Het jachtseizoen op de Europese vrouw is… geopend!

Screenshot_44

Het is werkelijk te schokkend om waar te zijn, maar toch: ruim meer dan 90 vrouwen werden aangerand en verkracht door asielzoeker-mannen in groepsverband van 1000+ man. Zelfs 200+ politieagenten kwamen niet verder dan 8 arrestaties, mannen die kort daarna weer werden losgelaten i.v.m. te weinig bewijs. En niet alleen in Keulen ook in vele andere steden. Grote groepen jonge, mannelijke asielzoekers stropen nu dus (gecoördineerd!) door de Nederlandse en Duitse steden opzoek naar vrouwen en meisjes om te bestelen, aan te randen en te verkrachten. Dit is niet in Verweggistan, maar gewoon hier om de hoek.

En de politieke elite keurt dit gedrag goed!

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Het jachtseizoen op de Europese vrouw is… geopend!

 1. Edjan zegt:

  Als je ziet hoe dit gelijktijdig in veel Duitse steden is gebeurd, dan weet je dat dit een georganiseerde aanslag was. Weliswaar met andere middelen dan gebruikelijk, maar toch een aanslag. En wederom met medeweten en hulp van de overheid.

  Like

  • Frerik zegt:

   Ik denk niet dat het georganiseerd is. Het zit deze duistere mensen? in de genen. Zodra het donker is en getriggerd wordt door feestgedruis slaat het fenomeen in die eencelligen toe en raken ze los en slaat het toe met voor ieder wezen met precies dezelfde uitkomst waarvan het betasten en grijpen en verkrachten het hoogste genot voor hun is. zie ook
   https://ejbron.wordpress.com/2013/07/02/islamles-voor-journalisten-nederlandse-journaliste-op-tahrirplein-in-cairo-verkracht/

   Like

  • Ron zegt:

   De overheid is verantwoordelijk voor deze bende.

   Als we willen dat er iets aan gedaan wordt zullen we de overheid aan moeten pakken. Zonder “leider” zullen de haatbaarden minder gecoördineerd te werk gaan.

   Hoe pak je de overheid aan? Zoals in 1941 met de februari staking. Dat kon toen met de primitieve middelen die er toen waren. Dat kan nog beter met de middelen die er nu zijn. Het liep toen niet zo goed af (9 doden). Nu met de moderne communicatiemiddelen kunnen we voorkomen dat het weer zo slecht afloopt en dat het in de doofpot verdwijnt.

   We moeten politie en leger aan de kant van het volk krijgen. Goed inmasseren bij personen die kennissen hebben bij leger en politie.

   Eerst de overheid aanpakken en verdrijven, daarna komen de mossels wel eens aan de beurt. En ook meteen alle verdragen van de EU opzeggen. Het enige dat nog behouden mag blijven is het oude EEG verdrag.

   Like

 2. jungleelephant zegt:

  En dan delen ze een Award van de vrede uit aan…..Merkel!!!!!Zo gezegd een schouderklopje voor het feit dat ze haar onderdanen laat beroven,aanranden,uitschelden,bespugen en verkrachten!

  Like

 3. Pingback: Het jachtseizoen op de Europese vrouw is… geopend! | Rechtsaf doorzee

 4. paulzwueste zegt:

  Meer dan 90 vrouwen werden aangerand????….
  Momenteel zijn er in Keulen alléén al 163 aangiftes van aanranding binnen gekomen… en dan volgen nog een aantal andere grote Duitse steden waarvan de exacte aantallen niet bekend zijn…

  Like

 5. Sjun Demartelaere zegt:

  Te verwachten valt dat mensen zich gaan trainen en bewapenen nu inzichtelijk geworden is wat ze van politieke leiders en ordehandhavers aan bescherming te verwachten hebben. Veiliger wordt het niet in de samenleving, leuker wordt het niet op straat, goedkoper zal het leven in de steden niet worden. Hooguit wordt het spannender en beter georganiseerd en gesocialiseerd voor wie zelf zorgt dat hij of zij niet overlopen wordt. En dat laatste begint al preventief bij het claimen en handhaven van de toegang tot het eigen land.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  ” 8 arrestaties, mannen die kort daarna weer werden losgelaten i.v.m. te weinig bewijs.”
  Er was nog een andere reden; ze hadden allen een kopie asiel aanvraag bij zich.
  Dit terwijl beweerd werd dat het niet om asielzoekers ging doch om al gevestigde criminele allochtone bendes.
  Grote oorzaak zijn die geile kontdraaiende ‘welkom’ wijven, waardoor die simpele mohammedanen echt denken dat alle vrouwen naar hun verlangen.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Dan stel ik voor dat alle ‘kontdraaiende “welkom”wijven voortaan dagelijks naar de azc’s gaan om die kerels een nog warmer welkom te heten,net zo vaak en net zo lang,totdat dat schuim hun vunzige behoeften niet meer bot vieren op meisjes en vrouwen in de staat!

   Like

 7. BigLjohn zegt:

  Het jachtseizoen op de Europese vrouw is… geopend! Nee, dit pikken we niet ! Het jachtseizoen op Moslims is geopend. De beste Moslim is een dode Moslim ! Ze solliciteren er gewoon naar !

  Like

 8. Pegidafan zegt:

  Helemaal eens met dit stuk , helder en zeer goed samengevat . Al deze incidenten zijn onderdeel van een machtsstrijd . Allemaal steken om ons lam te krijgen . Ze lokken gewoon het tegengeweld uit om het daarna zeer hardhandig neer te slaan . Zodat er weer angst gaat heersen om een tegengeluid te laten horen , van de grote meerderheid . Ik heb nog nooit zo,n stelletje ratten en landverraders meegemaakt zoals die lieden die nu aan de macht zijn .

  Kijk wat een dreigementen er richting Polen geuit worden , door die fascisten .
  Als je maar even een andere mening hebt , willen ze je weer in het gareel brengen .
  Ik walg van dit Europa en zijn machtswellustelingen . Ik geef de oost Europese landen groot gelijk geen uitkeringszoeker meer naar binnen , en de gene die er al zijn zo snel mogelijk uitzetten .
  Wat er in Polen gebeurd met de media vind ik ook niet zo vreemd , er wordt veel te gekleurd bericht gegeven van alles wat er gebeurd in Europa , hier zouden ze ook de bezem door de media
  wereld moeten halen . Wij horen hier alleen maar opgedrongen , verdraaide en verzwegen berichtgeving , daar hoor ik niemand over op tv . Nee hoor pauw en mathijs ik geef ze in Polen groot gelijk . Met zo,n beleid zouden jullie gelijk je baantje kwijt zijn en dat weten jullie dondersgoed daarom moet het hele vieze shit systeem gewoon zo blijven als het is he .
  Overigens geldt dat niet alleen voor jullie , dat geld voor de vluchtelingenindustrie , met al zijn duur betaalde advocaten ,psychiaters , hulpverleners en weet ik wat nog meer . Maar we ruiken het , het stinkt aan alle kanten . Die rotte wond is zo aan het etteren , dat steeds meer mensen het beginnen te ruiken . Het is de lucht van geld en macht , dus geld stinkt wel degelijk .
  Macht trouwens ook , ga maar eens in het midden oosten ruiken aan al die lijken die jullie op je geweten hebben . Stelletje Europese marionetten van Amerika .
  Maar vooral jullie fouten niet toegeven , en vooral alles door de strotten van jullie eigen volk blijven duwen. Ons hele systeem is vergiftigd en verrot , corrupt (banken ,verzekeringen , woning corporatie’s , de politiek etc etc) . Dit kunnen we echt geen democratie meer noemen .
  Alleen de schil is er nog van over , die prachtige vrucht de democratie is door het liberale beleid van privatiseren en bezuinigen helemaal uitgehold , er is bijna niks meer van over .
  Bedankt junkcer , verhofstad , rutte , pechthold en consorten .

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  Vrouwen hebben de helft van het aantal stemmen.
  Ik verwacht een aardverschuiving bij de volgende verkiezingen.

  Like

  • Edjan zegt:

   Meer dan de helft van de vrouwen is feministisch (angehaucht) en zal de massa-aanrandingen en de verkrachtingen negeren want daarover spreken is niet politiek correct en discriminerend en racistisch. Ze zetten liever hun strijd tegen de man in het algemeen voort en blijven links stemmen.

   Like

 11. Vinc Uchiha zegt:

  Het is tijd als burgers om de regering Omtegooien en te verbannen 🙂 wij als burgers zijn duizende 🙂 regering zijn er maar een paar en politie ook 🙂 als we ze kunnen om gooien zou onze leven weer vrij zijn en vanuit daar de 🙂 mosllims het land uit jagen met 🙂 geweld als nodig is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s