Bij deze schokkende berichten rijst automatisch de volgende vraag:

Screenshot_61

(Door: “Horatius”)

Hoe lang zal het nog gaan duren voordat de autochtone bevolking van de landen die nu worden getroffen door deze barbaarse vormen van terreur daadwerkelijk zelf terug gaan slaan? Want de politie is blijkbaar volkomen onmachtig om hier effectief een einde aan te maken. En met welke middelen? Want wapenbezit is hier verboden m.u.v. personen die lid zijn van een schietvereniging.

Toch komt de vraag aan de orde, is dit nu precies waar die z.g. asielzoekers op uit zijn? Door deze uitermate provocerende acties hier BEWUST een burgeroorlog uitlokken en zodoende een totale ontwrichting van onze samenleving te veroorzaken?

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Bij deze schokkende berichten rijst automatisch de volgende vraag:

 1. Jan zegt:

  Stephanie Schulz over Keulen

  Like

 2. Leo zegt:

  “Bij deze schokkende berichten rijst automatisch de volgende vraag ” ?

  Hierbij mijn schokkend antwoord :

  “Wapenbezit is hier verboden m.u.v.personen die lid zijn van een schietvereniging “stelt Heratio.
  Wel Heratio, in uw stelling kan ik mij niet vinden, en zeker niet met de achterliggende gedachten van die stelling.

  Personen die lid zijn van een schietvereniging ( zo n 30.000 gescreende mannen en vrouwen)
  zijn lid van een schietSPORTvereniging (weerbaarheidsverenigingen zijn ook verboden bij wet )de “wapens” die voor deze sport gebezigd worden zijn namelijk aangeduid als sportartikelen welke bij wet verboden zijn.

  Maar op elk Wetsverbod zijn uitzonderingen, de zogenaamde ontheffingen of vergunningen
  welke aan voorschriften zijn gebonden.

  Zo heeft een sportschutter met een eigen wapen GEEN vergunning tot het in BEZIT hebben van een vuurwapen, doch een VERLOF tot het VOORHANDEN hebben van een vuurwapen ter beoefening van de schietsport volgens wettelijke restricties, aan de houder van dat verlof,
  opgelegd.

  Wanneer er een conflict situatie in ons land zal kunnen ontstaan waarbij legale vuurwapens in het gedrang zouden kunnen komen dan is het heel simpel voor de overheid, door onmiddellijk de verloven ( vergunningen ) in te trekken, te gelasten aan de personen hun wapens in te leveren
  zonder ( restitutie van de waarde) confiscatie dus.
  Die wapens zijn dan eigendom van de staat.

  Wel Heratio, hier klapt dan uw droom dus als een zeepbel uit elkaar en staan 30.000 GEOEFENDE schutters met hun rug tegen de muur en met hun handen in het haar.

  Ter vergelijking:
  Velen staan er niet bij stil, maar ook AUTORIJDEN is in ons land bij wet VERBODEN.
  Om dat wel te mogen doen heeft u een vergunning nodig en dat is uw rijbewijs.
  Uw rijbewijs is uw vergunning om op de openbare weg aan het verkeer te mogen deelnemen.
  Die vergunning is u toegezegd als u aan bepaalde wettelijke voorschriften heeft heeft voldaan.
  U moet minimaal 18 jaar oud zijn , uw wettelijk voorgeschreven rijbewijs hebben behaald en uw auto minimaal verplicht W.A. hebben verzekerd.
  Wanneer u de verkeerswetregels dermate overtreedt dan wordt uw rijbewijs ingevorderd, of te wel uw rijvergunning u afgenomen en is het u VERBODEN om zelf met een auto te rijden.

  Bij sportschutters ligt de lat nog hoger.
  Wanneer een sportschutter met een flinke slok op wordt aangehouden en hem de rijbevoegdheid wordt ontzegd dan raakt hij daardoor ook zijn wapenverlof voor altijd kwijt.

  Die persoon is dan NIET integer meer voor de WET verklaard.

  Leve de vrijheid….. Toch ??

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Als morgen een burgeroorlog uitbreekt is de vraag of al die personen die de schietsport beoefenen hun wapens gaan inleveren bij een verordening. Ik denk het niet, want eigenbelang en zelfverdediging of gezin komt eerst kijken.

   Like

   • Leo zegt:

    Inleveren……. ? Ze komen ze HALEN !!!!!!!!
    Enig idee hoe BANG de overheid is voor de bevolking ?????

    nou, dan.

    Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Pingback: Bij deze schokkende berichten rijst automatisch de volgende vraag: | Rechtsaf doorzee

 5. Onno zegt:

  De reden waarom Prins Bernhard BV zo’n enorm stringente wapenwetgeving heeft, is omdat prins Bernhard in navolging van het Duitse roof”ridder” en ‘Erbschleicher’-geslacht Van Laurenberg alias Van Nassau alias Van Oranje de horige onderdanen zo liefheeft, dat men ze wil beschermen tegen het schieten in eigen voet. Hierdoor zou de geliefde horige onderdaan immers ongeschikt worden voor het leveren van een “nuttige” bijdrage aan (van nature vreedzaam) Prins Bernhard BV.

  De idee dat genoemde geslachten wel eens een pas ontdekt (en in het verleden als “de optelsom van ware krankzinnigheid” over het hoofd gezien) type extreem gruwelijke psychopaten met nachtmerrie “prins” Borgia of Sforza ‘mindset’ zouden kunnen zijn, is absurd.

  Ook bij de supermarkt worden de artikelen in uw belang aan de kassa gewogen. Men vertrouwt de geliefde klant wel, maar men wil niet dat deze zich aan de kassa moet schamen omdat de andijvie weer eens niet gewogen en van een etiket voorzien is.

  Alles voor uw welzijn en gemak geliefde horige onderdaan!

  Like

 6. Regeringen in Europa staan apathisch te kijken naar de ontwikkelingen , in plaats van in te grijpen ,en de bevolking te beschermen , ze staan al in de vertrekhouding , om net als in WO 2 samen met de leden van het koninklijk huis en de zogenaamde elite , te vluchten naar veiliger oorden , mocht de bom barsten , dat ze de bevolking in Europa aan hun lot overlaten is al 100% zeker , het word daarom tijd dat het volk in Europa het heft in handen neemt , en MASSAAL in opstand komt, om regeringen af te zetten , en te berechten wegens misdaden tegen de bevolking , de eigen bevolking word tot op de bot bestolen en kaalgeplukt , om buiten de Echte asielzoekers , de Honderdduizenden Misdadigers en Verkrachters die hier komen in de watten te leggen , allemaal ten koste van de minst draagkrachtigen die hard gewerkt hebben , of nog hard werken , of werkloos zijn geworden , die hadden gedacht een verzorgde oude dag te hebben

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s