Rutte reageert op Keulen: ‘Geen olie op het vuur gooien’

Screenshot_50

Premier Rutte wil geen olie op het vuur gooien in de discussie over Keulen.

(Door: Elif Isitman)

Na een paar dagen stilte heeft premier Mark Rutte gereageerd op de massa-aanrandingen in Keulen. ‘Walgelijk en te bizar voor woorden. Volkomen onacceptabel’.

Dat zei de premier in reactie op de gebeurtenissen in Keulen, waarbij tientallen vrouwen werden aangerand en beroofd door groepen Noord-Afrikaanse mannen, volgens de Duitse onderzoeksjournalist Oliver Köhler bendes van criminele asielzoekers.

 Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Eurabië, Islam, lafheid, political correctness, Rutte. Bookmark de permalink .

44 reacties op Rutte reageert op Keulen: ‘Geen olie op het vuur gooien’

 1. Verwarde Man zegt:

  Rutte, wat ben je toch een onbeschrijfelijke lafbek.

  Like

 2. henk der niederlander zegt:

  Persoonlijk had Ik geen andere reactie verwacht van deze slappe l*l dus hij zal wel weer bedoelen ( Doorlopen mensen niks aan de hand)

  Like

 3. danny zegt:

  Zo kennen we je weer Rutte. Alles wegrelativeren. Man toon eens ballen. Maar ja als je geen ballen heb, kan je ze ook niet tonen. Wat je toch een lamlul!

  Like

 4. frank de bakker zegt:

  Mongool!

  Like

 5. Edjan zegt:

  Er is nog niemand opgepakt. Het standaard gezever van rutte is om te kotsen. Elke eerste van de maand mag hij merkel d’r reet likken dan krijgt hij straks een mooi baantje. Die twee en hun collega’s organiseren dit soort aanslagen om ons de superstaat van Europa door de strot te douwen. Bedankt hond!

  Like

 6. Roeland zegt:

  Aftreden Rutte. Gooi de handdoek in de ring. Elke dag , dat je je verder blijft zitten maak je jezelf steeds ongeloofwaardiger. Doe het voor mij. Doe het voor Nederland. Doe het voor je Karma!

  Like

  • Ron zegt:

   Nog heel even wachten met verkiezingen.
   Het mogelijke zetelaantal voor PVV moet nog verder stijgen.
   Anders heeft Geert wel 50 zetels, maar 100 tegenstanders. Dan kan hij nog niet veel klaarmaken.
   We hebben waarschijnljk nog 1 incident nodig om de zaak echt flink te laten ontploffen. Dan pas gaat de PVV als een speer omhoog.

   Geert hoeft alleen rustig af te wachten en na ieder incident Rutte aan te spreken op wat hij nu gaat doen.

   Verkiezingen kunnen we als volk afdwingen door een massale landelijke staking van alle overheidsdiensten te organiseren en deze wekenlang plat te leggen. De februari-staking, net als in 1941, alleen dan zonder doden graag en langer dan in 1941.

   In de tussentijd kunnen we met zijn allen buurtgroepen gaan vormen in het kader van inbraakbestrijding of buurtpreventie (de groep moet een doel hebben dat binnen de huidige wet acceptabel is). Inbraakbestrijding is het makkelijkst, want iedereen is tegen inbraak.
   Als zo’n groep bestaat kan er makkelijker een tweede groep naast worden gezet met een ander doel.
   Koop scheidsrechterfluitjes voor als whatsapp plat ligt of dde stroom is uitgevallen door acties van de zogenaamde “inbrekers”.

   Like

 7. delamontagne zegt:

  Van de NL-se media begreep ik je niet gelijk mocht “oordelen” over de afkomst van de barbaren in Köln, dat was nog niet helemaal duidelijk.
  Ergens trof ik een foto van “dergelijke” barbaren, die ook vrouwen lastig vielen.
  Weliswaar niet in Keulen, maar op het station van Budapest, op weg naar…………….Duitsland.
  Zien er toch niet zo, laten we zeggen…….Noors uit.
  http://media.gettyimages.com/photos/migrants-fight-each-other-outside-the-main-eastern-railway-station-in-picture-id486179712

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Het is gewoon misdadig dat Rutte niet aftreedt:hij bakt er immers niks van!Als je dus wilt voorkomen dat je aangerand,uitgescholden,bespuugd,beroofd en/of verkracht wordt,gooi je ,volgens Rutte,olie op het vuur????Makkelijk lullen;hij heeft geen vrouw en dochters!De enige zorg die hij heeft is :de rit uitzitten en daarna in een overbetaalde,andere luizenbaan te rollen!Als hij karakter zou hebben had hij gezegd:oh,die lui gaan dus op die fiets?Goed,wij gaan dat proberen te voorkomen en gooien de grenzen vanaf vandaag dicht en eisen een volledige asiel-stop!Maar nee,Jan Doedel wil “geen olie op het vuur gooien”!Heb je ooit zo zout gegeten?Wat een lamlul!

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Wat moten die arme “vluchtelingen” wel niet denken over zoveel naaktheid, komende carnaval in Duitsland ?

  Like

 10. Jade zegt:

  De moslims gooien straks wel olie op het vuur,
  als de grote slachting begint.
  Rutte, mobiliseer het leger en deel de wapens uit.
  Nu kan het nog.

  Like

 11. Varkentje zegt:

  Wat gaat u doen voor onze veiligheid ?

  Like

  • Jan Pet zegt:

   Je weet toch hoe het gaat…als je wordt aangevallen moet je vragen of ze even willen wachten met aanvallen zodat je de POLITIE kan bellen. Maar ja..die heeft het weer te druk met boetes uitschrijven omdat een ander 3km te hard reed….

   Like

 12. Varkentje zegt:

  Wat doet voor onze vrijheid.

  Like

 13. Ron zegt:

  Rutte bewijst weer wat een slappe flapdrol hij is die alleen naar merkel luistert.

  Like

 14. Jan zegt:


  Wat je van de kant van de politiek en de media hoort, zijn platitudes. De oudejaarsnacht zou “afschuwelijk en onacceptabel” zijn (de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière – CDU), “ondraaglijk” (de secretaris-generaal van de CSU – Andreas Scheuer), “weerzinwekkend” (Angela Merkel).

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/06/na-seksaanvallen-politiek-en-media-zijn-bezorgd-over-migranten/#more-105937

  Eigenheimse randdebiel Rutte: ‘Walgelijk en te bizar voor woorden. Volkomen onacceptabel…Dit moet afgestraft worden’
  Weekei en snotneus PvdA Asscher: ‘huiveringwekkend’
  http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2016/1/Rutte-reageert-op-Keulen-Geen-olie-op-het-vuur-gooien-2741941W/.

  Like

  • Edjan zegt:

   @Jan. Het bekende patroon. Eerst even meedoen met de volkswoede en het nodige beloven, dan snel gaan nuanceren, relativeren, twijfel zaaien en de zaak de doofpot in werken.
   Straks een stille tocht, kaarsjes, krans leggen en op de voorpagina afgebeeld worden als bewogen, geschokt, daadkrachtig enz. Elkaar medailles geven en het leven gaat weer verder alsof er nooit iets gebeurd is.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Stel je eens voor dat de maatregelen zouden[moeten]nemen:dat doe je die migranten toch niet aan?Die hebben het al zo moeilijk!Zo moeilijk dat ze hun geld besteden aan drank en drugs!!!Ik voel diepe walging voor het kabinet;ze zouden verdere schade kunnen voorkomen door afdoende maatregelen te nemen:alles wat geen recht heeft hier te zijn in een vliegtuig laden en retour afzender en,natuurlijk,de grenzen per vandaag dicht:potdicht!En de rest de wacht aanzeggen:bij het eerste het beste vergrijp sta je voorgoed buiten!

    Like

 15. Jan zegt:

  Daily Mail op de reacties van schrijvers: censuur aangekondigd!

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Goed gezien Jan,
   ik kijk dagelijks op de site van the Daily Telegraph en merk toch wel dat de Brit dezelfde linxe elite heeft als wij.
   Absurd dat hier zulke normale comments verwijderd dreigen te worden. Teletubbies zijn het.
   Bij weg: alle lokale kranten, radio’s en TV’s in NL zijn even erg.

   Like

 16. Jan zegt:

  Curd Schuhmacher Neujahrsansprache

  5 maanden geleden

  Like

 17. iemand zegt:

  Hij wil het deksel op de snelkookpan strak gesloten houden.

  Like

 18. ildiko zegt:

  is zijn spin dokter een moslim?

  Like

 19. leefbarbaar zegt:

  Conclusie: als islamisten in een grote groep autochtone vrouwen lastig vallen dan heeft meneer Rutte daar een mening over, dan keurt hij dat af.
  Maar als in eigen land, duizenden islamisten in kleine groepjes vrouwen lastig vallen, dan wil hij dat niet weten en heeft er geen mening over.
  Laat staan dat hij er iets tegen gaat doen.

  Like

 20. Cathja zegt:

  Wat een nietszeggende woorden van Mark Rutte! Met zijn woorden ‘veroordeelt’ hij wat er is gebeurd, maar tegelijkertijd geeft hij (zonder Geert’s naam te noemen) Geert Wilders een sneer. Wat een lelijke eigenschap is dat van hem! In plaats van zich net zoveel zorgen te maken, en daarvoor de juiste woorden te kiezen, kijkt hij liever weg. Net zoals we dat zien gebeuren bij politici in Duitsland. Want met zijn uitspraak: ‘geen olie op het vuur gooien’ bedoelt hij te zeggen dat hij niet van plan is om krachtig op te treden, mochten dit soort situaties zich in ons land voordoen.
  Hij vindt het waarschijnlijk ook niet prettig als er om zijn mening wordt gevraagd, want die durft hij niet te geven. Bang om in Brussel op de vingers te worden getikt.
  Hij is het prototype van de wegkijker.

  Like

 21. Rutte, Godvergeten lanzak, wat bedoel je nu weer met “geen olie op het vuur gooien?!”
  Bang voor Brussel, Merkel, de islam of voor allemaal?
  Eén ding is zeker: De belangen van moslims en lichtgetinten gaan bij jou onverkort boven de onze en dat laat zich bij jou zó sterk gelden, dat je het niet eens meer weet te verbèrgen: Je kunt het net zo goed hardop zèggen!
  Maak alsjeblieft een einde aan dit gemartel,stakker. en dien je ontslag in!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 22. francobollo zegt:

  Rutte!!!!! Oprotten, en wel nu ! Non valeur!!!!

  Like

 23. Doornroosje zegt:

  Rutte is zelf bij het grote plan betrokken om veel “volk” binnen te halen , die te stom zijn om voor de duvel te dansen. Die zijn beter “bestuurbaar” . Tuig moeten we er maar bij nemen. Per slot van rekening, in Afrika stikt het er van , dus die moet ontlast worden. En wij…. wij wennen er wel aan ,daar zorgen onze “goede mensen” wel voor.
  Ik wacht op de eerste tekenen van terugslaan. Want die gaan komen. Daar ben ik van overtuigd.
  .

  Like

 24. Sjaak zegt:

  De einige die olie op het vuur gooien,
  zijn deze parsitäre ratten die ongehinderd
  binnen wandelen om Europa af te breken !
  En jullie, stelletje klootzakken laten de
  grenzen wagenwijd open !

  Like

 25. Tistochwat zegt:

  Hoor toch eens wat een stoere praatjes van deze ‘kasthomo’!
  In feite beschuldigt de slappe zak Geert Wilders van ‘olie op het vuur gooien’!

  NEE LAMLENDELING, WILDERS BENOEMT DE ZOVEELSTE AFGRIJSELIJKE GEBEURTENIS!
  JIJ KIJKT ALLEEN MAAR ‘GESCHOKT’, ‘VERONTWAARDIGD’, “BEZORGD’ EN ‘BOOS’ WEG!
  BARST TOCH MET JE ‘VLUCHTELINGEN’!!!

  Die TESTOSTERONBOMMEN zouden JOU eens een paar uur lang een flinke beurt moeten geven!
  Och, misschien vind je dat eigenlijk wel lekker ook…

  Wanneer ga je je eens nuttig maken joh?!

  Like

 26. koddebeier zegt:

  Wat een ongelofelijke onbenul !!!

  Like

 27. C.A.Barstow zegt:

  Het zou te wensen zijn dat europa onder leiding van die lapzwans Rutte volkomen in elkaar dondert, mocht dat gebeuren dan hang ik gelijk de vlag uit.

  Like

 28. frank de bakker zegt:

  Als het 4 Duitse relschopper waren geweest die vuurwerkpijlen hadden afgeschoten op de politie had rutte gezegd: ”compleet onaanvaardbaar, wij stoppen niet voordat deze mensen zwaar gestraft zijn!”

  Rutte je tijd is voorbij, hou de eer aan jezelf en stap op, ik was mijn leven lang een VVD stemmer, echter al 2 jaar niet meer en zal nooit meer gebeuren (sorry kwam er wat laat achter :))

  Geert kom op neem het over voor het telaat is!

  Like

 29. Elena zegt:

  Was toch te verwachten van het “elite” gespuis.
  Nu smeult het vuurtje nog na… en stilletjes aan dut een ieder weer lekker in. Toch ben ik vóór het aanwakkeren van dit vuurtje..door er een hele tankwagen benzine op te gooien. Dan ploft en knalt het dat het een lust voor het oog is.
  ER moet een hele grote boemm komen om die janl*llen wakker te krijgen en eindelijk eens iets gaan ondernemen….zoals grenzen dicht..en alles wat NIET uit Syrié komt..direct terug op het bootje.

  Like

 30. Guardiacivil zegt:

  Hij met die grijns moet zijn bek houden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s