Na seksaanvallen: Politiek en media zijn bezorgd over migranten

Screenshot_47

(Door: Michael Müller – Vertaling: E.J. Bron)

Noord-Afrikanen en Arabieren hebben gebruik gemaakt van oudejaarsnacht om in Keulen, Hamburg en andere grote steden vrouwen seksueel aan te vallen. De politie spreekt van seksuele delicten in massale vorm en van verkrachting. Het duurde enige dagen totdat dit openbaar werd. Maar toen reageerden de politiek en de media.

Politici van alle in het Duitse parlement vertegenwoordigde partijen zeggen dat ze het niet goed vinden wat er openlijk op straat in grote Duitse steden is gebeurd. En ze maken zich zorgen om de migranten, op wie nu ongenuanceerd kritiek uitgeoefend zou kunnen worden, hoewel de meeste van hen helemaal niet deelnamen aan de seksuele aanvallen.

Wat je van de kant van de politiek en de media hoort, zijn platitudes. De oudejaarsnacht zou “afschuwelijk en onacceptabel” zijn (de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière – CDU), “ondraaglijk” (de secretaris-generaal van de CSU – Andreas Scheuer), “weerzinwekkend” (Angela Merkel).

Wat men van de politiek en de media niet hoort, is zelfkritiek dat de door de staat georganiseerde en onrechtmatige immigratie van een miljoen vooral islamitische mensen misschien een fout was. Men hoort ook geen woord van verontschuldiging voor het feit dat men al diegenen die niet zonder reden al lange tijd juist voor zulke gevolgen waarschuwen voor “nazi´s” heeft uitgescholden.

“De staat mag niet toestaan dat mensen in openbare ruimtes zoals rondom de Dom van Keulen, bang moeten zijn”(de minister-president van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen, Hannelore Kraft – SPD). De geschokte politici eisen nu een harde aanpak. Daarover merkt de oppositionele partij AfD op Facebook op:

“Ongecontroleerde binnenkomst leidt ertoe dat men criminelen, zoals in dit geval niet kan opsporen. Maar zelfs als men dat zou kunnen, zou dat op de asielprocedures zelf geen effect hebben. Daarvoor volstaan delicten zoals verkrachtingen [voor een uitzetting] niet.”

De AfD heeft na oudejaarsnacht dezelfde eisen als daarvoor: “Sluit u de grenzen! Verandert u de wet en zet criminele asielzoekers uit! Herstelt u de veiligheid en orde weer in het land!” Maar de zorgen van de heersers gelden ook na oudejaarsnacht vooral de migranten.

Politiek en media bezorgd om migranten en goedmenschen

De seksaanvallen door migranten op vrouwen in grote Duitse steden zouden “er niet toe mogen leiden dat nu vluchtelingen, om het even van welke herkomst, die bij ons bescherming tegen vervolging zoeken, onder algemene verdenking komen te staan” wordt minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, in de “Spiegel” geciteerd.

En volgens de plaatsvervangende cheffin van de CDU, Juli Klöckner, zijn de goedmenschen blijkbaar de werkelijke slachtoffers van de oudejaarsnacht: “Direct werden veel vrouwen aangevallen, maar indirect ook een ieder die zich voor vluchtelingen, voor integratie en voor een vreedzaam met elkaar inzet.”

De politica van de Duitse Groenen, Claudia Roth, zei tegenover de WDR: “Het is toch niet zo dat we nu kunnen zeggen dat is typisch Noord-Afrika, dat is typisch vluchteling. Hier gaat het om mannengeweld en hier gaat het om de poging om misbruik te maken van oudejaarsnacht alsof deze een rechtsvrije ruimte zou zijn.”

Bron:
http://www.berlinjournal.biz
Door: Michael Müller

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Na seksaanvallen: Politiek en media zijn bezorgd over migranten

 1. Jan Wandelaar zegt:

  ++

  En die mannen die hierheen komen, die hebben dus gebruikelijk helemaal geen gezinnen die ze achter gelaten hebben.
  Die mannen willen juist gezinnen, en die kunnen ze in eigen land niet krijgen,
  want daarvoor zijn ze daar niet rijk en succesvol genoeg.

  http://www.geennieuws.com/2016/01/islam-polygamie-en-asielzoekers/

  wat gebeurt er als deze mannen een verblijfsstatus in het westen krijgen, of beter nog, een paspoort.
  Iets wat deze eens zo onbeminde mannen de sleutel tot het paradijs moet lijken:
  de mogelijkheid met de nieuwe, westerse status alsnog een huwelijk met iemand uit het thuisland aan te gaan.

  +++

  Like

 2. Fred zegt:

  Als ze niet geschokt zijn dan zijn ze wel bezorgd.
  Verder doen ze niks.
  Moraal; we zullen het zèlf moeten opknappen.

  Like

 3. Ron zegt:

  “Hypocrites are always left” vind ik een betere hier.

  Hoe rechts is de CDU nog. Geen verschil met SPD.
  Hoe rechts is de VVD nog. Weinig verschil met Partij van de Asielzoekers.

  Like

 4. Dicksy zegt:

  Enige oplossing voor dit probleem zal zijn volgens de politiek correctdenkende hersenloze massa is: ” We schaffen gewoon oudejaarsnacht af en het probleem is opgelost. “

  Like

 5. Driek zegt:

  @De politica van de Duitse Groenen, Claudia Roth, zei tegenover de WDR: “Het is toch niet zo dat we nu kunnen zeggen dat is typisch Noord-Afrika, dat is typisch vluchteling. Hier gaat het om mannengeweld…

  Nee hoor, Claudia Roth, dat is niet typisch Noord-Afrika en ook niet typisch vluchteling, dat doen alle normale mannen. Met z’n allen vrouwen omsingelen en ze dan aanranden. En als het even kan ook nog verkrachten. Dat deed ik vroeger ook toen ik jong was. Dat deden we allemaal en dat heeft helemaal niks met Afrikanen te maken en ook niet met de islam. We moeten nou niet gaan denken dat ze allemaal zo zijn. Het merendeel van die Afrikaanse zielenpoten zijn op de vlucht, die zijn getraumatiseerd, en ja, dan kun je wel eens gek doen natuurlijk. Dat lijk mij heel logisch. We moeten er eerder begrip voor hebben.

  Like

  • danny zegt:

   Het heeft niets met de islam te maken, want dat is een ‘religie van vrede’.
   Ja ‘vrede’ als wij inschikken en ons bekeren tot de islam, dan is er ‘vrede’ in hun ogen.
   Ik dacht het niet, never nooit niet !
   We never surrender!!!
   Ga lekker terug waar jullie vandaan komen, woestijnratten!

   Like

 6. Hendrik M. zegt:

  “Politiek en media zijn bezorgd over migranten”
  Dat zegt eigenlijk alles al; geen woord over de betaste, aangerande, verkrachte en beroofde vrouwen…

  Like

 7. Fubar zegt:

  “Hier gaat het om mannengeweld”

  Bedankt trut. Moet ik mij nu ook aangesproken voelen?

  Like

 8. Wat een gigantische trutten (Klöckner, Roth)! Hoog tijd om maar weer eens een èchte feministe aan het woord te laten:
  Ik heb zoëven vluchtig bij Petra (Raab) gekeken, en ze heeft intussen zeker twee stukken over “Sylvesternacht Köln” geproduceerd.
  Dus sla ik maar weer eens aan het vertalen; in de loop van de komende dagen krijgen jullie ze wel te zien!
  Er zijn nog vrouwen in Duitsland die hun kop níet kwijt zijn en één daarvan zit in het Frankenland!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Cor Ozinga zegt:

  De Goedmensen hebben hun antwoord alweer klaar. Je kunt de asielzoekers/eisers niet verantwoordelijk stellen voor het wangedrag van enkelen (duizenden). Ze willen de realiteit niet erkennen en leven alleen volgens hun waarheids principes. En zo gaan we verder de afgrond in.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  [quote] Het is toch niet zo dat we nu kunnen zeggen dat is typisch Noord-Afrika, dat is typisch vluchteling. Hier gaat het om mannengeweld [/quote]

  Die rooien zijn wérkelijk in staat om OVERAL een punt aan te l*llen!
  De oplossing voor dit “mannengeweld” (OMG!) is heel simpel: trap al die gore ‘vluchtelingen’ terug naar waar ze vandaan zijn gekomen!

  Afgezien van hun weerzinwekkende criminele gedrag en hun achterlijke islam, KUNNEN WIJ HET ONS NIET VEROORLOVEN OM DAT VOLK AAN HET VRETEN TE HOUDEN!!!
  En het fokt bovendien als de Rattus rattus!

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Zwarte_rat

  Like

 11. Martijn zegt:

  Angela Merkel: “We moeten maar accepteren dat het aantal misdrijven onder jonge migranten bijzonder groot is.” https://www.youtube.com/watch?v=jWpUd3BxrXo

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Ja,en mede daarom,stomme trut,moeten we ze niet binnen laten!Wij hoeven niet te accepteren dat de criminaliteit onder die immigranten bijzonder hoog is:wij willen dat ze opdonderen!En als jullie daar,als politiek niet voor zorgen,zullen wij het zelf gaan doen!Met alle gevolgen van dien!

   Like

 12. BigLjohn zegt:

  Politiek en media zijn bezorgd. Eerst Europa vol laten stromen met – testosteron bommen -, om Wilders eens te citeren, en dan verbaasd zijn over de gevolgen daarvan. Hoe hypocriet kunnen ze zijn ! Zou ik de voor en achterdeur van mijn huis verwijderen en iedereen toe gaan staan mijn huis te gebruiken naar zijn of haar voorkeuren, dan zou het niet lang duren eer het tuig mij mijn eigen huis uitknikkert ! Zou ik beklag gaan doen bij de overheid, dan zou die mij oppakken wegens racisme. En dit is wat er nu in het groot met Europa aan de hand is. Europa heeft net zo lang op de deur van de Duivel geklopt totdat hij opendeed. En wie eenmaal een contract met de Duivel (Islam) heeft afgesloten…..

  Like

 13. ‘Straks is Schengen verleden tijd’
  http://www.bnr.nl/incoming/552021-1601/grenscontrole-1982/ALTERNATES/i/grenscontrole+1982

  Opnieuw Schengenstress in Duitsland vanwege de grenscontroles in Denemarken en Zweden. EU-voorzitter Nederland moet de kwestie bovenaan de agenda zetten, zegt D66-Europarlementariër Sophie in ’t Veld. Lees verder >>> http://www.bnr.nl/nieuws/politiek/655078-1601/straks-is-schengen-verleden-tijd

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Van d 66 krijg je grijze haren en hoofdpijn;wat een tuig!Liever lange wachttijden aan de grens dan massale onveiligheid!Schengen werkt niet,zoals bewezen!Had het dat wel gedaan hadden we hier nu niet met een invasie van asielparasieten gezeten!

   Like

   • Ja jungleelephant zo denk ‘k er ook over, maar wie zijn wij? Een stel islam kritische mensen die het meestal bij het rechte eind hebben maar een vette steenpuist op de konten van de reguliere politiek correcte volksvertegenwoordigers zijn.

    Like

 14. Drs.P. zegt:

  Smerige linkse facist/gutmenschen!!
  Met zulke “buren” heb je geen vijanden meer nodig, dus gaat het nu dubbel op.
  Linkse facisten partijen, sufkuttige laffe overheden, gristenCUhonden en booslims bevolken onze straten en keren zich tegen de gewone bevolking die geen bescherming heeft vanwege bezuinigingen op de politie als die al helpt.
  Dus zullen we het zelf moeten doen!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 15. mijn-idee zegt:

  Geen commentaar….

  Like

 16. jungleelephant zegt:

  Dat is wel typisch N.A “vluchteling”!Ontkennen heeft dus geen enkele zin,want ook hier lopen ze te kwijlen als ze een meisje/vrouw zien en zijn de schunnige opmerkingen niet van de lucht!

  Like

 17. danny zegt:

  De Duitse gutmensch is weer eens geschokt. Maar de gutmensch wil maar niet toegeven dat zij de oorzaak is van deze massaverkrachting, door de grenzen wagenwijd open te zetten en veel moslims binnen te halen met alle gevolgen van dien voor de autochtone Duitser en blijven de moslims en de vluchtelingen onverminderd verdedigen no matter what en critici beschuldigen van nazisme, racisme en discriminatie. Om te kotsen deze houding.

  Het is kwestie van tijd voor wij in Nederland ook van deze massaverkrachtingen gaan krijgen.
  Gaat de politieke linkse elite, Rutte en stadsbestuurders dan ook deze wantoestanden bagatelliseren en het zo lang mogelijk onder pet proberen te houden.

  Grenzen dicht voor alle moslims!
  uitzetten als men zich misdraagt zijn de oplossingen!!

  Like

 18. Pingback: Na seksaanvallen: Politiek en media zijn bezorgd over migranten | Rechtsaf doorzee

 19. Prioriteit nummer 1 van elke zichzelf respecterende democratische natie en rechtsstaat is het waarborgen van de veiligheid der burgers. Inmiddels is in veel Europese natie lidstaten deze veiligheid tot het minimum beperkt aan islam gerelateerde criminaliteit en welke vorm dan ook. Nog even en de staat zegt tegen zijn burgers zoek het zelf maar uit, omdat de natie lidstaten stuk voor stuk wingewesten vormen voor de megalomane heilstaat Europa. Het houdt niet op, niet vanzelf.

  Like

 20. henk der niederlander zegt:

  Dan kan gerust gestelt worden dat men het in culumborg toch heel goed begrepen heeft

  Like

 21. Roeland zegt:

  Laten we nou eens ophouden om het een strijd te laten zijn tussen links of rechts. Die strijd is toch allang achterhaald. Ik weet zeker , dat de communisten uit de jaren 50 wel raad geweten hadden met deze smerige volksvijandige “provocateurs” in Keulen. Ze waren allemaal opgepakt en in goederenwagons naar Noord Siberie gebracht. Enkele reis.

  Like

 22. Thom zegt:

  Ik kan die lichtgetinten niet eens ongelijk geven. Ze komen hier binnen, hoeven geen reet uit te voeren en krijgen onderdak, gratis medische zorg, geld.
  Hun vuiligheid wordt gezien als verrijkend en hun misdaden worden verzwegen en goedgepraat.
  Dan denk je volkomen terecht dat dit werelddeel bewoond wordt door complete idioten.
  In zo’n situatie kun je ongestraft midden op straat verkrachten en beroven. Wie krijgt de schuld, alle mannen in het algemeen. Zo was het altijd. Moslim terroristen blazen vliegtuigen op en wie wordt gecontroleerd op het vliegveld: De domme blanke wordt desnoods in zijn hol gekeken en de vrouwen in burka lopen gewoon door want die zijn onaantastbaar. In zo’n situatie zou ik mijn Sjarel ook ongestraft in elke passerend stuk vrouwenvlees steken. Ze geloven echt dat ze niks misdoen, want met hun IQ van gemiddeld amper 80 worden ze voorgesteld als tandartsen en ingenieurs.
  Dan denk je terecht dat dit werelddeel uit louter zwaar gestoorden bestaat.

  Like

 23. Edjan zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24960408/___Ook_risico_s_met_carnaval___.html

  Ook met carnaval in het zuiden (van ons land?) grijpen mannen vrouwen in hun kruis, beweert universitair docent genderstudies aan de Nijmeegse Radboud-universiteit en emancipatie-expert dr. Niels Spierings.
  -Ziet u: het is heel normaal. Mannen zijn nu eenmaal slecht. En laten we vooral niet racistisch worden.

  Rutte: “Wat niet helpt is stigmatiseren en olie op het vuur gooien. Daar ga ik dus niet aan meedoen.”
  -Dat zou het ergste zijn: als zielige vluchtelingen de schuld krijgen. Misschien moeten ze wel extra beschermd worden.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24960679/__Pegida_wil_zaterdag_betogen_in_Keulen__.html
  … door groepen buitenlands ogende daders.
  -Ehh, die hier op een toeristenvisum vakantie aan het vieren waren? Duitsers (of Finnen) die een zonnebankje gedaan hadden?

  En zo is de hele zaak alweer weggezanikt en kan het vergeten beginnen. Maar eens goed werken aan controle over internet en twitter, overheid, dan kunnen jullie dit soort zaken voortaan geheim houden want dat was precies jullie bedoeling. Vervelend dat dit mislukt is, hè? Speelt Wilders weer in de kaart.

  Like

 24. kruisridder zegt:

  Laten douchen is de enige oplossing.

  Like

 25. Jan Pet zegt:

  Als een duitser iemand in zijn kruis grijpt of even snel vingert, staat hij morgen op “opsporing verzocht”. Maar doen 1000 immigranten dat, dan proberen we dit zoveel mogelijk in de doofpot te stoppen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s