar kunnen samenleven! De dominantie van de islam is daar schuldig aan.

  Het zijn niet WIJ, maar ZIJ die moeten opzouten!

  Like

 6. gielah zegt:

  Het meest volledige artikel over deze beroerde en beangstigende kwestie dat ik tot op heden ben tegengekomen.
  Op Twitter is een en ander overigens metéén gemeld.
  We waren er daar al dágen over aan het discussiëren.
  Persoonlijk heb ik nog een tweet aan het programma ” Met het oog op morgen” gestuurd met daarin het dringende verzoek om diezelfde avond nog aandacht aan de kwestie Keulen te geven… maar ja… dat programma bestond net een -tig aantal jaar en er kwamen allemaal oud-medewerkers jubelen en bejubeld worden en dat was natuurlijk véél belangrijker.

  De houding van die ( vrouwelijke) burgemeester van Keulen is om
  a. razend óm en
  b. bang ván te worden.
  Precies dezelfde houding nam en neemt men in de Scandinavische landen aan.
  Omdat er nu zoveel mensen ( mannen) uit andere culturen in ons midden zijn, dames… verwachten wij dat jullie je wat zediger gaan kleden en gedragen… zo niet… dan is een verkrachting jullie eigen schuld… dáár kwamen die adviezen steeds op neer.

  Waarom niet elke vluchteling (of migrant, onderdeel van de mohammedaanse invasiemacht, asiel-eiser…) die men opneemt ( van mij hoeft het niet… integendeel…)
  een lijst met eisen en verboden voor te leggen en te laten ondertekenen…
  met daarbij vermeld meteen de sanctie:
  ” Zo u zich daar wél schuldig aan zou maken… zit u gegarandeerd diezélfde dag nog op het vliegtuig terug naar uw paradijs van herkomst..” ?
  Wat is daar moeilijk of onmogelijk aan?

  Tengels ( of andere lichaamsdelen) uitgestoken naar een vrouw, die daar NIET om vroeg?
  Terug!
  Vuurwerk naar mensen in een menigte smijten?
  Terug!
  Homo’s lastigvallen?
  Terug!
  Joden pesten of erger?
  Terug!
  Kerken of Bijbels of crucifixen of christelijke beelden kapotmaken?
  Terug!
  Halal-eten eisen?
  Terug!

  Men komt naar een wésters land.
  Laat hen ondertekenen dat ze DUS al wat westers is accepteren en respecteren… te beginnen met de búrgers van westerse landen… maar ook de rest… de hele cultuur.

  Dat overheden dat niét afdwingen en eisen… maakt hen tot medewerkers aan misdaden… tot misdadigers, in feite.
  Dit zou een grond moeten zijn om hen onmiddellijk af te zetten.

  Het IS niet zo moeilijk!
  Maar het is ons duidelijk… de overheden steunen zelf en bewust het onrecht en de moslim-invasie, met alle ellende voor hun bevolking.

  Like

  • Cathja zegt:

   Gielah, ik onderschrijf uw reactie voor 100%. Ik had het niet scherper kunnen formuleren.
   Zo is het en niet anders!

   Like

  • Nemesis zegt:

   In principe heb je helemaal gelijk. Maar zelfs al zou men dat willen, hoe zouden ze dat kunnen doen? Het merendeel van deze vogels is nergens ingeschreven of gedocumenteerd. Als toevallig wel, geven ze valse naam op. Die dobbergasten en EU wandelaars in garnizoenssterkte wisselen hun naam sneller als ik tot 10 kan tellen.

   Like

  • Harry zegt:

   Bereid je maar vóór Gielah , bij de volgende regering willen we jou als minister of staatssecretaris van welzijn of veiligheid .
   Hoewel ik wat vrouw-onvriendelijk ben zal ik je helemaal steunen .
   En dat men ik nou eens serieus .

   Like

 7. Pingback: Die ongelovige Duitse hoeren hebben het aan zichzelf te danken | Rechtsaf doorzee

 8. Pingback: Die ongelovige Duitse hoeren hebben het aan zichzelf te danken | vanhetgoor

 9. hendrikush zegt:

  Stuur Merkel en Rekel dit jaar eens zonder begeleiding en bescherming naar het Keulse Carnaval. Ben benieuwd of ze de Dom ongeschonden halen.

  Like

 10. Jan zegt:

  kostenplaatje 2008

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ik zou zeggen, ga naar ze toe en laat je kompleet uitwonen, dan zijn ze misschien minder getraumatiseerd stomme K*t. Mar denk er om, als eerst komen de Arabieren, dan de Marokkanen en daarna pas de negers. Zo hoort het. Zo was het ook in Köln en in andere steden en gemeentes.

   Like

 11. Jan zegt:

  Nach Sex-Angriffen: Politik und Medien besorgt um Migranten

  Was man seitens von Politik und Medien hört, sind Plattitüden. Die Silvesternacht sei „abscheulich und nicht hinnehmbar“ (CDU-Bundesinnenminister Thomas de Maizière), „untragbar“ (CSU-Generalsekretär Andreas Scheuer), „widerwärtig“ (Angela Merkel).

  Was man von Politik und Medien nicht hört, ist Selbstkritik, dass die staatlich organisierte und unrechtmäßige Immigration von einer Million vor allem muslimischer Menschen vielleicht ein Fehler war. Man hört auch kein Wort der Entschuldigung dafür, dass man all jene als „Nazis“ beschimpft hat, die nicht ohne Grund seit Langem vor eben solchen Folgen warnen.
  …..

  http://www.berlinjournal.biz/nach-sex-angriffen-politik-und-medien-besorgt-um-migranten/

  Like

 12. Jan zegt:

  Frechheit: 16 Euro täglich für Essen pro „Flüchtling“ – 4,62 Euro für Hartz IV Bezieher

  Man scheint bemüht zu sein, weiteren sozialen Sprengstoff schaffen zu wollen, anders ist das alles nicht mehr erklärbar. 16 Euro pro Tag und Person werden für das Essen eines „Flüchtling“ bezahlt, allerdings bleibt das zusätzliche Taschengeld davon unberührt, anders wie bei unseren Hartz-Empfängern, die mit 4,62 Euro pro Tag und Person auskommen müssen. Die halbe Welt macht sich auf den Weg nach Deutschland trotz Schnee und Eis. Ein weiblicher Willkommens-Jesus wird für seine Gastfreundschaft verehrt. Fehlt nur noch, dass die Menüs über WLAN vorbestellt werden können.

  16 Euro pro Tag und Person nur fürs Essen? 480 Euro pro Monat? Das ist deutlich mehr, als ein deutscher Harzer für seinen gesamten Lebensunterhalt bekommt!
  ….
  http://asylterror.com/tag/hartz-iv/

  Like

 13. Jan zegt:

  Professor Hansjörg Dilger: „Es gibt keine frauenfeindlichen Kulturen“


  Hansjörg Dilger ist Professor an der Freien Universität in Berlin. Seine Schwerpunkte sind Geschlechter- und Männlichkeitsforschung, Migration und Religionsethnologie. Er lebt auf Kosten des deutschen Steuerzahlers. Doch eben jenen deutschen Steuerzahler verhöhnt der Professor.

  „Sexuelle Übergriffe gibt es in allen Regionen der Welt. Ich wäre vorsichtig, das einer Kultur oder Religion zuzuschreiben. Eine Religion oder Kultur an sich ist nie frauenfeindlich. Das hat immer sehr viele Seiten. Es wäre viel zu kurz gegriffen, da einen Zusammenhang herzustellen.“

  Hansjörg Dilger sagt, dass er von den Sex-Angriffen in der Silvesternacht überrascht war.
  ..
  Was rät Professor Hansjörg Dilger den Frauen hierzulande, was sie nach den Sex-Angriffen in deutschen Städten tun sollen? Wie können sie sich schützen? Worauf sollten sie achten? Professor Hansjörg Dilger sagt: „Man sollte seinen Alltag davon möglichst wenig beeinträchtigen lassen.“ Und: „Je mehr Kommunikation stattfindet, desto mehr nimmt auch die Angst ab.“
  http://www.berlinjournal.biz/professor-hansjoerg-dilger-es-gibt-keine-frauenfeindlichen-kulturen/

  Like

 14. Jan zegt:

  Politie is schuldig, niet die kutmoslims, dat vindt ook oppergeitenneuker Mayzek, leider van de 5e kolonne:

  Nach den Übergriffen in Köln fürchten Muslime, unter Generalverdacht zu geraten. Aiman Mazyek vom Zentralrat der Muslime sieht keinen Zusammenhang zwischen Taten und Herkunft der mutmaßlichen Täter.

  Muslime fordern Rücktritte bei der Polizei

  Führende Muslime verlangen, dass Polizei und Sicherheitsbehörden Verantwortung für ihr “beispielloses Versagen” in Köln übernehmen. Sie fürchten eine Instrumentalisierung der Taten durch Rechte.

  Die mutmaßliche ethnische oder religiöse Zugehörigkeit der sexuellen Gewalttäter in Köln hält Kaddor nicht für bedeutsam: “Mich stört die Ausrichtung auf die angenommene Herkunft der Verdächtigen. Patriarchales Verhalten ist kein spezifisches Problem des Islam, das ist auch in Südamerika und Indien verbreitet, also in nicht muslimischen Ländern.”

  Auch der größte deutsche Islamverband DITIB übt scharfe Kritik. “Wenn die Ermittlungen ergeben, dass tatsächlich 1000 Männer gezielt übergriffig wurden und die feiernden Bürger nicht vor sexuellen Übergriffen geschützt werden konnten, dann erwarte ich für die Verantwortlichen Konsequenzen”, sagte der DITIB-Beauftragte für interreligiösen Dialog, Bekir Alboğa, der “Welt”

  http://www.welt.de/politik/deutschland/article150662104/Muslime-fordern-Ruecktritte-bei-der-Polizei.html

  Like

 15. Jan zegt:

  Mit Gutmenschen ins Verderben

  Man, wat haat ik dergelijke wijven en kutventjes. Daarmee zal je een oorlog moeten winnen.

  Like

 16. Jan zegt:

  Zigeuner freuen sich auf deutsche Sozialhilfe

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Jan
   Hoe redeneren deze mensen?
   In wat voor wereld leven zij?
   Speciaal daarvoor lees ik vaak sites als Joop.nl, Krapuul, Anja Meulenbelt en het gesticht van Breedveld.
   Wat mij daaruit tegemoet walmt is vooral HAAT.
   Haat jegens de eigen cultuur, die hardnekkig is blijven steken bij het oude, ondanks alle vernieuwings/vernielings-pogingen die men vanaf links al sinds de jaren `60 van de vorige eeuw daarop los heeft gelaten.
   En haat jegens het eigen volk, dat maar niet socialistisch wil worden, en daarom wordt afgeschilderd als fascistische, xenofobe, domme tokkies, die in plaats van te strijden tegen ”het kapitaal” zichzelf willen beschermen tegen de rampspoed van het multiculturalisme en de EU.
   O gruwel, o verschrikking!
   De ellendelingen.
   Vanzelfsprekend zijn moslims en ”Mensen van Kleur” altijd edel, nobel, warm, open, liefdevol en kwetsbare, weerloze, gediscrimineerde slachtoffers van deze door links zo verfoeide cultuur en het door hen zo diep gehate en verachte autochtone volk.

   En deze cultuur moet natuurlijk kapot en dit volk moet (letterlijk!) de grond onder de voeten worden weggenomen door het te vervangen door nog niet door de kapitalistische maatschappij gecorrumpeerde zonnekinderen en nobele wilden.
   Waar zij dan de baas over kunnen spelen, omdat zij hun weldoeners niet zullen tegenspreken, en zich WEL zullen laten om kneden tot goede socialisten.
   Iets anders kunnen zij zich niet voorstellen, want deze zonnekinderen en nobele wilden zijn goed, zoals zij ook goed zijn en zoals de hele wereld dat moet zijn.
   En wee degenen die hen daarin wagen te hinderen.

   Ziehier de huiveringwekkende afgrond en de leegte van de collectieve linkse en socialistische psychose in een notendop, die alleen maar kan uitmonden in haat jegens alles en iedereen die hun mensbeeld en hun utopie niet deelt.
   En deze haat is ook wat mensen als Frau Von Berg, maar ook Jesse Klaver, Peter Breedveld, Francisco van Jole en veel anderen ten diepste drijft.

   Waarschuwing; je verdiepen in de linkse psyche kan leiden tot gezondheidsproblemen.

   Like

 17. Jan zegt:

  Mayzek wil islamisme met islam bestrijden

  “Wir bekämpfen Extremismus am besten, indem wir den Menschen muslimischen Glaubens klarmachen, was der Glaube ist, wie er ihn am besten leben kann”, sagte Mazyek im Gespräch mit “HR1-Talk”. Das immunisiere die Menschen gegen ein Abdriften in Radikalität und Kriminalität.

  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/zentralrat-der-muslime-islamismus-mit-islam-bekaempfen-a1339040.html

  Als ik het goed begrijp wil hij het nazisme met het hitlerisme bestrijden.
  Die geitenneuker kent de koran dus niet of liegt er traditiegetrouw op los

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s