Turkse fabriek van nepzwemvesten opgerold

Screenshot_23

Turkse soldaten rond het aangespoelde lijk van een vluchteling, verdronken tijdens een poging het Griekse eiland Lesbos te bereiken. De overledene droeg vermoedelijk een nep-zwemvest.

De Turkse politie heeft in de havenstad Izmir een illegaal fabriekje opgerold waar nep-zwemvesten werden gemaakt. In het atelier werkten twee Syrische kinderen. Agenten legden beslag op 1.263 reddingsvesten gevuld met niet-drijvend materiaal.

Eerder deze week spoelden meer dan 30 vluchtelingen aan op Turkse stranden, verdronken tijdens hun poging naar Griekenland over te steken. Op foto’s was te zien hoe enkele doden reddingsvesten droegen, wat leidde tot het vermoeden dat het om nep-zwemvesten ging.

Lees verder>>>
(h/t “tjonge”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam, Moslims, Turken. Bookmark de permalink .

15 reacties op Turkse fabriek van nepzwemvesten opgerold

 1. E.J. Bron zegt:

  Steeds als je denkt dat het niet erger kan . . . De barbaarse, islamitische, Ottomaanse Turken spannen toch wel de kroon!!

  Like

 2. Muurbloempje zegt:

  Ja, het is een riskante onderneming om bij de honingpotten te komen……… 😁

  Like

 3. tjonge zegt:

  zou het misschien bewust bedacht zijn om zo effectief en snel mogelijk op de westerse goedmensen-gevoelens in te spelen ?
  .
  het zou mij niet verbazen….

  Like

 4. rs zegt:

  Ja, je bedenkt het niet….maar ze hadden toch wel 3 miljoen of miljard van de EU gekregen ???

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Dat is pislam de homohammedaan parasiteert op het leed van anderen. Pislam een fopreligie die helemaal niets t.a.v. Zieleheil bevat i.t.t. Christendom waarin zieleheil juist een kernpunt is. Muzels volgen een valse god en een nog valsere profeet, de stumpers. Waar Christendom poogt het beste uit de mens te halen perpetueert pislam barbarij.

  Like

 6. hendrikush zegt:

  Alles wat God verboden heeft wordt door allah toegestaan.

  Like

 7. Harry zegt:

  De Turken hebben plaatselijk een eigen methode ontwikkeld om te zorgen dat de vluchtelingenstroom opdroogt .

  Maar los van deze zwemvesten waren er al een fors aantal die ondanks een goed zwemvest en betrekkelijk warm water toch nog kans zagen te verzuipen .
  D’as best knap !

  Like

 8. Elena zegt:

  Voor de allahlovers is niets te gek.
  Fijne lui om zwemvesten te maken waarbij iedereen verdrinkt mocht hij/zij te water geraken.
  En allah zei dat het goed was.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Met opzet in deze markt duiken geld verdienen en deze vesten verkopen aan Christenen die heel graag met gegronde reden willen vluchten? Een manier van onverdacht elimineren van bepaalde groepen is mijn gedachte.

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Tja zo gaat dat dus en Erdogan doet dus eigenlijk wat Frans Timmermans wil…..minder vluchtelingen naar Europa. Maar ja Erdogan trekt zich van de hele wereld niets aan en gaat zijn eigen gang om zijn kalifaat te verkrijgen. Hoe was het ook alweer met dat Russische toestel? Vloog dat niet wel 20 sec in Turkse luchtruim volgens Erdogan? En had hij dan niet het recht om het Turkse luchtruim te verdedigen tegen binnendringers? Maar hoe anders acteert hij als het gaat om zijn eigen troepen in andersmans land te laten opereren…..Nog los van de bezetting van een Europees navo en eu-lid tw Noord-Cyprus, is hij al maandenlang met honderden militairen in Irak actief ZONDER toestemming van de Iraakse regering. Hij hielp daar bij Mosul ISIS een vliegveld aan te leggen en hij zou in december starten met de terugtrekking van die troepen toen Irak liet blijken niet van de aanwezigheid gediend te zijn. Echter nu heeft hij een smoesje verzonden en zegt dat zijn troepen door IS zou zijn aangevallen, maar IS zegt van niets te weten van een aanval op de Turkse troepen. Zou ook wel vreemd zijn want Erdogan koopt en verkoopt illegale olie van IS en heeft dus dat vliegveld helpen aanleggen. Maar hij wil die troepen helemaal niet uit Irak halen want hij is bezig met het aanvallen van de Koerden in Noord-Irak (ipv het bombarderen van IS zoals hij zegt te doen voor de publieke opinie). Maar terwijl hij dus genocide pleegt op de Koerden, illegaal troepen heeft in Irak blijft de hele NAVO – dus EU en USA – muis- en muisstil. Sterker nog deze maand gaat Frenske weer naar Ankara om weer miljarden Euro’s van ons belastinggeld te brengen en zal wellicht aan hem vragen om meer van dat geld te besteden aan onderwijs voordat hij ze naar Europa stuurt/laat gaan…..

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   De Heb van een andere blog mijn tekst ook hierheen gesleept………………Mensen wordt nou ook hier eens wakker, alle europese leiders staan onder invloed van de Bilderberg en het NWO om zo snel mogelijk de komende tijd resultaat te boeken met Europa volkomen te ontwrichten. De islam wordt gebruikt als instrument om dit te bevorderen maw het toelaten, want die willen gewoon hun eigen plan doordrukken (Het Projekt), het is een samenloop van omstandigheden dat deze twee zaken door elkaar lopen en de NWO maakt hier dankbaar gebruik van en na de ontwrichting is het nog gemakkelijker om dan het nieuwe verdrag TTIP er door te drukken. Dan valt alles voor die vieze wereldorde vanzelf op zijn plek. De moslims gebruiken nu elke zwakke plek in onze maatschappij om alles uit te buiten tot het uur U. boevenstaat Turkije grijpt elke mogelijkheid aan om hun plan te verwezenlijken en alles is geoorloofd voor Erdogan………zie en overdenk mijn conclusie hier.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s