Wilders in Open Brief aan premier Rutte: Waar bent u?

PVV nieuw

Meneer de minister-president,

Honderden e-mails heb ik gisteren en vandaag gehad. Honderden e-mails vol angst en woede. Over de afschuwelijke gebeurtenissen op oudejaarsavond in Keulen.

Ik heb u over deze gebeurtenissen nog niet gehoord. Dat vind ik raar. Na Parijs afgelopen november hebben we nu Keulen. Na de islamitische terreur, de seksuele jihad. Maar we horen u niet. Hallo, meneer de minister-president? Bent u er nog?

Wat in Keulen gebeurde is weerzinwekkend. Er heerst angst in Duitsland, maar ook in Nederland. Merkt u het niet? Duizenden Nederlandse vrouwen stellen zich grote vragen over hun eigen veiligheid. Duizenden Nederlandse mannen maken zich zorgen over de veiligheid van hun vrouw. En duizenden Nederlandse ouders zijn bang voor wat hun dochters kan overkomen.

Al deze mensen beseffen dat het niet lang zal duren voordat de grootschalige groepsaanvallen op vrouwen ook in Nederland zullen plaats vinden. Testosteronbommen heb ik ze genoemd, maar het is veel afschuwelijker. Het is seksueel terrorisme, het is simpelweg seksuele jihad.

Op kleinere schaal gebeurt het in Nederland ook al. Steeds meer vrouwen worden lastig gevallen. Gisteren nog schreven de media over een meisje in Zeeland dat aangerand werd door een Arabische man. Zweden en Noorwegen worden al jaren geteisterd door een ware verkrachtingsplaag door niet-westerse mannen. Het komt allemaal onze kant uit.

U hoort het niet graag, meneer Rutte. En het is ongetwijfeld de reden waarom u nu zo stil bent. Maar u bent verantwoordelijk. Want ondanks alle waarschuwingen heeft u de grenzen van ons land wagenwijd open laten staan voor tienduizenden mensen – overwegend jonge mannen – uit een islamitische cultuur.

Ik hoop dat uw ogen nu eindelijk open gaan, dat u de grenzen per direct sluit en Nederland de-islamiseert. Zodat Nederland weer het veilige land wordt waarop de Nederlanders recht hebben.

Geert Wilders

Wilders_in_Open_Brief_aan_Premier_Rutte

Bron:
www.pvv.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Rutte, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Wilders in Open Brief aan premier Rutte: Waar bent u?

 1. OpheUffen zegt:

  Kunnen alle wegkijkers even afstand nemen van deze geile horde berovende, aanrandende en verkrachtende cultuurverrijkers? Of werkt dat maar 1 kant op? Okay, de vorige zin was een retorische vraag. De verantwoordelijke personen beginnen steeds ongemakkelijker om zich heen te kijken. Kan niet wachten op bijltjesdag. Die komt met rasse schreden dichterbij als dit incidentjes niet meer onder de pet gehouden kunnen worden. Hallo heren en dames politici, ik doel o.a. op jullie en de stropoppetjes van de MSM.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Deze lul interesseert geen moer wat buiten zijn huisdeur gebeurt !
  Daar ken je ook tegen een muur lullen, dat is hetzelfde in groen !

  Like

 3. Thoth zegt:

  Hij gaf al een reactie deze avond : “hij wilde niet stigmatiserend optreden”.. Klojo.

  Like

 4. Japio zegt:

  Ja lachende kwast, waar blijft je reactie? Of zit je bek vol met een besneden lollie? Kan je daarom niks zeggen kwezel? Mark Rutte zal de geschiedenis in gaan als M P die z’n volk verraadde aan de islam. Je zal het op je geweten hebben zeg, is your mother proud of you?

  Like

 5. janchik zegt:

  Het zal onze MP van de herenliefde een worst zijn, hij zal ook nu zijn “Schnauze” houden, want als hij er iets over zegt komt zijn toekomstige baantje bij de EU in gevaar.
  Wat ik erger vind, is dat nieuwssites zoals Nu.nl niet eens de gore moed kunnen opbrengen om dit hele walgelijke Keulen gebeuren waarheidsgetrouw te beschrijven. Dus geen woord over Noord Afrikaanse aanranders en verkrachters.
  In een normaal democratisch land zou de media dit allang uitgeschreeuwd en onderzocht hebben, maar de media in de EU is het verlengstuk van deze niet democratische maar steeds openlijker communistische Brusselse troep geworden.
  En er is niet één krant of zender die dit nu eens gaat onderzoeken. In de USSR konden de vrouwen tenminste nog zonder angst voor verkrachting over straat, maar in de EUSSR is deze verkrachting een onderdeel van het islamitisch/communistisch bewind geworden.
  Step by step hebben die landverraders onze vrijheid verkwanseld met de huidige aanranding/verkrachtingsgolf tot gevolg.
  Het wachten is nu op de moorddadige golf.

  Like

  • kruisridder zegt:

   Ook de NOS / NPO laten bewust zoveel mogelijk buiten beschouwing en hebben het veel te druk met de aanpak van Geert Wilders en Donald Trump die vanochtend nog als een volslagen psychopaat werd afgeschilderd in de media.

   Like

 6. C.A.Barstow zegt:

  Rutte is samen met die islamknuffelaar samsom een verachtelijk slappe volksverrader, als in Nederland de pleuris uitbreekt zijn zij samen met die opvreters uit het oranjehuis de eersten die in het regeringsvliegtuig zitten op weg naar veiliger oorden, onthoud mijn woorden, dat vliegtuig staat dan allang startklaar.

  Like

 7. BigLjohn zegt:

  Rutte heeft intussen al een reactie gegeven. Wat er op neer komt dat het hem gene ene moer interesseert. Typisch Rutte, het was te verwachten ! Zelfs als de situatie escaleert, en Zweedse en Duitse situaties gaat opleveren, zal Rutte niet thuis geven. Immers zijn doel (en met hem zijn linkse companen) is het vervangen van het Nederlandse volk door Islamieten. En dat daarbij massale verkrachtingen van Nederlandse vrouwen en meisjes bij horen, compleet met Sharia terreur, zal hem een worst wezen !

  Like

 8. Ovatie, Geert, Ovatie!!! Kijk, dit doet Geert Wilders, de enige echte politicus van Nederland óók: Hij komt op voor de veiligheid van de NEDERLANDSE vrouw!
  Dat is wat anders dan GroenLinkse lúlpraatjes over het recht van moslima’s om een hidjab/niqaab/boerka te dragen, zonder oog voor wat dat op den duur voor autochtone vrouwen zou gaan betekenen!
  En……D66…..”peggie…..?” Oók al zo oorverdovend stil! Hier heb je geen weerwoord op, hè, zàk!
  Nu weten we het officieel: Policor= land- en volksverraad! En de enige, die zich er niet aan bezondigt is de PVV, bij monde van GEERT!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Edjan zegt:

  Aha! Wilders aangeklaagd! Rijen goedmensen gearmd en zingend door de straten op weg naar het polibureau waar de voorgedrukte aangiftes wederom klaarliggen.

  Wat denkt hij wel! Profiteren van de schokkende gebeurtenissen in Duitsland!

  Sarcaoffdubbelungood.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  [quote] Wilders in Open Brief aan premier Rutte: Waar bent u? [/quote]

  Hier denk ik:

  Samen met Jetta:

  Like

 11. Jean zegt:

  Rutte is nog bezig met de nieuwjaarsrecepties af te schuimen om “de waarheid” niet onder ogen te moeten nemen, dat de boel gaat ontploffen tegen die perverse barbaren uit die grote zandbak is een vaststaand gegeven, de datum ligt nog niet vast maar het jaar wel nl. 2016

  Like

 12. Marcel zegt:

  Geert Wilders heeft weer gelijk en de minister president blijft de andere kant op kijken.

  Like

 13. biebie zegt:

  Zal wel nooit antwoord op komen,Rutte is er wel maar je hoort en ziet hem niet.
  Als straks EEN van al die duizenden gelukzoekers ontdekt wordt die goed geïntrigeerd is en een betaalde baan heeft dan zal hij wel een nationale feestdag ingelasten.

  Like

 14. Joop Sigaar zegt:

  Het zou me niks verbazen als ik binnenkort een open aanhangwagen met daarop een guillotine zie rijden richting Den Haag, en dat de opdrachtgever van het plaatsen van deze machine op het Binnenhof het Nederlandse volk is .
  Het moet stoppen .

  Like

 15. En wat zegt ruttemetut geen olie opmhet vuur.

  Like

 16. AEO zegt:

  Beste Geert, je hebt volkomen gelijk, maar zo lang men het in onze Nederlandse politiek belangrijker vindt om jou uit te sluiten van samenwerking in een eventuele coalitie, is er weinig hoop. Zo “democratisch” is onze politiek tegenwoordig.

  Like

 17. cefas zegt:

  Wat een extreem slappe reactie van Rutte en dat moet ons land leiden en voor 6 maanden Europa.Walgelijke slappe hap, deze premier.Schaamte, schaamte, schaamte. Ik schaam me diep om Nederlander te zijn met zulke laffe leiders.

  Like

 18. Piet Valentijn zegt:

  In Koln is het probleem al opgelost dus vrouwen kunnen daar weer rustig slapen. De roze rode burgemeester heeft namelijk bedacht dat vrouwen gewoon op een afstand van vreemde mannen moeten blijven. Chapeau!!

  Like

 19. danny zegt:

  En weer is Wilders de enige politicus die voor Nederland opkomt in heldere bewoordingen.

  Like

 20. Pingback: Nationaal sukkeltje waar zit je??? | voorzieners

 21. Pingback: Wilders in Open Brief aan premier Rutte: Waar b...

 22. Buffalo Bill zegt:

  Duidelijk is dat de elite van d66/vvd/pvda het volk de oorlog heeft verklaard

  Like

 23. kruisridder zegt:

  Wat zeg je dan van de CU, SGP, SP? Die huilen net zo hard met de islamitische wolven mee.

  Like

 24. kleinigheidjehoujealtijd zegt:

  We laten het toch gvd allemaal gebeuren!!
  Ook in Duitsland, zullen de Duitsers nu niet in staat zijn om zich samen te pakken?
  Ik denk het niet, want als ze dat wel deden in Keulen, dan was het wel opgelost.
  Begin maar met lege bierflesjes te vullen met benzine, voor wat nog komen gaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s