Islam = de religie van de haat

Screenshot_66

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Adriaan Jansens”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

11 reacties op Islam = de religie van de haat

 1. frank de bakker zegt:

  Voor de mensen uit de westerse wereld die nog steeds niet weten dat de islam een religie van haat is: ”HAAL DIE PLAAT VAN LOOD EENS VAN JE DOMME KOP!!!”

  Like

 2. vanhetgoor zegt:

  Het wordt tijd dat we ophouden met die onzin. Geloof is iets aanvaarden waar geen bewijs voor is.

  Ik ‘geloof’ dat Uri Geller lepels kan buigen. Ik weet dat Uri Geller doordat hij de lepels buigt die lepels als vijf tot tien keer gebogen heeft en teruggebogen. Dan ontstaat er metaalmoeheid op dat buigvlak en breekt het af als als het nòg een keer wordt gebogen. Als ik weet dat het metaalmoeheid is dan kan ik nooit meer terug gaan naar het geloven in de magie.

  2016 wordt een druk jaar, we moeten meer dan 900 miljoen moslims gaan vertellen dat hun ‘geloof’ kolder is en dat er miljarden mensen op de wereld zijn die nooit meer terug kunnen naar de tijd en de toestand waarin zij verkeerden vóórdat zij tot besef kwamen dat de islam onzin is.

  Wie heeft er relaties met Pegida in andere landen om samen met hen de strijd tegen de islam aan te gaan? Die verachtelijke domheid van de moslims moet gewoon stoppen, elke afzonderlijk Ten eerste moet aan elke Mohammedaan worden verteld dat Mohammed een roverhoofdman was en dat het volgen van een misdadiger automatisch er voor zorgt dat men zelf ook aan de verkeerde kant van de wet staat.

  Dan moet er worden uitgelegd dat het woord ‘geloven’ in normaal Nederlands betekend dat men iets aanneemt zonder dat er wetenschappelijk bewijs voor is. En dat wij in Nederland geen ‘ongelovigen’ zijn maar mensen die weten dat de islam bullshit is, dat is heel iets anders. Leugens hebben geen vat meer op Nederlanders. Een Nederlander kan daarom nooit een moslim worden, omdat je het verwerven van kennis nooit meer ongedaan kan maken.

  Ik wil wel een wereldwijd actieplan opzetten om binnen afzienbare termijn de wereld te ontdoen van dat voortkankerende ettergezwel dat islam heet.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Iets geloven zonder dat er bewijs voor is maakt onderdeel uit van de wetenschap; het is het opstellen van een hypothese. Na onderzoek en ondanks wetenschappelijk tegenbewijs vasthouden aan je uitgangspunten is een rationele doodzonde.
   De aarde is plat? De zon gaat onder in een poel? mohammed heeft de maan doorklieft? Kamelenpis geneest alle kwalen? Een paard met vleugels bestaat echt? De duivel plast in je oor?

   Like

 3. Chronologisch overzicht van alle vechtpartijen/rellen in en rond asielcentra (door asielzoekers) in België, Nederland en Duitsland.

  Men kan de mensen misleiden door deze gebeurtenissen te bagatelliseren, door aan cultuurrelativisme te doen, door op het korte geheugen van de bevolking te rekenen, en ook op hun bewuste ontlopen van de werkelijkheid.
  Brood en spelen, en voor de rest willen ze gerust gelaten worden, niet gealarmeerd of bang gemaakt. Sommigen kijken daarom zelfs geen nieuws meer, tenzij gefilterd door Björn Soenens, of lezen nooit nog een krant. Enkel Goed Gevoel, de Flair of de spelletjes en feuilletons op TV. Simonneke die huilt is het maximum dat ze aankunnen. Lees verder >>>> http://nageltjes.be/wp/?p=20167

  Like

 4. Henk.V zegt:

  En zo zie je precies met welke bijdrage de islam onze joods-christelijke cultuur kan ”verrijken”: door middel van de totale eliminatie van alle joods-christelijke (en humanistische) invloeden..

  Onze politiek correcte elites wil dat wij de moslims als mensen zien.
  Wel dat doen wij zeker, maar wij verliezen nooit uit het oog dat de leer van de islam haar volgelingen een geheel eigen interpretatie van onze opvatting van ”geven en nemen” bijbrengt.:
  het Westen geeft en de islam neemt.
  Aanpassing aan een ”verdorven maatschappij” als de onze zal er dus NOOIT inzitten.
  De aanpassing komt volledig van de goedgelovige multiculturele kant.
  Deze aanpassing noem ik gewoon laf landverraad.
  En de hoofdverantwoordelijken voor deze zeer eenzijdige aanpassing behoren uiteindelijk zonder pardon voor het gerecht te verschijnen.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  In de Televaag !
  Politie Parijs schiet messentrekker dood
  PARIJS –
  De politie in Parijs heeft donderdag een man doodgeschoten die gewapend met een mes een politiebureau binnen wilde komen. De man droeg tevens een bomgordel, maar die bleek volgens een politiebron nep te zijn. Bij het betreden van het gebouw zou hij Allahu akbar (Allah is groot) hebben geroepen, aldus een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

  Moeten we oveal doen !
  Opgeruimt staat netjes !
  Een broodje kogel !
  Spaart celkosten !

  Like

 6. C.A.Barstow zegt:

  ”Islam = de religie van de haat”
  Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, deze verachtelijke haat ideologie die men islam noemt kan men gelijkstellen met het Duits Nationaal Socialisme ten tijde van WWII.
  Dat geeft ons dus al het recht om deze smerige religie met alle kracht die in ons is te bestrijden.

  Like

 7. frank de bakker zegt:

  Ik wacht eigenlijk een beetje op de druppel die de emmer doet overlopen.
  Iets wat de vuur compleet doet ontvlammen.
  Heb het idee dat we er niet zover vanaf zitten, misschien zit ik fout.

  1 druppeltje op de gloeiende plaat en het is klaar en we komen massaal in opstand?
  Of is dit slecht een mooie droom van mij?

  Bijvoorbeeld 3 asielzoekers uit een azc die een schoolmeisje van 12 verkrachten op brute wijze.
  Of een Nederlander die gewoon (omdat het kan?) op straat 2 moslimvrouwen neerslaat met een honkbalknuppel en ze daarna voor dood achterlaat, de moslim organisaties komen massaal in opstand waardoor hierna de druppel overslaat op de Nederlander die er nu een keer klaar mee zijn.

  Heb alvast mijn honkbalknuppel gisteren aangeschaft om mijn vriendin en kind en mezelf te verdedigen mocht het uit de hand lopen binnenkort.

  Zucht…. Zal wel slecht een droom zijn….

  Like

 8. Aanpassen zullen zij zich nooit doen,zij zijn gehersenspoeld op jeugdige leeftijd en ook wij zullen ons niet aanpassen aan hun gewoontes,dat is onmogelijk,daar hebben wij teveel kennis voor en zij totaal niet,het wordt een heel slecht huwelijk.Dat wij een kort termijn geheugen hebben kan best zijn,maar we beschikken over ca 20 soorten geheugen en die slaan wel al die ervaringen op.Zelfs wanneer je dement zou geraken, blijft het verre verleden nog het langst in tact,dus louter kletskoek.Hier geloven wij niet meer in sprookjes,daar zullen ze aan moeten wennen,anders gaan ze maar terug naar hun eigen land,wat ze geheel vrijwillig verlaten hebben.Dat moeten wij in andere landen met andere culturen ook.

  Like

 9. Ron zegt:

  Enkele jaren terug dacht ik deze zin al.

  Fijn om te zien dat ik niet de enige ben die er zo over denkt.

  Islam = de religie van de haat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s