De smerige tronie van de inbezitneming van het land

Screenshot_92

(Door: Michael Paulwitz – Vertaling: E.J. Bron)

De leugenconstructies van het “zwijgkartel” storten als een kaartenhuis in elkaar. De collectieve aanval van een ontketende meute Noord-Afrikaans-Arabische immigranten op vrouwen in oudejaarsnacht heeft in Duitsland op brute wijze de lelijke bijverschijnselen van een geforceerde inbezitneming van land getoond. Nu gaat het mes er dieper in – zelfs diegenen die anders angstig zwijgen, doen nu hun mond open.

Ook daarom waren de excessen van seksueel geweld tegen autochtone vrouwen en meisjes in Keulen en in vele andere Duitse steden op den duur niet, zoals oorspronkelijk volgens goed gebruik vermoedelijk wel degelijk de bedoeling was, onder het tapijt te vegen.

Als na een dijkdoorbraak komen er dagelijks nieuwe steden bij waaruit achteraf dezelfde berichten komen: na Hamburg en Stuttgart nu ook Düsseldorf, Berlijn, Frankfurt, Bielefeld en Wolfsburg. Of het rustige Weil am Rhein, waar twee minderjarige meisjes het slachtoffer werden van een groepsverkrachting door meerdere Syriërs.

De levenskwaliteit neemt af

De druk van de burgers, die via internet en sociale media hun woede uiten over de monstruositeiten, waarvan in de kranten en op het tv-nieuws niets te lezen en te zien was, heeft de landelijke media – des te meer gehoorzaam aan de regering en de welkomstcultuur des te onwilliger – uiteindelijk tot verslaggeving gedwongen.

De smerige uitvluchten van de betrapte media-manipulatoren dat men immers “eerst onderzoek” zou hebben moeten doen, alsof men bij “buitenlander-vijandigheid” en gevoelige “welkomstcultuur” net zo principieel is – komen belachelijk over, de “een armlengte afstand”-adviezen van de Keulse burgemeester Henriette Reker zorgen voor een golf van hoon en verachting.

De betrokkenen worden zich ervan bewust: met het door Reker afgedraaide groene sociale pedagogiek repertoire (“gewoon beter uitleggen”) zijn zulke aanvallen niet af te weren, en de raad om je maar beter te verstoppen en afstand te houden betekent niets anders dan de bekentenis dat de reëel bestaande massa-immigratie ten koste gaat van de eigen levenskwaliteit en de eigen levens- en bewegingsruimte.

Aanval op onze identiteit  

Druk op de media en de bagatelliserende en verborgen informatiepraktijk van de autoriteiten komt ook van de kapot bezuinigde en overbelaste politie, wier agenten het moeten volhouden aan het front van de politiek aangerichte ramp. Geen toeval dat een week na de vreselijke oudejaarsnacht het achtergehouden rapport van een teamleider van de politie aan een grote boulevardkrant werd doorgespeeld: de frustratie van de afgepeigerde agenten spreekt uit iedere zin. Een politieagent uit Stuttgart wordt met de beschuldiging geciteerd: “Het is onverdraaglijk wat hier dagelijks onder het tapijt wordt geveegd.”

Het rapport ontmaskert de door de verantwoordelijken verspreide leugen dat de daders niets met de actuele asiel-bestorming te maken zouden hebben. “Ik ben Syriër, jullie moeten me vriendelijk behandelen! Mevrouw Merkel heeft me uitgenodigd!” – de letterlijk geciteerde zin van een verdachte vat de politieke verantwoordelijkheid voor de Keulse horrornacht vlijmscherp samen. “Wij hebben mee lastiggevallen, mee verkracht”, zou de vicevoorzitter van de SPD, Ralf – “PEGIDA en de AfD hebben mee gestoken bij de aanslag op de Keulse kandidate voor het burgemeesterschap Reker” – Stegner nu in naam van de politieke klasse kunnen twitteren.

De collectieve aanval op weerloze vrouwen en meisjes, die de slachtoffers traumatiseert en vernedert, hun mannelijke begeleiders kleineert door de eigen hulpeloosheid en weerloosheid, kinderen en families traumatiseert door de meegemaakte wetteloosheid en ordebewakers van de staat verbitterd over de eigen machteloosheid achterlaat, is een directe aanval op de identiteit, ja, op het bestaan van de in deze concrete situatie tot overrompelde minderheid gemaakte autochtone bevolking.

Wat er plaatsvindt, is een zich organiserende inbezitneming van het land

Dat zullen vermoedelijk ook diegenen onbewust begrijpen, wier zelfbewustzijn om zichzelf te zien als landgenoten en deel van een solidaire gemeenschap ergens in het propagandistische bombardement zijn verloren is gegaan. Wie weerloze vrouwen en kinderen aanvalt, raakt een gemeenschap op zijn meest gevoelige plek.

In zoverre blijft de analyse van politieagenten, die het duidelijk afgesproken optreden van de tot geweld bereide migrantenmeute inclusief de op burgeroorlog gelijkende aanvallen met vuurwerk als “georganiseerde criminaliteit” kwalificeren, overeind.

Het is een zich organiserende inbezitneming van het land die er plaatsvindt wanneer honderdduizenden, weldra miljoenen jonge mannen uit de islamitisch-Oriëntaalse cultuurkring botsen op een slechts enkele miljoenen tellend cohort van even oude autochtonen, die zelf door een hoog aandeel slecht geïntegreerde immigranten gedestabiliseerd is.

Een nationale zelfmoord

Een aanzienlijk deel van deze immigranten zoekt geen “bescherming” tegen wat dan ook, maar voelt zich “uitgenodigd”, net zoals de genoemde “Syriër” die de politie openlijk uitlachte. Hun eisende optreden stuit op toegevendheid, hun aanspraak om publieke ruimtes te controleren en hiervan “No-Go-Areas” voor autochtonen te maken, wordt geaccepteerd. En in de wedstrijd om de weinige vrouwen van hun leeftijd voelen ze zich duidelijk niet minder gerechtigd om het recht van de sterkere toe te passen.

Dat jonge mannen slechts in enkele gevallen in staat waren hun vrouwelijke begeleiders tegen de overvallen te beschermen, dat jonge vrouwen naar eigen zeggen eerst gewetensbezwaren hadden om überhaupt aangifte te doen, om niet als “buitenlander-vijandig” te gelden, markeert de graad van weerloosheid. De evolutionaire logica van de inbezitneming van het land luidt: de jonge mannen worden doodgeslagen, de jonge vrouwen genomen.

Tegen deze achtergrond is het niet overdreven dat buitenlandse waarnemers de immigratiepolitiek van Merkel beschrijven als “nationale zelfmoord”. Na het keerpunt van Keulen zou het er in de eerste plaats om gaan of de situatie met meer politieagenten of een meer rigoureuze praktijk van uitzetting onder controle te krijgen zou zijn. Na deze oudejaarsnacht is het overduidelijk dat het bestaan en de toekomst van ons land en ons volk ervan afhangt een einde te maken aan deze suïcidale politiek.

Bron:
https://jungefreiheit.de
Auteur: Michael Paulwitz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op De smerige tronie van de inbezitneming van het land

 1. Japio zegt:

  Kan een regering die verantwoordelijk is voor deze mosliminvasie niet aangeklaagd worden voor al dat leed. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat deze vrouwen aangerand, beroofd en verkracht zijn. Moeten de slachtoffers niet gewoon massaal aangifte gaan doen tegen dat tuig in die regering? Hier in NL kan Geert Wilders toch ook aangeklaagd worden voor zijn uitspraken minder minder minder (de waarheid). Of is er geen integere advocaat meer die ook constateerd wat het gewone volk al jaren ziet?

  Like

  • Ron zegt:

   Helaas is 99.9999% van de advocaten uitermate politiek correct.

   Alleen Max Moscovic was dat niet, maar die verdedigde (helaas) ook zware criminelen. Hij mag helaas geen advocaat meer zijn.

   Rechters zijn ook voor 99.999% politiek correct. Daarop worden ze aangenomen door een klein clubje mensen die voor het leven die rol hebben, dus waar we voorlopig niet vanaf zijn. Tenzij er revolutie komt.

   Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  een nieuwe zekerheid kan nauwelijks hier troosten:
  er kwamen meer ZWIJNEN dan WIJZEN uit het Oosten !
  .

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het is hier al heel vaak gezegd: laat er eerst eens iets heel ergs gebeuren, wat de democratie regelrecht in het hart raakt. Hoe erg het gebeuren in Keulen en andere steden ook is, blijkbaar is dit de enige manier om de Duitsers te overtuigen dat we voor onze toekomst moeten vrezen als dit beleid van Merkel niet wordt gestopt!
  Nu gaan de ogen open en ziet men wat die ‘zielige vluchtelingen’ met ons van plan zijn. Dit is nog maar een begin. De weerstand groeit met de dag, en dat mag op zich verheugend zijn! We moeten zij aan zij deze verschrikkelijke situatie het hoofd bieden. Internationaal moet de verontwaardiging zó groot worden, dat er keiharde maatregelen genomen gaan worden.

  De vrouwen en meisjes die op Oudejaarsavond zo gruwelijk zijn vernederd, zullen dit voor vele jaren met zich meedragen. Wat zullen de verkrachte vrouwen zich vies voelen, en hulpeloos. Ik las net dat sommigen bevreesd waren om aangifte te doen, omdat ze bang waren dat hen ‘vreemdelingenhaat’ in de schoenen geschoven zou kunnen worden. Is dat niet erg? Als je als vrouw op schaamteloze wijze vernederd en misbruikt bent, en je bent bang om daar aangifte van te doen?

  Het is de hoogste tijd dat niet alleen de Duitsers zelf, maar ook internationaal druk op Merkel wordt uitgeoefend. Zij zal met onmiddellijke ingang aan het terugkeren van Syriërs moeten gaan werken. Als je gedrag laat zien dat je helemaal geen vluchteling bent, maar een landveroveraar, die geweld niet schuwt, dan heb je geen enkel recht op bescherming.
  Ik vind het toch al niet te begrijpen dat alle jonge mannen in Syrië niet gedwongen worden de wapens op te pakken om hun land te helpen verdedigen! Nee, de ‘heren’ hebben andere plannen en geven zich uit als (getraumatiseerde) vluchteling.

  Wel, dat hebben we nu wel gezien. Er bestaat geen enkele reden meer om deze gasten hier te laten met een verblijfsvergunning, en er is überhaupt geen enkele reden om Syriërs uit te nodigen om naar Europa te komen. BLIJF WEG! We hebben inmiddels een gloeiende hekel aan jullie gekregen!

  Like

 4. Knight of Kadosh zegt:

  Media en nota bena de politie zelf hebben geprobeerd om de gebeurtenissen in Keulen en andere steden buiten het nieuws te houden of af te doen als incident. De omvang en het verbijsterende karakter is echter zo groot en duidelijk, dat er eindelijk eens geen ontkomen meer aan is: de bevolking dient dit te weten en de media móet er wel aandacht besteden (hoewel is sommige gevallen nog steeds met een zekere link-politiek-correcte toonzetting; om een voorbeeld te noemen: op het RTL-nieuws werd dit item behandeld waarbij de reporter in kwestie verslag deed niet met de dom van Keulen of de Hauptbahnhof op de achtergrond, maar hij stond voor een sex/stripteaseclub. Waarom? Om de indruk te wekken dat wij het niet gek moeten vinden dat nieuwkomers hier weliswaar onterechte, maar voor te stellen conclusies aan verbinden en dat het dus deels aan onze naïviteit en gebrek aan empathie te danken is?).
  Hoe dan ook: je mag toch veronderstellen dat een steeds groter deel van de bevolking zich logischerwijs het onvermijdelijke af gaat vragen: “Hé, wacht eens even, als is getracht om Keulen buiten het nieuws te houden, wat is er de afgelopen jaren door de MSM dan nog meer verzwegen?” En inderdaad, daar zijn voorbeelden genoeg van, denk bijvoorbeeld aan de verkrachtingsepidemie in Zweden, een voor de hand liggend thema van een uitzending van Tegenlicht, Pauw, Nieuwsuur, o.i.d., maar nee hoor, niks van dit alles.
  Wat voor Timmermans, Pechtold, Halsema, etc. etc. hun aanhangers en vertegenwoordigers en de hele links-politiek-correctie elite geldt, geldt na de revolutie en de oorlog ook voor de medewerkers van de MSM en zij die hebben verzwegen, geridiculiseerd, gebagatelliseerd en gestigmatiseerd:
  wij zullen niet vergeten en de geschiedenis zal hard voor hen zijn.

  Like

  • Cathja zegt:

   Omdat we allerlei verdraaiingen en leugens via de TV voorgespiegeld krijgen (je pikt de verslaggevers er zó uit die leugens vertellen!), staat bij ons de TV het grootste deel van de week op zwart. En ik moet zeggen: ik mis het kijken niet. Als ik wil weten wat er gebeurt in de wereld, dan zoek ik bij voorkeur de info hier, bij E.J. Bron.
   Mocht die er buiten zijn schuld een keer naast zitten, dan volgt er altijd een rectificatie. Dat kan ik niet zeggen van allerlei ‘informatieve’ programma’s op TV. Ik walg van journalisten en verslaggevers waarvan je van tevoren al weet dat ze politiek zijn gekleurd.
   Soms de bijna niet te verhullen afkeer van PVV-ers en van Geert Wilders. Bah! Ik haat dat. Dan hoef ik echt geen TV meer te zien. Ik kan mijn tijd wel nuttiger besteden.

   Like

 5. D.DAY zegt:

  De taak van de linkse politiek zit erop. De islamisering is een niet terug te dringen fenomeen, die in de jaren ’60 al mogelijk gemaakt werd door immigranten uit niet-Westerse landen toe te laten. Met deze moslimpopulatie nam de overlast in de eerst nog rustige buitenwijken van \Nederland hand over hand toe. Maar de bevolking werd de mond gesnoerd met woordjes die de EU en links hadden ingevoerd en de moslims hebben van deze opgelegde inperking gebruik gemaakt om . gaandeweg over heel Nederland en de rest van Europa hun islamitische cultuur te laten domineren. Nu wordt zichtbaar wat wij de afgelopen 40 jaar hebben binnen gehaald en nog steeds aan het binnen halen zijn: moslims die de barbarij van de 7e en 8e eeuw nog niet ontgroeid zijn en hier mogen wonen met behoud van deze achterlijkheid, zonder verplichting om zich aan te passen aan de ontvangende cultuur. Er moet hier wel een zeer duister plan achter deze islamisering zitten, omdat ik mij niet kan voorstellen dat de politieke elite de impact hiervan op de Westerse samenleving niet heeft kunnen zien.

  Like

  • Edjan zegt:

   D.Day. Ze weten het verrekte goed. De vorming van een enorme, rechteloze, totaal verarmde pauperlaag van ca. 85% vd. bevolking is hun doel.1,5% stinkend rijke elite. Als je wilt weten waar ze (ongeveer) naar op weg zijn, lees maar 1984 van Orwell.

   Like

 6. Tistochwat zegt:

  [quote] Een politieagent uit Stuttgart wordt met de beschuldiging geciteerd: “Het is onverdraaglijk wat hier dagelijks onder het tapijt wordt geveegd.” [/quote]

  Wat let hem en zijn collega’s dan om partij te kiezen voor ‘het volk’?
  Vecht vóór je eigen volk i.p.v tégen je volk omdat dat ‘van hogerhand’ moet!
  Dat ‘hogerhand’ bestaat enkel en alleen maar uit kwaadaardige criminele geldwolven, die kennelijk nog gevaarlijk krankzinnig zijn ook!

  Like

  • Koos zegt:

   Voor de meesten geldt dat ze bang zijn om hun baan te verliezen.
   Dat geldt voor de politie, de pers, het onderwijs, etc.
   De meeste klokkenluiders op dit gebied zijn mensen die pas met pensioen zijn gegaan.

   Like

 7. Jan zegt:

  Weer moordaanslag door moslim op politieagent in VS. Politieagent in hinderlaag gelokt. Burgemeester van Philadelphia blijkbaar zwaar dementerend, wil strengere wapenwet.

  https://amp.twimg.com/v/0e272948-a653-46fc-b400-3c659a0d2fd9

  Police here say an officer was shot three times in the arm by a man who ambushed him as he sat in his marked police cruiser late Thursday night.

  Police Commissioner Richard Ross — who was sworn in Tuesday — called the shooting an attempted execution.

  Ross says Officer Jesse Hartnett returned fire, hitting the suspect at least three times.

  Police say the suspect fired 13 shots at point blank range that hit Hartnett and his car in an intersection.

  Both were taken to area hospitals.

  Sources tell CBS Philadelphia the suspect has given a full confession, saying he did it in the name of Islam.

  http://www.cbsnews.com/news/man-ambushes-tries-to-execute-cop-in-philadelphia/

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Maar er komt ook een tijd als het in elkaar stort de politie heel snel partij zal kiezen voor eigen volk, denk ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s