De gebeurtenissen in Keulen zullen zich steeds vaker en sneller herhalen

Screenshot_26

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Dat komt omdat er steeds meer van zulke mannen naar Duitsland komen. Mannen, die nog niet eens een minimum aan menselijk gedrag kennen. Precies om die reden, omdat deze mannen niet in staat zijn te léren, zullen de seksuele vergrijpen op Duitse vrouwen van jaar tot jaar toenemen. Deze mannen hadden 1400 jaar de mogelijkheid om zich van een vrouwen-onderdrukker en kinder-ontmaagder te distantiëren, maar in plaats daarvan breidde de cultus rondom deze geweldpleger zich steeds meer uit. Moslims zijn al zodanig mislukt dat zij in 57 landen de kans gekregen hebben om van deze culturen te leren, hun vrijheid en zelfbeschikking over te nemen en hun hartgrondige mensen- en vrouwen-verachtende religie de rug toe te keren. Maar deze kans hebben zij reeds meer dan 57 maal niet benut.

In plaats daarvan zijn ze er nog trots op deze landen hun vrouw- en mens-verachtende gedragsregels te hebben opgedrongen. Het is naïef van de Duitsers om te denken dat men moslims door middel van gesprekken kan overtuigen van het tegendeel. Als men dat zou kunnen, zou er in Duitsland geen enkele moslim meer te vinden zijn. Moslims leven in hun eigen wereld. Voor hen zijn “ongelovigen” schorem dat men volkomen legitiem uitplunderen, bedonderen, verkrachten, onderdrukken en van hun land beroven kan. Moslims geloven daarnaast ook nog dat ze juist voor deze daden pas in het Paradijs terechtkomen. DAT is de islam. DAT is hierom de islam, omdat de grote voorbeeldfiguur Mohammed precies zo met “ongelovigen” is omgegaan.

Natuurlijk vertellen ze dat de “ongelovigen” aanvankelijk lange tijd niet, tot het voor hen te laat is. Het is volslagen naïef van onze politici om te geloven, dat gesprekssessies en informatie bij de moslims een omslag in het denken tot gevolg hebben. Moslims gaan tegenover een “ongelovige” zitten en denken tijdens het gesprek: “Wat wil die klootzak eigenlijk van me? Dat is een ongelovige, schorum dat in de Hel terechtkomt. Die kan mij helemaal niets vertellen. Ongelovigen hebben niet het geringste besef van het ware leven.” ZO denken moslims als Duitse therapeuten, leraren, spraakdeskundigen, politiefunctionarissen of Justitie met ze praten. Tenslotte volgen zij een man als profeet, die zo ’n “ongelovige” ijskoud zou hebben afgeslacht. Moslims blijven slechts zo lang begripvol en tolerant tot ze weten dat ze in een land de overhand hebben. Dan laten ze hun ware gezicht zien, zoals de verzameling moslims bij het Hauptbahnhof in Keulen met Oud en Nieuw.

Des te meer moslims er in Duitsland komen, hoe slechter de situatie voor alle “ongelovigen” in Duitsland wordt. Voor moslims gelden zij als loslopend wild, in het bijzonder de daar aanwezige vrouwen. Van deze waarheid kon het Duitse volk zich met Oud en Nieuw in Keulen zelf overtuigen.

Als dat nog niet voldoende is, moeten de Duitsers simpelweg wachten totdat iemand uit hun familie, hun vrienden- of kennissenkring het slachtoffer wordt van islamitische overvallen: In de regel twijfelen zij nadien op geen enkele manier meer aan de echtheid van deze woorden.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:

Theresa Geissler
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Duitsland, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims. Bookmark de permalink .

34 reacties op De gebeurtenissen in Keulen zullen zich steeds vaker en sneller herhalen

 1. ildiko zegt:

  Jaren geleden( 10 jaar) wanneer ik in Israël ben geweest, toen al bekend was hoe barbaars Syrië is. Dus die Idioten in Brussel hadden dit ook kunnen weten.

  Like

  • Assyrier. zegt:

   overgrote deel waren Arabiere/Berbers uit Maroko en Algerije.Syrie was meest beschaafde land uit M.O na Israel.

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    En Sirië was mulicultureel met aardige ontwikkeling. Nu kun je achteraf zien wat een effect het heeft van de oproep van de geheime Broedergenootschap om Het Projekt in gang te zetten. Alle moslims reageren hierop en beginnen dus met onrust, aanslagen, en ontwrichten van landen in het MO, daarbij gesteund door die Krankzinnige Erdogan en Merkel.

    Like

 2. jungleelephant zegt:

  Binnenkort ook in dit theater!Praten helpt niet,de regering doet nog minder dan niks,dus zullen we het zelf moeten doen.maar wel snel voordat ook hier de hel los brandt!Allereerst moet deze regering met hun wan-beleid afgezet worden!

  Like

 3. Jan zegt:

  Das abgrundtiefe Misstrauen und die pure Angst der Eliten vor dem eigenen Volk

  Eine Frau hat bei der Polizei in der Silvesternacht einen Marokkaner angezeigt, der ihr in den Schritt gefasst hatte. Die Beamten nahmen den Mann in Polizeigewahrsam. Aus seinen Papieren ging hervor, dass er am 26. Dezember über Paris illegal nach Deutschland eingereist war. Der Verdächtige kam wieder frei und verschwand. So ähnlich spielte sich das in dieser Nacht mit 15 Nordafrikanern ab, die festgenommen wurden. Diese Fakten erfuhr auch der Polizeipräsident und die Oberbürgermeisterin zeitnah.

  Offenbar haben sowohl der Kölner Polizeipräsident Wolfgang Albers als auch die Oberbürgermeisterin Henriette Reker der Öffentlichkeit nach den Vorfällen tagelang belogen. So behaupteten beide zu Beginn dieser Woche, bisher habe man keinen Verdächtigen gefasst. Folglich könne man auch keine Zusammenhänge zur Flüchtlingsproblematik ziehen.

  Dies ist nur eine Illustration, wie Politik und Medien Hand in Hand die Realität in ihrem Sinne vernebeln.

  https://nixgut.wordpress.com/2016/01/08/manfred-haferburg-das-abgrundtiefe-misstrauen-und-die-pure-angst-der-eliten-vor-dem-eigenen-volk/

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Bij mij kan het er niet in dat ze die schoften op pakken en dan weer vrij laten?????Met de beste wil van de wereld:ik begrijp niet hoe dat mogelijk is.Wie heeft daar opdracht voor gegeven?Wie heeft dat goed gekeurd?

   Like

 4. Jan zegt:

  Interner Polizeibericht:
  Düsseldorfer kriminelle Banden rekrutierten 2.000 nordafrikanische Asylbewerber

  Über 2.000 Nord-Afrikaner sollen sich in Düsseldorf in Banden organisiert haben, so ein der “Bild” vorliegender interner Ermittlungsbericht der Polizei. Demnach würde die Mehrheit der Mitglieder auch Marokko stammen.

  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/interner-polizeibericht-duesseldorfer-kriminelle-banden-rekrutierten-2000-nordafrikanische-asylbewerber-deutschlandweit-vernetzt-a1297470.html

  Like

 5. Jan zegt:

  „Ich töte sie“ – Polizei findet Übersetzungszettel bei Verdächtigen

  Nach Silvesternacht in Köln: „Ich töte sie“ – Polizei findet Übersetzungszettel bei Verdächtigen

  „Große Brüste“ oder „ich töte sie“: Die Kölner Polizei hat nach der Silvesternacht zwei Tatverdächtige festgenommen und einen deutsch-arabischen Übersetzungszettel gefunden.


  Wie ein Ermittler berichtete, habe man auch einen Zettel gefunden mit handschriftlichen Übersetzungshilfen in deutsch-arabischer Sprache. Auf der linken Seite stehen deutsche Sätze und Begriffe wie „Große Brüste“, „Ich will dich küssen“, „Ich töte Sie“ und „Ich will ficken“. Rechts daneben ist die arabische Bedeutung notiert.

  ….
  http://www.ksta.de/koeln/sote-deutsch-arabischer-uebersetzungs-zettel,15187530,33480596.html#plx1334308714

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Het artikel laat aan duidelijkheid, niet te wensen over. De islam is strijdig met alles wat beschaving betreft. De islam is strijdig met elk democratisch staatsbestel; te weten de “scheiding der machten”, geformuleerd door de verlichte denker Montesqieu; en wel:
  1. de wetgevende macht,
  2. de uitvoerende macht,
  3. de rechterlijke macht.
  Deze scheiding der machten, is evident om i.i.g. enige vorm van democratisch bestel te hebben. De perverse ideologie, erkent deze scheiding der machten niet, ergo, deze perverse ideologie hoort hier bij ons in Europa niet thuis!

  Like

 7. Jan zegt:

  Straftaten und nicht natürliche Todesfälle in Asylunterkünften – Offizielle Übersicht
  …..
  Straftat Gemeinde Tatzeit
  StGB § 176/1 sexueller Missbrauch von Kindern Schneeberg 28. 03. 2015
  StGB § 183 exhibitionistische Handlungen Regis-Breitingen 23. 04. 2015
  StGB § 177/11/1 – Beischlaf oder ähnl. sex. Handlungen Dresden 27. 04. 2015
  StGB § 177/1 – Vergewaltigung, sexuelle Nötigung Leipzig 04. 06. 2015
  StGB § 176/1 sexueller Missbrauch von Kindern Bautzen 01. 07. 2015
  StGB § 176/1 sexueller Missbrauch von Kindern Chemnitz 23. 07. 2015
  StGB § 177/1 – Vergewaltigung, sexuelle Nötigung Chemnitz 06. 09. 2015
  StGB § 176/1 sexueller Missbrauch von Kindern Meißen 12. 10.2015
  StGB § 177/11/1 – Beischlaf oder ähnl. sex. Handlungen Brand-Erbisdorf 21. 10.2015
  StGB § 176/1 sexueller Missbrauch von Kindern Schneeberg 05. 11. 2015
  StGB § 176/1 sexueller Missbrauch von Kindern Dresden 09. 11. 2015
  ….
  Straftat Gemeinde Tatzeit
  StGB § 176/1 sexueller Missbrauch von Kindern Schneeberg 28. 03. 2015
  StGB § 183 exhibitionistische Handlungen Regis-Breitingen 23. 04. 2015
  StGB § 177/11/1 – Beischlaf oder ähnl. sex. Handlungen Dresden 27. 04. 2015
  StGB § 177/1 – Vergewaltigung, sexuelle Nötigung Leipzig 04. 06. 2015
  StGB § 176/1 sexueller Missbrauch von Kindern Bautzen 01. 07. 2015
  StGB § 176/1 sexueller Missbrauch von Kindern Chemnitz 23. 07. 2015
  StGB § 177/1 – Vergewaltigung, sexuelle Nötigung Chemnitz 06. 09. 2015
  StGB § 176/1 sexueller Missbrauch von Kindern Meißen 12. 10.2015
  StGB § 177/11/1 – Beischlaf oder ähnl. sex. Handlungen Brand-Erbisdorf 21. 10.2015
  StGB § 176/1 sexueller Missbrauch von Kindern Schneeberg 05. 11. 2015
  StGB § 176/1 sexueller Missbrauch von Kindern Dresden 09. 11. 2015

  meer moord en doodslag op:
  http://www.hit-tv.eu/2016/01/06/offizielle-uebersicht-der-straftaten-und-nicht-natuerlichen-todesfaelle-in-asylunterkuenften/

  Like

 8. Hans zegt:

  Maar niet volgens die hoernalist francisco van jole.
  Net gezien / gehoord in een discussie met Wierd Duk.
  Wierd won die discussie uiteraard maar die fransisco de joker.
  Wat een ettertje is dat toch.
  Hij wil het gewoon niet horen.
  Hij wil het gewoon niet zien.
  Hij wil het gewoon niet waar hebben.
  Dat er massaal islamitische primaten worden geimporteerd die alles kapot zullen maken.
  De weke gelaatstrekken verraden
  zijn zieke geest en het magere stemmetje van die ‘man’ duiden op verkapte homo gevoelens. Waarschijnlijk hoopt hij op duizend en één nacht met een arabische baard aan zijn kleine pikje.
  Maar het wordt zijn kop op het hakblok.
  En dat wil ie ook niet zien, gelukkig.

  Like

 9. wim zegt:

  Zeer terecht stuk van Petra Raab. Wat zo triest is, is dat dit al jarenlang bekend is, maar dat willens en wetens van de waarheid werd en wordt weggekeken ondanks karrevrachten bewijs, getuigenissen, historische voorbeelden, onderzoeken enz. enz.
  Ziende blind. Horende doof. Zelfs na Keulen. Natuurlijk, ook na Keulen! Want wilde men kijken dan had men aan de ontwikkelingen in Zweden kunnen aflezen hoe het in Duitsland (en hier!!!) zou gaan.

  Like

 10. 1957johan1957 zegt:

  Deze situatie met moslims gaat escaleren steeds vaker geven de linkse partijen toe aan ze.
  Binnen enkele jaren gaan christelijke feestdagen naar een moslim feestdag of een moslim burgerwacht. De politiek en de media zijn er voor verantwoordelijk zowel in de diverse Eu landen verstrekken ze geen nieuws als het negatief uitpakt voor asielzoekers. Europa kan zulke grote aantal niet huisveste zonder economische en ecologische schade aan te richten.
  Europa raakt zijn cultuur kwijt respect voor enkele landen die niet zwichten voor Brussel chapeau Polen Hongarijen Tjechie.

  Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Tob toch niet zo jij lapzwans van ‘n man…..
  .
  wat maakt het nou helemaal uit
  dat we jouw vrouw, of jouw dochter verkrachten
  onze mannen komen al zóveel pleziertjes tekort
  .
  die ze in jullie Landje verwachtten…
  hier, neem nog ’n biertje, ’n wijntje, ’n glas Port
  je krijgt ze daarná toch weer terug ?
  .
  er wordt veel teveel in dit Landje gemord
  ‘n beetje gastheer komt over de brug
  in ’t grote geheel betekent ’n vrouw toch geen fluit? 😛
  .
  of ben je zo’n watje….zo’n jengelend joch ?
  kom op…wees ’n vent man…gepakt wordt ze tóch !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 12. Tom zegt:

  Ik raad u allen aan te investeren in legaal te verkrijgen voorwerpen zoals onderstaand.
  Vandaag aangeschaft:

  Om hoofdzaken van bijzaken te scheiden.

  Voor in de zak:

  Like

 13. danny zegt:

  ‘De gebeurtenissen in Keulen zullen zich steeds vaker en sneller herhalen’
  En niet alleen in Keulen maar in vele europese steden.
  Zeker als er steeds meer geitenneukende tijdbom tikkende testosteronbommen worden binnen gehaald binnen de europese grenzen , onder het mom dat het ‘zielige vluchtelingen’ zijn.

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  De weg van de minste weerstand is ook besluiten : vrijlaten ivm te weinig bewijs voor gepleegde misdrijf. Hoe vaak komt dit al niet voor, bij zware zowel lichte misdrijven. En als de politie nog eens politiek gekleurd is dan weet je de uitslag al van tevoren.

  Like

 15. Assyrier. zegt:

  Berbers waren Barbaren,vul de rest zelf in

  Like

 16. JAN zegt:

  @Theresa Geissler,

  Thank you very much for translating the extremely important and educative article which explains a lot of things which are not directly obvious to the general public, the Belgians and Malik Ramadan himself who was telling nonsense on tv just last evening.

  The only problem that I have with the piece is the title which reads: In the name of tolerance we imported barbarism. Who is ” we ” ? Is ” tolerance ” the only reason why millions of muslims are being allowed to invade Europe, the Judeo-Christian territory ?

  Like

  • I just had a look and saw what you meant. But first, that piece is not the title -rather a kind of illustration, chosen bij our webmaster- and second: it shows, indeed, the main reason which many people have for it: “Tolerance” and “pity” which they have been told to have, by the authorities, because of our “historical ‘guilt'”
   Meanwhile, the same authorities, of course, may have their own reasons, for example their careers and positions in “Brussels.” Therefore, you could better read this piece ironically.

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   *We* are the total civil Europeans, we all aloud to this happen in Europe, because the normal people not justified or take action directly, we have learned in the pass to first listling and talk, changed the lord for the refuges and the pover people, to be a hostes for those people who where in danger, that was talked the goverment to us to helping hand. But the most things are lied to us, to change the truth. It cost us millions of millions of money to pay this catatrofe and lies.

   Like

 17. AEO zegt:

  Iedereen die wel eens een EHBO opleiding heeft gevolgd, weet dat als je hulp verleent, je in de allereerste plaats om je eigen veiligheid moet denken. Helaas hebben onze overheden deze belangrijke regel aan hun laars gelapt, want als er echt rotzooi van komt, zijn zij de eersten die hun boeltje oppakken, en er met hun regeringsvliegtiigen vandoor gaan!

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Geen enkele regeringsleider en zijn kornuiten zullen de dans ontspringen, alles zal dan gesaboteerd zijn en geen enkele zal het land kunnen verlaten, want overal zal op ze gewacht worden. Neem dit van mij aan.

   Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Elke gelukzoeker die de wet overtreed, inladen in een klaarstaande Hercules, parachutje om en droppen boven Sirië.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s