Slowakije wil geen moslims

Screenshot_86

De Slowaakse minister-president Robert Fico.

BRATISLAVA – Slowakije wil geen islamitische vluchtelingen opnemen. Dat zei premier Robert Fico donderdag in reactie op de gebeurtenissen in onder andere Keulen en Hamburg, waar vrouwen tijdens de jaarwisseling zijn aangerand.

De Telegraaf

“We willen niet dat in Slowakije van alles kan gebeuren zoals in Duitsland”, aldus Fico op een persconferentie. Slowakije ging eerder, net als Tsjechië, Hongarije en Roemenië, niet akkoord met de verdeelsleutel van de Europese Unie voor vluchtelingen. Slowakije moet 802 vluchtelingen opvangen. In 2015 vroegen 169 mensen asiel in Slowakije, maar werd dat slechts verleend aan acht van hen.

In Keulen deden na de jaarwisseling 121 mensen aangifte van diefstal, waarbij in een kwart van de gevallen ook sprake was van aanranding. Volgens de Duitse krant Die Welt, die zich baseert op een anonieme politiebron, zouden de meeste daders asielzoekers uit Syrië zijn. In Hamburg kwamen zeventig aangiften binnen, in Frankfurt twee en in de Zwitserse stad Zürich 25. In een kwart van alle gevallen zou het naast beroving om aanranding gaan.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, EU-critici, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, migrantengeweld, Moslims, Oost-Europa, Patriottisme, Rotzakken, Slowakije, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

22 reacties op Slowakije wil geen moslims

 1. Japio zegt:

  He Markje, ouwe rukker neem eens een voorbeeld aan deze Robert Fico. Je moet die butplug uit je reet halen en luisteren naar het volk. Wees een held en maak jezelf onsterfelijk door die grenzen dicht te pleuren. Gezamenlijk kunnen we heel veel doen en NL weer NL maken.

  Like

  • Harry zegt:

   Reken maar niet op die laffe hond , Japio !
   We hebben er maar één waar we onze hoop op kunnen vestigen en die moet ook al over een koord balanceren om zich niet gearresteerd te laten worden .
   Geloof maar gerust dat het linkse tuig dagelijks zit te spitten of ze hem geen oor aan kunnen naaien .
   Zoals je ziet in Engeland , wat ooit het land van het gezond verstand was , is je mening verkondigen al levensgevaarlijk .
   Het lijkt wel; een dodelijk virus waarmee we mee overspoeld worden , de “politiek correcte” overheid .

   Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Wat hebben wij altijd op deze landen neer gekeken toch?, domme communisten en zo.
  Van mij mogen al die ministers-presidenten daar een levensgroot standbeeld krijgen.

  Like

 3. tjonge zegt:

  we wonen in het verkeerde land 😦
  .
  iig wel hoopgevend dat er nog landen zijn met nuchter verstand..

  Like

 4. Dit moest in nederland ook al lange tijd geleden moeten gebeuren. Want veel van dat volk is het grootste uitschot van de maatschappij

  Like

 5. Cathja zegt:

  Dit is tenminste duidelijke taal. Zij willen geen moslims en reken er maar op dat die er dan ook niet komen. Hulde voor dit dappere land, wat zich niet gek laat maken door Brussel.
  Ik ben niet bang dat er ook maar één lidstaat geschorst gaat worden als ze blijven weigeren om ‘vluchtelingen’ (meestal moslims) op te nemen. Brussel blaft wel, maar bijt niet. Ze zijn veel te bang dat ze deze lidstaten kwijt zullen raken. Ze proberen ze wel te intimideren, maar daar zijn de voormalige Oostbloklanden nu nét niet gevoelig voor!
  Ik hoop dat ze volharden in hun vastberadenheid.

  Like

 6. Ron zegt:

  Mooi. De eerste is er die laat blijken iets geleerd te hebben.

  Nu de rest van europa nog, inclusief NL.

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Zouden we politiek asiel kunnen aanvragen ?

  We worden immer bedreigt met een culturele moord !, verkrachtingen en doodslag.

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Die heeft meer verstand in zijn pink dan Rutte in zijn kop!Wat in Duitsland en Zwitserland gebeurde en in Finland stond te gebeuren gaat hier ongetwijfeld ook plaats vinden!En Rutte wacht het wel af!Kan hij achteraf weer ” geschokt”zijn!

  Like

 9. Feniks zegt:

  Het ging in Keulen om buitensporige, door allochtone migranten uitzonderlijk AGGRESSIEVE seksuele aanvallen.
  Niet om beroving..(op zich is zoiets overigens al ernstig genoeg.)

  Echter….sexuele bedreiging van vrouwen en meisjes door een gigantisch grote groep migranten heeft een in deze context een TOTAAL andere lading.

  indien nl. een dergelijke massale bedreiging ..georganiseerd… plaatsvindt,
  In troepen van MEER dan 1000 of 2000 personen. (in dit geval mogelijk, illegale moslimmigranten)
  Dan zou de massaliteit van dit delict, kunnen vallen onder de noemer oorlogsmisdaden..e.e.a, is van belang om to the point te worden uitgezocht.
  Helemaal omdat onder oorlogsrecht veel verstrekkender en passende maatregelen zijn te nemen.

  Slowakije heeft gelijk dat zij geen islam willen opnemen in hun land.
  De islam-ideologie stemt niet overeen met de westerse democratien en de westerse christelijke waarden.

  Like

 10. Nemesis zegt:

  Ze mogen Rutte hebben en er hun feestje mee bouwen. Als er al iets van hem overblijft, weet hij waarschijnlijk eindelijk waarom het gaat. Ik gun ze die pret.

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  We zullen het hier rustig over ons laten komen; Landverrader Rutte en de linkse goedmensen willen het immers zo….

  Like

  • Cathja zegt:

   Nou, @ Hendrik, ‘rustig’….?
   Ik heb twee mooie jonge vrouwen als dochters en ik heb ook twee prachtige kleindochters! Dan ben je echt wel eens bang…..!

   Like

 12. kruisridder zegt:

  De enige landen waar wij op asiel kunnen hopen, zijn Rusland, Israel en de Visegrad-landen. Daar kunnen wij blanken op een betere behandeling rekenen.

  Like

 13. Elena zegt:

  Hulde voor Slowakije en de andere 3 landen.
  Vind het dapper dat er expliciet gezegd wordt…”geen moslims”.
  Als wij dat doen, zijn we nazi.,,nahja, daar lig ik ook niet wakker van.
  Die landen hebben vele jaren onder het communistische juk geleefd…die weten ook wel dat pislam dominant is…zij willen nooit meer buigen voor welke ideologie dan ook.

  Like

 14. Robby E. zegt:

  Ik krijg toch het idee dat veel mensen vooral verbaast zijn, dat ze niet begrijpen dat ze met een door eeuwenlange inteelt veroorzaakte, primitieve, gedegenereerde levensvorm te maken hebben, die ook nog eens door een achterlijke religie nog dommer wordt gehouden dan ze al is. Mensen uit wat meer geciviliseerde landen denken nog steeds dat ze met dit soort primitieve zandapen in discussie kunnen gaan en dat die zandapen in staat zijn te begrijpen dat dit soort gedrag niet door de beugel kan!
  Fout, deze dégénérées verstaan alleen geweld!

  Like

 15. anna zegt:

  hr. Bron, ik ben zeer verbaasd over de bovenstaande reactie …. hoe kunt u dit goedkeuren …????

  ( Webmaster: Sorry! Niet goed gescand. De zin die u bedoelt was de laatste in zijn comment. Comment inmiddels verwijderd!)

  Like

  • Robby E. zegt:

   Anna waarom zo verbaast? De behandelingen die ik beschrijf en die door de webmaster verwijdert is, is in islamitische landen gewoon de standaardbehandeling voor christenen en andere tegenstanders van het geloof van de liefde en de vrede!
   Kwestie van oog om oog en tand om tand dus!

   Like

  • Robby E. zegt:

   En dan nog wat Anna, waarom probeert u niet een discussie te starten met mij over het onderwerp maar gaat u in plaats daarvan bij de webmaster zeuren om censuur?
   Ik kan me best voor stellen dat u mijn voorstellen hoe die dégénérées aan te pakken huiveringwekkend vind. Maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit protesten van u ben tegengekomen als het om deze behandelingen toegepast op christenen, vrouwen en iedereen die de islam niet welgevallig is, gaat!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s