Vooruitblik 2016 Islamitische Staat: het plan om Europa te veroveren

Screenshot_30

De bekroning van de jihad: de verovering van Rome.

In afwachting van het moment “dat de jihad naar jullie land en wijk” komt, is Islamitische Staat alvast begonnen de moslims in Europa te instrueren.

Hij doet dit via publicaties als de Gids voor de moedjahedien, dat als ondertitel heeft Hoe te overleven in het Westen. IS stelt daarin dat moslims moeten veinzen liberaal te zijn en moeten streven naar sleutelposities in westerse samenlevingen. Want naarmate de overwinningen van IS duidelijker worden, zo waarschuwt men, zullen moslims in het Westen “zich niet langer kunnen permitteren een afwachtende houding aan te nemen”. Deze geschriften worden deze week aangehaald en besproken door de correspondent in het Midden-Oosten, Martin Janssen, in Katholiek Nieuwsblad.

Lees verder>>>
(h/t Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, ISIS, Islam, Moslims, Taqiyya. Bookmark de permalink .

21 reacties op Vooruitblik 2016 Islamitische Staat: het plan om Europa te veroveren

 1. Guardiacivil zegt:

  Heel simpel gezegd, als de gevestigde orde/elite/overheid, maatschappelijke strukturen veranderen via gemeentes, instituten, scholen en vele andere voorbeelden die u in de praktijk vanzelf tegenkomt als u teminste u ogen opent, dan zult u zien dat Islamisering en het bewust toelaten in onze vertrouwde maatschappij met medewerking van diezelfde dolgedraaide overheid, een gemakkelijke uitvoerend effect heeft wat dus niet meer te stoppen is, of we moeten deze overheid een halt toeroepen. Het volgende voorbeeld was op het Spaanse nieuws en men spreekt afschuw uit over deze beslissing. Het Rijksmuseum gaat de benaming van beroemde schilderijen veranderen omdat die benaming confronterend is in onze multikrankzinnige samenleving. Maar zo snel als ze locaal op gemeentescholen de Islam toestaan om hun leer te verkondigen is het net zo idioot om beroemde schilders bekend over de gehele wereld en verzameld in het Rijksmuseum hun doelbewuste titel behorende bij de geschilderde afbeelding te gaan veranderen. Ontslaan die directeur en een onpartijdige kunstliefhebber aanstellen en meteen het bestuur veranderen.

  Like

 2. Ik heb twintig jaar in Spakenburg gewoond en 31 jaar in Amersfoort en ik kreeg altijd te horen als ik waarschuwde voor de islam; “Er is niks aan de hand… angsthaas… grote gek… paniekzaaier…”!!! Hoe gek het ook mag klinken… ik vind die islamitische veroveraars wel leuk voor dat stelletje onbenullen die mij altijd en nog steeds voor gek verklaren. Kunnen ze het zelf aan den lijve ondervinden!!!

  Like

  • danny zegt:

   @ jack
   Heb ik ook meegemaakt en maak het nog mee. Je raakt de gevoelige snaar bij mensen. Ze willen het niet zien en niet horen, en kijken veelal naar de nos en lezen de msm en als je kritiek hebt op de nieuwsgaring van de nos en de msm, vinden ze je maar een idioot, een oproerkraaier, een paniekzaaier of nog erger een racist.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    “Mensen laten we het hier wel gezellig houden!…” Standaardkreet op verjaardagen.
    “Als je het er niet mee eens bent, bemoei je er dan niet mee!” Kretologie van links politiek correcte idioot die helemaal van God los is… Dit betekent bek houden!

    Like

 3. Peter selie zegt:

  Maar ze hoeven het Westen helemaal niet veroveren, ze krijgen het van Brussel en onze eigen politici gewoon cadeau.
  Dat zie je iedereen wordt binnengelaten als ben je nog zo’n beest, niemand legt je iets in de weg. Op de lijst met voorrang een huis, een uitkering met vele extra’s heb je dan al. We worden gewoon uitgeleverd. We hebben te maken met een politieke genocide op de blanken. Eerst hebben ze al onze rechten afgenomen, onze pensioenen gekort waar we zelf voor gewerkt en betaald hebben, en dat wordt nog drastischer. Er is voor ons geen enkele bescherming meer.
  In dit nog geen acht dagen oud jaar heeft Duitsland er weer 22.000 geregistreerd, daar komen de niet geregistreerde nog eens bij, want waarom zou je je laten registreren, tenzij onder valse naam. Je hebt immers overal gewoon recht op.
  Peter Selie

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peter Selie: 22.33. uur, op 08/01. Zo is het maar net, Peter. En onze marionet, Rutte, en de andere ledepoppen, met voorop: PvdA,CDA,VVD,D66,CU,SGP,SP,PvdD, huilen met Rutte mee, en blaten dat Wilders natuurlijk zijn schuld is. En de machten achter deze politieke bende: Eu,Bilderberg, de NWO en de Illuminati worden op hun wenken bedient!

   Like

 4. jungleelephant zegt:

  Heel simpel toch:Europa moet geen troepen meer naar het MO sturen,en wat daar al zit,onmiddellijk terug halen:een gewaarschuwd mens telt voor twee,toch?

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Sami Aldeeb
  اغْزُوا مَعِي تَبُوكَ تَغْنَمُوا بَنَاتِ الأَصْفَرِ : نِسَاءَ الرُّومِ
  ………..
  Een Arabisch spreekwoord: “Je kunt beter duizend vijanden buitenshuis hebben, dan één enkele binnen”.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Onze troepen zijn al grotendeels wegbezuinigd en zullen wanneer het uitkomt tegen de autochtone bevolking ingezet worden…
  Mocht dit niet voldoende zijn, wordt ook het €U leger ingezet om ons aan de islam te onderwerpen.
  Tja, teveel mensen stemden op de landverraders partijen die dit faciliteren…

  Like

 7. C.A.Barstow zegt:

  En de volksverraders in Den Haag?, wat doen zij met deze wetenschap?, NIETS!
  zij kijken weg, het enige wat deze smerige Haagse linkse kliek doet, ja ook de VVD, is de enige man die hier voor gewaarschuwd heeft en dat nog doet in de tweede kamer, Geert Wilders en zijn PVV fractie negeren en belachelijk maken, ik voorspel u, het zal deze linkse kliek bij de eerstkomende verkiezingen verpletteren als een terugkerende boemerang.
  Een heel fors deel van de bevolking zal dan op een democratische wijze wraak nemen op deze in hun ivoren torens en dure villa´s ver weg van iedere AZC wonende elitaire huichelaars.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Le Pape a invité 5.000 clandos à venir prier au Vatican, viol compris ?
  « Le Coran est un livre de paix, c’est un livre prophétique de paix » Pape François 0 à Istanbul.

  De Paus heeft 5000 “vluchtelingen”/illegalen uitgenodigd om in het Vaticaan te komen bidden.
  <> aldus de aldus de Paus tijdens zijn bezoek aan Turkije.

  Like

 9. Rikie zegt:

  Terug met dat gajes. Laten die kerels maar voor hun eigen land vechten. Waarom moet dat ten koste van onze mensen gaan? Het merendeel wil alleen maar onze ruif leeg vreten Wanneer het land kaal gevreten is hup naar een ander land. Mafkoppen. Wat haat ik dat soort volk!!!!

  Like

 10. Ik ben er klaar voor.Kom maar op maar denk niet dat ik met bloemen sta te zwaaien.
  Als jullie met mij willen dansen vindt ik prima maar weet wel dat ik de dans leidt.

  Like

 11. frank de bakker zegt:

  Ik heb echt een bloedhekel aan alles wat met de islam te maken heeft, maar zelfs ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan.
  Als we NU niet in opstand komen is het te laat voor de toekomst!
  Van April t/m Oktober 2016 verwacht ik en veel veel veel grote moslim invasie uit het midden oosten en noord afrika vergeleken met 2015.
  Dan is het te laat, veel te laat!!!
  Als we dit willen winnen zullen WIJ het moeten doen, de LINKSE politiek verwacht ik totaal niks van.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Mijn bericht verder uitgebreid………….Heb van een andere blog mijn tekst ook hierheen gesleept………………Mensen wordt nou ook hier eens wakker, alle europese leiders staan onder invloed van de Bilderberg en het NWO om zo snel mogelijk de komende tijd resultaat te boeken met Europa volkomen te ontwrichten. De islam wordt gebruikt als instrument om dit te bevorderen maw het toelaten, want die willen gewoon hun eigen plan doordrukken (Het Projekt), het is een samenloop van omstandigheden dat deze twee zaken door elkaar lopen en de NWO maakt hier dankbaar gebruik van en na de ontwrichting is het nog gemakkelijker om dan het nieuwe verdrag TTIP er door te drukken. Dan valt alles voor die vieze wereldorde vanzelf op zijn plek. De moslims gebruiken nu elke zwakke plek in onze maatschappij om alles uit te buiten tot het uur U. Wanneer je dit probeert uit te leggen aan anderen op een verjaardag of zomaar in gesprek tijdens een lunch dan stoot je op een muur van verontwaardiging. Als je voorzichtig de vinger op de zere plek legt en bv zegt dat wij allemaal schuldig zijn aan het toelaten, aan het aannemen van wetswijzigingen tbv vreemdelingen (wet discriminatie, wet rascischme), onze houding van luisteren, toegeven, wegwerken van vooroordelen (jaren terug al discussies over vluchtelingenbeleid) en dat deze regering zo vrijgevig is dat wij nu onszelf tekort doen omdat onze belastingen nu totaal opgaan aan het betalen van de vluchtelingen/gelukzoekersindustrie. Zo erg zelfs dat zorgverzekeringen die bulken van het geld ons verhogingen door de strot duwen, pensioenfondsen onze pensioenuitkeringen korten met procenten tegelijk. Want deze hele idiote krankzinnige kermis moet betaald worden door u en ik. Als het uur U daar is en de moslims krijgen het generale sein, dan komen er op grote schaal de eerste aanvallen op Europees grondgebied en gaan misschien ook hier en daar koppen rollen van niets vermoedende passanten. Zullen meisjes en vrouwen nog meer als in Keulen massaal worden belaagd en aangerand of zelfs terecht komen in een groepsverkrachting. Ze zullen het in Keulen horen donderen omdat dit bij ons een gigantische aardbeving teweeg zal brengen. De aanslagen zullen elkaar opvolgen omdat de hele infrastructuur hier al tijden van tevoren is besproken, wapen en bommen opslagplaatsen zijn voorzien en plannen zijn uitgewerkt. Het voorbeeld is Molenbeek en Brussel waar alles voor de aanslagen in Parijs zijn voorbereid. Is dit een doemscenario? Nee, de realiteit is zo erg dat er gewoon overheen wordt gekeken, omdat voorbereidingen gewoon in een wijk plaatsvinden door moslims die hier al jaren zitten, maar hebben gewacht op dit uur U van aangevoerde versterkingen onder de zogenaamde vluchtelingen. Dus binnen nu en een paar maanden de absolute REALITEIT. Leg moletofcocktails aan, neem andere voorzorgen wat dan ook, maar doe iets. Laat de naïeven links liggen, doe uw ding wat nodig is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s