Onze nieuwe burgers stelen, randen vrouwen aan, vechten onder elkaar … zijn echter hartelijk welkom

Screenshot_32

(Door: Martha N.)

Ja, hartelijk welkom geheten door mensen die geen kwaad in anderen zien, of misschien hun ogen ervoor sluiten, omdat ze zelf nooit iets aan den lijve hebben ondervonden.

Massale vechtpartij

Bij een massale vechtpartij (de zoveelste) in een asielzoekerscentrum in Duitsland zijn zondag vier mensen gewond geraakt. Zo’n vijftig vluchtelingen gingen met elkaar op de vuist in een centrum in Ellwangen, nabij Stuttgart. Ze gebruikten daarbij ijzeren staven, brandblussers en stenen. Ook een politieauto werd bekogeld met stenen. De aanleiding van de vechtpartij is onduidelijk. Het centrum is met enkele duizenden bewoners een van de grootste van de deelstaat Baden-Württemberg. Het is niet het eerste incident in een asielzoekerscentrum in Zuid-Duitsland. Maandag gingen veertig mensen in Eschbach im Breisgau elkaar met stokken te lijf na een ruzie in de gemeenschappelijke keuken. Op kerstavond raakten twee mensen zwaargewond bij een vechtpartij in Wertheim.

Man oh man, wat heeft die EU allemaal aangericht en binnengelaten? Onze wereld op de kop. De gelukszoekers lachen zich kapot.

Onze cultuur afschaffen om deze baby’s van het kwaad, vergroeid in hun ziel, te koesteren als lieve kleine goedwillende mensjes, die geen geluk in het leven hebben gehad. NEE, maar ze hebben wel geleerd aan te randen, te jatten, te doden, een hart en ziel hebben ze niet en zullen ze ook nooit krijgen. WIJ, WIJ zijn de schuld van hun ellende, WIJ zijn de schuld aan alles wat in hun leven door dictators mis is gegaan, wij zijn de schuld dat de koran is geschreven, ach ja, wij voelen ons heel erg schuldig mensen. Buigen wij ons hoofd in nederigheid voor deze mensen en voor onze regeringleiders, die allemaal zo goed weten hoe het werkelijk in elkaar zit. WIJ zijn de schuld aan alles wat op deze wereld verkeerd gaat, van vervuiling tot ons geloof, van onmenselijkheid tot het barbarisme in andere landen.

De haar eigen zin doordrijvende Angela laadt heel wat schuld op haar geweten, eigenwijs en betweterig tot op het bot. Net zoals al onze politici. Hier in Nederland! Hoeveel ellende brengen deze mensen niet voor ons, de autochtone bevolking, door dit soort verkrachters en jatters binnen te laten. Straks krijgen we ook nog de gezinshereniging.

Vrouwen en meisjes, zowel als onze bezittingen, zijn roofgoed voor deze mensen (mensen?). Onmensen zijn het, zonder enig gevoel. Maar dat mag niet gezegd. Ze zijn nog amper binnen of daar gaan ze los… Ach ja, dat is nu eenmaal hun cultuur en voor ons, de burgers, is dit nog maar het topje van de ijsberg als ellende. Misschien mogen we onze cultuur ook eens botvieren ten opzichte van vreemdelingen met een verrotte mentaliteit?

Wilders heeft gelijk. De enige man die al jaren waarschuwt.

Hij wordt gehaat tot op het bot door de zelfverzekerde betweters. Is dat christelijk, is dit democratie? Nee, ze haten hem, omdat hij gelijk heeft en hun mooie dromen verstoord worden. Waarbij wij zeggen: beter dat Geert de dromen van politici verstoort dan de politici die van de ons, de autochtone burgers.

Ook al lijkt het te laat, laten we niet meer stemmen op politici die van oudsher de scepter zwaaien en nooit leren. Deze kliek heeft ons land (ja, we spreken over eigen land) naar de bliksem geholpen. Ze wist wat er stond te gebeuren en toch maar haar zin doordrijven. Wanneer ze het niet wist, is ze te stom om voor de duvel te dansen en niet geschikt voor haar duur (door de burger) betaalde baan. Wanneer ze het wel weet, is het een misdadiger ten opzichte van eigen volk!

Goedgelovige burgers?

 De burgers financieren hun eigen ondergang en betalen voor buitenlanders, van wie zij de karaktertrekken niet kennen (hoewel ze genoeg voorbeelden van verkrachting hebben; Boko Haram, de vrouwen die mismaakt worden door besnijdenis door deze egoïstische rotzakken, ISIS en consorten en ga zo maar door).  Een vrouw is niets, een minderwaardig wezen. Of het nu een jong meisje is of oudere vrouw, ze zijn net goed genoeg om hun beestachtige lusten op bot te vieren. WAAR blijven nu de feministen? Je hoort ze niet meer! Willen wij dit? Nemen wij deze (on)mensen op? Aanrandingen van onze vrouwen en meisjes, diefstal van onze spullen, ze zijn zo brutaal als de beulen en zullen zich nooit aanpassen!

De aanrandingen en steelfestijnen in Keulen: Enkele uren later stonden ze al weer buiten. Ze lachen de politie uit (ja, advocaten hebben ze direct, die advocaten moeten aan de hekelpaal, bah).

Er zijn helaas nog veel te veel mensen die ons uitlachen en vernederen, omdat wij tegen de komst van de tsunami aan buitenlanders (waaronder veel criminele groepen) zijn. Wij zijn mensen van de PVV, die tegen NOG MEER zijn en we zijn trots op de PVV! Trots, omdat zij de enige partij is die het voor ons eigen vaderland en zijn mensen opneemt. Willen we verzuipen op onze eigen bodem, in de massa van mensen die gevaarlijk zijn, dan KIES voor de GEVESTIGDE PARTIJEN. Wilt U dat wij, de autochtone bevolking en Uw kinderen een toekomst hebben, schudt Uw lethargie dan af en ga stemmen. Laat Uw protest horen op Uw stembiljet.

Nederland, alles gratis, huizen, uitkering. Werken?. . . ho maar.

Ze zijn TE druk met jatten en aanranden. Werken? Oh ja, dat is ook zo, hard werken hoor. Van jatten en zo word je aardig moe. Mensen ze lachen ons eenmaal uit! In de eerste helft van het komende jaar gaat het om 20.000 mensen. Daarmee werd al rekening gehouden. Dijkhoff schat nu dat in de periode van 1 juli 2016 tot 1 januari 2017 nog eens circa 23.000 nieuwe vergunninghouders huisvesting in de gemeenten moeten krijgen. Dat is wel een prognose die nog (naar boven) kan worden bijgesteld. Over het lopende jaar gaat het om 28.900 mensen die een huis MOETEN hebben. De toestroom van vluchtelingen drukt erg op de wachtlijsten met mensen die in aanmerking willen komen voor een sociale huurwoning. Er gaan stemmen op om meerdere mensen een huis te laten delen.

Dit alles gaat ten koste van eigen volk. Waarom nieuwkomers eerst? Mensen, die soms wel bijna dertig jaar oud zijn, MOETEN bij hun ouders blijven wonen i.v.m. onbetaalbare particuliere huren. Nou, daar gaat je wachttijd,van tien naar vijftien jaar. Bouw maar containerwoningen. Elke avond als u gaat slapen komen er meer binnen gewandeld over de Nederlandse grens, het zal echt niet stoppen. Ze worden onthaald als de meest kostbare juwelen, als parels van de mensheid. WIJ moeten onze mond houden, wij, wij zijn straks de vluchtelingen in eigen land.

Eerst de zielige dobbernegers, dan weer de zielige Syriërs, Pakistani, Ghanezen, Albanezen, Roma, Afghanen. We hebben Marokkanen, Turken, Somaliërs, Chinezen… Mensen, het is nog lang niet genoeg. Onze welbewuste, door veel Nederlanders “strategisch gekozen”, regering. Stemmers, die het volste vertrouwen schijnen te hebben in onkundige politici sleuren door hun keuze miljoenen vaderlanders mee die het gevaar wel zien.

Het verstand komt met de jaren, maar het zal lang duren eer deze mensen beseffen wat fout is gegaan door hun ondersteuning van “moordenaars, aanranders en jatters”. Iedereen is welkom in Europa… Europa is van iedereen. Laat maar komen, die invasie van vijandige volken. Doe het op onze kosten. Laat ons meebetalen aan onze eigen vernietiging. De wereld wordt steeds vijandiger voor de westerse wereld, dus importeren we de vijand. De islam ziet ons als zionisten, er op uit om de islam te vernietigen. De negers zien ons als slavenhandelaars, die heel Afrika hebben leeggeroofd. Wij zingen liedjes; ‘jullie zijn welkom’, ‘welkom’, ‘welkom’, ‘welkom’… Het wordt een feest in de toekomst, zonder al die Europeanen. Weg met de Verlichting, het humanisme, de democratie, het altruïsme, de mensenrechten, de klassieke muziek, de wetenschap, de rationaliteit, het pacifisme. En wat heb je dan!  Vrede op aarde! Absoluut niet!

De “Ondergang van Nederland”  – “Land  van naïeve dwazen” (geschreven door een moslim), waarin precies staat beschreven wat er nu gebeurt. Uiteraard een verboden boekje en het is uit 1990. Rasoel (de schrijver) schreef op 6 maart 1989 op de opiniepagina van het NRC Handelsblad dat hij, als kritische moslim, Nederlanders wilde waarschuwen voor de oprukkende islam.

Omdat hij twee levens heeft geleid, waarvan het tweede in Nederland, bekijkt hij de Nederlanders en hun aandoenlijke optreden, hun misplaatst optimisme en hun gedesoriënteerde drang tot verantwoording van een kant waar zij zelf een dode hoek in hun blikveld hebben. De auteur toont aan dat de Nederlanders, als ze in hun beleid tegenover de moslims, en misschien ook tegenover zichzelf, geen drastisch andere koers gaan varen, onvermijdelijk hun eigen cultuur te gronde zullen richten, die dan zal worden verdrongen door de cultuur van de islam. En in het ergste geval zullen zij moeten constateren dat ze hun toch al verstikkend kleine landje letterlijk hebben weggegeven.

Tevens vinden we hierin een gedetailleerde uitleg omtrent de mentaliteit van de moslim, geïllustreerd met citaten uit de koran: ‘Doch indien zij u bestrijden, doodt hen dan.’  De autochtoon zal niet alleen zijn eigen positie in de samenleving ten opzichte van de moslims opnieuw moeten bezien, maar zal ook een nieuwe blik op het beeld van zichzelf in de spiegel moeten werpen…

Deze keer gezien door de ogen van iemand die wellicht, omdat hij in feite tegen zichzelf schrijft, werkelijk objectief mag heten.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op Onze nieuwe burgers stelen, randen vrouwen aan, vechten onder elkaar … zijn echter hartelijk welkom

 1. delamontagne zegt:

  ANGELA EN SCHULD ?????
  ///////
  Uit de Telegraaf.

  Merkel wint Four Freedoms Award 2016
  MIDDELBURG –
  De prestigieuze internationale Four Freedoms Award wordt dit jaar toegekend aan Angela Merkel. De Duitse bondskanselier wordt onderscheiden vanwege onder meer haar moreel leiderschap, niet alleen in Duitsland zelf maar ook als voortrekker in de Europese vluchtelingencrisis en financiële crisis
  Dat heeft Han Polman, de voorzitter van de Roosevelt Foundation en commissaris van de Koning in Zeeland, woensdag bekendgemaakt. Merkel neemt de prijs op 21 april in ontvangst in Middelburg.
  De internationale Four Freedoms Award wordt jaarlijks toegekend aan mensen die zich sterk maken voor de vier vrijheden, zoals de Amerikaanse president Roosevelt die in januari 1941 verkondigde: meningsuiting, godsdienst en gevrijwaard zijn van gebrek en vrees. De prijs wordt afwisselend uitgereikt in Middelburg en New York
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24953642/__Merkel_wint_Four_Freedoms_Award__.html

  Like

  • Assyrier. zegt:

   Roosevelt was jood die aan de kant van de Islam staat.

   Like

  • kraftavilqa zegt:

   “De internationale Four Freedoms Award wordt jaarlijks toegekend aan mensen die zich sterk maken voor de vier vrijheden, zoals de Amerikaanse president Roosevelt die in januari 1941 verkondigde: meningsuiting, godsdienst en gevrijwaard zijn van gebrek en vrees.” LOL vrijheid van meningsuiting is in Europa al zo goed als afgeschaft, vrijwaring van gebrek en vrees; terwijl we massaal worden overlopen door de soldaten van homohammed. Ja hoor wat heeft merkel zich sterk gemaakt voor vrijheid.

   Like

  • Edjan zegt:

   Ja goed. De “elite” gaat vrolijk door met elkaar en zichzelf medailles op de borst te spelden.

   Like

 2. tjonge zegt:

  blijf het zeggen, dit is een bewust project en vooral kwaadaardige opzet.
  .
  dus blijven hopen dat regering/eu met een oplossing komt is zelfmoord.
  oplossing zal van het volk zelf moeten komen, maar ja, 80% van het volk is volledig geïndoctrineerd, dus dat gaat het ook niet worden.
  .
  het is te hopen dat die 80% zich snel los rukt van hun stockholmsyndroom….
  .
  .
  ik had 2 jaar geleden niet kunnen bevroeden dat het zo snel en zo erg als nu zou gaan…..

  Like

  • Edjan zegt:

   tjonge, helemaal mee eens. Behalve dat ik de groep “slapers/volgers” nu op ca. 70 – 75 % schat. Het zal heel moeilijk zijn om daar bijna de helft van los te weken en dan zal het ook nog eens 5 – 10 jaar duren.

   Mijn ervaring is dat het niet helpt om tegen die mensen te gaan schreeuwen of fel te discussiëren, integendeel. Wat misschien soms helpt is om ze een paar dingen te vertellen die op het nieuws zijn geweest en ze een paar dingen te vragen: misschien, heel misschien dat ze daar dan ooit over gaan nadenken (nadat ze het verschillende keren hebben gehoord).

   Nee, ik had 2 jaar geleden ook niet kunnen denken dat we zó snel naar de bliksem zouden gaan.

   Like

  • D. G. Neree zegt:

   Wacht maar af, dit is nog maar net begonnen. Iedere daad en geweldpleger die niet bestraft wordt is benzine voor 10 anderen

   Like

 3. Marcel zegt:

  Goed verhaal en het is nog steeds niet te begrijpen dat er nog zo weinig weerstand is tegen deze bevolkingsgroep. Als je het nieuws leest op deze site en op xandernieuws dan zou je er toch eigenlijk wel klaar mee moeten zijn. Misschien een idee voor de leiders in Den Haag om eens wat meer van dit nieuws te lezen en om dit eens een poosje te volgen. Misschien dat ze dan hun politieke agenda eens bij gaan stellen en voor andere maatregelen gaan kiezen.

  Like

  • Ron zegt:

   “Als je het nieuws leest op deze site en op xandernieuws dan zou je er toch eigenlijk wel klaar mee moeten zijn.”

   Goed gezien Marcel. Ben ik helemaal met je eens.

   Het probleem is dat de meeste mensen niet van deze sites afweten.
   De onwetende mensen zien veelal alleen de (websites van) nederlandse kranten en het nos journaal. Daardoor blijven ze ook onwetend.
   In het verleden ben ik zelf (toen ook nog onwetend) op deze website terechtgekomen via links in reacties op krantenartikelen op websites zoals nu.nl (die uitermate links bleek te zijn en erg censureert, wist ik toen ook nog niet).
   Veel links naar alternatieve nieuwssites als deze en Xandernieuws in reacties op ad.nl, telegraaf.nl, volkskrant.nl , en nu.nl en dergelijke helpen om deze websites bekender te maken.
   Mensen gaan vaak toch niet zo gauw Googlen voor nieuws, wat is er makkelijker dan bijvoorbeeld nu.nl in te typen als je wilt weten wat er gebeurd is, dus bekendheid op Google helpt maar deels.
   Verder via facebook en twitter links naar deze sites verspreiden, als het even kan via belangrijke topics.
   Dat zal zeker helpen vermoed ik.

   Mochten anderen nog betere ideeën hebben, laat het graag weten en verspreid die ideeën, desnoods met een link gepost op andere alternatieve nieuwssites naar de plaats waar ze zijn neergezet.

   Like

   • Gemelos zegt:

    Ja daar ben ik het mee eens Ron,
    Daarom moeten we deze en andere berichten zoveel mogelijk delen !
    Het is TREURIG !!!! Maar waar allemaal !

    Like

   • Martha N zegt:

    Ja Ron, laten we ons verzamelen en gedachten uitwisselen, en bespreken (zonder af te dwalen) wat we kunnen doen.
    Het woord is een belangrijk tegen wapen, protesteren schijnt geen impact te hebben

    Like

   • Gemelos zegt:

    Ik ben mijn reactie kwijt die ik geschreven heb.Hier nogmaals.
    Ik ben het helemaal met Ron eens Veel mensen weten niets van de sites die WIJ wel weten. Daarom zoveel mogelijk DOORSTUREN, want als we met zijn allen zijn moeten we toch die smerige kliek er af kunnen gooien? Ik heb gelukkig het goede ouderwetse Nederland nog meegemaakt en geen kinderen of kleinkinderen, maar daarom vind ik het toch VRESELIJK !!! Wie had dit ooit kunnen bedenken ??? Ja ooit iemand van de EO in de tijd van Janmaat. Die persoon schreef mij over de post (ik had nog geen PC ) zo lang geleden al. Hij waarschuwde al voor de Islam extremisten, ik schat zeker 35 jaar geleden. Ik kende een handje vol mensen die ik de copietjes stuurde. Zo lang zit het al te broeden.

    Like

 4. Driek zegt:

  Mooi artikel, beste Martha, wij, lezers van E.J. Bron, weten hoe ernstig de zaak er voor staat, ik hoop maar dat uw artikel, en ook alle andere artikelen op deze site, gelezen worden door nieuwe lezers die tot inkeer zijn gekomen. Want het lijkt nu wel met de dag erger te worden.

  Like

 5. Roni zegt:

  Helaas maar waar.
  Zeer pakkend geschreven.

  Like

 6. Martha N zegt:

  Merkel zegt: Hard antwoord op weerzinwekkende overvallen.
  Wie is de schuldige aan dit gebeuren?
  Merkel, meer en meer er kan nog meer bij, wir Schaffen das. Even niet gedacht aan de mentaliteit, van deze arme vluchtelingen. Dat ze vrouwen en meisjes grijpen is algemeen bekend!
  De ware schuldige is Merkel, met haar geleuter. Net zoals onze minister president Rutte. Straks krijgen we nog Pechtold die is ook voor MEER en de PvdA wil NOG meer, de Christen partijen zien ook graag hun vrouwen en dochters onder de rokken gegrepen, OH ja, lachen, lachen, lachen… maar we hebben goed gedaan!
  Wat goeddoen en voortrekken van zg vluchtelingen niet allemaal teweeg kan brengen.
  Waar blijven ONZE mensenrechten, er wordt alleen naar buitenlanders gekeken, DIE hebben rechten! Het is meer dan genoeg, het moet ophouden!
  http://www.dailymail.co.uk/home/index.html

  Like

 7. Pingback: Onze nieuwe burgers stelen, randen vrouwen aan, vechten onder elkaar … zijn echter hartelijk welkom | Rechtsaf doorzee

 8. De ondergang van Nederland – Land der naïeve dwazen volledig in PDF format…

  Klik om toegang te krijgen tot raso001onde01_01.pdf

  Like

 9. Taljaard zegt:

  ”Mohammed Rasoel” was Gerrit Komrij.
  Een schrijver met een zeer kritische en scherpe geest, die ook Melkert genadeloos in een gedicht heeft afgekraakt en zeer raak getypeerd, met ”diens valse klerkensmoel.”
  Hij schreef dit literaire, distopische en profetische pamflet destijds onder pseudoniem, omdat hij zich realiseerde dat hij anders tot paria zou worden verklaard door de Nederlandse culturele en literaire elite.

  Like

  • Martha N zegt:

   Taljaard,Juist!

   Like

  • Martha N zegt:

   Taljaard: Juist!

   Like

  • Belachelijk. Zelfs het vermoeden dat een bekend auteur als Komrij zich zou hebben kunnen lenen voor het schrijven van een racistisch pamflet, werd a priori als totaal onzinnig van de hand gewezen. Zo werd ik, niet in de laatste plaats in meerdere columns van Komrij zelf, door de gehele Nederlandse elite die zich hierover uitliet tot intellectuele paria verklaard.

   In plaats van De Ondergang van Nederland eens goed te lezen en te vergelijken met (ander) werk van Komrij, gingen de journalisten inmiddels liever achter degene aan die zich hier en daar in zware vermomming voor Mohamed Rasoel uitgaf, en stuitten alras op zijn identiteit: Zoka F., alias Zoka van A., een Nederlander van Pakistaanse afkomst woonachtig te Edam. We hebben gezien dat sindsdien weinigen twijfelden aan het auteurschap van Zoka van A.

   Zoals bekend is het bij zoveel onwetendheid, blindheid en onwilligheid natuurlijk slechts de dwaas die probeert de anderen van zijn wijsheid te overtuigen. In dit boek zal ik niettemin zo’n dwaas zijn, in de hoop dat wellicht enkele onafhankelijken van geest zich door de feiten en mijn argumenten laten overtuigen dat de zaak Rasoel-Komrij niet is opgelost door de onterechte veroordeling van Zoka van A.

   Een alternatief voor dit boek is er niet. Gezien de eerste reacties, mogen we aannemen dat de toonaangevende pers nauwelijks geïnteresseerd is de onthulling van de identiteit van de werkelijke schrijver(s) van De Ondergang van Nederland. Hierbij bied ik dus, zo gezegd ‘for the record’, mijn verslag van de gebeurtenissen en mijn interpretatie van de hele affaire aan.

   Dit boek zal aantonen dat Zoka van A. het racistische pamflet De Ondergang van Nederland niet geschreven heeft en zelfs niet geschreven kan hebben – maar dat hij door de werkelijke schrijver(s), als deel van een ‘stunt’, werd ingehuurd om zich als moslimschrijver voor te doen. Dit impliceert dat de Pakistaans-Nederlandse variétéartiest ten onrechte door de rechter is veroordeeld voor het feit waarvoor hij was aangeklaagd, en dat de ware schuldigen onbestraft zijn gebleven. Ook zal ik in detail laten zien dat de analyse van de inhoud en de stijl van De Ondergang van Nederland nauwelijks een andere conclusie toelaat dan dat de schrijver Gerrit Komrij bij deze racistische affaire was betrokken. >>>> http://www.dbnl.org/tekst/dijk012raso01_01/dijk012raso01_01_0002.php

   Like

   • Martha N zegt:

    Adriaan, heb het boek gelezen. Is niet door een moslims geschreven, maar wel door iemand met kennis en een helder inzicht in de moslimwereld. Ik, (wie ben ik) kan de logica beschreven in dit boek volgen, is een heel goed boek wie het ook geschreven mag hebben.

    Geliked door 1 persoon

   • Ron zegt:

    Wie of wat is er nu racistisch ?
    Dan kan ik je laatste zin beter duiden.

    Het lijkt net of je politiek correct uit de hoek komt, maar andere reacties lijken dat weer niet te zijn.

    Die pakistaan zal vast goed betaald zijn of vond de publiciteit erg leuk. Hij had namelijk ook bij de rechtbank kunnen zeggen dat hij het boek niet geschreven had en dat zijn eerdere uitlatingen daarover nep zijn. Zoka A. stond volledig achter de inhoud van het boek.

    Ik wil best aannemen dat Komrij dat boek geschreven heeft. Hij ontkende natuurlijk, wetende wat er met Hans Janmaat gebeurd is in die tijd.

    Laat die kwelgeesten uit het verleden los. Er zijn belangrijkere dingen te doen.
    In de documentatie hierover in de hyperlinks staat dat de personen die Komrij interviewden zich van schurkachtige streken bedienden (Jan Lenferink en die islamitische politicus).
    Met dat soort crapule wil je toch niet vergeleken worden?

    Als je toch door wilt gaan, doe het dan alleen wegens mogelijk juridisch onrecht dat Zoka A is aangedaan, die 2000 euro boete en celstraf bijvoorbeeld.

    Vind je nog steeds dat Komrij veroordeeld had moeten worden en wil je hem alsnog laten veroordelen, of heb je dat nooit gevonden en wil je dat niet?

    Geliked door 1 persoon

 10. 1. Het boek van Rasoel is helaas werkelijkheid aan het worden.
  2. Over de constante ellende door de islam gedurende 1400 jaar zie ook: https://www.pumbo.nl/boek/Jihaddossier
  Actueler dan ooit!

  Like

  • Martha N zegt:

   Peter Bontenius, dit staat ook ons te wachten, je hebt helemaal gelijk!
   Wat te doen om een halt toe te roepen aan onze regeringsleiders?
   En wel zo spoedig mogelijk!
   De Islamieten vernietigden bijna overal waar ze kwamen de bestaande taal en cultuur en vervingen die in veel gevallen door hun eigen taal en de Islam. De Arabieren, de Turken en andere islamieten verwoestten tienduizenden kerken en ook dat gebeurt op diverse plaatsen nog steeds; zoals in Egypte, Nigeria en Indonesië. De Arabieren hebben in het Midden Oosten, Klein Azië en Noord-Afrika meer dan de helft van de toenmalige Christelijke wereld zo grondig weggevaagd, dat er op een incidentele mozaïekvloer na, bijna niets meer van is terug te vinden. De veroveringen gingen meestal gepaard met moord op de weerbare mannen en verkrachting en slavernij voor de vrouwen en kinderen; honderden miljoenen waren er het slachtoffer van.

   De Jihad is in de islamitische geschiedenis ook steeds gepaard gegaan met grootschalige slavernij. In dit dossier wordt daarom ook aandacht besteed aan de slavernij en de islamitische connectie daarvan. Daarna komt de tijd na 1900 in beeld. Er wordt aandacht besteed aan de wrijving tussen het Christendom en de Islam, die zich voor een deel in het Midden-Oosten afspeelt. In samenhang daarmee gaat het ook over de verborgen agenda van de EU en de Islam in relatie tot de Jihad en de gevaren die de Europeanen daardoor bedreigen. Het gaat dus niet alleen over de geschiedenis van de Islam en de Jihad, maar ook over de invloed die deze ideologie op de wereld van vandaag heeft.

   Like

 11. Hans zegt:

  “neem hun vrouwen, zij zullen niet gewroken worden”, Dat riep de imam in de “Met Open Deuren” video.
  Bij deze;
  NOT IN MY LIFETIME
  Hannibal Lecter zou het wensen, dat ie mijn gedachten had.
  En erger: Ik voer ze ook uit. Bij mij is het geen filmscript.

  Like

 12. Jan Flier zegt:

  Taljaard 15.15 Volgens mij is Komrij inderdaad Rasoul. Hier het volledige stukje van hem n.a.v. de dood van Fortuyn.

  De zittende politicus

  Hij heeft nog nooit gedanst. Hij kent zijn doel.
  Nog nooit is op zijn vale klerkensmoel
  Zo maar een lach verschenen, maar die nacht,
  Nadat de gek de nar had omgebracht,
  Kroop hij zijn bed uit, glimmend van de pret,
  En maakte hij onbespied een pirouette.
  Dank, dank riep hij, het monster is geveld.
  Hij oefende het woord ‘geschokt’ voor morgen
  En sliep als twintig ossen kunnen slapen.
  Straks is hij, voor de camera vol zorgen.
  Natuurlijk is hij zwaar tegen geweld.
  Daar klinkt verdomd weer zijn belegen lied.
  Hij loopt op straat, ondragelijk rechtschapen,
  En ziet nog steeds het echte monster niet.

  Gerrit Komrij

  Like

  • Martha N zegt:

   We zullen nooit PIM FORTUYN vergeten, noch JANMAAT, de lafhartige handelingen en de huichel gezichten bij de dood van PIM. Uitgelachen, vernederd, belachelijk gemaakt, ook nu weer Geert Wilders, samen met ruim 2 miljoen Nederlanders… Nee, wij vergeten niet de brutaliteit ons land te verpatsen en mensen die voor eigen land zijn te minachten!

   Like

 13. Sjun Demartelaere zegt:

  Wat is er racistisch aan het boek van Rasoel? Welk mensenras wordt er precies benadeeld?

  Like

 14. jan zegt:

  Beschermt onz land wortelen.anders worden we trosen.grt ..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s