Keulse burgemeester raadt vrouwen aan “armlengte afstand” te houden van mannen

Screenshot_24

Vrouwen betogen tegen seksisme en racisme op het stationsplein in Keulen.

(Door: Sterre Lindhout)

Duitsland in shock door ‘massa-aanranding’

Pas enkele dagen na de feiten is Duitsland in shock over hoe minstens honderd vrouwen tijdens de jaarwisseling in Keulen zijn beroofd en aangerand. Maar ook (een deel van) de remedie choqueert. Burgemeester Henriette Reker bepleit een gedragscode voor vrouwen om zich tegen hitsige mannen te beschermen.

Negentig vrouwen hebben bij de Keulse politie aangifte gedaan van ongewenste intimiteiten of diefstal door grote groepen mannen tijdens oudejaarsnacht. Ze hebben het bijvoorbeeld over ‘honderd keer betast worden op een afstand van tweehonderd meter’. Een agent bevestigt dat hij een vrouw hielp wier slipje gewoon van haar lijf was getrokken. In één geval staat vast dat er sprake was van verkrachting. Verwacht wordt dat er de komende dagen nog heel wat aangiftes zullen binnenlopen.

Lees verder>>>

(h/t “Wachteres”)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Keulse burgemeester raadt vrouwen aan “armlengte afstand” te houden van mannen

 1. elisah zegt:

  Een armlengte afstand?? Wanneer je omringd/ingesloten wordt en aangerand/verkracht wordt?
  Wat een waanzinnig gedoe, een vrouw is gewoon als aangeschoten wild voor die geesteszieke monsterlijke beesten.
  Een vrouw moet het recht hebben om zich te kunnen verdedigen/bewapenen.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Er schijnt ook al geadviseerd te zijn om ‘niet zonder een man uit te gaan. Een vrouw zou zich dan veiliger voelen en daardoor meer zelfvertrouwen krijgen’:

  Sharia in een moderne vorm! Links: KNETTERGEK!

  Like

 3. Ron soeverein mens zegt:

  Geef alle vrouwen gratis meerdere bussen pepperspray en verkondig dit in de media en ook dat de vrouwen gevrijwaard blijven van strafvervolging als zij de pepperspray gebruiken om idiote illegale gelukzoekers te weren.

  Like

 4. Edjan zegt:

  Mag ik nou eens vragen wat de bedoeling is van de tekst op dat bord:
  “gegen sexismus gegen rassismus?”

  Gaan we het nu meemaken dat vrouwen protesteren tegen verkrachtende mannen in het algemeen ( alle mannen zijn slecht) en onder het tapijt vegen dat het kut-marokkanen waren want dat is racisme? Zijn ze dus nog steeds politiek correct?

  De bedoeling van het politiek correcte taalgebruik is toch alleen maar om bepaalde waarnemingen en gedachten ondenkbaar en daarmee onbestaand te maken?

  Like

  • Pieter zegt:

   Ik kijk er ook van op.
   Zouden de aanraders dan hier beticht worden van racisme, immers de westerse vrouw is een hoer, of zou men ook een tik willen uitdelen naar rechts :denk erom dat je deze aanrandingsactie van moslims niet gebruikt voor jullie eigen racisme.
   Ik vrees dat laatste.
   Sexisme van moslims is niet zo erg als jullie racisme, probeert men hier volgens mij te zeggen.
   Zal wel politiek correct clubje zijn met dei spandoeken.

   Like

   • Edjan zegt:

    Zoiets zal het zijn. Maar als het feminisme nu luide gaat uitdragen dat “mannen” de daders waren, dan horen de autochtone mannen daar dus ook bij. Dan zal de autochtone man zich niet geroepen voelen de vrouwen te beschermen of te wreken, nog los van de hele verwrongen christelijk-humanistische moraal. De feministen WILLEN dan ook niet door autochtone mannen beschermd of gewroken worden. Dit gaat nog “leuk” worden!

    Like

 5. Pingback: Keulse burgemeester raadt vrouwen aan “armlengte afstand” te houden van mannen | Rechtsaf doorzee

 6. Elena zegt:

  Achterlijke corrupte burgemeester….buigt ook al voor de pislam.
  Alsof vrouwen de kracht hebben tegen honderden geile moslim primaten tegenstand te bieden.
  Die moslimprimaten moeten met hun gore klauwen van vrouwen en meisjes afblijven, zelfs als de vrouwen/meisjes naakt lopen.
  Het gebeuren maakt mij razend.
  Dan leuk geprobeerd om het alsnog 5 dagen “onder de pet” te houden.

  Like

 7. Motorman zegt:

  Mevrouw Merkel haar verantwoordelijkheid is immens. Onder de noemer van historische verantwoordelijkheid heeft ze hier miljoenen ” vluchtelingen ” binnengelaten.
  Wel mevrouw, U hebt ook nog een grotere verantwoordelijkheid tov de oud- strijders van de geallieerde strijdkrachten ( waar ook ontelbare doden vielen ) en hun nazaten die Europa en uw land ook bevrijd hebben en tot een veilige plek gemaakt hebben.
  Nu dreigt U door uw ondoordachte beslissing alles weg te vegen en ons 70 jaar terug in de tijd te catapulteren.

  Like

 8. Harry Kooistra zegt:

  Niet-Islamitische vrouwen betogen tegen seksisme en racisme op het stationsplein in Keulen.
  De slachtoffers zijn allen ‘Kafirs”.

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  De sukkelaars: “ze hadden het verkeerd ingeschat”! De waarheid is: ze probeerden het met de leugenmantel van de multi-kul te bedekken.

  Like

 10. Harry Kooistra zegt:

  geeft politiechef Alberts nu toe. “We hebben de situatie verkeerd ingeschat. De volle omvang van het drama werd ons pas na 1 januari duidelijk, toen de eerste aangiften binnenkwamen.”

  Dit geeft exact de situatie in Europa weer: We hebben de situatie verkeerd ingeschat.

  Like

 11. Peter selie zegt:

  Zou dat domme mens niet door hebben dat het de mannen zijn die de vrouwen lastig vallen of zoeken de vrouwen het contact met dat geimporteerde schorem? Als er een Duitsland een iwulpse vrouw (???) is, dan is dat Angelika. Nog nooit zo foto van haar gezien hangend tegen een hitige Turk?

  Like

 12. Mijn vader, geen domme man, is al 24 jaar dood, maar ie zei eens heel nadrukkelijk en vastbesloten; “In Duitsland breekt ook de derde wereldoorlog uit.” Ik denk de laatste tijd vaak aan die woorden!

  Like

 13. Jan zegt:

  Bundeswehr-Reservist verweigert angeordnetes Engagement in Sachen Flüchtlingshilfe

  Erfreulich: Immer mehr Widerstand entwickelt sich gegen die unsägliche Politik Merkels, die Deutschland in seinem nationalen und ethnischen Bestand in einem Maße bedroht wie nie zuvor in seiner Geschichte. Ein Bundeswehr-Reservist sperrt sich gegen seine Einberufung zur Flüchtlingshilfe, wobei er sich explizit auf Art.20 Abs.4 Grundgesetz (das Widerstandsrecht) beruft, den er begründet sieht in der Politik Merkels, die geltendes deutsches Recht, Teile des Grundgesetzes, ja sogar europäisches Recht faktisch außer Kraft gesetzt hat. In Wirklichkeit müssten sich alle Bundesbeamten und Bundesbediensteten, die einen Eid auf Verfassung und deutsche Gesetze geschworen haben, von Rechts wegen den Anordnungen und Befehle Merkels, die ihnen über ihre jeweiligen Behörden weitergegeben werden, widersetzen. Denn ihren Eid haben sie nicht auf Merkel, sondern auf die Verfassung und auf deutsches Recht geschworen.
  ..
  http://asylterror.com/2016/01/03/bundeswehr-reservist-verweigert-angeordnetes-engagement-in-sachen-fluechtlingshilfe/

  Like

 14. Jan zegt:

  Mordversuch in Rostock: Mann will Passant auf offener Straße Kehle durchschneiden

  Dramatische Szenen heute im Rostocker Stadtteil Toitenwinkel. Gegen 20 Uhr stürmte in der Straße Zur Kirschblüte ein hoch aggressiver Mann mit einem Cuttermesser in der Hand auf einen Passanten zu und wollte ihm die Kehle durchschneiden.

  Die Polizei bestätigte vor Ort den Angriff. Das 24-jährige Opfer wehrte nach eigenen Angaben den Angriff zunächst ab und hielt die Hände schützend vor den Hals. Dabei stach der Angreifer dem 24-Jährigen in die linke Hand. Augenzeugen des Zwischenfalls versuchten, dem Attackierten zu Hilfe zu eilen und alarmierten zeitgleich die Polizei.
  ….
  http://asylterror.com/2016/01/03/mordversuch-in-rostock-mann-will-passant-auf-offener-strasse-kehle-durchschneiden-svz-de/

  Like

 15. C.A.Barstow zegt:

  Een armlengte is te weinig, zij zijn vergeten om de lengte van een pistool bij de armlengte op te tellen.

  Like

 16. Pingback: De gemene tronie van de inbezitneming van het land | E.J. Bron

 17. harry zegt:

  Steeds word je heen en weer geslingerd tussen de keuzes of het nou slechtheid of domheid / onnozelheid is van dat linkse tuig , waarmee ze ons werelddeel naar de donder helpen .
  Als je dan leest dat een idioot zegt dat je die rotzakken op een armlengte moet houden , hoe wil je dat doen als je omcirkeld wordt ? Dan komen ze van alle kanten dichterbij en kom je dus armen te kort . Niet iedereen is wereldkampioen karate .

  Die Rekel heeft nog nooit iets meegemaakt kennelijk , anders zou ze toch beseffen dat dat volledige waanzin is ?
  Ik heb in dat soort landen waar die lui vandaan komen gewerkt , daar is geen rede , daar is geen fatsoen , daar is geen zelfbeheersing , daar is geen reflectie , daar zijn ook geen normen , behalve wat in de koran staat en dat is ook niet veel goeds .
  Daar is slechts beestachtig gedrag zodra er iets een klein beetje anders is dan ” normaal ” .

  Wereldvreemde idioten : linksen , moslims en zwarten .

  Het kan niet anders dan dat er nog een derde component , naast onnozelheid en slechtheid aan de orde is zoals in de poster van Sjaak genoemd wordt : WAANZINNIGHEID !

  Je zou al dat rooie tuig toch verzuipen ? Want op enig herstel is geen kijk .

  En Merkel , hoe houdt dat kreng haar smoel toch in de plooi , als ze eerst die lui uitnodigt en als er dan een calamiteit gebeurt waar je op kon wachten , om het dan nog zoveel mogelijk te bagatelliseren en slechts het hoognodige te zeggen nadat de doofpot ontploft is .

  Abschiessen das Ferkel !
  Gelukkig dat er toch nog een paar agenten zijn met WEL een beetje fatsoen en een geweten .
  En de rest ? Die lopen aan de leiband van de stasi .

  Like

 18. elisah zegt:

  Merkel denkt dat ze God is. Ze heeft de rest van Europa in een wurggreep en weigert om ook maar microscopisch haar fout toe te geven. Ze gaat letterlijk over lijken. Afvoeren in een dwangbuis is de enige manier om van deze gevaarlijke gek af te komen.

  Like

 19. hans zegt:

  Tegen Racisme??? Bedoelt ze die tering-moslims die alleen autochtone vrouwen verkrachten of wat bazelen die trutten dan!?
  Het is toch verbijsterend dat men zoiets als een ziek mantra blijft herhalen. Ik zou zeggen lekker nog een keer met z`n tienen er over heen. Net zo lang tot dat dit linkse gezwets ophoud!

  Like

 20. Pingback: “Respect”-armbandje: de oplossing van de burgemeester van Keulen, Henriette Reker, tegen seksuele overvallen in de komende Oudejaarsnacht | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s