Citaat uit het krankzinnigengesticht

Screenshot_18

Over de massale seksuele delicten in Keulen: “We moeten erop letten dat rechtsen deze gebeurtenissen niet misbruiken voor hetze en geweld. Helaas zijn er meer negatieve reacties op het gebeuren dan positieve.”

Elfi Scho-Antwerpes (SPD). Eerste viceburgemeester van Keulen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Citaat uit het krankzinnigengesticht

  • tjonge zegt:

   ik stel voor dat die teef Elfi Scho-Antwerpes tijdens carnaval zichzelf met al haar vrouwelijke dierbaren in een kort rokje en een tanktopje (of hoe dat ook heet) gaat flaneren in een gebied waar het zwart van de “vluchtelingen” ziet.
   .
   echt, ik ga op mijn gemakkie staan kijken hoe ze verkracht worden…
   .
   wat een tyfes teef !! …bah….

   Like

 1. Tom Hendrix zegt:

  Zo laat links, de RODEN weer zien, hoe laf en vol verraad zij zijn. Ik walg van al deze RODEN.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Degene die deze wanstaltige uitspraak heeft gedaan zou je toch een ongelofelijke knal voor zijn of haar kop willen geven? Bij voorbaat worden ‘rechtse mensen’ (die al zó lang hebben gewaarschuwd voor dit soort gebeurtenissen) dus opnieuw in een bepaalde hoek gedrukt, alsof ZIJ deze ellende hebben veroorzaakt, en niet die oversekste en gewelddadige moslims!
  Laat de pleuris maar eens goed uitbreken! Dan zullen die dwazen niet weten wat hen overkomt en ze zullen niet weten waar ze een veilige schuilplaats zullen hebben, want dat wordt voor hen dan onmogelijk gemaakt!

  Like

 3. Japio zegt:

  Over de massale seksuele delicten in Keulen: “We moeten erop letten dat rechtsen deze gebeurtenissen niet misbruiken voor hetze en geweld. Helaas zijn er meer negatieve reacties op het gebeuren dan positieve.” Ff denken hoor, moet het ff op me in laten werken deze verklaring. Uuhhh, het eerste wat mij te binnenschiet is” zijn ze nou helemaal en totaal van de pot gerukt????” What the f*ck, positieve reacties? Volgens mij hebben we hier echt te maken met een paar down-syndroompjes. Misschien moeten we Johnny de Mol er op af sturen.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Maar had dit stuk vuil nu een positieve reactie op het gebeuren ?

  Like

 5. Edjan zegt:

  Dat is dus alles waar de gevestigde orde mee bezig is: Wilders (of “rechts”) zal er van profiteren! En dat mag niet!

  Op het politiebureau van Keulen is men nu waarschijnlijk voornamelijk bezig met uit te zoeken wie er gelekt heeft. Die zullen ze eens goed aanpakken.

  En de daders? Ach ja, mannen zijn nu eenmaal en we geven ze een cursusje beter onderwijs want onze eigen schuld etc. etc.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Edjan: 17.01. uur. U zegt-terecht overigens- dat ze op het politburo..oh wacht politiebureau voornamelijk bezig zijn, met uit te zoeken wie er gelekt heeft. En daar ben ook ik van overtuigd. Zodat de politieke bende van links: die Linke,SPD,die Grüne, en de politiek correcte huichelaars van CDU/CSU zich weer de handen in onschuld kunnen wassen!

   Like

 6. Is dat het enige, waar die Godverdomde trut zich zorgen over maakt? Je zou ze met ‘r kop tegen de muur flikkeren!
  En dàt is loco-burgemeester van een grote stad! Totaal geen ongerustheid over het welzijn van haar mede-burgers, nee, alleen angst dat “extreem-rechts” er garen bij spint!
  Je zal er als bevolking aan overgeleverd zijn! De hele westerse politiek is één groot, surrealistisch decor!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Jean zegt:

  Please, please, laat de boel heel snel ontploffen zodat wij “eindelijk” verlost geraken van die geïmporteerde barbaarse smeerlapperij én van die lafaards en verraders onder eigen volk.
  “islam moet verboden worden” zodat onze leefwereld terug een stuk veiliger wordt, aanhangers van die smeerlapperij die weigeren ‘onze seculiere wetten’ te respecteren moet veroordeeld worden met een geldboete en verwijdering van ons grondgebied binnen de 48u.
  “die barbaarse smeerlapperij moet uit onze samenleving geklopt worden”.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Hetze en geweld ???? Van rechts ???? Hetze en Geweld komt toch altijd van links, net als kogels trouwens !!

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  sorry….ik ga niet meedoen met al dit negatieve gewauwel…..daar ben ik te RECHTS voor !

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  [quote] Helaas zijn er meer negatieve reacties op het gebeuren dan positieve. [/quote}

  ???????????????????????????????????????????????????????

  OK, hier komt een positieve reactie; ik speel nu even de rol van een chagrijnige rooie gefrustreerde trut die te lelijk is om aan een vent te geraken:

  “Nou, maar ik vond het heerlijk hoor, om zo te worden uitgewoond door een paar grote dikke zwarte negerlullen; dat wil ik wel elke dag!!! Ik krijg er geen genoeg van! Daar kunnen die bleekscheterige kerels in ons eigen land een voorbeeld aan nemen!”

  Mijn excuses voor het grove taalgebruik maar ik ben gewoon razend!

  Zo te zien aan de reactie van die Elfi Scho-Antwerpes (wat een linkse rotkop trouwens weer), heeft Elfi zélf geen beurt gehad in Keulen. Misschien komt ze bij de volgende ronde lekker aan haar trekken.

  Like

  • SeeMore zegt:

   🙂 Helemaal geweldig!!!

   Like

  • Sjaak zegt:

   tjonge !
   Hoe kom je erop ?
   Wij hebben toch nog helemaal niet begonnen met deze
   ratten te jagen !
   En wanneer we daar mee beginnen dan zal het ZO uitzien !

   Duitsland januari 2017,
   Het aantal door duitse wutburgers doodgeschoten moslims steigt
   met gisteren meegeteld op 2017 !
   Opvallend is dat de verkrachtingen nadat de eerste 280 moslims
   gedood werden op nul gezonken is .
   De Exodus en de op koffer gepakte moslims die naar hun zandbak
   terug willen is op 200.000 gestegen !
   Scherpschutters overtuigen noch de laatste moslims die noch
   vertweifeld hun gestolen auto’s wouden meenemen die terug
   te laten en met hun burka- orientexpres terug te reizen !

   Like

  • Sjaak zegt:

   Daar kunnen die bleekscheterige kerels in ons eigen land een voorbeeld aan nehmen !

   Onjuist !
   Wij bleekscheterige kerels zijn het niet gewent in zo een grote zaal te spelen !

   Like

 12. tjonge zegt:

  duitsland januari 2017, 200 aanslagen verder, 40 mensen onthoofd, 555 dames verkracht, 1500 gewelddadige overvallen, 5555 inbraken, 150 moorden en nog wat kleingoed.
  .
  reactie Elfi Scho-Antwerpes; denk erom mensen ! dat rechts er geen garen bij spint met al die negatieve reacties….

  Like

 13. Jan zegt:

  Merkel – Straftaten der Migranten müssen akzeptiert werden

  Zur Erinnerung, bereits 2011 hat Merkel den Deutschen die “frohe Botschaft” mitgeteilt: “Wir müssen akzeptieren, dass die Straftaten bei jugendlichen Migranten besonders hoch ist!” Wieso muss man das akzeptieren? Wieso muss die Gesellschaft des Gastlandes die besonders hohe Zahl an Straftaten von Gästen dulden? Was ist denn das für eine absurde und rechtlich unhaltbare Einstellung?

  ..
  Sie versprach vor 5 Jahren, es werde keinen rechtsfreien Raum geben, denn sie sagte: “Ich werde mich mit den Länderinnenminister darüber unterhalten, wie wir sicherstellen können, dass es in Deutschland keinen Raum gibt, in der die Polizei nicht die Sicherheit der Menschen und der Bevölkerung garantieren kann.”
  ..
  Was ist aber von seiten des Staates in den ganzen Jahren passiert? NICHTS!!! Es gibt die Rechtsfreienräume in Deutschland und die Sicherheit ist überhaupt nicht garantiert.

  ….
  http://alles-schallundrauch.blogspot.de/2016/01/merkel-straftaten-der-migranten-muss.html

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Als je al die koppen ziet van dit soort * mensen*, ik hoef ze nu niet op te noemen, want jullie weten over wie ik het heb, dan heb je al gegeten en gedronken, ze maken je misselijk en ziek. Ze zien er niet aantrekkelijk en sympathiek uit, ze zijn wansmakelijk en afstotelijk niet uitnodigend. Ik kan er niets aan doen maar telkens als ik dit soort *mensen* zie dan bekruipt mij een onbehaaglijk gevoel. Terwijl je niet naar het uiterlijk van een mens moet kijken en vervolgens een oordeel klaar hebben, weet je onbewust dat er van binnen bij die *mensen* ook iets is wat een onbehagen opwekt. Maar het kan ook aan mijn ogen liggen en misschien ook aan mijn 6e zintuig en misschien moet ik langs de oogarts en een psycholoog om het even na te checken.

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Ik bebrijp ook helemaal niet dat er volkeren rondlopen die deze *mensen* op de hoogst bestuurlijke ladder zetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s