CARTOON

Screenshot_42

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “ildiko”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, Islam, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op CARTOON

 1. Elena zegt:

  Citaat…….
  Jozef kreeg in een droom een waarschuwing van een engel om samen met Maria en hun baby te vluchten, omdat Herodes onderweg zou zijn om het kind te doden. Toen Herodes merkte dat hij door de wijzen uit het oosten misleid was, zond hij manschappen uit om alle jongetjes van twee jaar oud en jonger om het leven te brengen.

  Zou het in Europa een idee zijn om alle jongetjes van een bepaalde wrede ideologie om te brengen?
  lol.

  Like

 2. rakkertje zegt:

  Er zijn mensen die alles doen voor dat vreemd gespuis, voor die “sukkelaars” … maar weten helaas niet aan wat ze beginnen …. Hun ogen zullen wel open gaan als het te laat is !

  Like

 3. Europa opgeofferd op altaar van globalistische cultus.

  Alles wat ‘progressief’ (links of liberaal), socialistisch en christendemocratisch is lijkt een pact te hebben gesloten met de islam om Europa op te laten gaan in een pan-islamitisch imperium, een Derde Wereld-rijk waarin de vrijheid, democratie en welvaart die we nu kennen vrijwel zal zijn verdwenen, en onze cultuur en historie zal zijn opgeofferd op het altaar van het nihilistische en verwoestende globalisme van de EU en de VN, de grootste en met afstand gevaarlijkste anti-humane cultus die de wereld ooit heeft gekend. lees verder >>>> http://inbijbelsperspectief.weebly.com/een-verdeeld-europa-wordt-erger-dan-irak-en-syrieuml.html

  Like

 4. Jan zegt:

  Daarom mag Musée d’Orsay (wat overigens voor ieder museum geldt) wel uitkijken dat niet een van die holbewoners het met in het canvas van Monet’s ‘Le déjeuner sur l’herbe’ zet, daaraan doet mij de cartoon denken.

  Later zou het terug komen in de film “Louisa of een woord van liefde” met Willeke van Ammelrooy. Dus ook het celluloid gaat in vlammen op als het aan de gekken ligt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s