Filipijnen: Saoedi´s financieren islamitische moordenaarsbendes

Screenshot_51

Een terrorist van de “Bangsamoro Islamic Freedom Fighters” (BIFF).

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Gedurende de kerstdagen slachtten islamitische extremisten christenen af in dorpen op Mindanao. De radicaalislamitische terreurgroepen worden gefinancierd door de Saoedi´s, die hun extremistische islam exporteren.

In veel, door moslims gedomineerde regio´s van de Filipijnen – vooral op Mindanao – hebben de christelijke minderheden het niet meer zo gemakkelijk. Al die decennia van een vreedzaam met elkaar, waarin iedereen samen ook de feesten van de desbetreffende andere religie mee vierde, zijn intussen schijnbaar voorbij. Want enkele islamitische religieleiders hebben het hun geloofsbroeders verboden om Kerstmis te vieren met de christenen – hoewel dat daar al heel lang gebruik is.

Vooral het geld uit Saoedi-Arabië en de export van de wahabitische ideologie dragen ertoe bij dat extremistische predikers vooral bij de arme islamitische bevolking op willige oren stuiten. Dit leidde er zelfs toe dat bij aanslagen op christelijke dorpen tijdens de kerstdagen zeven mensen om het leven kwamen. Hiervoor eist de radicaalislamitische terreurbeweging “Bangsamoro Islamic Freedom Fighters” (BIFF) de verantwoordelijkheid op, die het echter zeer beslist niet om vrijheid gaat, maar veelmeer om de oprichting van een islamitische staat, lijkend op die van de “Islamitische Staat” in Syrië en Irak.

De vele gematigde moslims in de regio zijn echter tegen deze radicalen en veroordelen de gewelddaden van de extremistische organisatie scherp. Want ook zij hebben te lijden onder de tegenacties van het Filippijnse leger, temeer omdat iedere moslim daar als potentiële sympathisant van de radicaalislamitische groeperingen geldt. De toenemende radicalisering in de islamitische bevolking versterkt deze opvatting onder de christelijke bevolking van het land.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Filippijnen, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Moslims, Rotzakken, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

12 reacties op Filipijnen: Saoedi´s financieren islamitische moordenaarsbendes

 1. Thoth zegt:

  De vazallen van Saoedi-Arabië zitten overal. In Jemen, Irak, Syrië, Turkije, Oegoeren (China), etc…

  Like

 2. Japio zegt:

  Maar de islam is toch de religie van de vrede? Overal waar de islam regeert heerst toch vrede? Ze zijn toch een verrijking voor Europa? Ze behandelen anders denkenden toch met veel respect? Vooral vrouwen behandelen ze met respect. Ze zijn wat fysieker en enthousiaster als de westerling. Nee hoor, de islam past precies in de Europese cultuur. We hebben hele goede ervaringen met de moslims in ons land, totaal geen criminaliteit. We kunnen dat werkende klootjesvolk toch nog meer belasting laten ophoesten. Dit moeten die links rooie rakkers ongeveer gedacht hebben toen ze besloten de grenzen te openen voor die moorddadige, verkrachtende dievenbende genaamd de islam.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Overal waar moslims opduiken krijg je gedonder! Deze wezens zijn niet in staat om op een vreedzame manier met andersdenkende samen te leven.
  En dat spul wordt met honderdduizenden tegelijk naar Europa geïmporteerd…..!

  Hoe een werelddeel zijn eigen ondergang faciliteert…!

  Like

 4. Philippine zegt:

  Ik las net dat Duitsland in dit jaar een miljoen vluchtelingen verwacht via/uit Turkije.

  Like

 5. Pingback: Filipijnen: Saoedi´s financieren islamitische moordenaarsbendes | Rechtsaf doorzee

 6. aquarius4422 zegt:

  De terroristen die de aanslagen op 9/11 pleegde waren vrijwel uitsluitend Saoedi-Arabiërs.

  Like

 7. Ron zegt:

  En weer dat saudi-arabië weer die ellende financiert. Saudi-arabië is de bron van 90% van het islamitische kwaad.

  Wordt het niet eens tijd om van dat land geen olie meer te kopen?
  Nog beter, geen enkele olie meer uit dat midden-oosten te halen?
  Uit de noordzee of uit de VS, Rusland of enkele Zuid-Amerikaanse landen kan ook.
  *W28E94*

  Like

 8. Pieter zegt:

  Dat begrijp ik niet goed. Die autonome Moslimregio is toch echt niet zo groot om ze allemaal de zee in te drijven door het Phillippijnse leger. Daar moet meer achter zitten waarom ze dat niet doen.
  Ook op het eiland Jolo zit die moslimterreurbeweging, maar dat eilandje is niet zo groot om ze in een dag de zee in te drijven.
  Zouden er corruptiebelangen spelen van het Phillippijnse leger vraag ik mij af.

  Like

 9. Sjun Demartelaere zegt:

  Reken maar. Saudi’s betalen. Zoals zij dat ook in Bosnië, Kosovo en Macedonië doen om conform de opdracht van Mohammed vierkante meters voor Islam te scoren.. Het enige dat hier tegen werkt is een wereldwijde ontleding van islam. Maak in alle talen duidelijk hoe de doodscultus rondom Mohammed als systeem van angst en terreur werkt. Laat goed zien dat de vruchten van islam: onaanspreekbaarheid, trots, wantrouwen, tweespalt, onveiligheid, armoede, angst, verdomming en dood blijken te zijn.
  .
  Belanghebbenden zullen zulke belichting proberen weg te maken waardoor het alleen maar meer verspreid wordt. Evenals Duitsers moesten worden bevrijd van het Nationaal Socialisme om weer een beschaving in Duitsland te kunnen opbouwen zullen gelovigen op de hele wereld moeten worden bevrijd van de schadelijke doctrines van Mohammed als opgetekend in koran, hadith en soenna. Leer iedereen maar hoe dat systeem van de angst werkt…
  .
  Intussen kan ook de geldkraan naar Saudi Arabië worden dichtgedraaid opdat we niet langer zelf meebetalen aan verspreiding van de gitzwarte wortels van islam.

  Like

 10. Jan zegt:

  Burning the black flag of ISIS: Christian militia calling themselves Red God’s Defenders take up arms to stop spread of jihadism in the Philippines


  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3408327/Burning-black-flag-ISIS-Christian-militia-calling-Red-Gods-Defenders-arms-stop-spread-jihadism-Philippines.html#ixzz3xymGRess

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s