Moslims weten wie de schuldigen zijn van rellen in Keulen: de politie

Screenshot_43

U zult er misschien nog even aan moeten wennen, ofschoon dat gelet de houding van met name de Nederlandse MSM soepel verloopt. De schuldigen van de rellen die gepaard gingen met (pogingen tot) aanrandingen op Oudejaarsavond in Keulen zijn te wijten aan……. de Keulse politie. Dit is de conclusie van vertegenwoordigers van diverse Duitse moslimorganisaties, waaronder Lamay Kador, van Syrische afkomst en voorzitster van de Liberale (!!!!) Islamitische Bond.

En daarmee is de kous voorlopig af voor de in Duitsland verblijvende moslims, want zoals wij in toenemende mate ook in ons land zien en daar inmiddels aan gewend schijnen te raken, ligt de oorzaak/schuld van incidenten waarbij moslims, maar laten wij ook niet anders kleurige inwoners vergeten, altijd bij de blanke autochtone inwoners van een land, die kennelijk de genen van de slavenhandel (waar de Arabieren trouwens mee zijn begonnen) nog steeds met zich mee dragen.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Moslims weten wie de schuldigen zijn van rellen in Keulen: de politie

 1. Ook in Hamburg tientallen vrouwen aangerand tijdens nieuwsjaarnacht; meisjes als vee opgejaagd
  Duitsland, januari 2016

  In Hamburg vonden in nieuwjaarsnacht soortgelijke tonelen plaats als in Keulen. Meerdere groepen van ongeveer 5 tot 15 mannen van Noord-Afrikaanse afkomst maakten jacht op jonge vrouwen. De vrouwen werden voor slet uitgescholden, de mannen riepen ‘neuken, neuken’; de meisjes werden betast en beroofd van hun portemonnees en mobieltjes. De mannen grepen hun bij hun borsten en geslachtsdelen. Veel meisjes vluchtten in paniek naar de portiers van cafés en party-clubs.

  Waarschijnlijk hebben veel slachtoffers zich nog niet gemeld. Denise van 17 jaar: ‘ook twee vriendinnen van mij werden gegrepen. Een paar meisjes werden als vee opgejaagd’. Andere meisjes vertellen op social media dat ze onder hun rok werden gegrepen. Als ze zich daar tegen weerden, werden hun handen vastgehouden.
  In Stuttgart werden twee jonge meisjes aangerand en beroofd door een groep van 15 mannen. Volgens de politie werden de meisjes omringd, waarna de mannen ze betastten en van hun portemonnee probeerde te beroven. Een van de meisjes werd mishandeld. Ook deze daders hadden een ‘Noord-Afrikaans’ uiterlijk.

  Bron
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/

  Like

 2. Joshua zegt:

  Dit wil onze overheid graag in NLD. hebben, want daar kicken die hufters op.
  Dit heeft uiteraard niets met de islam te maken he, blinde en dove NITWITS????

  Like

 3. Nou, ik zie het misschien niet goed, maar het komt op mij over alsof ze door het hele land heen als in een soort code met elkaar hebben afgesproken om hier op Oudejaarsavond 2015 goed en grondig, groepsgewijs mee te beginnen.
  En verder vraag ik me nog steeds af, hoe ze hardwillen maken dat de politie hier de schuld van is: Wordt dat nog ergens nader toegelicht of hoe zit het?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Pingback: Moslims weten wie de schuldigen zijn van rellen in Keulen: de politie | Rechtsaf doorzee

 5. H. Hartkamp zegt:

  Wanneer gaan de ogen open van de ” politiek correcte” politici in ons land. Gaan ze pas reageren als hun eigen vrouw of dochter slachtoffer wordt? Of moeten we ons gaan bewapenen?
  Wegwezen met deze middeleeuwse mafkezen.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Wanneer zouden de welkom-spandoek-schilderessen gaan inzien dat dit bonobo gedrag alleen maar erger wordt?

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Eerst maar eens beginnen de islam te verwijderen uit het lijstje van Godsdiensten en inschrijven bij het register van ongewenste doctrines.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM, deze perverse IDEOLOGIE is de PEST voor de hele wereld!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s