Kijk wat er gebeurt als Geert Wilders wint

PVV blauw

(Door: “Weethetwel”)

Hallucinerend en naar adem snakkend gaan de EU en onze politici tekeer tegen de nieuwe Poolse regering en haar wetsvoorstellen. Onze linkse pers en televisie krijgen er maar niet genoeg van dit Polen in een kwaad daglicht te stellen. De angst moet wel heel groot zijn. Het kost ook niet veel moeite wat daar gebeurt naar de Nederlandse situatie te vertalen. Stel: De Nederlandse bevolking heeft met overgrote meerderheid op de PVV gestemd. Ze heeft dan op een partij gestemd die de kiezers niet bedriegt en haar programma ook uit gaat voeren. In een razend tempo komen er nu een aantal nieuwe wetten en maatregelen. Analoog aan Polen is dat het volgende:

 • De bezem gaat door de linkse staatsomroep en de media. De salarissen van de VARA- grootverdieners vervallen voor 90%. Er wordt flink gekort op de staatsruifpropaganda. De NOS heeft daardoor geen budget meer voor snoepreisjes naar Palestina om leugens te verzamelen en Israël zwart te maken. De permanente Obama-reclamepost in Washington moet opgeheven worden. Het journaille wordt niet meer door de linkse regering gevoed en moet voortaan zelf nadenken. Dat kunnen  de meesten niet en die verliezen hun baan.
 • De D66-rechters worden flink aangepakt. In plaats van een staat in de staat te zijn, moeten ze voortaan onafhankelijk zijn. Dat lukt ze niet, want ze waren gewend onbeschaamd politiek te bedrijven zoals de manier waarop ze een politicus als Geert Wilders probeerden ”Kalt te stellen”. De onbeschaamde vlegels vliegen de laan uit en worden vervangen door mensen die nog iets als eer en geweten hebben en niet geleid worden door hun politieke voorkeur.
 • Het COA wordt per omgaande opgeheven en de asielzoekersinstroom wordt gestopt. Duizenden “medewerkers” verliezen hun luizenbaan. De hele asielzoekersindustrie ligt op zijn gat. De vele lucratieve contracten worden opgeheven. De medewerkers moeten op zoek naar een echte baan.
 • De zieligheidsindustrie wordt opgeheven en de ouderenzorg wordt hersteld. Alle mensen die al jaren (en zoals bekend vergeefs) zogenaamd aan de integratie van moslims hebben gewerkt, worden voor de keus gesteld: een eerlijke baan in de bejaardenzorg of plaatsing in een re-integratie-traject  waarbij omscholing verplicht is. Tot de taken bij omscholing horen dan in ieder geval: onderhoud van bos, heide en plantsoenen en seizoenarbeid zoals aspergesteken en aardbeien plukken. Eindelijk betekenen ze dan iets voor de maatschappij.
 • Het onderwijs wordt in ere hersteld. Alle managementlagen vliegen eruit. Gratis diploma’s worden niet meer uitgedeeld. Presteren is geen schande meer. Alle linkse propaganda wordt uit het lesmateriaal verwijderd en vervangen door objectieve wetenschappelijke informatie.
 • De klimaatleugen wordt doorgeprikt. Alle flauwekul die tot nu toe verkocht is over dit onderwerp wordt van de agenda afgevoerd. Nederland gaat geen geld betalen voor allerlei vage maatregelen die vooral tot doel hebben de zak te spekken van de linkse uitvinders van de klimaatverandering.

Tot zover de maatregelen zoals die de laatste week in Polen zijn doorgevoerd. Fantastisch toch! De Polen hebben echter nog wel een voorsprong op Nederland. Zij kunnen nog “nee” zeggen tegen de islamisering en doen dat ook. In Nederland zijn de huidige regering en haar handlangers deze periode juist begonnen met een motie om de islamisering te bevorderen. Dat waren Halsema (Groen Links),  Pechtold (D66) , Roemer (SP) en Cohen (PvdA). De verraders van ons land en onze cultuur.

Hier zal de PVV dus eigen beleid moeten maken en dat is geen kleinigheid. Dat zal dus de-islamisering moeten worden. Een greep uit de mogelijkheden:

 • Officieel vaststellen dat de islam geen godsdienst is maar een politieke ideologie
 • Het buiten de wet stellen van haatpredikers
 • Het onmiddellijk afbreken van moskeeën waar haat gepredikt wordt

En uiteraard wordt bevorderd dat de moslims die het hier niet bevalt in recordtempo terug kunnen naar de landen waar alles islam is en waar ze geen last hebben van die vervelende westerse cultuur.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

74 reacties op Kijk wat er gebeurt als Geert Wilders wint

 1. Tegenlicht op Polen,en 100% de waarheid.
  Links heeft hier ook de macht,maar ook in Brussel.
  Deze linkse macht is na de oorlog opgebeouwd in het les materiaal van de scholen.
  Zeker,zoals omschreven zou het op deze manier weer genormaliseerd kunnen worden.
  Links,stinkt,en zeker als Samsom zijn mond open trekt.

  Like

 2. Hi ” Weet het wel”,
  Een hele goede om op door te denken !
  Om te beginnen ter aanvulling: de landverraders zitten ook bij de christen-lijken CDA, CU en SGP, wegens hun lafhartig zwijgen over de islamisering en de NWO.
  Vergeet ook de VVD niet, Rutte en Samson samen voor het gerecht wegens landverraad.

  En dan de PVV zelf, daar valt ook nog wel wat te leren, om te beginnen ontkomt men er niet om een verenigingsstructuur aan te brengen.
  Hoe begrijpelijk ook, een pyramide stort in vroeg of laat, 1-hoofdige leiding kan in de beginfase zinvol zijn, zie ook Mozes in het begin, maar hij ontkwam er niet aan om 70 leiders aan te stellen.
  In een of andere vorm moet er een gedeelde verantwoordelijkheid zijn, 1 mens, wie dan ook, is te zwak om een landelijk geheel te dragen.
  Te zwak, te kwetsbaar (denk ook aan dood of ziekte).

  En tot slot: hoe snel valt deze wereld in haar zelf gemaakte afgrond, hebben we nog wel de tijd voor enig herstel ?
  Mijn verwachting en hoop is , dat JHWH in de gestalte van Yeshua ha Mashiach spoedig komt, naar Zijn belofte, om het Koningschap op Zich te nemen.
  Welkom a.s. shabbath, dan hebben we het daar ook over: http://tora-yeshua.nl/2016/01/12731/

  Maar: zolang we de tijd hebben, heeft Geert mijn steun, het enige kamerlid, dat het echt snapt, zeker als het gaat om de islamisering .
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Geliked door 1 persoon

  • Ben Je hebt helemaal gelijk ! JIJ ZOU METEEN AAN DE BAK KUNNEN !

   Like

  • louis portugal zegt:

   Sorry Ben maar jouw JHWH laat de boel al minstens 1500 jaar versloffen.

   Like

   • Tom zegt:

    Dit hebben een hoop mensen op zichzelf afgeroepen. Zij kozen toch VVD en Pvd Armoe. Kom op wie geloofd er nog JHWH de schuld geven. Niemand had Hem toch meer nodig.
    Laat G’d erbuiten. We gaan ook niet in tegen die Rutte allemaal een grote muil maar wat doen we er tegen. Natuurlijk sta ik achter Wilders zijn plannen. Nu nog de uitvoer.

    Like

  • Bob Fleumer zegt:

   Zolang Mensen als meneer Kok het heil verwachten van een uit de hemel neer te dalen figuur kan ik hem niet serieus nemen.

   Like

  • Koos zegt:

   Ben, je moet wel realistisch blijven, de meeste mensen hier zullen JHWH niet vatten.
   Maar onder deze omstandigheden is elk bondgenootschap welkom.
   De burgemeesters van Amsterdam lijken dat (nog) niet te snappen!

   Like

  • D. G. Neree zegt:

   Sorry, maar je vergelijking gaat mank. Piramides zijn juist zo gebouwd dat ze niet in KUNNEN storten. Wat jij bedoelt is dat er een afgevlakte piramide moet zijn, met meerdere mensen aan de top?

   Like

  • sjuad zegt:

   Dag Ben;

   Zou dit dan toch gebeuren na 6 dagen van 666 jaar sinds Abram-Ham?
   De ganse Europese hemel zit onder neerdalend moslimroet, zou Hij Yoshua dit roet kunnen neutraliseren? en dit is nog maar een stukje van de wereld het paradijs van de Balkenendes Ruttes en de valse vrouw op het kleed, mss Angela Zerkel.

   Like

 3. H. Vaes zegt:

  En zo is het maar net.
  Het kan….het kan…..zomaar verkeren.

  Like

 4. kwadraatje zegt:

  ben het er helemaal me eens behalve dat er wat mij betreft toch wel op een normale manier ook aandacht aan het milieu mag worden besteed.

  Like

  • Koos zegt:

   Inderdaad. Voor al die immigranten zijn extra huizen, extra wegen, en extra aardgas nodig. Dat is zeer slecht voor het milieu, en tast natuur en landschap onherstelbaar aan.
   Stem Groen Rechts!
   Maar die bestaat niet, dus blijft het PVV.

   Like

 5. Ad zegt:

  I have a dream

  Like

 6. Oh, oh, wat een verrukkelijk toekomstbeeld! Om je op slag gelukkig bij te voelen!
  Het wrange is wel, dat, hoewel het feitelijk absoluut niet irreëel is -het is immers niet eens een scenario, waarin al het tuig in één veeg het land uit wordt gebonjourd- het op dit ogenblik geen realiteit kan worden, omdat de PVV, zoals het er nu naar uitziet, een dergelijke meerderheid niet haalt. Op zulke ogenblikken realiseer je je weer, hoezeer een té belangrijk deel van het kiesvee nog gebakken zit aan het waandenkbeeld van plooien en pamperen, althans, aan de lieden, die dat uitdragen.
  Nee, ik vrees toch, dat het enige middel om bij de noodzakelijke meerderheid een knop óm te krijgen is: Een paar flinke aanslagen annex bloedbaden. En dan in éigen land, anders maakt het nóg niet genoeg indruk.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 6 januari 2016 om 13:12

   Dat ben ik volledig met je eens: EEN HELE GROTE BOEMMM (liefst meerdere) is wat we absoluut nodig hebben, want het merendeel van de bevolking is nog steeds op knettergekke wijze ‘vluchtelingen’ aan het verwelkomen en verdedigen!

   De PVV van Geert Wilders heeft de oplossing voor alle problemen allang klaarliggen, maar ja: die linkse idioten hè? Het is net alsof je jezelf met een loden kogel aan je been door een zwembad vol taaie stroop moet worstelen, ZO TRAAG gaat alles!

   Wat zou het leven toch mooi zijn als je geen angst meer hoefde te hebben voor de strapatsen van je ‘overheid’ met haar gelegaliseerde diefstal in de vorm van de belastingdienst; als je ‘alleen nog maar’ bang hoefde te zijn voor het oplopen van een pestkwaal…

   Met alle respect voor jouw volhardendheid (HULDE) zie ik mede door het suffe klootjesvolk-gedrag geen heil in vreedzame demonstraties. Ik heb geen zin meer om me door de firma Rutte & Co te laten uitlachen. Ik heb er bovendien de fut niet meer voor. Al mijn energie gaat op aan mijn door de ‘overheid’ aan hun lot overgelaten ouders.

   Ik wacht met belangstelling op een mega grote aanslag!!!
   BRING IT ON, islamitische holbewoners met je imbeciele ‘allah’ en diens schurftige ‘profeet’!!!

   Like

  • Edjan zegt:

   Een hele grote BOEMMMM.

   Maar psychologisch is het natuurlijk veel handiger om het anders te doen. Kleine aanslagen die nauwelijks als aanslagen geïdentificeerd kunnen worden. Verder: groepsverkrachtingen, met auto’s op publiek inrijden, aanvallen met messen. Telkens een paar weken wachten. Dan de volgende. Af en toe een grote aanslag, Dit kan heel lang zo doorgaan zonder noemenswaardige tegenreactie en wij komen in een constante angst en stress.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Edjan 6 januari 2016 om 18:03

    [quote]
    Dit kan heel lang zo doorgaan zonder noemenswaardige tegenreactie en wij komen in een constante angst en stress. [/quote]

    Ja, dat zal de realiteit zijn en daarom noemde ik DE HELE GROTE BOEMMM, die écht noodzakelijk is.
    Die geeft de meeste kans op succes m.b.t. het ‘omturnen’ van de welkom-blaters.

    We hebben trouwens ook al constante angst en stress door de belastingdruk en de hoge ‘zorg’kosten.

    Like

 7. hendrikush zegt:

  Niemand met een dubbele nationaliteit mag nog in een overheidsfunctie benoemd worden.

  Like

 8. Mule zegt:

  Wat ik mis in deze maatregelen, geen baan of inkomen dan heb je hier niets te zoeken, ongeacht nationaliteit

  Like

 9. infidel zegt:

  Zou redelijk en logisch zijn het gutmensch- cq pc-gezwel drastisch weg te snijden!

  Like

 10. carthago zegt:

  Dat houdt dus in dat we weer in ons eigen land kunnen wonen, prachtige en ware uiteenzetting en het liefst gisteren dat dit ging gebeuren.

  Like

 11. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De allerbelangrijkste overlevings-poging moet zijn: “Het opheffen van de privatisering” En net als Hongarije en Polen: “afstand nemen van het EU-beleid!”

  Like

 12. Edjan zegt:

  Nou, helemaal mee eens. Ben benieuwd naar de peilingen zondag.

  Like

 13. Failliete bank bleef met medeweten overheid maandenlang aandelen en obligaties aan klanten verkopen, die hun geld nu kwijt zijn

  In Italië gebeurt wat straks in de hele EU gaat plaatsvinden: ook kleine spaarders worden gedwongen om mee te doen met het redden van banken. De door critici al jaren voorspelde gedeeltelijke financiële onteigening –‘bail in’- van de Europese burgers is daarmee opnieuw een stap dichterbij gekomen. En dat allemaal legaal, aangezien op 1 januari de nieuwe Europese Bank Recovery and Resolution Directive van kracht ging.

  Dat banken een absolute voorrangspositie hebben bij wat voor reddingsplan dan ook, is genoegzaam bekend. Tijdens en na de bankencrisis op Cyprus begin 2013 beloofden onze politici nog dat ‘eventuele’ toekomstige gedwongen ‘bail-ins’ in Europa enkel zullen gelden voor rekeninghouders met meer dan € 100.000. Kortom: de gewone man zou zich geen zorgen hoeven maken.

  Failliete bank bleef aandelen aan klanten verkopen

  Critici voorspelden al dat deze belofte –zoals we inmiddels gewend zijn- op zeker moment gebroken zou worden, en Cyprus wel degelijk een blauwdruk voor de hele EU was. Daar blijken ze nu inderdaad gelijk in te krijgen, want in Italië zijn nu ook kleine spaarders en beleggers gedwongen betrokken bij het overeind houden van vier kleine regionale banken, waaronder Banca Etruria, wier slechte kredieten in een ‘bad bank’ werden ondergebracht. Ongeveer 10.500 mensen met aandelen en obligaties werden letterlijk met lege handen weggestuurd.

  Banca Etruria stond overigens al sinds februari 2015 onder curatele, omdat de regionale bank toen al bankroet was. De grote knal voor kleine spaarders en gepensioneerden kwam echter pas kort voor het einde van het jaar, toen bleek dat de in werkelijkheid failliete bank in de tussenliggende maanden doodleuk nog steeds aandelen en obligaties aan zijn klanten was blijven verkopen. Het vermoeden bestaat dat deze bedrieglijke praktijken zeker niet alleen door Italiaanse banken worden gehanteerd, maar heimelijk in heel Europa worden toegepast.

  Veel te klein compensatiefonds

  Vanwege de enorme ophef die ontstond heeft de Italiaanse regering een ‘privaat gefinancierd compensatiefonds’ van maximaal € 100 miljoen opgericht. In principe gaat dat echter enkel gebruikt worden voor mensen die meer dan 50% van hun geld zijn kwijtgeraakt. Sowieso is het fonds veel te klein, omdat er in totaal voor € 750 miljoen aan aandelen en obligaties is vernietigd.

  ‘Onze banken zijn solide’

  Premier Matteo Renzi is door het gebeuren onder grote publieke druk komen te staan. De Italiaanse banken hebben gezamenlijk voor bijna € 200 miljard (!) aan dergelijke waardeloze kredieten op hun balansen staan, een indicatie van de enorme ellende die er nog gaat komen. Desondanks blijft Renzi beweren dat de Italiaanse banken ‘solider’ zijn dan in veel andere Europese landen, en er geen enkele bedreiging is voor het financiële systeem.

  Enkele dagen geleden kwam het ook in Portugal tot een bail-in, die hier (nog) enkel de grote institutionele beleggers en spaarders in heel Europa trof.

  Cyprus wel degelijk blauwdruk voor hele EU

  ‘Onze’ Eurogroep voorzitter Jeroen Dijsselbloem erkende enkele weken na Cyprus al dat het toen gevolgde gedwongen bail-in systeem om banken te redden een blauwdruk voor heel Europa is.

  Nu dit vanaf 2016 Europees recht is geworden, valt te vrezen dat het failliete bankensysteem van de eurozone straks indirect en/of direct ook met uw en mijn geld ‘gered’ zal worden, zeker als bedacht wordt dat de bankroete zuidelijke schuldenlanden samen met Brussel hun zinnen hebben gezet op een Europese Bankenunie, dat vooral op Duits en Nederland spaar-, pensioen- en belastinggeld zal gaan drijven – totdat ook dat er doorheen gejaagd zal zijn.

  Like

  • Edjan zegt:

   Een zwart toekomstperspectief. Dank voor Uw bijdrage Rob van Marle. De banken zijn de echte bazen, niet meer de grote bedrijven, dat was vroeger. De banken zullen ten koste van alles overeind gehouden worden cq zichzelf overeind houden. En wil de belastingbetaler niet dokken? Dan pakken we toch de (kleine) spaarders en aandeelhouders.

   En dat Nederlandse pensioengeld? Dat zullen ze linksom of rechtsom stelen (pardon, solidariteit heet dat in nieuwspraak)

   Like

 14. N.E. Derlander zegt:

  ik zag hoe de afgelopen Pegida-bijeenkomst in Rotterdam door de Rotterdamse gezagsdragers met allerlei middelen gefrustreerd is. Dat wij dat toelaten is niet best. Er zal, willen wij als volk voorkomen dat zich in Nederland, ook in omvang, de Keulse toestanden kunnen voordoen, democratisch en geweldloos verzet moeten komen. Van de gezagsdragers is geen “verbetering” voor het Nederlandse volk te verwachten. In Den Haag zijn ordediensten, zoals bij de laatste jaarwisselingen gebleken, toegestaan. Wellicht is Den Haag daarom de wel voor de hand liggende plaats om het democratische en geweldloze verzet te beginnen

  Like

  • Edjan zegt:

   N.E.Derlander, ik ben bang dat democratie niet meer bestaat (alleen in zoverre je het met de machthebbers eens bent) dus daar heb je niets aan. Geweldloos zal weg gemanipuleerd dan wel neergeslagen worden. Ik zie meer in kleine, los-vast georganiseerde groepjes met een hit and run activiteit. En vergeet die christelijke moraal maar eens, die heeft ons nu lang genoeg de das omgedaan.

   Like

 15. dutchess43 zegt:

  Mag dit maar snel bewaarheid worden zodat ik het nog kan meemaken.

  Like

 16. john zegt:

  Wilders krijgt één serieus probleem. Genoeg personeel medewerkers ! Want hij stevent af op 50% +1 !

  Like

 17. Charles Martel zegt:

  Was het maar waar!

  Like

 18. alwine zegt:

  Hieronder volgt de lijst:

  1. In strijd met de gewekte verwachtingen stemde de PVV tegen het opstellen van een armoedebeleid en tegen gelijke rechten op WW en ziektewet voor flexwerkers.

  2. De PVV stemde voor bezuinigingen op jonggehandicapten en sociale werkplaatsen, voor het afschaffen van de alleenstaandeouderkorting en voor het korten van de huurtoeslag. Dat laatste kost huurders met een laag inkomen zo’n 180 euro per jaar.

  3. De belofte van de PVV om tegen ‘graaiers en profiteurs’ in actie te komen blijkt eveneens loos te zijn. De partij stemde tegen het invoeren van een Balkenendenorm in de cultuursector en in de zorg. En voor de belastingvoordelen van het Koningshuis.

  4. Gezinnen met een maandinkomen vanaf 1.950 euro mogen van de PVV niet meer in een sociale huurwoning gaan wonen.

  5. Lonen in de publieke sector willen ze bevriezen.

  6. Voor de verkiezingen (2010) eiste de PVV ‘absolute transparantie’ over de ontwikkeling van de koopkracht in Nederland, nu vindt de partij het niet meer nodig dat deze cijfers in de rijksbegroting worden gepubliceerd.

  7. De PVV beloofde dat de zorg beter en betaalbaar zou worden en ouderen meer rechten en voorzieningen zouden krijgen. In werkelijkheid stemde de PVV in de Tweede Kamer voor hogere eigen bijdragen en voor bezuinigingen op het persoonsgebonden budget (pgb) en de begeleiding van ouderen in de dagopvang met een IQ boven de 70.

  Wilders zegt tegen marktwerking in de zorg te zijn, maar stemde voor particuliere investeringen en winstuitkeringen in ziekenhuizen en voor betaalde voorrangszorg via zogenaamde SOS-artsen.

  8. De PVV stemde tegen een meer inkomensafhankelijke premie (ZIEKENFONDS!), tegen maatregelen om wachtlijsten in de jeugdzorg te verminderen en zelfs tegen het in stand houden van het wettelijk recht op jeugdzorg.

  9. De PVV stemde ook tegen een passende indicatiestelling voor AWBZ-verzekerden, waardoor meervoudig gehandicapten en mensen met een intensieve zorgvraag nu geen gebruik kunnen maken van een pgb.

  10. Ook agenten in spe moeten het ontgelden: de PVV stemt in met bezuinigingen op de politieopleiding en betaalt aspirant-agenten geen vergoeding meer. Voor zij-instromers wordt het zo onmogelijk om politieagent te worden. De PVV stemde in met het afschaffen van de zogenaamde ‘Montfrans-middelen’, geld dat gemeenten gebruiken voor hun veiligheidsbeleid.

  11. De PVV weigert ook alcoholverslaafden in het verkeer extra aan te pakken en is tegen concrete voorstellen om de oververtegenwoordiging van niet-westerse jongeren in de criminaliteit terug te dringen.

  12. Recidive wil de PVV wel terugdringen, maar door te bezuinigen op reclassering en een snelle re-integratie van ex-gedetineerden af te wijzen, blijft ook dit een loze belofte.

  13. De PVV laat gewone mensen in de file staan, maar laat de rijken rijden. De partij stemde in met betaalde elite-tolrijbanen, waarop mensen met geld de files kunnen passeren, tegen mobiliteitsmanagement voor werkgevers en werknemers, tegen geld voor sneller onderhoud van bestaande wegen en tegen maximale sluitingstijden van spoorwegovergangen.

  14. De spoorwegen hoeven van de PVV niet weerbestendig te worden gemaakt en de prijs voor een trein- of buskaartje mag sneller stijgen dan de kosten voor een auto.

  15. De PVV stemde tegen een voorstel om het tekort aan fietsenstallingen bij stations op te lossen en tegen een minimum-voorzieningenniveau voor openbaar vervoer in het landelijke gebied.

  16. De PVV verklaarde zich ook tegen het verbeteren van de verkeersleiding bij ProRail, tegen een inventarisatie van knelpunten op het spoor en tegen een onafhankelijke klachteninstelling voor het openbaar vervoer. De reisinformatie en communicatie met reizigers bij een ongeluk op het spoor hoeft van de PVV niet te worden verbeterd.

  17. De PVV was in de verkiezingstijd kampioen dierenrechten. Na de verkiezingen veranderde dat snel. De fractie stemde tegen verplichte brandbestrijdingsmiddelen in stallen – waar de laatste vijf jaar ruim 700.000 dieren levend zijn verbrand. De partij stemde tegen betere controle op de intensieve veehouderij, tegen een voorstel om de dierenwelzijnsregels aan te scherpen, tegen plannen om gaandeweg een einde te maken aan de bio-industrie, tegen een verkoopverbod voor de bedreigde blauwvintonijn, tegen het in stand houden van het systeem van dierenrechten na 2015, maar voor de plezierjacht op wilde zwijnen op de Kroondomeinen.

  18. De PVV stemde ook tegen een vergunningenstop voor megastallen. Bovendien was de partij tegen het voorstel om vervuilende bedrijven te laten meebetalen aan het opruimen van dioxine in onze rivierbodems, tegen een actieplan om zwerfafval aan te pakken, tegen gesprekken met België om te voorkomen dat de Westerschelde verder zou moeten worden uitgediept, tegen het voorstel om meer openheid te geven over de plannen voor nieuwe kerncentrales en voor de bouw van nieuwe kolencentrales.

  19. Het woord ‘democratie’ valt vijftien keer in het PVV-verkiezingsprogramma, het begrip ‘vrijheid’ nog vaker. Na de verkiezingen stemde de partij echter tegen de verbetering van de informatievoorziening van de regering aan de Kamer over Europese besluitvorming en de invloed van Nederland daarop. In strijd met haar beloften stemde de PVV tegen een nieuwe wet die de financiering van politieke partijen inzichtelijker moet maken.

  20. Ook de belofte voor meer openheid werd gebroken: de partij stemde tegen openbaarmaking van de zakelijke belangen van ministers en hoe zij met die belangen zijn omgegaan. De beloofde onafhankelijkheid van ‘Brussel’ leidde niet tot steun voor voorstellen om meer zeggenschap te krijgen over onze land- en tuinbouw.

  21. De PVV verzet zich ook niet tegen de groeiende Europese bemoeienis met onze woningcorporaties.

  22. De partij stemde voor meer invloed van ‘Brussel’ op de Nederlandse begroting.

  23. De ‘falende magistratuur’ is volgens de PVV een bedreiging voor onze democratie, maar de partij stemde tegen een onderzoek naar de invloed van de manier van financieren van de rechterlijke macht op de kwaliteit van de vonnissen.

  24. Een paar maanden geleden stemden ze tegen afschaffing eigen risico voor mensen met chronische aandoening en ouderen…

  De PVV claimt er voor de gewone man te zijn, maar stemde toch voor verdere liberalisering van de sociale huursector, voor TTIP en tegen de miljonairsbelasting waarmee het gat tussen arm en rijk kleiner zou moeten worden.

  Like

  • tjonge zegt:

   en nou nog even al die 24 punten voorzien van onafhankelijke bronvermeldingen, dan hoef ik al die vermeende anti pvv retoriek niet na te checken.

   Like

  • arie zegt:

   Wat heb jij een dikke duim

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ alwine 6 januari 2016 om 14:08

   Doe me even een paar lijsten van de PvdA, VVD, D’66, Groen Links e.d.?

   Like

  • paulzwueste zegt:

   alwine.
   Het kan mij helemaal NIETS schelen wat u hier schrijft. Uw klachtenlijstje maakt op mij niet de MINSTE indruk!
   U vergeet te nuanceren. Wilders bevindt zich in een totaal geïsoleerde positie en moet ten eerste bijzonder voorzichtig balanceren om zijn talloze linkse vijanden niet in de kaart te spelen! Vandaar zijn neutrale houding t.o.z.v. het koningshuis. Dit is het gemakkelijkste voorbeeld. U begrijpt kennelijk helemaal niet wat er zich werkelijk achter de schermen afspeelt.
   Het enige wat ik werkelijk belangrijk vind is datgene wat ontbreekt op uw lijstje en dat is: – – Verbieden van de islam in Nederland en deportatie van alles wat onze samenleving bedreigt.
   – Totale hervorming van de EU of onmiddellijke uittreding uit deze dievenbende!
   Dit illustreert naar mijn mening dat u nog heel veel te leren hebt of niet meer te redden valt. in het laatste geval kunt u beter vertrekken van deze site.

   Like

  • Suze zegt:

   Dag mijnheer. Bent in nu voor of tegen de PVV?

   Like

  • ary zegt:

   Je heb er weinig van begrepen, Alwine. Geert Wilders/ de PVV staat, als enige, overeind om te voorkomen dat hier in Nederland het licht uitgaat !!! en jij legt te zeveren over huursubsidie en fietsenstallingen, steek je domme hoofd nog wat verder in het zand.

   Like

 19. Pingback: Kijk wat er gebeurt als Geert Wilders wint | Rechtsaf doorzee

 20. Taljaard zegt:

  Mooi vooruitzicht, maar bezijden de realiteit.
  De realiteit zal zijn dat, voornamelijk autochtoon, radicaal links tuig het land dan zal trachten lam te
  leggen door ”in verzet te komen tegen het fascisme” en de moslimjongeren daarin zullen meekrijgen.

  Zij zullen de toevlucht nemen tot massale burgerlijke ongehoorzaamheid, terreur, intimidatie en economische sabotage, ten einde het land onbestuurbaar te maken.
  Daarbij fanatiek ondersteund en gespind door wat er dan nog over is van de linkse media, want ”in de strijd tegen het fascisme is alles geoorloofd. En ‘no paseran!”
  De linksen zullen ons land, analoog aan Spanje in de jaren `30, nog liever in een burgeroorlog storten dan zich te schikken. En dan hopen op, en ook vragen om, militair ingrijpen vanuit de EU of de VN ”om de normaliteit en de orde (HUN orde!) te herstellen.”
  Het is te vrezen dat dit laatste ze dan nog zou kunnen lukken ook.
  Want Nederland is geen groot en weerbaar land als Polen met een nog grotendeels homogene bevolking.

  Heb het hier al vaker gezegd en herhaal het nog maar eens; autochtoon (radicaal) links in Nederland, maar ook in Duitsland en in het VK, is gevaarlijker dan de allochtone (radicalel) islamisten.
  In de vroege jaren `80 van de vorige eeuw is het de linksen ook al bijna gelukt om van Nederland en de Bondsrepubliek een onbestuurbare chaos te maken. Maar destijds hadden zij nog niet de beschikking over een arsenaal van miljoenen moslims, die hen daarbij behulpzaam konden zijn.

  Al met al lijkt het mij daarom raadzamer om de focus niet in de eerste plaats te richten op de islam, maar op radicaal links; hun instituten en organisaties te ontmantelen en hun leidslieden aan te pakken. Wanneer dat gebeurt zijn de moslims hier schapen zonder herders geworden en daarom direct al een stuk minder gevaarlijk. Want zij beschikken niet over het intellect, de contacten en het organisatorische vermogen om het hele land te ontwrichten.

  Like

  • Edjan zegt:

   Ja Taljaard, onze eigen overheid is onze grootste vijand. Zij maakt graag gebruik van de sociale onrust, de aanslagen en de verkrachtingen van hun moslim-import want dat helpt bij de stichting van de superstaat Europa. We moeten ons dus in de eerste plaats tegen onze eigen overheid richten en die is liberaal – confessioneel – links.

   Like

  • D. G. Neree zegt:

   Helemaal met je toekomstscenario eens, Taljaard: Het is Links NL dat de zaak naar de verdommenis zal helpen door de kant van de indringers te kiezen.

   Like

   • D. G. Neree zegt:

    Tot eigen schade en schande, want zij zullen als het zover is, als eerste over de kling worden gejaagd door degenen die ze nu in hun hart sluiten. Iets over adders en borsten

    Like

 21. Jos zegt:

  Helaas , al krijgt Wilders 150 zetels ( het maximum ) dan zal dit niet doorgaan . De zittende regering roept de noodtoestand af ( net zoals in Frankrijk gebeurd is ) en in deze noodtoestand staat een artikel nr… paragraaf … welke inhoud dat de verkiezingen niet plaatsvinden of dat de uitslag niet bekend gemaakt wordt , en de zittende regering blijft !
  Er verandert niets als men dit niet wenst .
  Mogelijk is dit ook zo verlopen in Frankrijk waar Lepin in de eerste ronde had gewonnen , en daarn in de tweede ronde niet meer . Ergens kwam dit vreemd over .
  Dit alles om het Volk rustig te houden .
  Wat er eigenlijk zou moeten gebeuren , kan ik hier niet schrijven .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Jos.
   Gelooft u nou zelf uw verhaal? Als Wilders 150 zetels krijgt en de zittende regering zou de noodtoestand afroepen dan komt het volk in opstand en wordt de zaak zo nodig op gewelddadige wijze beslecht. Zo simpel is dat.
   Wat er in Frankrijk gebeurde had een totaal andere achtergrond…
   Niet te veel doemdenken beste man.

   Like

  • Wilma Grunn zegt:

   De noodtoestand afroepen? Daar heb ik echt nog nooit van gehoord (in geval van verkiezingen) Kan dat ook in Nederland? Zeker niet democratisch om de stemmen van het volk te negeren. Dat is dictatuur mijn inziens. Ons land is al heel lang niet meer democratisch. Ik verwacht wel dat indien de PVV de grootste wordt de politieke partijen aan alle kanten dwars gaan liggen om een formatie te voorkomen.

   Like

 22. Tistochwat zegt:

  Ik ben momenteel weer een boek van John Grisham aan het lezen: Het Vonnis (The Chamber).
  Zijn boeken zitten vol humor; een heel apart soort humor. De manier waarop hij advocaten, andere figuren en situaties beschrijft, is weergaloos.

  [quote] In de jaren twintig en dertig had elke staat een elektrische stoel. Dat vond iedereen toen een prachtig apparaat. Ik herinner me uit mijn jeugd dat ze zelfs een draagbare elektrische stoel hadden die ze gewoon op een vrachtwagen laadden om er stad en land mee af te reizen. Ze stopten bij de plaatselijke gevangenissen, brachten de gevangenen geboeid naar buiten, zetten ze naast de vrachtwagen en werkten de hele rij af. [/quote]

  Zou het niet schitterend zijn als zoiets ook zou worden georganiseerd in Den Haag en in Brussel? Met zo’n draagbare elektrische stoel?
  Zien jullie bijv. Jean-Claude er al op zitten? Of Timmerfransje? Of nog leuker: Guy en Angela? En Pechtold, hoe vinden jullie dat?
  Maar misschien moeten we dan eerst beginnen met Jozias von Arschloch?

  Like

 23. Prachtig toekomst beeld. De Polen en Hongaren hebben tenminste ballen, die onze nep-regering en nep-parlement (op de PVV na) zo node missen. Wegkijken, Nederland islamiseren en onze cultuur en leefomgeving weggeven aan een stelletje barbaren. Ik verbaas me dat Duitse mannen na Keulen niet in actie komen en een slachting aanrichten onder de Noord Afrikanen. Ik had de Duitsers hoger ingeschat, met uitzondering van de Duitse politici, die net als de onze wegkijken en pamperen. Misschien dat een paar aanslagen de bevolking wakker schut, maar ik vrees dat het dan weer door “enkele extremisten” is gedaan en ze overgaan tot de orde van de dag. Nederland was een fijn land om in te leven, maar dat wordt snel minder.

  Like

  • Edjan zegt:

   Gerrit K. Verboom
   citaat: “Ik verbaas me dat Duitse mannen na Keulen niet in actie komen en een slachting aanrichten onder de Noord Afrikanen. Ik had de Duitsers hoger ingeschat”…

   Misschien dat ik gedeeltelijk begrijp waarom de Duitse mannen niets doen. Dat ons journaal de daders als “mannen” omschreef en met tegenzin, helemaal tot slot, nog wel even wilde toegeven dat het kut-marokkanen waren, dat zijn we gewend.
   Maar ik krijg de indruk dat de feministen dat één op één hebben overgenomen. De daders waren “mannen”, geen asielzoekers want dat is racisme. Als je dus alle mannen tot dader verklaard, kun en WIL je ook niet dat mannen je komen helpen of wreken.

   Dat gaat misschien nog een groot probleem worden.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Beste Gerrit.
   Je schat de beschaving van de Duitse man te laag in.
   Zij zijn, net als wij, geen onbeschaafde wilden die 1400 jaar achter in de tijd leven…
   Wees gerust dat de situatie in Duitsland met-de-dag verder zal escaleren na deze gebeurtenissen. Vergeet ook niet dat dit niet een op zichzelf staande gebeurtenis zal blijken te zijn.
   Er zal een dringend beroep op de regering worden gedaan om aan de eisen van het volk t.a.v. immigratie, veiligheid, en materiële welvaart tegemoet te komen.
   Eerst als deze eisen niet, of onvoldoende, onderhandelbaar blijken te zijn zal de vlam in de pan gaan.
   Zo hoort dat in het Westen. We leven hier niet in een zandbak!

   Like

 24. Joga zegt:

  Realisme is onze toekomst. En natuurlijk zal de PVV open staan voor verdere invulling, wanneer er een solide basis is aangebracht . En U zult versteld staan welke hooggeplaatste en hooggeleerde personen aan zullen schuiven voor ministersposten. Deze mensen durven dit nu niet bekend te maken, omdat ze dan onmiddellijk door de politiek “correcte” elite zullen worden kaltgestellt. We hebben nog maar 1 kans in maart 2017 om de zaak om te buigen. In het andere geval zijn we reddeloos verloren door toedoen van de EU en het asieleisersprobleem.

  Like

  • C.A.Barstow zegt:

   Helemaal mee eens, krijgt de PVV geen overweldigende meerderheid in 2017, dan is het over en uit, het enige wat ons dan nog rest is letterlijk met geweld je zooi verdedigen mocht dat nodig zijn, dat zal ik dan ook zeker doen, oog om oog tand om tand.

   Like

 25. Thoth zegt:

  Dat zou fantastisch zijn wanneer dit gebeurd!

  Like

 26. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  het lijkt een droom, te mooi om nu te dromen,
  maar wat vandaag niet lukt zou morgen kunnen komen
  voor hem of haar die daarvoor stappen zet
  en zich dat verlammend stilzitten belet…
  .

  Like

 27. Roeland zegt:

  Voorstel;
  Voor alle ex-dienstplichtigen met geboorte jaren voor 1970 wordt 63 jaar de AOW leeftijd. Voor de overigen 65 jaar. Voor diegenen., die na 1970 de nederlandse nationaliteit verkregen, krijgen AOW met 67 of nog later.
  Vrijwillig doorwerken moet mogelijk zijn.
  Actieve dienstplicht weer invoeren, zowel voor mannen als vrouwen.
  Kan de PVV deze plannen uitwerken?

  Like

 28. koddebeier zegt:

  En daarom stem ik al jaren PVV !!

  Like

 29. Gasso de Commando zegt:

  Des te eerder kunnen we beginnen die moslim-smeerlapperij uit ons land te verjagen, niet goedschiks, dan kwaadschiks.
  Ten tweede zullen we de volksverraders ter verantwoording roepen en deze stevig berechten, bezittingen af te nemen en ze daarna naar een willekeurig moslimland te deporteren.
  Tevens dienen we een militie op te richten die Geert beschermd totdat alle zooi is opgeruimd.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Helemaal mee eens Gasso de Commando . En die militie , (vroeger bekend als bijv. ” B.B.”) en verder NATRES – wat inmiddels ook alweer gedecimeerd is , onmiddelijk her-invoeren , die militie , nogmaals , mag NA dat alle rotzooi is opgeruimd , wat mij betreft , rustig blijven bestaan. Dit om in-geval-van , ook onmiddelijk in te kunnen grijpen. Heb nog wel enkele idee-en omtrent dit onderwerp..

   Like

 30. Jean zegt:

  Bij deze wil ik voorstellen; “maak via mails en alle andere kanalen de burgers duidelijk hetgeen in Keulen gebeurd is door dat barbaars woestijnzootje” en de ‘correcte’ partijen winnen stemmen en Europa zal bevrijd worden van dat barbaars tuig.
  Hopelijk kost het dat kutwijf merkel én die trut in Keulen haar kop want ‘ons’ Europa wordt onleefbaar met dat achterlijk pervers gewelddadig barbaars uitschot uit die grote zandbak, uitschot wat geen enkel grammetje respect heeft voor vrouwen en jonge meisjes.
  Die barbaarse smeerlapperij MOET ERUIT t/m de laatste kankercel.

  Like

 31. C.A.Barstow zegt:

  De bevolking zal toch eerst van de ernst van de situatie doordrongen moeten worden,
  wil Geert Wilders een overgrote meerderheid kunnen behalen.
  Ik hoop moet jou dat dat eens gaat gebeuren, zodat dit land niet meer door een stel stekeblinde volksverraders te grabbel wordt gegooid.

  Like

 32. D. G. Neree zegt:

  Voor anti-islamiseringsbeleid zijn geen nieuwe plannen nodig:
  Gewoon vasthouden aan een strenge scheiding tussen kerk en staat. Dat betekent: geen cent meer naar islamitische organisaties, scholen en moskeën. Geen privileges zoals belastingvrijstellingen wegens godsdienst. Handelingen die in strijd zijn met de wet en de democratische rechtstaat niet goedpraten door een beroep op een fantasiefiguur.
  afijn, de meeste regels zijn er al wel, alleen ze liggen onder een dikke laag politiek correcte corruptie.

  Like

 33. Ruud.Beijer zegt:

  Geweldig ook ik droom erover dat de PVV aan de macht komt. Helaas zijn er nog vele Nsbers en andere slinkse huichelaars in Nederland. Die verkwanselen ons land.Als de PVV aan de macht komt dan worden ook de landverraders aangepakt.

  Like

 34. Republikein zegt:

  Het blijft ongewis, helaas.
  Er zijn legio “zieners” die het einde van alle ellende voorspellen gedurende dit jaar.
  Een veel gehoord citaat luidt :” God schiep de Aarde, maar de Nederlanders hebben Nederland geschapen”
  Aan het water onttrokken polderland met net zoveel meningen als dat er mensen wonen.
  Ik zeg wonen en niet leven, wij worden geleefd.
  Het hierboven beschreven scenario blijft vooralsnog een natte droom.

  Wel een fijn artikel.

  Like

 35. Aw schonewille zegt:

  En terecht en dat verwachten we ook van de pvv geen woorden maar daden

  Like

 36. Nico zegt:

  Nou ik kan niet wachten

  Like

 37. Louise zegt:

  Samson die stinkende Bilderberg idioot

  Like

 38. kleinigheidjehoujealtijd zegt:

  Zolang de mede-nederlander niet inziet wat er aan de hand is, dat ze voor de gek gehouden worden, zal er niks gebeuren, helaas..
  Ze lopen nog steeds als schapen achter deze flutregering aan..

  Like

 39. Matsyl@versatel.nl zegt:

  Wordt hoog tijd dat er verkiezingen komen in dit land, en dat de PVV wint, en dat Nederland weer wordt zoals we gewent waren en vooral uit de EU want zo’n grote puinhoop heb ik nog nooit meegemaakt, dus Geert doe er snel wat aan voor het helemaal te laat is !!!!!!!!

  Like

 40. Derk zegt:

  Nedrigland een democratie? Was het maar waar. We leven nu eerder in een “zachte” dictatuur. Maar u, beste brave belastingbetaler (en uw kinderen/kleinkinderen en achter kleinkinderen) krijgt de rekening. Reken daar maar vast op en bereidt u voor op kaarslicht.

  Like

 41. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  #TOP

  Like

 42. Felix zegt:

  IK keek even vluchtig naar de krant van maart 2017 en daar lees is in een van de grote landelijke kranten Wilders wint overtuigend de verkiezingen,The independent plaatst online “First Brexit,Second Trump and now Wilders ,Whats next?,Dus voor de Elite onder ons, jullie dagen zijn geteld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s