PVV stelt Kamervragen over vrije dag voor Suikerfeest

Screenshot_78

De PVV heeft Kamervragen ingediend over het mogelijk invoeren van een vrije dag voor het Suikerfeest op Amsterdamse scholen, eventueel in ruil voor een christelijke feestdag.

‘Bent u bereid de introductie van islamitische evenementen, alsmede de vervanging van westerse/christelijke feestdagen door islamitische met hand en tand tegen te houden?’ luidt een van de vragen. ‘Zo neen, waarom geeft u Nederland dan weg?’

Op Twitter schrijft PVV-Kamerlid Harm Beertema: ‘Kerntaak van het onderwijs: onze eigen identiteit doorgeven aan volgende generaties in plaats van haatideologie faciliteren.’

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t Ton van Kesteren)
Het Parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Appeasement, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op PVV stelt Kamervragen over vrije dag voor Suikerfeest

 1. Enki zegt:

  Scholieren kunnen vrij nemen, bij mij op school mogen ze vier dagen verlof nemen voor andere religieuze feesten dan de Christelijke.

  Like

 2. ildiko zegt:

  leven we hier in een islamitische land???? ik vind dit dood eng, de veiligheid van mijn kinderen kleinkinderen zijn hier niet meer gegarandeerd. Het stuur moet om.

  Like

 3. Giny zegt:

  Het is natuurlijk ook te gek voor woorden!
  Ik heb voor werkzaamheden van mijn man in heel wat landen
  gewoond, maar niemand die zich aanpasten aan onze gewoontes, wat
  natuurlijk begrijpelijk is!
  Dit mag en kan zo niet doorgaan, ze hebben zich aan te passen aan de
  Nederlandse normen en waarden en niet andersom!
  Wegwezen, dat zootje schorem!!!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Als bij al die landen ook de arabische (olie)-landen waren en U minder “Leuke” ervaringen hebt gehad in bepaalde landen, ! durf ik te wedden dat het die arab-landen waren.
   Vooral voor vrouwen [ook westerse], is het daar “minder” leuk.
   Ben nog nooit iemand tegengekomen die daar: geweest, gewerkt of gewoond had en ook maar iets positiefs had te vermelden.
   Behalve nu natuurlijk de touristen die “verheerlijkend” vertelen dat ze op cruise naar Dubai gaan.

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ik heb ook een vraag:
  Waarom vernemen we nooit de antwoorden op de meer dan redelijke vragen van de PVV?

  Heeft iemand misschien een linkje naar de antwoorden?

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Amsterdam het links stinkend riool van Nederland!!!!

  Like

 6. Harry Kooistra zegt:

  De kinderen van de BOE voelden het meeste voor het inruilen van Goede Vrijdag.

  Islam ontkent de kruisiging van Jezus.

  Like

  • Cathja zegt:

   Zouden het werkelijk de KINDEREN zijn geweest die deze keus hebben gemaakt?
   Dat betekent dat moslimkinderen bepalen welke christelijke feestdag (Goede Vrijdag is trouwens geen feestdag!) geschrapt moet worden.

   Like

 7. Geronimo zegt:

  Nou, als de antwoorden niet komen op de vragen van Wilders, wat best mogelijk is, omdat ze de vinger duidelijk op de wonde leggen of omdat ze de partij zoveel mogelijk willen doodzwijgen nu ze het zo goed doet in de peilingen, dan blijft er maar één zaak meer over: geef de PVV van Wilders massaal uw vertrouwen in het stemhokje. Dit wordt dan de lakmoestest voor Wilders. Ik zeg wel massaal, zodat hij moeilijk nog aan de kant kan worden geschoven.

  En dat is nu juist het grote probleem, uiteraard. We moeten daar niet flauw over doen. Want elke andere coalitie zonder de PVV, zelfs al moeten daarvoor alle andere partijen samen gaan, zal verkozen worden. Ik vraag me af wat er in godsnaam nog meer dient te gebeuren in een maatschappij om alle Nederlanders te doen kiezen voor zelfverdediging. Dat kan momenteel alleen door op de PVV te stemmen. Met de andere partijen beland je zo van de regen in de drop. Dat moet intussen toch voor iedereen met nog een greintje gezond verstand zo klaar als pompwater zijn.

  Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 9. danny zegt:

  wat komt hierna mensen hallal de nek door snijden dagje onze vrouwen bestast.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Elke buitenlander moet zich voegen naar onze wetten en al helemaal niet proberen om onze wetten te willen veranderen. Weg alles inclusief deze idiote regering.

  Like

 11. Edith zegt:

  Zet ‘m op Wilders! Tis toch te zot voor woorden. Doe normaal daar in islamaterdam! Ben benieuwd naar het resultaat van deze kamervragen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s