Alles wordt in de doofpot gestopt: Na verkrachtingen nu ook in Oostenrijk seksaanvallen zoals in Keulen!

Screenshot_32

(Vertaling: E.J. Bron)

“Unzensuriert.at” heeft de afgelopen maanden meerdere gevallen van verkrachting bekendgemaakt, die vermoedelijk door asielzoekers werden gepleegd. Behalve hun afschuwelijkheid hebben de daden één ding gemeen: de politie wil hier niets over zeggen – om redenen van slachtofferbescherming, zoals iedere keer op vragen werd geantwoord. Hier onze berichten over de gevallen, die allemaal niet door de politie werden ontkend.

Zoals nu blijkt, zijn de verkrachtingen slechts het topje van de ijsberg, want ook in Oostenrijk zouden seksaanvallen zoals in Keulen en vele andere Duitse steden hebben plaatsgevonden. Het dagblad “Österreich” bericht op dit moment over een zaak in de binnenstad van Salzburg. Twee  jonge vrouwen zouden zijn aangevallen door 10 tot 15 jonge buitenlandse mannen. “Eentje nam mijn vriendin in een borstklem. Hij smoesde tegen haar en likte haar gezicht af”, schetst een van de beiden.

Geen informatie wegens “slachtofferbescherming”

En men blijft in de doofpot stoppen. Bij de politie van Salzburg zijn zulke incidenten weliswaar bekend, maar ook deze worden verzwegen. “Dat zijn seksuele delicten. Dan is slachtofferbescherming heel belangrijk”, zegt een politiewoordvoerster tegenover “Österreich”, net zoals haar collega tegen “Unzensuriert.at” zei. En ook het openbaar ministerie wil geen concrete cijfers geven over de “vermeerderd” binnenkomende aangiftes wegens seksuele delicten.

Hoofdcommissaris van de Weense politie “is hiervan niets bekend”

Ook in het Weense Prater zou een seksmeute gewoed hebben. Gerhard Pürstl, hoofdcommissaris van politie van de Oostenrijkse hoofdstad, zegt tegenover de “Kronen Zeitung” hier niets van te weten:

We leven in een sociale media wereld, waarin de geruchten onophoudelijk in een razendsnel tempo binnenstromen. Hiervan is mij niets bekend. Duidelijk is echter: In Wenen waren ook honderdduizenden mannen onderweg en de politie kan niet overal tegelijk zijn. Maar diegene die iets is overkomen, moet zich absoluut melden.

Zonder de door hem zo geringschattend beoordeelde “sociale media wereld” zou het de autoriteiten en de politiek overigens gelukt zijn om de seksaanvallen van Keulen tot op de dag van vandaag onder het tapijt te stoppen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Alles wordt in de doofpot gestopt: Na verkrachtingen nu ook in Oostenrijk seksaanvallen zoals in Keulen!

 1. Marjolein zegt:

  Die hele godvergeten beerput MOET open! Bovendien, mensen die meehelpen dit in de doofpot te houden moeten met naam en toenaam bekend gemaakt worden, liefst met adres, telefoon en email erbij zodat het gepeupel weet om wie het gaat.

  Like

  • Japio zegt:

   Nou Marjolein, Wim-Lex, alle regeringsleiders, de politieke kliek, Brussel, het CAO, Burgermeesters, de politie, linkse goedmensen enz enz

   Like

  • Alfons Vlaminck zegt:

   Kunnen Jullie van EJ bron geen kranten of andere reguliere media inlichten?

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    En ook al zou ik dat doen (ik weet trouwens 100% zeker dat die mainstream media hier meelezen!), dan wordt het niet in de originele vorm geplaatst!

    Webmaster

    Like

   • frank de bakker zegt:

    Hoi EJ Bron,

    Kan je daar iets meer over vertellen?
    Censuur e.d. ben daar namelijk erg benieuwd naar.
    Bijvoorbeeld, site onbereikbaar te vaak te lang, rare mailtjes ect.
    Als je hier niet over kan praten begrijp ik dat meteen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat laatste is hier duidelijk het geval!

    Webmaster

    Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Verzwijgen en doofpotten zijn overal troef.

  Like

 3. tjonge zegt:

  zou er eigenlijk niet een soort van een inventarisatie lijst gemaakt kunnen worden van alle verkrachtingen door “vluchtelingen” in europa van pak hem beet het laatste jaar ?
  en dan die lijst in 2en splitsen in “direct door de msm gepubliceerde verkrachtingen” en de “(gepoogde) onder de tapijt geveegde verkrachtingen”.
  .
  en dan die 2 lijsten zoveel mogelijk publiceren op social media, mailen naar de politiek, vrienden, kennissen en overigen….
  .
  misschien gaan er dan ogen open ?

  Like

 4. danny zegt:

  Waarom verbaasd me dit niet?
  Er gaat nog veel meer vuiligheid boven water komen. Let maar op.
  Die baardapen en de politieke elite beginnen hun handen te over spelen. Ze worden te gretig. Dat is heel dom van ze.
  Word er dan toch nog snel met de woestijnratten en ook met de politieke elite afgerekend?
  Laten we het hopen.
  Inderdaad open trekken die hele beerput. En alle doofpotters voor een tribunaal en lang de gevangenis in. In een heel sober regime wat mij betreft.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Hallo E.J.Bron !
  Ik kom maar weer niet op PI !
  Dos aanval ?
  Ook niet over het noodblok !
  Is dat bij jullie evenzo ?

  Like

 6. Sjaak zegt:

  In Egypten geeft het nu een reize aanbot
  voor 20€ met volpensioen per week !
  Nadeel ! Je moet je eigen kamertje bewaken !
  De kalasnikov is bij de receptie af te halen !

  Like

 7. Leo zegt:

  Het gevaar van deze lui is; Ze zijn georganiseerd en ze hebben een DOEL !! vernietiging op
  welke manier dan ook.
  De andere kant van het verhaal: Alle zogenaamde “eliten ” weten dit, zij zijn het grootste
  getriefel wat er op deze aardkloot rondloopt .

  Like

 8. Dicksy zegt:

  ” ……om reden van slachtofferbescherming. ” Sorry maar toen er bescherming moest zijn was ze er niet dan moeten ze nu ook niet afkomen met deze zever. De slachtoffers moeten eerst aangifte doen en dit dan volop op de sociale media gooien en het overal en zoveel mogelijk zelf openbaar maken met vermelding van het nummer, datum en uur van de aangifte zodat de poco’s het niet meer kunnen in de doofpot stoppen en mijn bescherming kan mij dan ook gestolen worden.

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Ik ben erg benieuwd wat de aanpak wordt als de dochter van een politicus wordt verkracht door deze inferieuren.

  Like

 10. Jan Wandelaar zegt:

  +

  According to official counts, a disproportionate number of these migrants are young, unmarried, unaccompanied males. In fact, the sex ratios among migrants are so one-sided—we’re talking worse than those in China, in some cases—that they could radically change the gender balance in European countries in certain age cohorts.

  http://www.politico.com/magazine/story/2016/01/europe-refugees-migrant-crisis-men-213500

  As anthropologist Barbara Miller has persuasively argued, a normal sex ratio is a “public good” and therefore deserves state protection. For Sweden—or any other European country—to wind up with the worst young adult sex ratios in the world would be a tragedy for European men and women alike.

  +

  Like

 11. Rikie zegt:

  kom elk jaar in Zurich maar daar is het op dit moment ook een kolere bende. Daar lusten de honden geen brood van en het wordt hoe langer hoe beroerder. De linksen daar knuffelen er lustig op los. Precies hetzelfde als hier. Gods geklaagde zwijnerij. Volgens mij is het een epidemie !!!

  Like

 12. JAN zegt:

  I wonder why people are only concentrating on the recent sad events ( an attack on our women and our Judeo-Christian culture and values ) that took place in Cologne ? What about the ” neu.en en bekeren ” that is taking place in many parts of the Western world including the Netherlands? I am talking about the thousands of women who have become the victims of the permissive society to the extent of self-destruction.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Bedenk mensen, dat dit door de politieke-elite, gewenst wordt. Auf befehl, van de SS er Juncker van de fascistische rode bende EUSSR, de Bilderbergkliek en de NWO. De politiek heeft ONS verraden, en wel vanaf het begin, met de Resolutie van Straatsburg! En het wordt met de dag erger!

  Like

 14. Claudia M. zegt:

  Tijd voor een meldpunt! Dit moet onmiddellijk in kaart gebracht gaan worden en in de openbaarheid komen!

  Like

 15. Taqiyya zegt:

  Aan de schandpaal elke verkrachter ongeacht de kleur ,afkomst en religie.als men zwijgt is men medeplichtig.slachtofferbescherming is juist de info vrij geven.wie houdt de info tegen das de vraag.

  Like

 16. frank de bakker zegt:

  Wat ik mij dus echt afvraag:
  Stel en 14 of 15 jarige ”oorlogsvluchteling” verkracht in Nederland een vrouw, kan dit varkentje uberhaubt wel uitgezet worden? Volgens mij namelijk niet, en die varkens weten dit ook.
  Trouwens als dezelfde varken 23 jaar is waarschijnlijk hetzelfde verhaal, niemand word uitgezet naar oorlogsgebied.
  Gatverdamme wat een tyfus smerige gedachte is dit, de varkens kunnen dus letterlijk alles flikken wat ze willen.
  Wat zijn wij in de westerse wereld zo ontzettend DOM!!!
  Die varkens lachen ons midden in ons gezicht zo hard en dan ook zo hard uit!

  Ik heb echt al zo en lange tijd een bloedhekel aan moslims.
  Laatst kwam er aan onze deur iemand een pakketje brengen (wist allang wat er in zat, kado voor mijn dochter maar heft er niks mee te maken).
  Ik doe open en staat daar overduidelijk een moslim-varken, ”arabisch” uiterlijk, ringbaardje, en dat vieze misselijk, irritante smerige lachje ”ik kom uw vrouwen en kinderen veroveren”.
  Anyway dit zei hij niet, hij zei ”ik kom een pakketje bezorgen meneer”
  Mijn reactie: ”iedereen kan wel van alles zeggen, ik wil je legitimatie zien AUB”
  Varken: ”hoezo, vertrouwd u mij soms niet?”
  Ik: ”legitimatie AUB”
  Varken: ”maar, …..”
  Voordat het varken verder kon gaan zei ik: ”legitimatie anders mag je het bij het postkantoor afgeven”
  Ik kreeg erg zin in een confrontatie discussie over islam/moslims ect, echter jammerlijk genoeg pakte hij legitimatie en zat er niets naders op dan te tekenen en het pakketje te ontvangen.

  Het zal wel erg racistisch zijn en ik zal wel discrimineren maar ”I DONT CARE”
  Die varkens veroveren ons land, onze vrouwen, onze kinderen en ik moet aardig blijven???

  Ik zie de toekomst zo:
  Ik hoop dat Nederland en Europa zo snel mogelijk in een burgeroorlog toestand komt.
  Vandaaruit kunnen we de boel proberen op te lossen hoe dan ook, na enkele jaren hopen we dat er dan weer een stabiel vaderland komt ZONDER ISLAM en we ONS land weer kunnen opbouwen.
  Als de burgeroorlog pas September 2016 komt krijgen we dus nog als extra de moslim-invasie erbij van de maanden April t/m Augustus 2016 die ik de aantallen van 2015 ver maar dan ook vr zie ontstijgen.
  Dit zou compleet zelfmoord zijn voor Nederland en Europa lijkt mij.

  Anyway hoe krijgen we zo snel mogelijk een burgeroorlog??? 😦

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Zo’n smerig verkrachtings “varkentje” dient minimaal gecastreerd te worden ook al is het pas 14-15 jaar, of anders afgemaakt te worden.
   Paar dagen geleden stond er een filmpje op deze site over zwarte- en buine ratten die afgeknald werden.
   De debiele reacties erop waren dat de beestjes geen pijn mochten lijden??
   Wij zijn in west Europa zooooooo verwijfd geworden door al die zeik emancipatie bewegingen dat we ons eigen werelddeel niet meer kunnen verdedigen als blanke man zijnde, want als het maar geen pijn doet!!
   WTF, what the fuck, dit gaat de meest gigantische ellendige Europese burgeroorlog worden tegen de binnendringers en afmaken is de enige oplossing anders houdt het probleem nooit op.
   Lees dit maar eens en laten we echte mannen worden en geen verwijfde lulletjes!!
   http://inbijbelsperspectief.weebly.com/een-verdeeld-europa-wordt-erger-dan-irak-en-syrieuml.html

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Gewoon afwachten. De burgeroorlog komt zélf zo snel mogelijk…
   Dus je hoeft zelf helemaal niets te doen…

   Like

 17. MART HOOGEDOORN zegt:

  Frank,door ALLEMAAL jullie koppen eens uit de steeds hoger geworden laag woestijnzand te trekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s