Utrecht krijgt vijf locaties voor opvang vluchtelingen

Screenshot_25

Het voormalige kantoor van Mitros aan de Einsteindreef wordt een opvanglocatie voor 400 asielzoekers.

Utrecht krijgt verschillende nieuwe opvanglocaties voor vluchtelingen. Op vijf plekken in de stad worden straks asielzoekers opgevangen. Omwonenden en andere betrokkenen worden uitgenodigd voor informatiebijeenkomsten die vanaf volgende week zijn gepland.

Dat heeft wethouder Kees Diepeveen vrijdagmiddag gezegd op een persconferentie.

Lees verder>>>
(h/t “jowitteroos”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Utrecht krijgt vijf locaties voor opvang vluchtelingen

 1. koddebeier zegt:

  Een tweede Keulen in de maak ??

  Like

 2. Edjan zegt:

  Het kan blijkbaar niet snel genoeg gaan. De enorme haast begint echt op te vallen. Merkel is reeds benoemt tot dictator van het Gross-Deutsche Reich en doet wat ze wil. Meer, meer, meer. Als de bevolking begint te protesteren, wordt de kraan nog snel een heel stuk verder open gedraaid. tegen beter weten in gaat men door en door en door. Soms denk ik dat er een soort marsorder is gegeven door een hogere, onzichtbare instantie.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Kees Diepenveen is een smerige Groenslinksrat, die druk bezig is met de islamisering van zijn stad. Weer een gore nsb-rat erbij, net benoemd en nu al zijn fucking macht gebruiken om de boel te verkloten. Wat wordt het tijd om al dat smerige linkse gutmensch tuig uit hun fuctie te zetten!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Ron soeverein mens zegt:

   Niet alleen uit hun functie zetten maar berechten via een volksrechtbank zoals Nurnberg, met als uitspraak dood door ophanging. En dat geldt ook voor de rest van deze linkse gutmensch kliek.

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  O informatiebijeenkomsten, waar de politieke elite politici wel even komen vertellen, dat de bewoners van Utrecht het maar te slikken hebben!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  [quote] Omwonenden en andere betrokkenen worden uitgenodigd voor informatiebijeenkomsten die vanaf volgende week zijn gepland. [/quote]

  Dan worden de omwonenden dus “geïnformeerd”.
  Ja, daar heb je veel aan!
  Iedereen zou inmiddels toch al voldoende geïnformeerd moeten zijn na alles wat die ‘vluchtelingen’ op- en uitvreten.

  En wat als je het er niet mee eens bent?
  De ‘vluchtelingen’ komen er tóch!!!

  Ik hoop toch zó dat er in Utrecht schandalig grote verkrachtingsbijeenkomsten zullen worden georganiseerd door die schurftige mohammedanen!
  Zielig voor de vrouwelijke slachtoffers, maar dergelijke ‘incidenten’ zijn nu eenmaal noodzakelijk om de spandoeken-zwaaiers op andere gedachten te brengen.
  Hiervoor is zwaar geschut nodig!

  Like

  • Het zou inderdaad niet alleen wel eens een probaat middel kunnen zijn, maar tevens een passende consequentie van water op dit moment gebeurt:
   Het is immers absurd: De gebeurtenissen in Keulen zijn nog niet eens verwerkt en dan doodleuk zulke plannen er doorheen gaan drammen en Utrecht op 5 (!) plaatsen met zulke locaties gaan opschepen!
   Ik hoop waarachtig, dat de Utrechtenaren, gestimuleerd door de recente berichtgeving, in razernij ontsteken en om te beginnen die informatie-bijeenkomsten eens flink gaan verstoren! Die klootzakken hebben het verdíend!

   Like

 6. jowitteroos zegt:

  In al die wijken of aangrenzende wijken zijn al problemen al deccenia lang overigens. Dit is werkelijk ongelooflijk. Enfin, we weten met wiens vlag van Zanen zwaait…………..de vijfpuntige ster, de vijf zuilen van islam…….

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Mitros? Daar graait mevrouw Ella Vogelaar. Maar ik heb geen medelijden met 030, ze zijn daar allemaal linx, laat ze er dan ook maar zelf van genieten.

  Like

 8. SeeMore zegt:

  Logischerwijs zou je toch verwachten dat deze locaties preventief in de brand gestoken zouden worden door bezorgde omwonenden!!?

  Like

 9. jungleelephant zegt:

  Informatie,maar geen inspraak???Wanneer komen burgers nou eindelijk eens in verzet en slepen burgemeesters aan de haren naar buiten en nagelen ze daar aan een schandpaal?Dat is toch wel het minste dat ze verdienen,deze nsb’ers!

  Like

 10. Teunis zegt:

  Kijk naar de samenstelling van de Utrechtse gemeenteraad en je mag aannemen dat de meerderheid van de inwoners (veel studenten en yuppen) hierachter staat. Wim Vreeswijk wist zelfs niet één zetel te halen.

  Like

 11. Elena zegt:

  Ik hoop dat de locaties voor de alieluhguh eisers snel in de fik gezet worden. Wanneer is het genoeg?

  Like

 12. Avidia zegt:

  Ook in mijn stad arriveren er talloze, niet voorbereid, plotseling aangekomen, ook met bericht om ze in huis op te nemen. Ik heb een groot huis, met diverse slaapplaatsen, maar ik zal ze NOOIT opnemen, moet er niet aan denken. Kun je gevorderd worden om het wel te doen? Zo ja, dan zal ik het leven van hen zuur maken, denk maar niet dat ik voor ze gaan koken, ik kook voor mijzelf en laat ze toekijken :-} erg he????

  Like

 13. Pingback: Protest tegen “vluchtelingen”opvang Overvecht steeds luider | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s