Asielzoekers: 65% nog werkloos na 15 jaar

Screenshot_58

(Door: “VanLeeuwen”)

Schokkend! In een verbijsterend moment van volstrekte verstandsverheldering is het De Volkskrant gelukt op deze ochtend wat felrealistische beschouwingen over asielzoekers te plaatsen. Met inclusief alinea’s die zelfs op basis van ‘feiten’ en ‘onderzoek’ in plaats van ‘ideologie’ en ‘ff snel wegkijken nu’ zijn gebaseerd. De krant citeert een heel zooitje enorm belangrijke sociaal wetenschappers (van de variant die we hier bloedserieus nemen uiteraard) over hun onderzoek naar zogeheten ‘asielmigranten’ en ‘arbeidsmigranten’. Lang verhaal kort:

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Immigratie, Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

7 reacties op Asielzoekers: 65% nog werkloos na 15 jaar

 1. leefbarbaar zegt:

  Dat betekent dat 35% een verzonnen baan heeft: adviseur sociale integratie, UWV-medewerker, baliemedewerker gemeente, bruggenbouwer bij islamitisch centrum, iets met geiten.
  Velen dragen zogenaamd bij aan de maatschappij maar alleen doordat de linxe kerk hen betaalt met belastinggeld. Van de 7 miljard die de oudjaarvierders ons per jaar kosten, wordt maar een fractie terugverdiend.
  Ja maar veel islamisten zijn succesvolle ondernemers en winkeliers?
  Nauwelijks. Want alle regels, die gelden voor autochtonen, lijken nimmer te gelden voor drijf-MKB-ers. Ze frauderen maar een eind weg, krijgen allerlei vrijstellingen en subsidies, hoeven geen diploma’s te halen, de taal niet te spreken en mosketen zijn zwarte markten. Menige rommelmarkt in Nederland is een braderie van Erdogans onderdanen, die nieuwe spullen verkopen en spullen die daarnet nog van u waren.
  Gek genoeg gelden geen regels voor de kleine moslimgroentenboer, maar evenmin voor de grote allochtone multinationals. De Nederlandert telt niet mee in Nederland.
  Kort verhaal: sluit de grenzen en wie niet werkt, krijgt geen cent.

  Like

 2. Thoth zegt:

  Hoho, het zijn wel neurochirurgen, apothekers, civiele ingenieurs hoor…

  Like

 3. Sjaak zegt:

  65 % WERKELOOS ?
  FOUT !
  65 % WERKSCHUW EN ANTIE-NEDERLANDS !
  30 % ONTVANGER VAN HANGMATGELD VALLEN BUITEN
  DE REGISTRATIE VAN DE WERKELOZENKARTEI !
  OOK LINKS WEGMOFFELEN GENOEMT !
  5 % WERKEN WERKELIJK !

  Like

 4. boorzalf zegt:

  En die klootzakken die werk hebben zitten constant in de ziektewet.

  Like

 5. Onno zegt:

  De gemiddelde Nederlander/’gullible fool’ beseft het totaal niet, maar als je het hoogste IQ ter wereld hebt en jij of evt. zelfs je vader iets (naargeestigs) gezien hebt van prins Bernhard of een andere boven de wet staande met (dankzij wie allemaal) macht overladen Übermensch, dan ben je hier na 50 jaar ook nog werkloos. Of je moest bijv. als schillenboer in de Groningse knollenvelden aan de slag willen.

  Wees dus blij als je werk hebt en zeur niet………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s