Alleen een verslagen volk laat zijn vrouwen verkrachten

Screenshot_87

(Door: “Bart”)

De massa-aanranding in Keulen maakt vele tongen los. Bart Schut sprak van een re-run van de toestanden op het Tahrir-plein in 2006. Het is echter nog erger, vooral in het licht van de Duitse geschiedenis.

Historisch gezien is massaverkrachting geen arbitraire zaak, maar een kwestie van dominantie. In mijn vorige blog deze week sprak ik al over hoe de vrijgezelle Romeinen de vrouwen van de Sabijnen roofden – de Romeinen werden een grote beschaving, van de Sabijnen hebben we nooit meer iets vernomen.

Lees verder>>>
(h/t M.M.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Alleen een verslagen volk laat zijn vrouwen verkrachten

 1. joopklepzeiker zegt:

  Geheel correct !

  conclusie we zijn al verslagen , het moet alleen nog doordringen .

  Like

  • Edjan zegt:

   Ik vergelijk onze cultuur met een boom die al 40 jaar geleden is omgewaaid. Maar er zitten nog wat wortels in de grond dus elk voorjaar komt er nog bloesem aan de boom. Wonderlijk: net alsof hij nog leeft.
   Maar eens komen de parasieten: mossen, paddestoelen, schimmels in een steeds dikkere deken. Dan is het snel gebeurd. Ik heb echt wel eens het idee dat we het einde van onze cultuur meemaken…

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Correct, en we laten het zelf zover komen !

    Like

   • Harry zegt:

    Inderdaad Edjan , we mogen nu nog sputteren , maar zijn we al niet reddeloos ?
    Slechts iedere ECHTE niet linkse Nederlandse burgen een wapen toestaan en die islamitische meute en gutmenschen vogelvrij verklaren zou ons in dit stadium nog kunnen redden , ben ik bang .

    Like

   • Edjan zegt:

    Harry. Al vóór de moslims kwamen lag onze cultuur op zijn gat. Noch in de kunst noch in de wetenschap is sinds 1965 – 1970 iets wezenlijks tot stand gebracht. Ook is het postmodernisme niet de schuld: de filosofie is vaak de gevoeligste graadmeter van de samenleving: we lagen op ons gat nog voordat het postmodernisme ingang vond. Dus al rond 1960. Luiheid, domheid, hedonisme is volgens mij de oorzaak …

    Like

  • Driek zegt:

   joopklepzeiker zegt: conclusie we zijn al verslagen , het moet alleen nog doordringen .

   Nu, die overtuiging ben ik al geruime tijd toegedaan, beste Joopklepzeiker, we zijn verslagen. Onze vrouwen en dochters zijn niet veilig meer. En ik lees zojuist dat er in Utrecht een nieuwe opvang komt in op de Kanaaleilanden. Onze regering gaat gestadig door ons land te vervuilen met dat islamitische schorremorrie. Maar misschien, heel misschien, zijn deze gebeurtenissen aanleiding voor het klootjesvolk eens wakker te worden. Ik raak hier gedeprimeerd van, tegenwoordig is het iedere dag wel raak met die islamieten.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Driek, Driek toch…. Zie het toch eens positief beste man.
    Jij hebt toch de oorlog meegemaakt? Nou dan.
    Alles wat nu gebeurt is een reactie op onze volkomen doorgedraaide decadente levenscultuur waardoor men van idioterie niet meer weet wat te doen.
    Het volk krijgt nu de gelegenheid kennis te maken met de realiteit en zal voor de keuze worden gesteld om te kunnen overleven… Een betere leerschool kan je niet hebben!

    Dat is wat anders dan die volkomen doorgedraaide zwijnenboel van tegenwoordig die er voor heeft gezorgd dat normen en waarden van vroeger bij het groot huisvuil werden gezet. De Nederlandse vlag als een Nazi-symbool wordt gezien.
    Volkomen onderontwikkeld tuig wordt geknuffeld en boven het eigen volk wordt gesteld. Politici het heel normaal vinden hun eigen volk te verraden en onze soevereiniteit verkochten voor 30 zilverlingen, dit alles voor een job bij een machtsgeile dievenbende in Brussel die door hun medewerking op een volkomen ondemocratische wijze werd gevormd!!!

    Zo dus, en dit geld ook voor al die anderen hier die het niet meer zien zitten, laten we de kans grijpen die ons geboden wordt om de waanzin die ons beheerst en die wij “normaal” moeten vinden… van ons af te schudden, weer mens te worden en in vrijheid te kunnen leven! Anders zijn we geen knip voor onze neus waard…

    Like

 2. Marc zegt:

  Zo is het!

  Like

 3. elisah zegt:

  Nou nou jongens, niet zo snel opgeven.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  In Nederland gebeurt het ook, doch word onder de pet gehouden of verdraait.
  Vroeger kon een mooie blonde meid met een kort rokje rustig alleen door de Schilderswijk wandelen…
  Hier ging het mis na het hoogverraad van Balkenende en consorten.
  Zij droegen tegen de wil des volks, bekend bij referendum, onze soevereiniteit over aan de €U dictatuur.
  Wat mij hogelijk verbaasde was dat er nog mensen op die landverraders partijen stemden.
  Tja, nu zitten we met de gevolgen….

  Like

 5. Nemesis zegt:

  Je nu al verslagen geven?????Nu heren en ook dames dat zit er niet in. Dit is pas een kleinigheidje van wat ons werkelijk te wachten staat. Je zou kunnen zeggen ze spelen een oefenwedstrijd, want in bijvoorbeeld Zwitserland en Finland was het ook raak. Alleen de Finse politie heeft er een dikke vette stok voor gestoken.
  Nee verslagen zijn we pas, als niemand van ons meer leeft. We gaan gewoon, als het moet strijdend ten onder.
  Je moet niet op de knieën gaan en je overgeven aan de vijand. Nooit niet.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Denk maar aan de Joden die op de berg Massada tot de laatste man gevochten hebben. Ze hebben het wel verloren, niemand overleefde. Maar ze onderwierpen zich niet aan de vijand. En beste mensen, raap je moed, ziel en hart bij elkaar, wij laten ons ook niet onderwerpen,hoe het ook uitgaat.

   Like

   • Oh, joh. hou op! Deze tendens blijft maar voortdurend de kop opsteken en ze zitten er elkààr mee te bestoken en te besmetten! En het opvallendste: Het zijn vooràl onze stoere mànnen, die dat doen! (In de meeste gevallen zonder er overigens voor achter het toetsenbord vandaan te komen, it should be observed….)
    Doet mij herhaaldelijk denken aan de kwinkslag van Wim Sonneveld, vroeger: “Hij wóu helemaal niet naar de dokter; hij wou zéuren!”)
    Nou, eh…..’Heren der schepping’ ik weet het goed gemaakt: Verheft uw….àchtersteven en begin eens, met Zondag de 17de allemaal naar Apeldoorn te komen om Pegida te ondersteunen! Kom op, zorg er eens voor, dat de bestuurlijke elite door de grote opkomst niet meer om haar heen kàn!
    Maar nee, daar voelen ze zich boven verheven, want Pegida Nederland pakt volgens hen de zaken verkeerd aan. Dan maar liever blijven doemdenken vanachter het toetsenbord!
    Oh, man, door mekaar rammelen zou je ze af en toe, die kerels!
    Trouwens, bij dit stukkie heb ik óók nog een paar kanttekeningen te plaatsen: Lees die verder naar onderen maar eens!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Achter het toetsenbord zijn het allemaal helden en verzetsstrijders. Waar kennen we dat toch van. En door over Pegida te lamenteren hebben ze een rotsmoes om niet hun gezicht te laten zien bij de demo’s. En mijn ervaring is, van de meeste kerels moet je het echt niet hebben. Wattenbolletjes dat ze zijn als het erop aan komt.

    Like

 6. Elena zegt:

  NOOIT opgeven!!!
  Dat die rattige overheid niets doet..zullen we het zelf moeten doen.Kijk eens om je heen de wereld is groter dan Nederland.
  Men kan de boel op allerlei fronten saboteren etc.
  Ik hoop dat de vrouwen meisjes vanaf nu een stiletto in hun aanvaller steken.
  Moet er niet aan denken dat mijn dochter dit had overkomen. Ik zou echt door het lint gaan. De eerste zwarte of bruine asieleisers die ik tegen kwam of mij aankeek, kreeg van mij een mes in zijn donder.
  Ja dan zit ik maar in de bajes..ik zou het er voor over hebben.

  Like

 7. Seculiere zegt:

  die apen verkrachten alles

  Like

 8. Marjolein zegt:

  ik zal het NOOIT opgeven. Amme hoela!

  Like

 9. Pingback: Alleen een verslagen volk laat zijn vrouwen verkrachten | Rechtsaf doorzee

 10. Dat is nu allemaal goed en wel, en eenieder hier buitelt zowat over elkaar heen van de bijval, maar wat ik me afvraag, is, of nu niemand van de lezers de wat wrange bijsmaak ervaart, die ík hier ervaar.
  Dat wil dan zeggen: De dames onder ons: Dat de héren het niet ervaren, kan ik me goed voorstellen.
  Want: De auteur heft het zelf waarschijnlijk niet eens in de gaten, maar hij legt hier een vergelijkbare mentaliteit aan de dag als de moslims:
  Hij stelt hier simpelweg, dat een beschaving “die haar vrouwen niet kan beschermen” gedoemd is, ten onder te gaan.
  En als er nu ‘kinderen’ gestaan had, was ik het er volledig mee eens geweest, maar ‘vróuwen…..’
  Het spijt me wel, maar op die manier verworden vrouwen aan beide kanten tot object voor de mannen: De ene kant om ze te roven, de andere kant om ze vast te houden. In beide gevallen wordt hun eigen zelfbeschikking er buiten gehouden. En daartegen protesteer ik!
  Als je vrouwen dan wilt ‘beschermen’ doe het dan op een manier, die ze weerbaar maakt: Leer ze, voor zichzelf op te komen, leer ze schieten, voor mijn part! Maar, daarmee samenhangend, sta dan ook niet bij elk geval van zelfverdediging nog tijdenlang te aarzelen, of het niet tóch een
  beetje strafbaar is. En vooral: Als je dan wilt beschermen: Straf hun belagers dan af, in plaats van hèn te gaan verstoppen!
  Bescherming kàn op zijn plaats zijn. Maar laat het niet vervallen tot een rolpatroon, waarbij de mondigheid in gevaar komt ende volwassen vrouw ‘bescherming tegen de bescherming’ nodig heeft.
  Want, met de woorden van de leidinggevende BS ‘er uit het verhaal van Carmiggelt: “Dat doen ZIJ; daarom zijn we zo tegen ze.”
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Nemesis zegt:

   Oh Theresa, wat heb je weer gelijk. En ik laat me van niemand verbieden mezelf te verdedigen op welke wijze dan ook al is het zogenaamd verboden. Zelfs in mijn huidige toestand ben ik nog weerbaar genoeg. Als het me net zo zou vergaan als de vrouwen in Köln, omringd door rijen wilde, kwijlende apen met rabbies, zal ik er niet ongeschonden vanaf komen. Maar geloof me, er lopen er dan een flink aantal rond die het nooit meer kunnen doen, want ik heb hun ballen eraf gecastreerd, Je moet alleen weten hoe en is absoluut niet moeilijk. Ga niet lopen gillen en huilen, maar door de adrenalinekick krijg je kracht en vleugels.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Theresa. Nu ga je toch wel erg ver als ik het zo zeggen mag.
   Jouw verhaal doet me heel sterk denken aan die 60-tiger jaren met bezettingen van “Maagden”-tehuizen etc. Neem me niet kwalijk maar je vraagt er om.
   Je gaat simpelweg aan het feit voorbij dat de vrouw in algemeenheid niet zo sterk gebouwd is en van spieren voorzien om bruut geweld met bruut geweld te beantwoorden. Bescherming tegen bescherming?…
   Ik zou bijna zeggen arme mannen…

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Theresa Geissler 8 januari 2016 om 10:02

   [quote] Hij stelt hier simpelweg, dat een beschaving “die haar vrouwen niet kan beschermen” gedoemd is, ten onder te gaan. [/quote]

   Ik las in dat ‘beschermen’ het afrekenen met de indringers; het definitief uitschakelen van dergelijke smeerlappen. Dat mag toch wel?
   Ik heb er geen bezwaar tegen hoor, als een man mij beschermt.
   Ik word er heus niet onderdaniger of minderwaardiger door.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s