Aantal aangiftes na oudejaarsnacht in Keulen drastisch gestegen

Screenshot_63

De Dom van Keulen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal aangiftes na de gebeurtenissen van oudejaarsnacht in Keulen is drastisch toegenomen. Het aantal zou nu 379 (!) bedragen deelde de politie vandaag mee. In ongeveer 40% van de gevallen doe de politie onderzoek naar seksuele delicten. Daarbij richt de politie zich grotendeels op personen uit Noord-Afrikaanse landen. Er zou echter nog onderzocht moeten worden of deze in verband gebracht zouden kunnen worden met concrete delicten. Het laatst bekende aantal aangiftes bedroeg 170.

Bron:
www.focus.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Aantal aangiftes na oudejaarsnacht in Keulen drastisch gestegen

 1. henk der niederlander zegt:

  Krijgt de Duitse bevolking straks te horen dat er een stuk of 5 arrestaties verricht zijn en er nog meer gaan volgen en toen klapte de doofpot weer dicht. Mensen laat je niks vertellen want het EU treintje moet door blijven rollen

  Like

 2. Pieter zegt:

  Merkel gaat de criminelen aanpakken. Hahaha. Het kwartje valt nog steeds niet bij mevrouw, ook wordt nog steeds geen bovengrens aan vluchtelingen genoemd door haar.
  Zij snapt nog steeds niet dat de burger de islam en asielophalers zat is.

  Like

 3. Japio zegt:

  Gewoon elke jonge moslim man oppakken en als je niet kan bewijzen dat je er niet bij was, opsluiten die handel. En ze luisteren het beste naar lijfstraffen, gewoon de ploertendoder er overheen.

  Like

 4. frank de bakker zegt:

  MERKEL RAUS!!!

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Daar helpt alleen maar wat Trump voordoet !

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Merkel gaf een reactie op de gebeurtenissen in Keulen. Er worden zwaardere maatregelingen getroffen om de asielzoekers die zich schuldig maken aan crimineel gedrag sneller uit te zetten. Ze zei dat voorwaardelijk veroordeelden en asielzoekers veroordeeld tot gevangenisstraffen, eerder worden uitgezet. Maar mevrouw Merkel, wat gebeurt er echter met asielzoekers die criminele feiten plegen, vrouwen verkrachten, mensen mishandelen etc., maar toch de dans ontspringen en uit de handen van de politie blijven of diegenen die criminele feiten plegen en totaal niet veroordeeld hiervoor worden. Deze kunnen ongestoord doorgaan met hun misdaden en worden niet uitgezet. Tja….. Dus wat u aangeeft zijn wederom geen oplossingen, maar dat wist u al. En ze dienen daarom ook alleen om mensen weer een rad voor ogen te draaien en hun woede te sussen voor het moment. Uw politieke correctheid kent geen grenzen en wij Nederlanders zijn dat uiteindelijk ook de dupe van, want het houdt niet op… Die eindeloze toestroom en de grenzen blijven open, dus…Islamisering ten top. Kijk eens naar deze reportage en beweer dan nog eens dat u niets onder het tapijt schuift en eerlijk tegen uw burgers bent. Dan kunt u niet…en Rutte evenmin. https://www.youtube.com/watch?v=KUPuMs3E_k0

  Like

 7. delamontagne zegt:

  TOMMY ROBINSON; Keulen

  Like

 8. delamontagne zegt:


  KEULEN – PARIJS, twee steden in handen van vrouwen, het burgemeesterschap niet waardig.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Vrouwen in de politiek….?
   De grote massa vrouwen zijn daar absoluut NIET geschikt voor.
   Uitzonderingen daargelaten zoals De vrouw van Roosevelt (Alhoewel ze niet daadwerkelijk in de politiek werkzaam was.) Margareth Tatcher.
   En ja dan stopt het voor mij. Einde verhaal. Zodra ze gezag moeten laten gelden krijgen ze de meest waanzinnige ideeën.

   Like

 9. Hendrik M. zegt:

  In Hamburg ook nog eens 108 aangiftes en in Berlijn gingen mohammedaanse bendes openlijk gewapend de straat op…

  Like

 10. Sjun Demartelaere zegt:

  Ik ben zeer benieuwd of elka aangifte daadwerkelijk is opgenomen. Zullen er niet velen zijn die met een kluitje in het riet gestuurd zijn door ‘meedenkende’ verbalisanten?

  Like

 11. Pingback: Aantal aangiftes na oudejaarsnacht in Keulen drastisch gestegen | Rechtsaf doorzee

 12. Jan zegt:

  Gek is dat. In Keulen was niet genoeg politie maar als het een demo van Pegida betreft wemelt het van de agenten.
  Zou De Heks bang zijn voor het volk? Lijkt steeds meer op haar vriendje in Turkije, Erdo, zoals zij hem noemt.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Het ligt voor de hand dat morgen in de krant staat, dat vele aangiften verzonnen zijn om ‘vluchtelingen’ zwart te maken. Linx is zooooooo voorspelbaar.

  Like

 14. Jan zegt:

  Nu zijn het kopsvodden die Duitse vrouwen aanvallen:

  Cologne Out Of Control: One Week Since Migrant Attacks, Another Teenage Girl Hospitalised By Gang
  ….
  http://www.breitbart.com/london/2016/01/08/cologne-out-of-control-one-week-on-from-migrant-attacks-and-another-teenager-hospitalised-by-gang/

  Like

 15. boorzalf zegt:

  Dan verteld deze oude spandoek toch de waarheid.

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Wie kent uit de jaren ´60 nog The Motions, een beatgroep van Nederlandse bodem. Ik zeg dit omdat zij een aardige protestsong hadden. But these are only words, oh lord let the good times come. Nederland ontwaakt langzaam, echter de wekker zal nog harder en langer moeten rinkelen. De harde brul van de Nederlandse Leeuw mag ook tot in de slaapkamer doordringen. Vroeger had je op speciale dagen de dorpsomroeper met een *klepel* dat maakte al aardig lawaai en luidde een gebeurtenis of belangrijke mededeling in. De Nederlandse Leeuw is al wakker, ligt in sluiphouding om de eerste de beste te bespringen. Bent u zo ver?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s