KRISTALLNACHT 2016

Screenshot_31

Kristallnacht 1938

(Door: “Driek”)

De oorlogsvlag van onze vijand wordt met den dag duidelijker zichtbaar. Onze bewindslieden kunnen de Jodenhaat van die snode Mekkagangsters met hun dubbele paspoort niet langer met woestijnzand bedekken. Het moment is aangebroken dat die Haagse slippendragers van Brussel zich verheffen uit hun zachte fauteuils en die opgeschoren schedels gaan uitwijzen. De tijd is voorbij om nog woorden van spijt en ontkenning te prevelen. Want wat wil het geval? Nu, spitse lezer van deze soms treurig makende site van E.J. Bron, ze zijn er weer. Jodenhaters. Jawel.

In de Rivierenbuurt te Amsterdam is een Joods gezin op oudejaarsavond belaagd door een groep jongeren. Vuurwerkbommen door de brievenbus. Scheldpartijen. Het schorremorrie gooide met vuurwerk en riep antisemitische leuzen en trapte de voordeur van de woning van het gezin in. Op straat kregen moeder en dochter al rotjes naar zich toe gegooid. Toen het stel naar binnen ging, belden de belagers aan. “Eerste wensten ze ons gelukkig Nieuwjaar. Daarna riepen ze ’Free Palestina’ en gooiden ze rotjes door de brievenbus.” Gelukkig heeft Amsterdam een flinke burgervader die hier stevig tegen gaat optreden.

Maar, lezer, let wel, straks, in de zware stilte van de nacht, wanneer de lichten zijn gedoofd en alle bewegingen tot stilstand gekomen, zal het geschieden dat het wrokkend volk zijn futloosheid van zich afwerpt en het broeiend zwijgen ontaard in een eenstemmige kreet om genoegdoening. Ondraaglijke schaamte zal zich dan meester maken van al die hooggeplaatste lieden die dan met trillende mond verkondigen dat het slechts incidenten zijn.

Zij, die ons land bestieren, verantwoordelijk zijn voor ons welzijn, dienen te ontwaken uit hun sluimer en ons niet langer te paaien met schijnheilige leugenpraat die als broze spinrag komt uit hun smalle kneep-lippen. Ik heb genoeg van die slijmerige bewindslieden. De tijd nadert dat, na gerechtigheid gesproken te hebben, bittere armoe en ontbering achter ijzeren tralievensters hun welverdiende loon zijn.

Ach, lezer, eigenlijk ben ik bang dat de tijd niet ver af is dat Joodse burgers ’s ochtends de scherven van hun vensterruiten van de straat moeten opvegen. Ook de bordjes ‘Joden niet welkom’ en ‘Koop niet bij Joden” zullen straks het Nederlands straatbeeld ontsieren. U bent gewaarschuwd.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op KRISTALLNACHT 2016

 1. Pingback: KRISTALLNACHT 2016 | Rechtsaf doorzee

 2. frank de bakker zegt:

  Ik voel me zo verschrikkelijk machteloos, ik voel hoe Nederland (en ook Europa) afglijd naar idd een islamitisch land met alle nadelige gevolgen van dien.
  Als ik om me heen kijk en praat met mensen ben ik 1 van de weinige die er zo over denkt, zelfs van mijn eigen vriendin (die toch echt een slimme meid is) krijg ik tegengas en ze leeft totaal in een slaaptoestand als het gaat om de toekomst van de westerse wereld.
  Ik ben zo langzamerhand moedeloos, stel we zien straks massaal echt de waarheid onder ogen, is het te LAAT ben ik eigenlijk wel zeker van.

  Wat kan ik nu doen? Kan iemand mij dit vertellen?
  Met mensen op mijn werk ect hierover discussieren ben ik klaar mee, ik sta op een eiland merk ik.
  Ik wil nu handelen, dan kan ik mij iig in de spiegel recht aankijken.
  Elke dag weer zie ik Europa afglijden en het voelt of iedereen oogkleppen opheeft, ofdat iedereen in winterslaap is, maar me grote grote zorgen wat kan ik doen?

  Help!

  Like

  • Driek zegt:

   frank de bakker zegt: zelfs van mijn eigen vriendin (die toch echt een slimme meid is) krijg ik tegengas en ze leeft totaal in een slaaptoestand als het gaat om de toekomst van de westerse wereld.

   Nu, beste meneer frank de Bakker, alle waardering dat u zich grote zorgen maakt, en ik weet wel zeker dat vele Bronlezers dezelfde ergernissen meemaken, u staat daarin niet alleen. Doch ik ben zo vrij op te merken dat uw vriendin toch niet ‘een echte slimme meid is’. Ik vind het nogal dom voor een (jonge) meid om in deze verschrikkelijke tijd in een slaaptoestand te leven. Maar misschien moet zij de site van E.J. Bron eens vaker gaan lezen. Ik heb er al een hoop mensen mee wakker geschud. U bent in ieder geval klaarwakker. Daar ben ik blij om.

   Like

   • frank de bakker zegt:

    Dankje voor je reactie Driek.
    Ben het met je eens dat niet alleen mijn vriendin maar alle onwetende over dit onderwerp dom zijn, echter als ik dit tegen haar zou zeggen is het meteen einde discussie dus daar pas ik voor 🙂
    Haar achtergrond is een beetje Joods bloed dus misschien maakt haar dit nog wel een beetje meer dommer.

    Ik vind deze site compleet top, waar ik op andere sites geblokt word als ik alleen al woorden gebruik als ”leger-invasie”, ”testoron-bommen” ect ect mag je hier toch redelijk je hart luchten.
    Mijn vriendin met deze site confrontren zie ik niet zitten, ken haar door en door en dit vind zij veel en dan ook veel te heftig.

    Like

  • Driek zegt:

   frank de bakker zegt: Haar achtergrond is een beetje Joods bloed dus misschien maakt haar dit nog wel een beetje meer dommer.

   Maar, beste meneer frank de bakker, met een ‘beetje Joods bloed’ dacht ik toch eerder het tegenovergestelde.

   Like

  • kraftavilqa zegt:

   Tja, mijn vrouw die toch niet achterlijk is en net als ik niet jong meer zegt ook nog wel “ze zijn niet allemaal zo” Ze wil niet inzien dat ook de “niet zo”-muzel een latente vijand is. “En” voegt ze er dan aan toe “ons nichtje heeft een mocro-vriendje” Nou dat is erg genoeg ik had dat kind verstandiger ingeschat, nou dan moet ze maar door schade en schande wijs worden het arme kind.

   Like

  • Republikein zegt:

   Frank, wat frappant!
   Ooit had ik zo’n vriendin.
   Ze is nu alweer 43 jaar mijn vrouw.
   Gewoon je gevoel volgen man, ga elkaar niet haten.
   Cheers.

   Like

 3. Japio zegt:

  Resultaten uit het verleden bieden WEL garanties voor de toekomst. Eigenlijk zijn die linkse schoften verantwoordelijk voor wat er gebeurt met Nederland. In hoeverre kan je het die moslims kwalijk nemen. Ze zijn geïndoctrineerd, missen een hersencelletje hier en daar en hebben de koran als leidraad voor hun leven. Ik denk dat er toch nog een gradatie is tussen de mens en de aap nl, de moslim.

  Like

 4. elisah zegt:

  Na verschillende aanslagen en de Keulen-nachtmerrie zou je eerder een minaret-nacht kunnen verwachten?

  Like

 5. carthago zegt:

  Dank voor uw helder verhaal. En laten we vooral hopen dat er in aantal voldoende autochtone Nederlanders over blijven om de massa moslimnazis met politieke huichelaars het land uit te schoppen.

  Like

 6. Perfect geschreven Driek, maar ben je niet bang dat velen nu al vooraf dit zeggen na het lezen van de nieuwsberichten:

  ‘ikke het niet geweten hebben’.

  of ze denken van:

  ‘ikke dit niet willen weten, ikke beetje amnesie hebben’.

  en na de grote strijd blaten zij vrolijk van:

  ‘bevel van allah en mohammed is bevel, ik ben onschuldig, maar gelukkig is nu europa toch judenrein.’.

  Like

 7. Q zegt:

  U bent nog mild omdat u de schuldigen op wilt sluiten beste Driek. Mij staat een heel andere oplossing voor ogen, namelijk met guillotines, galgen, en executiepelotons.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Idd. Driek.
  We zijn al flink op weg d.m.v. die BDS, boycot van producten uit de “BEZETTE GEBIEDEN” in Israel waarvoor VOORAL timmerfrans een groot voorstender en aanjager is.

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Driek, de EU-landen zijn al een campagne begonnen om niet te kopen bij Joden. En wel in de vorm van een label ( brandmerk) van Joodse producten.

  Like

 10. C.A.Barstow zegt:

  De geschiedenis gaat zich herhalen vrees ik, zij het met andere beestachtige moordenaars, niet het Duits Nationaal Socialisme ten tijde van WWII, maar de aanhangers van de islam zullen inderdaad de grootste vijanden van ons Joden zijn, maar reken er niet op dat wij ons weer als makke schapen naar de slachtbank laten brengen!

  Like

 11. Jan zegt:

  Facebook hides the “Truth about Jews” but only from Jews.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s