De vrouwenhaat van Keulen

Screenshot_67

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Nog nooit werd in de geschiedenis van Duitsland zoveel verzamelde vrouwenhaat, buiten een oorlog om, bedreven als tijdens Oudejaar 2015 in Keulen. Hiermee heeft de foute vluchtelingen- en migratiepolitiek van Angela Merkel haar tot nu toe treurige dieptepunt bereikt. Deze verzamelde vrouwenhaat kon zich slechts bij één der grootste christelijke kerken in de geschiedenis der mensheid ontwikkelen en naast haar plaatsvinden, omdat Duitsland het grootste verraad aan zijn vrouwelijke energie heeft begaan, daar het de grenzen voor de meest vrouw-verachtende mannen ter wereld heeft geopend. Deze mannen zijn zúlke vrouwen- en kinderhaters dat zij een vrouwen-onderdrukker en kinder-ontmaagder als profeet volgen. Van kleins af aan hebben zij hierdoor geleerd dat zij als man de grootsten zijn en vrouwen niets. Dat men vrouwen door middel van geweld mag onderdrukken en iedere vrouw haar waarde kan afnemen.

De mannen die zich op Oudejaarsavond met duizenden op het Domplein tegen de vrouwelijke energie in Duitsland hebben verzameld, konden daar, ongehinderd door politiek en Justitie in Duitsland, hun vrouwenhaat uitleven! Ze traden alle vrouwelijke elementen die ze daar aantroffen brutaal tegemoet en stortten hun vrouwenhaat over hen uit. De vrouwen werden geïntimideerd, vernederd, gekoeioneerd, uitgescholden, in hun waarde aangetast, verkracht, uitgekleed, bezoedeld en op elke denkbare wijze aldus ervoor gestraft dat zij vrouwen waren. Dit was dus een aanval op het complete vrouwelijke element in Duitsland. Deze mannen hebben hiermee laten zien dat zij in Duitsland niets te zoeken hebben. Dat zij het niet waard zijn in Duitsland te leven.

Ze hebben met hun gedrag laten zien dat geen enkele vrouw en geen enkele man in Duitsland medewerking aan hen zou moeten verlenen. Ze hebben daarmee laten zien dat ze geen plaats in Duitsland verdiend hebben. Als de Duitse politiek dat niet erkent en meteen dienovereenkomstig handelt door al deze mannen, die een vrouwen-onderdrukker en kinder-ontmaagder als profeet volgen, Duitsland uit te smijten, maakt ze van zichzelf eveneens een vrouwenhater, aangezien ze de vrouwenhaters in Duitsland blijft dekken, beschermen en door middel van Duits belastinggeld tegemoet blijft komen. Deze verzamelde vrouwenhaat in Keulen kon alleen maar ontstaan doordat hij daar door de Duitse politiek werd gestimuleerd. Doordat deze natie het heeft toegestaan dat verheerlijkers van vrouwenonderdrukking en kinder-ontmaagding zich binnen hun gelederen konden uitbreiden. De gebeurtenissen in Keulen zijn slechts het gevolg hiervan.

Deze mannen kennen geen enkele gelijkberechtiging tussen de geslachten, maar zien vrouwen als haatobjecten op wie men ongehinderd zijn geweld kan uitleven. Elke vorm van zelfbeschikking van vrouwen wordt door hen door middel van geweld onderdrukt. Elke vorm van onbezorgdheid in de kiem gesmoord. Deze mannen haten uit het diepst van hun hart. Haten het leven, haten de liefde, haten de vreugde. Ze haten het als mensen om hen heen gelukkig zijn en een zelfstandig, door henzelf bepaald leven leiden. Ze haten het als ze over die levens niet mogen meebeslissen. Ze haten het wanneer ze niet alles en iedereen in hun omgeving door middel van hun geweld mogen onderdrukken. Ze haten zelfbewuste jonge vrouwen, die onbekommerd naast hen hun leven leiden en niet worden gedomineerd door mannelijke elementen in hun omgeving. Ze haten iedere vorm van vrijheid van vrouwelijke elementen.

Dat moesten thans honderden jonge vrouwen in Keulen met Oudjaar ondervinden. Ze waren hulpeloos overgeleverd aan deze tomeloze haat tegen hun eigen geslacht. De Duitse politiek en Justitie heeft ze in de open geklapte messen laten lopen en hen daardoor van hun onschuld en waardigheid beroofd. Heeft zich medeschuldig gemaakt door haar verraad aan het vrouwelijk element,aangezien zij dit land liet volstromen met deze allergrondigst mensen- en vrouwen-verachtende energie, die zich thans volkomen ongehinderd over de vrouwen, kinderen en mannen van dit land kan uitstorten. Als Duitsland weer een vrij, onbezorgd, vredig en gelijkberechtigd land moet worden, dan moet het zich weer van deze energie ontdoen. Anders zal de vrouwenhaat in Duitsland steeds meer gestalte krijgen, niet alleen in Keulen.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allah, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op De vrouwenhaat van Keulen

 1. Bob Fleumer zegt:

  Het leger moet er op af en die hatende gasten moeten geïsoleerd worden en uitgezet ze hebben het er zelf naar gemaakt!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  En weer is een vrachwagenchauffeur uit het oosten tevoor gekomen !

  Like

 3. Thea zegt:

  Er is met de meeste waarschijnlijkheid geen sprake van criminaliteit, Het roven is slechts bijzaak.Het is een welbewuste actie tegen onze beschaving. Poitiers, Wenen en nu Keulen.
  Ontering van de vrouwen van tegenstanders behoort tot de islamitische strijdmethoden. Het is een eerste stap.We zijn in oorlog met de lui. Doe toch de ogen eens open. En straf het af. Anders gaat het van kwaad naar erger.

  Like

 4. hendrikush zegt:

  Tja dames; het berouw komt na de zonde.
  Eerst feministen de maatschappij laten ontmannen en dan ontdekken wat je daarmee veroorzaakt.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  In keulen hebben smerige linkse arabische kontelikker-wijven
  de arabische refugees blumen in hand gedrukt om ze te verdelen !
  Met de imponeerende op karton geschreven spreuk :
  ,,Not in my name !”
  Vieze vuile gore huichelbende !
  Ofdat we daar intrappen ?

  Die Slowakei will keine muslimischen Flüchtlinge aufnehmen.
  Das kündigte Regierungschef Robert Fico am Donnerstag als
  Reaktion auf die Übergriffe in Köln und Hamburg an. !

  De slowakije will geen moslim-vluchtelingen opnemen !
  Dat kondigde de regeringchef Robert Fico vandaag (Donderdag)
  als reaktie op de gebeurtenissen in keulen aan !

  Like

 6. Anna. zegt:

  Volgens de Koran zijn vrouwen ” brandstof voor de hel” ……dus hebben ze toch nog een functie……

  Like

 7. Pingback: De vrouwenhaat van Keulen | Rechtsaf doorzee

 8. Elena zegt:

  Hoe verschrikkelijk het ook is voor de vrouwen en meisjes die betast zijn en erger…eigenlijk vind ik het wel goed uitkomen.
  Hoe minder draagvlak onder de bevolking voor die parasieten…hoe beter.
  Op deze manier kunnen we sneller bij een totale verjaging komen van die smerige extreme moslims.
  Juist die smeerlappen moeten van óns bang worden..wij mogen nooit bang van hen worden.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  In Keulen lijkt het inderdaad te donderen na alle aanrandingen in deze Duitse stad! Van de vrouwelijke burgemeester Henriette Reker, een softe leeghoofd, was natuurlijk weer niets goed te verwachten met haar idiote uitspraken en verloocheningen omtrent de belaagde vrouwen bij de Hauptbahnhof en het ware beter als zij eens door dat Noord-Afrikaanse uitschot en asielzoekers werd aangerand en verkracht zodat ze aan den lijve ondervind hoe dat precies voelt!
  De verwennerij van moslims, vluchtelingen en asielzoekers doet me bijna denken aan de keer dat in 2014 Nederlandse scholen hun leerlingen dure schoolreisjes aanboden maar deze alleen niet zelf gingen bekostigen! De ouders werden onder verbaal en financiële druk gezet om al deze reizen te betalen waardoor sommigen bijna arm werden! Met andermans geld gaan smijten of pret maken is belachelijk, walgelijk en gemeen en dat zorgt alleen voor nog meer verdeeldheid en afkeer onder elkaar en laat die linkse slet van een Angela Merkel dadelijk zichzelf een keer betalen om seks met haar aangenomen moslimvrienden te hebben en dan weet ik zeker dat ze hierna geen asielzoekers meer kan luchten of zien!
  Maar op 2 juli 1931 wist de justitie van Keulen niettemin daar wel een gevaarlijke aanrander en moordenaar voorgoed onschadelijk te maken en dat was Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf, daar hij in de laatstgenoemde stad tijdens de Depressiejaren tientallen vrouwen en meisjes, aanrandde, verkrachtte en vermoorde! Hij verloor toen zijn hoofd, in de Klingelpütz-gevangenis van Keulen, onder de guillotine en dit gemummificeerde lichaamsdeel bevind zich thans in een Amerikaans museum. Als hij in deze tijd de desbetreffende aanranders uit Syrië en Afrika was tegengekomen had Kürten hen zeker eveneens overhoop gestoken of desnoods doodgeslagen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s