CARTOON “Keulen”

Screenshot_80

“HELP! Omdat het Keulse dialect heel moeilijk is te leren, moeten veel gasten zich in Arabische gebarentaal verstaanbaar maken.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabische wereld, Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

10 reacties op CARTOON “Keulen”

 1. Wachteres zegt:

  Dat zou een goed excuus/hulpmiddel zijn voor de linksen om het gedrag van deze demonen te verontschuldigen:

  “Ze gebruiken gebarentaal” Haha, een mens zou erom lachen als het niet zo erg was.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Keulen maakt veel los.
  Maar laten we vooral niet vergeten dat al 20 jaar Nederlandse vrouwen hier dezelfde ervaringen hebben met ‘ vluchtelingen’. En dat deze gevallen vrijwel nooit het nieuws halen, want dat is het ‘ moeilijke’ verhaal van meneer Samsom en dat mag niet verteld worden.
  En dan hebben we ook nog een miljoen vrouwen hier, die actief meewerken aan deze ellende en daar zelf de hoogste prijs voor betalen; de moslima’s.
  Kunnen we de islam ooit veranderen? Moeten we niet eens proberen, we moeten gewoon de islam de islam laten en de moslims hun eigen kalifaat gunnen in een land hier ver vandaan. Net als vroeguh., toen geluk nog heel gewoon was. Stuur wekelijks 1000 PvdA-stemmers, met een strafblad terug en over een paar jaar zijn we weer een normaal land. Houden we allemaal geld over voor leuke dingen en zijn we ook definitief van de PvdA af.
  Waar wachten we op?

  Like

 3. Wondermooi voorbeeld van het Keulse dialect;

  Like

  • Dank je wel. Prachtig. Heimat was vroeger alles en de Duitser gaf er zijn leven voor. Mogelijk door de hersenspoelingen bestaat dit nauwelijks meer en is niet alleen Duitsland maar het grootste deel van de Oude Wereld zo bang als een wezel en zijn ze blij dat er de hele dag op een klein schermpje gekeken kan worden hoe de wereld er uit wil zien. Arm Volk, om te janken.

   Like

 4. Muurbloempje zegt:

  Langzaam maar zeker gaan de monden van politieagenten in Keulen en daarbuiten open, zo zag ik vanavond op het Journaal. Mooi zo. En laat dat Merkelwijf maar flink zweten en nu dan hopelijk snel het veld ruimen. Hopelijk gaan er dan nu eindelijk weer een paar ogen open van ‘Gutmenschen’. Het begint onrustig te worden……. HEERLIJK!!

  Like

 5. boorzalf zegt:


  Het wordt alleen maar erger, het enige land dat zijn verstand gebruikt is Israël.

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Is helemaal niet moeilijk om Kölsch Platt te leren 😀 😀 😀

  Like

 7. Keulen is een schoolvoorbeeld van een slecht bestuurde stad. Enkele jaren geleden , op treinreis naar Wenen, hadden we een paar uren vrij om over te stappen op de nachttrein. We gingen avondmalen in de buurt van het station en de Dom. Het was de dag na een voetbalmatch. Overal afval, smeerlapperij, vernieling, onvoorstelbaar ! En vooral onvoorstelbaar dat een stadsbestuur niet vooraf de juiste maatregelen getroffen had om zoiets te voorkomen. Waarom werd het leger niet ingeschakeld ? Waarom werd niet tijdig en vooral kordaat opgetreden ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s