Frans Timmermans: ‘Moslimterreur komt door slecht onderwijs, soort van’

Screenshot_5

Frans Timmermans

Wil dat ‘we’ een ‘groter deel van de welvaart’ aan onderwijs besteden.

“We moeten ons als samenleving echt achter de oren krabben of we niet een groter deel van onze welvaart aan onderwijs zullen besteden.” Dat zei vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans donderdagavond in Den Haag tijdens een openbare discussie met burgers. Hij vindt het nog steeds “onvoorstelbaar” dat er “talloze” kinderen van het basisonderwijs komen die de taal niet fatsoenlijk beheersen.

Post online

“Dan zijn ze toch kansloos!”, riep Timmermans. Hij vraagt zich af hoe het kan dat jongeren in bepaalde Europese binnensteden “ons zo ontzettend haten dat ze ons niet meer als mensen zien en het geen probleem vinden om ons op het terras bij een café overhoop te schieten of in een muziekzaal op te blazen.”

Hij denkt dat de sleutel voor een deel ligt in beter onderwijs: “Ik zeg: We hebben het verwaarloosd, we zijn niet streng genoeg geweest, maar we zijn ook niet goed genoeg geweest in het mensen echt in het onderwijs houden.”

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frans Timmermans. Bookmark de permalink .

55 reacties op Frans Timmermans: ‘Moslimterreur komt door slecht onderwijs, soort van’

 1. harry zegt:

  Zeg , meneer Timmermans , hoeveel verdiende u ook alweer ?
  Aangezien jullie links gebroed , nu in georganiseerd verband genaamd EU , besloten hebben om ons werelddeel naar de filistijnen te helpen , betaal je zelf maar voor de oplossing .
  Smerige rioolrat !

  Like

 2. rs zegt:

  Tja, Frans, daar heeft de PVDA ZELF mee ingestemd door de MAMOETWET in te voeren, om de islamitjes het niet te moeilijk maken. Een 5+ is tegenwoordig al goed voor een diploma!!!!En een 5+ is nog te moeilijk voor dat gajes !!!!!!
  Deze Frans praat POEP!!!!!!!!!!!!!! ( volgens de Marokkanen ! )
  Tja, ze haten ons…………………….alleen HATEN ze ons niet als de UITKERING binnenkomt!!!!!!!!!

  Like

 3. dateq8 zegt:

  Deze landverrader moeten ze naar de maan knallen, met al zijn schijnheilige vriendjes erbij. Ze weten maar al te goed hoe alles komt. Maar dit soort gasten doen aan struisvogel politiek, en lossen helemaal niets op. Laten ze eerst eens beginnen met zich niet overal mee te bemoeien, en zorg dat je eigen (Volk) landgenoten tevreden zijn. En al die kinderen van nu, hebben die nog wel een toekomst ?? Ik hou mijn hart vast.

  Like

 4. Knight of Kadosh zegt:

  Hij vraagt het zich af. Het antwoord ligt voor voor hem, maar hij ziet het niet. Verblind door de gevolgen van zijn eigen opvoeding resulterend in politieke correctheid en de wens om empathisch en tolerant te zijn, maar vooral een allesoverheersend gebrek aan mensenkennis wil/mag/kan hij het niet zeggen.

  Like

 5. harry zegt:

  Een groter deel van onze welvaart aan onderwijs besteden ?
  Als we dat geld eens in ons zak houden en we donderen al die lui het land uit ?
  Waarom komt er nou nooit eens een goed idee uit Brussel ?

  Like

 6. iemand zegt:

  Bestaat er een grotere arrogante kwal dan Frans Timmermans?
  Wat kan deze man nou, behalve bilderbergers pijpen en drie talen vloeiend spreken?
  Hij steekt zelfs Arrogander Pechtold voorbij, dat is toch een hele prestatie!

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Heel veel politici zijn toch wel erg “wereld”-vreemd. Met die jongeren bedoelt hij de jongeren uit “nieuwe-NL-er”-gezinnen, waar ze na 4 generaties nog een soort “alibaba,s” spreken.
  Als je de verhalen hoort van mensen uit [ vooral] lager onderwijs; ze moeten die kindertjes eerst de basis begrippen Nederlands bijbrengen.
  ……………….we zijn niet streng genoeg geweest………….
  Als je tegenwoordig al met je vinger naar [bepaalde] kinderen wijst in de klas, wordt je al aangeklaagd.
  Wie herinnert zich nog het geval van de leraar die geboeid door de politie werd afgevoerd, omdat hij een “weerspannige” leerling de gang opduwde.

  Like

 8. Jan zegt:

  Prachtig, geeft die gek toe dat de PvdA het onderwijs decennia lang zelf kapot heeft gemaakt. OALT*, studiehuis, leren leren**, onderwijs per internet. Alle geestelijke rotzooi van de bolsjewieken heb ik voorbij zien komen en docenten die er aan meededen zagen de cijfers kelderen. Nu is de ipad het summum van ‘beter’ leren, een digitaal boek van €500, aanbevolen door linksdraaiend volk terwijl de papieren tweedehands versie €7,50 -€15 kost, beter leert en je kunt overal in de marge schrijven. En het gezever van ‘meneer mijn ipad is kapot’ is ook niet aan de orde.

  * Wallage: verplichte les in eigen taal moet blijven
  http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/article/detail/2694457/1995/04/06/Wallage-verplichte-les-in-eigen-taal-moet-blijven.dhtml
  ** http://www.beteronderwijsnederland.nl/forum/poov-wallage-en-netelenbos-over-studiehuis

  Like

 9. topsporter zegt:

  Hij lijkt op Ceausescu.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  [quote] Hij vindt het nog steeds “onvoorstelbaar” dat er “talloze” kinderen van het basisonderwijs komen die de taal niet fatsoenlijk beheersen. [/quote]

  Is dat ONS probleem, zakkenvuller?
  Ga je nog lang door met het importeren van onze aartsvijand?!
  En over welke “welvaart” heb je het?!!!!!
  Moeten WIJ nu nóg meer inleveren om de zakken van jou en je linkse rattenvriendjes te spekken?
  Moeten WIJ nóg meer gaan dokken om onze toekomstige moordenaars te financieren?
  Die barbaren deinzen er zelfs niet voor terug om hun eigen moeder af te maken, dus waarom zouden ze ONS, ‘ongelovige varkens’ dan wél ontzien?!
  Ja JIJ hebt makkelijk praten; als er voor JOU stront aan de knikker komt, zit je in een oogwenk op een paradijselijk veilig plekje van je bij elkaar geharkte geld te genieten!

  Ik herinner me nog goed hoe die moslimjong van je het tempo van het onderwijs ernstig vertraagden omdat ze niet verstonden wat ik probeerde uit te leggen toen ik nog bij het onderwijs werkte. De school zag zwart van de buitenlanders en dit ging ten koste van de blanke Nederlandse kinderen aan wie ik niet genoeg tijd kon besteden vanwege die islamieten!

  Krab JIJ je maar eens achter de oren, schaamteloze schertsfiguur!!!

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/31/stripverhaal-frans-timmermans-deel-1/

  Like

  • Wijnand Stam zegt:

   Ik wil je dag niet verpesten, maar we zullen helaas nog wat meer moeten gaan
   dokken, want ze hebben zojuist in Brussel besloten zich een loonsverhoging van
   2,4% te moeten toekennen en nog wel met terugwerkende kracht vanaf juli vorig
   jaar. Verder is jouw verhaal/ervaring midden in de roos !

   Like

 11. Pegidafan zegt:

  Nou Frans aan jou domme gepraat te horen is het schoolgeld wat wij voor jou hebben betaald ook weggegooid geld geweest . Wat een rare praat slaat die man uit , het ligt altijd weer aan iets anders ,nou weer aan het onderwijs . Je bent niet goed wijs Frans . Het ligt gewoon aan die mensen zelf , die hun haat ingepeperd krijgen vanaf hun geboorte . Die haat die ingegeven wordt door onze bemoeienissen in hun landen door jullie . Je zou eens moeten zien wat er zou gebeuren als jullie je allemaal terug zouden trekken uit die landen. Laat het ze zelf uitvechten en na verloop van 400 jaar zijn ze nog aan het vechten , dat zit in hun genen . Dit heeft totaal niks met scholing te maken , ik ken maar zat Nederlanders die geen scholing hebben gehad maar die gaan geen moorden plegen . Die leiden gewoon een normaal leven , en zijn zeer netjes aangepast en correct . Dus ga die flauwe praatjes maar aan je eigen partij van de asielzoekers vertellen hier trappen wij niet in .

  Like

 12. Ron soeverein mens zegt:

  Totaal wereldvreemd dit figuur. Al sinds den Uyl de 1e Turken en later de Marokkanen naar Nederland haalde als gastarbeiders met achteraf gezien een permanente verblijfsvergunning is de ellende begonnen. De 1e gastarbeiders die wij hadden waren Italianen en Spanjaarden, die uit een Europese cultuur kwamen en een christelijk geloof hadden. Nooit last gehad van deze mensen die na een werkperiode weer netjes terug gingen naar hun land. Decennia lang roept en zegt de gewone Nederlander al dat de blijvende islamitische, gastarbeiders,ons sociaal stelsel uitbuit zonder enige controle en ze hierdoor een vrijbrief hebben gekregen dat ze alles mogen. Slaap lekker verder volksidioot.

  Like

 13. boorzalf zegt:

  Timmerfrans je lult als een kip zonder kop.

  Like

 14. Pieter zegt:

  Ons Franske komt weer eens met een spreekbeurt op voortgezet lager onderwijs niveau.
  Hij vraagt zich dit af en dat af, maar alle feiten hoe het zover gekomen is zijn al lang bekend, alleen doet meneer of hij nieuwe ontdekkingen heeft gedaan waar nog niemand ooit aan gedacht heeft. Zou er een nieuw drukwerkje van hem uitkomen ?
  Wat een narcist. Nu gaat hij in arren moede zelfs D66 naroepen : Meer onderwijs.
  Eindeloze ergerlijke slapjanus deze vent want meer onderwijs is geen oplossing. Bovendien, met meer onderwijs krijgen we ook nog eens te maken met meer islam scholen en dat is nog meer achterlijkheid ipv intelligentie kweken.

  Like

 15. exmarineman zegt:

  Nou moet ik toch echt KOTSEN…..wat een vuile smerige rat is het ook deze PvdAfbraak-lid. Nu een grote bek opzetten en proberen ons een schuldgevoel aan te praten. Wel beste Frans laat ik je dan dit even zeggen:
  1. Jij en je partijgenoten hebben daar juist zelf de meeste schuld aan! Wie hebben er voor gezorgd dat de MAMMOETWET er moesten komen???? Antw.: juist ja, jouw partij. Het zijn JOUW eigen ministers en staatssecr van Onderwijs geweest die al jarenlang het onderwijs in Nederland naar de kloten hebben gebracht.
  2. Er moesten grote scholen komen, de taallessen en rekenlessen werden grotendeels afgeschaft. Grote scholen waar de kinderen elkaar en de leerkrachten elkaar niet meer kenden werden steeds meer “fabrieken” en allemaal hetzelfde programma. Ambachtsschool afgeschaft, huishoudschool afgeschaft. Iedereen moest manager worden, advocaat, enz enz. Handenarbeid werd minderwaardig en daarom hebben we nu een groot tekort aan electriciëns, elektromonteurs, loodgieters, schilders, dakdekkers, timmerlieden, schoenmakers enz enz.
  3. De examens werden verzacht. Alle tussentijdse proeven werden bij elkaar opgeteld. En als je dan een gemiddelde had van 5,5 dan was je geslaagd. Frans: een 5+ is nog steeds een ONVOLDOENDE, want een voldoende is minimaal een 6! De reken- en taaltoets werd steeds makkelijker…. Aardrijkskunde en geschiedenislessen werden grotendeels afgeschaft en hoofdrekenen ….. he kom op we hebben toch rekenmachines tegenwoordig. Dus bij de kassa moet men een rekenmachientje hebben als je wilt weten hoeveel wisselgeld je terugkrijgt. Dan aardrijkskunde: geen atlas meer nodig, geen lessen over het ontstaan van bijv.. Nederland. Daarom weten de meesten ook niet dat we in Nederland miljoen jaren geleden tropentijd/-temperaturen hebben gehad en ook de ijstijd….. Dit gebrek aan kennis wordt nu door de milieuactivisten (Greenpeace o.a.) misbruikt over o.a. de zgn opwarming der aarde, die onze schuld zou zijn en we dus minder CO2 moeten uitstoten…..hahaha ieder mens dat uitademt ademt CO2 uit en de planten hebben het CO2 keihard nodig om te (over)leven……
  4. Het zijn jouw ministers en jouw staatssecretarissen van Onderwijs die nu zeggen dat zelfs een “3” al voldoende zou kunnen zijn. Het zijn jouw PvdAfbraak mensen die het onderwijs in Nederland naar de mallemiezen hebben laten gaan. Leerkrachten en onderwijzers moesten ook met “Jan” en/of “Piet” en met jij en jou aangesproken worden. Bestraffen door deze onderwijzenden werd niet meer in dank afgenomen, sterker nog ze werden en worden nog steeds bedreigd door ouders wiens kinderen zich niet weten te gedragen en op school. De leerkrachten op de scholen zijn door jullie hun gezag kwijt geraakt evenals het respect.

  En zo kan ik nog wel doorgaan met hoe het onderwijs in Nederland steeds maar weer naar beneden is aangepast ook omdat asielkinderen het tempo niet kunnen bijhouden. Ook als ze niet (meer) naar school kwamen dan was het niet de schuld van de ouders maar van de school.
  Inmiddels wordt al gesproken om het tempo nog verder te verlagen in het basisonderwijs want er zijn allochtone kinderen die achterblijven…. Dat dat ten koste gaat van de autochtone kinderen die beter en sneller zijn, ach wie maalt daarom. Dan komt er over een paar jaar wel weer een andere PvdAfbraker die ons weer de schuld er van probeert te geven….

  Frans ga eens praten met die Duitse partijgenote van je uit Keulen……die probeert ook de aangevallen en verkrachte vrouwen de schuld te geven van wat hun is overkomen op oudejaarsavond……

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ exmarineman 8 januari 2016 om 10:51

   [quote] Leerkrachten en onderwijzers moesten ook met “Jan” en/of “Piet” en met jij en jou aangesproken worden. [/quote]

   Dat klopt! Bij de collega’s (vreselijk rood-links) die zich bij hun voornaam lieten noemen, was het een enorme puinhoop in de klas; de leerlingen dansten letterlijk op de tafels!

   [quote] Bestraffen door deze onderwijzenden werd niet meer in dank afgenomen, sterker nog ze werden en worden nog steeds bedreigd door ouders wiens kinderen zich niet weten te gedragen en op school. [/quote]

   Ook dit is herkenbaar. Ouders van een lastig rot joch hebben destijds gedreigd mij een keer met een mes bij het treinstation op te wachten. Waarom? Omdat ik dat rotjoch na mijn werktijd wat wilde bijspijkeren, want hij voerde tijdens de lesuren geen moer uit!
   Het ging om een blanke leerling; die werden óók al bedorven door de PvdA.
   Maar de meeste last heb ik ondervonden van de ‘getinte’ leerlingen. Ik had ooit een Turk in de klas die het verdomde om naar een vrouw te luisteren; och, och, och, wat een vreselijke tijd was dat…
   TOEN AL, laat staan NU met al dat islam gespuis!

   Er moest van de Rotterdamse PvdA veel minder met een rode pen in de taalschriftjes worden gestreept. Het ging er volgens die Hans Spekman types nl. niet om WAT een kind schreef, ALS het maar schreef!

   Like

 16. Hans zegt:

  Die hoef ik in elk geval niet meer te castreren.
  Dat is blijkbaar al heel lang geleden gebeurd.

  Like

 17. Wachteres zegt:

  Franske wil een groter deel van onze ‘welvaart’ aan onderwijs besteden.

  Nu, dan stel ik voor dat hij – omdat het grootste deel van onze ‘welvaart’ al naar de EU gaat – de helft van zijn salaris inlevert voor beter onderwijs.

  Dan houdt hij nog genoeg over om zichzelf vet te mesten.

  Trouwens, het slechte onderwijs hebben we aan de PVDA te danken. Maar dat weet Franske natuurlijk niet.

  Like

 18. Joga zegt:

  Prachtige reacties allemaal en 100 % raak. Deze kruiperige schertsfiguur is alleen maar met zijn eigen extreem te hoog betaalde baantje bezig. Er komt werkelijk geen verstandig woord uit.
  Laten we volgend jaar nu eens allemaal PVV stemmen voor de hoog nodige redding van ons land en het sluiten van onze grenzen om deze EU-gek en zijn islamietjes buiten de deur te houden.

  Like

 19. Cathja zegt:

  Die gekke Frans! Weet hij nou écht niks beters te verzinnen? Ik krijg bijna de indruk dat wij óók al schuldig zijn aan de misdragingen van achterlijke moslims omdat wij ze niet genoeg achter de broek hebben gezeten…..! Nou, dat doen de moslim’heren’ wel achter ónze broeken….! 😦

  Like

 20. Sjaak zegt:

  En nu komt een moslimtrut ook nog opduiken en will ons de les lesen !
  Vandaag in de Televaag !

  VVD’er: Cursus helpt niet tegen verkrachting
  DEN HAAG –
  Asielzoekers een cursus geven hoe er respectvol met vrouwen om
  kan worden gegaan, heeft geen enkele zin.
  Dat zei VVD-raadslid Dilan Yesilgöz vrijdagcochtend in Goedemorgen Nederland.
  Volgens Yesilgöz had een cursus de massa-aanranding in Keulen niet voorkomen. !
  —————————————————————————————————————–
  Yesilgöz stelt dat vluchtelingen in het westen teveel vrijheid hebben,
  waardoor ze denken dat hier alles geoorloofd is.

  BEMOEI JIJ JE MAAR OM HET EIGEN MOSLIMLIEVERTJES
  DAT DE LAATSTE TIENTALLEN JAREN WIJKEN IN HEEL
  EUROPA ONZEKER HEBBEN GEMAAKT !
  HET IS NIET NODIG ONS DE KONT TE LIKKEN OM VAN
  HET EIGENLIJKE PROBLEEM (JULLIE MOSLIMS)(OORZAAK)
  AF TE LENKEN !
  En overigens !
  Een moslim heeft niks in een demokraties Parlament te zoeken !
  ROT OP !

  Like

 21. louis-portugal zegt:

  Een goed idee om te beginnen bij dat onderwijs en dan vooral in ons land.
  Als hij eens begint met de schoolboekjes van moslimscholen, en ook de gemengde scholen,aan te passen aan onze rechten en plichten waar o.a. OOK over de holocaust mag worden gesproken.
  We zien steeds weer dat moslimkinderen in zijn, verafgode, Palestina maar ook in Syrië en andere moslimlanden vanaf de “soort” kleuterschool worden volgestopt met israelhaat en haat tegen de niet moslims.
  Genoeg voorbeelden op internet met kinderen met geweren en “krachtige uitspraken uit die moslimgebieden en vooral Gaza..
  Volgens mij kan hij daar zijn hele tijd mee vullen.

  Like

 22. Wachteres zegt:

  http://hoeiboei.blogspot.de/2012/01/als-de-school-ze-dom-houdt-houdt-de.html

  Een artikel van de Arabist [ons aller] Hans Jansen uit 2012. Met twee reacties van Wachteres eronder:

  Wachteres 31 januari 2012 11:52

  Als lerares Nederlands en Engels binnen het MBO-onderwijs heb ik de afgang van dat onderwijs mee gemaakt.

  Vanaf 1980: ‘Vernieuwen om het vernieuwen’; een minister was geen goede minister als er gedurende zijn/haar regeerperiode geen vernieuwend onderwijsproces in gang werd gezet.

  Om de drie jaar, het ene vernieuwingsproces was nog in volle gang, werd er een ander proces geïnitieerd.

  Scheppen geld en heel veel tijd werden hieraan gespendeerd, soms hoorde je aan het eind van de cursus, terwijl je in de les al bezig was met de verwerking ervan: ‘Leuk geprobeerd, maar we stoppen ermee’.

  Natuurlijk kwamen er veel klachten en natuurlijk waren de leraren de schuldigen van de zich steeds verslechterende onderwijssituatie.

  Gelukkig voor hen kwam er de commissie Dijsselbloem die uitmaakte dat de regering de afgelopen 15 jaar een zootje van het onderwijs had gemaakt:

  http://tinyurl.com/3qw3ngz

  http://vorige.nrc.nl/nieuwsthema/onderwijs/article1876387.ece

  ‘De commissie oordeelt hard over de bewindslieden. Zij delen de verantwoordelijkheid voor het falende beleid, zegt de commissie’: „Het politiek belang was belangrijker dan het belang van het kind”.

  Natuurlijk was de regering even ‘geschokt’ en deed zij daarna de bekende plas.

  De bezuinigingen werden ingezet; inderdaad, leerlingen moesten slagen, met als gevolg dat het talenonderwijs op MBO-niveau naar de knoppen ging. Bevoegde docenten, die zeker drie uur in de week taalonderwijs gaven, waren niet meer nodig. Als je als leerkracht, wat voor vak je ook gaf, vroeger de HAVO had gedaan, kon je tussen de bedrijven door best wel een half uurtje Nederlands of Engels geven.

  Leerlingen die door wilden stromen naar het HBO zaten met de handen in het haar. Ik herinner me een noodkreet van leerlingen tijdens een TV programma:’Geef ons a.u.b. Nederlands en Engels, wij hebben die vakken nodig voor onze vervolgopleiding’.

  Gelukkig was ik toen al gepensioneerd. Alhoewel, mijn eerste gedachte bij zoveel initiatief en gemotiveerdheid was: ‘Ik zou jullie wel pro deo les willen geven’.

  Wachteres31 januari 2012 14:14

  Mijn aanvullig op wat er in de twee linken op mijn stukje van 11.52u. staat:

  De vernieuwingen moesten budgettair neutraal gebeuren, m.a.w. deze mochten geen geld kosten. Van de leerkrachten werd daarom verwacht dat zij in hun vrije tijd, vaak in het week-end, de nieuwe stof gingen ontwikkelen.

  Ons werd niet gevraagd of wij achter de vernieuwingen stonden. Als je als docent vragen in die richting stelde werd er gezegd dat alles opdracht van hogerhand was. Slikken of stikken dus!

  De schooldirecties hadden ongetwijfeld angst om niet mee te huilen met de wolven in het bos; stel je voor dat je als school niet vernieuwend bezig was, dan hoorde je er niet bij. Dat zou de school leerlingen kunnen kosten.

  Er is momenteel weer eens veel kritiek op docenten, teveel vakantie waar ze niet af willen enzo. Ik ben er van overtuigd dat de chaos binnen het onderwijs destijds nog veel groter zou zijn geweest als de leraren geen heel bewust besef van verantwoordelijkheid voor het onderwijskundige welzijn van hun leerlingen hadden gehad.

  Daar hebben zij heel veel vrije tijd aan opgeofferd. De vernieuwende waanzin in onderwijsland heeft zeker twintig jaar geduurd, als het niet langer is.

  Deze reacties plaats ik om nogmaals de chaos en de afgang van het onderwijs te laten zien.

  En vergeet niet de linkse dictatuur die daarbij kwam kijken. De mening van de leerkracht was niet van belang.

  Links wilde zelfs een ‘middenschool’ oprichten, waar alle leerlingen naartoe moesten: gymnasiasten dus in dezelfde klas als vmbo-ers. De laatsten konden dan geholpen worden door degenen met meer theoretisch talent en op die manier kon er aan ‘zelfverheffing’ worden gewerkt., Waanzin! Gelukkig is dat plan afgekapt.

  Iedereen, aanleg of niet, moest naar de universiteit. Vandaar de afgang van ons universitair onderwijs.

  Blijkbaar is links er in elk opzicht op uit om ons land en volk te vernietigen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Komt allemaal erg bekend voor hetgeen U hier schrijft.
   De nieuwe regels,cursussen en andere fratsen werden door wat toen “managers” gingen heetten opgelegd. (ook allerlei nutteloze lijsten invullen etc,etc..) [ zo ongeveer iets als sinds de “privatisering” in de ZORG nu voorkomt.]
   Dikwijls lieden die nog nooit voor de klas hadden gestaan of “geflopt” waren.
   Iedereen moest gelijke kansen krijgen ongeacht de intellectuele bagage die ze meebrachten.
   Kinderen Frans proberen bij te brengen, die nog niet eens een fatsoenlijke Nederlandse zin konden uit brengen.
   Mijn vrouw zegt weleens:”degenen die nog bij ,t onderwijs gaan, betreur ik diep”.
   Je moet wel heeel erg gemotiveerd zijn. Ook die grote uitval van leraren, zoals ik in kranten lees.
   Maar zoals overal op de “werkvloer”, naar de uitvoerders wordt nauwelijks geluisterd.
   Dat zie je nu toch ook in de zorg.
   Voor ons ligt alles al weer 15 / 20 jaar achter de rug.

   Like

 23. Ach, Man, lul toch niet!!! Die haat tegen ons heeft altijd al in ze gesluimerd en ons onderwijs wijzen ze so wie so af, slecht of goed! Geef nou toch eens één keer toe dat die rotmoslims hier allemaal naar toe komen met een missie, namelijk: De islam hier de boel te laten overnemen, op welke manier dan ook! Ze mogen daarbij dan misschien allemaal een andere werkwijze voor ogen hebben -niet allemaal even bloederig- het einddoel blijft hetzelfde, kijk maar naar sujetten als Aboutaleb en Marcouch! Maar daarmee houd jij je liever niet bezig: Alles waar jij aan denkt is je riante positie in Brussel, ZAK!!!
  Ga alsjeblieft slijmen bij je connecties in Saoedi-Arabië en neem voor mijn part de hele familie Goudfazant in Wassenaar en Baarn met je mee, zodat ze je daarbij behulpzaam kunnen zijn: Opgeruimd staat netjes! Ik krijg alleen als iik aan al jullie koppen dènk al bráákneigingen!
  Opdonderen, landverrader!!!

  Like

  • hannah zegt:

   Precies, zo is het maar net. Wat hebben we al niet voor zgn oorzaken langs zien komen. Armoe, minderwaardigheidsgevoel wegens vermeende discriminatie in de europese landen, trauma en nu weer het onderwijs. En maar om de hete brij heen blijven draaien. Oorzaak is de leer van islam mijnheer timmermans, punt, uit.

   Like

 24. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 25. Gerrit Tienkamp zegt:

  DEZE RIOOL RAT IS HELEMAAL DE WEG KWIJT.

  Like

 26. En zo vallen ze in hun eigen kuil.Roepen dat ze allemaal hoog opgeleid zijn en nu over onderwijs begingen?Als het aan mij ligt stem ik je vandaag nog weg.Leve de girondijnen.

  Like

 27. Joshua zegt:

  Het geestelijk gestoorde gedrocht timmerfrans is ook een product uit de jaren 70, niks geleerd nooit wat bijgeleerd.
  Maar wel weer een top salaris bij elkaar schrapen met zijn domme geleuter, zoals de meeste van de politici, nu krijgen deze eu onbenullen er nog eens een 2,4% salaris verhoging bij,stelen en de bevolking de schuld geven van alles wat er mis ging en gaat, maar timmerfrans jullie vergeten dat jullie de grootste veroorzakeres zijn!!!!!!!!!!!!!!
  Met jullie niets doen een gigantisch asociaal salaris bij elkaar stelen dat is het enige wat jullie hersenloze LAPZWANSEN kunnen.

  Like

 28. Elena zegt:

  Natuurlijk franske!
  Stomme laml*l die hij is…vroeger net na de oorlog waren we allemaal straatarm.
  Waren slechts enkele “rijke”mensen die hoog opgeleid waren.
  Het gedragsfatsoen ligt niet aan rijkdom of onderwijs.
  Het walchelijke gedrag van Arabische en Noord Afrikanen ligt aan die VERROTTE ISLAM!!!
  Frans Timmermans pleur die primaten direct ons mooie landje uit..dan komt het nog goed met Nederland.
  Als jij het niet doet Frans…zullen wij Nederlanders het zelf moeten doen.

  Like

 29. oud-marinier zegt:

  Je vraagt je eerlijk gezegd toch af hoe zo’n ONBENUL het heeft weten te schoppen tot politicus op EU-niveau ??? ( Blijkbaar , hoef je daar niet al te intelligent voor te zijn. ) Frenske Timmermans , doe mos dich eins heel good noa loate kieke vrundj …..doe bes gans van de welt aaf.

  Like

  • Edjan zegt:

   Ah! oud-marinier, dat taaltje komt me bekend voor. En nee, je hoeft niet intelligent te zijn om het tot politicus op EU-niveau te schoppen. Het is een kwestie van zeggen wat de baas wil horen. Dat kan een impotente tuinkabouter ook nog wel.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Hahaha…da’s het Geleense dialect. Oftewaal ut Gelaender plat .

    Like

   • exmarineman zegt:

    dat is tog gein taol of dialect zegk mer plat mie…….kinste tog mer beter ech plat höbbe: Mestreechs, neet breit mer laaangk

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Gein inkel dialek is un taal , exmarineman. Taale waere in ein gans gebied utzellefde gesjreeve. De Limburgse dialte waere in jeder sjtad of durp angesjgesjreeve en oetgesjproake… Mer desondanks …begriepe v’r mekaar en versjtoan v’r os .

    Like

   • Edjan zegt:

    Voalser plat is’t echte Limburgs!

    Like

 30. koddebeier zegt:

  Wat een ongelofelijke onbenul is die Timmerfrans toch, hoe achterlijk moet zijn om dat soort onzin uit te kramen.

  Like

 31. Harrie Vaes zegt:

  Frans Timmerlul is een klootzak die ons nog liever ten onder ziet gaan dan ook maar EEN criminele buitenlander….het land uit te gooien.

  Like

 32. Goeie toekomstgerichte reacties hier. We nodigen het feestvarken van harte uit in de kroeg.

  Like

 33. Tistochwat zegt:

  Hey Fransjooo! Ook JIJ hebt dit plaatje dik verdiend hoor!

  Heb je nog genoten van je stripverhaaltje of moest je er een beetje om huilen?

  Like

 34. snuyfdeaus zegt:

  Zeeeeer voorspelbare reactie van een onherstelbaar verrot multiculturalist. Gewoon tegen alle feiten in blijven ontkennen dat bepaalde ‘culturen’ in wezen vrouwonvriendelijk zijn en bovendien onverbloemd streven naar onderwerping van andersgelovigen. Geen onderwijs kan daar iets aan doen, net zomin als onderwijs dhr Timmermans verder heeft geholpen in het onderscheiden van goed en kwaad. Arm Europa met dergelijke ‘leiders’.

  Like

 35. Taljaard zegt:

  Moslimterrorisme komt door zingende vogeltjes bij het aanbreken van de dag.
  En door het feit dat die vervelende koeien melk uit hun uiers geven.
  Het komt omdat regen naar beneden valt, rook naar boven gaat en zeewater zout is.
  Maar het komt nooit, nee NOOIT, door de islam.

  Like

 36. Assyrier. zegt:

  Nog nooit een groter lul gezien dan deze imbiciel.Hij gaat een dezer dagen onderhandelingen voeren met de Kalief Erdogan,waar door Europa verloren gaat.

  Like

 37. Jan zegt:

  China, de relatie tussen leraar en leerling vraagt om verbetering

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s