Het Tahrir-plein van Keulen

Screenshot_23

(Vertaling: E.J. Bron)

Ik kan wel kotsen als ik dit rechtvaardigende geleuter lees. Ook het vergieten van krokodillentranen kan de totale omvang van een compleet falen van de intellectuele en monetaire elites niet verbergen: wat er in Keulen gebeurde, en waarover slechts heel vertraagd en aarzelend wordt bericht, is hetgeen waar we al tientallen jaren naar verlangden: de veel bezworen multiculturele samenleving!

Alleen jammer dat al diegenen die deze maatschappijvorm bezwoeren en er zo naar verlangden, nooit de realiteit in andere landen zoals Maleisië, Libanon, of op de Balkan hebben meegemaakt – tenzij door eufemistische persmeldingen, all-in vakanties of in terreinwagens met airconditioning van om het even welke NGO. En nu is ze aangebroken, de multiculturele samenleving. En daarin komen niet alleen pluralisme, godsdienstvrijheid, gelijkberechtiging van man en vrouw, democratie, mensenrechten, bescherming van minderheden en milieubescherming voor, ook niet een scheiding van goed en kwaad zoals wij die kennen in onze Midden-Europese waarde- en morele ideeën. Nee. Het gaat veelmeer om sterk en zwak, hebben of niet-hebben, zijn of niet-zijn – dus veelmeer om archaïsche existentiële vragen die de aan consumptie gewende Midden-Europeanen volledig vreemd geworden zijn.

Nu blijkt gewoon dat een samenleving niet in veel verschillende samenlevingen kan worden opgesplitst, die daarna dan in perfecte harmonie naast elkaar co-existeren in respect en tolerantie. Zulke ideeën waren altijd al utopisch en zullen vermoedelijk nog tientallen jaren lang utopisch blijven.

Een samenleving als zodanig kan alleen maar overleven als ze in staat is om erbij komende samenlevingsonderdelen te assimileren. Anders valt de samenleving uiteen en gaat zij roemloos ten onder. En dat is dus het Duitse probleem: de Duitse samenleving is gewoon niet bereid om dit lot te ondergaan. Dit wordt door de Duitse historie sinds de Vrede van Münster van 1648 duidelijk. Het zal dus komen zoals het moet komen. Je kunt er lang omheen jammeren, maar  volksbewegingen zoals Pegida worden door een “Wir schaffen das”-actie en een ontbrekende open integratiecultuur onvermijdelijk sterker. Zulke gebeurtenissen zoals in Keulen met de nu opnieuw beginnende rechtvaardigende verslaggeving dragen er het overige toe bij om verzetsreacties en legendevorming op te roepen.

Nu al is te zien dat er in enkele delen van Duitsland een parallelsamenleving is ontstaan, die op de bondskanselier tijdens een bezoek aan Duisburg-Marxloh wellicht overkomt als een avontuurlijke vakantie of het bezoek aan een recreatiepark, maar voor de gewone burgers realiteit is geworden. Er mag dan wel veel gediscussieerd worden over rechtsvrije ruimtes en hun niet-bestaan in dure onderzoeken die academisch worden bewezen, zoals het onderzoek waartoe opdracht werd gegeven door de senator van justitie in Berlijn, de gewone man in de straat echter heeft daar een heel ander gevoel over. Je kunt iedere politicus alleen maar adviseren om eens incognito rond te kijken in grote steden . . . dan zou ook de verbazing over gebeurtenissen zoals in Keulen niet meer zo groot zijn. Want die zijn in het klein al lang realiteit . . . . . .

Bron:
www.heise.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Censuur, co-existentie, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, political correctness, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het Tahrir-plein van Keulen

 1. Koos zegt:

  Merkels opvatting van Wiedergutmachung: Europa door middel van mohammedanen ontwrichten.
  Volgens mij is het een Wiederkaputtmachung! Voor de derde keer.

  Like

 2. Pingback: Het Tahrir-plein van Keulen | Rechtsaf doorzee

 3. elisah zegt:

  De laatste keer dat ik in Keulen was viel me op, dat er nogal wat netjes uitziende Duitsers met een zaklampje en een tasje rondliepen, om vervolgens in de vuilnisbakken te schijnen en te kijken of er iets eetbaars/bruikbaars in te vinden was.

  Like

  • janchik zegt:

   Klopt Elisah, ik zag hetzelfde in het gebouw van Dortmund Airport, een keurige bejaarde blanke man van +/- 70 jaar liep te zoeken in de afval/prullenbakken van deze toch wel nette luchthaven. Toen ik dit gebeuren beter volgde, zag ik, dat hij lege plastic softdrinks flesjes en blikjes verzamelde. In Duitsland moet je namelijk statiegeld betalen op alle flesjes en blikjes, ik dacht zoiets van € 0,15 of 0,20. En deze man had blijkbaar zo’n laag inkomen dat hij met dit minieme statiegeld zijn pensioen spekte.
   Vond het vrij gênant om dit tafereel in de rijkste staat van de EU te moeten aanschouwen, nb een staat geleid door socialisten, shame on you SPD en CSU/CDU. Maar wij de bejaarden in Nederland kunnen dit ook verwachten, nu de import van verkrachtende woestijnbarbaren op volle toeren draait met alle kosten van dien, waardoor ik en mijn vrouw bv jaarlijks geconfronteerd worden met een zorgverzekering ER stijging jaarlijks, waardoor wij nu al € 750,– per jaar moeten aftikken en dit zal jaarlijks worden verhoogt, dit i.t.t. mijn kleine pensioentje en AOW waar ik 51 jaar voor betaald heb.

   Like

   • elisah zegt:

    Ja, Duitsland kan niet eens fatsoenlijk voor zijn eigen burgers zorgen..Terwijl elke fundamentele gek die het land komt binnendringen in de watten gelegd moet worden.
    Wahnsinn

    Like

  • Edjan zegt:

   In Duitsland zijn bejaarden en werklozen al jaren geleden (ik meen 4 – 5 jaar) heel erg afgeknepen. Het was een programma van het merkel om Duitsland er economisch bovenop te helpen. En dat heeft gewerkt. Behalve voor ouderen en werklozen, die waren en zijn zwaar de klos. Hier ook, maar daar in de overtreffende trap.

   Like

 4. Marij houthuijzen zegt:

  Ik ben geschokt na alle berichtgeving 5 dagen later.Vreselijk wat er in Duitsland is gebeurd.Het viel mij op dat niemand van onze nutteloze regering het scherp heeft veroordeeld? Ik ben het met Koos eens,de geschiedenis herhaald zich.

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  NIet alleen in Keulen. Vergeet Hamburg en Stuttgart niet.

  Like

 6. Jan zegt:

  Drei von 170 Afghanen ausreichend qualifiziert

  Ist der gut ausgebildete Flüchtling ein Mythos? “Wir hatten da drei”, so das Resümee der Ausbilder, die im Rahmen eines AMS- Kompetenzchecks 170 afghanische Männer betreut haben. Die “Krone” war beim Abschlusstermin. Fazit: Die Integration in den Arbeitsmarkt wird eine jahrelange Bewährungsprobe.

  http://www.krone.at/Wien/Drei_von_170_Afghanen_ausreichend_qualifiziert-AMS-Kompetenzcheck_-Story-489600

  Like

 7. Jan zegt:

  Nachdem in Köln unzählige Frauen und Mädchen von dutzenden muslimischen Einwanderern zu Silvester massiv sexuell belästigt und in mindestens einem Fall auch vergewaltigt wurden, kommen nun immer mehr schockierende Berichte über ähnliche Vorfälle aus ganz Deutschland ans Tageslicht. So soll es auch in Hamburg und Stuttgart massive Übergriffe arabischer und noradfrikanischer Einwanderer auf Frauen gegeben haben.

  Migranten machten Jagd auf Frauen

  Auf der Hamburger Reeperbahn sollen ganze Gruppen von Ausländern gezielt Jagd auf feiernde Frauen und Mädchen gemacht haben. Betroffene berichten, dass sie zunächst verbal belästigt wurden, die Situation dann aber eskalierte.

  http://asylterror.com/2016/01/05/massive-sex-attacken-durch-migranten-zu-silvester-in-weiteren-deutschen-staedten/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s