Finse politie slaat alarm: Kinderen en vrouwen worden aangerand door asielzoekers

Screenshot_52

(Door: “rommel”)

De politie in Helsinki waarschuwt nu dat bendes volwassen “asiel zoekende” mannen uit het Midden-Oosten zich door de stad begeven en systematisch Finse vrouwen en meisjes aan seksuele intimidatie blootstellen.

Jonge vrouwen en meisjes worden benaderd, achtervolgd, en op verschillende manieren aangerand. Meestal zijn het kinderen jonger dan 15 jaar die het slachtoffer worden, zegt politiechef Ilkka Koskimäki tegen het Finse dagblad  Ilta-Sanomat. Hij waarschuwt dat de nieuwe trend “grootschalig en ernstig” is.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Finland, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Finse politie slaat alarm: Kinderen en vrouwen worden aangerand door asielzoekers

 1. rs zegt:

  Overal waar moslims zijn ( het gajes !!!!!!!) gaat het gewoon maar door…………..en door………..totdat in alle landen de pleuris een keer uitbreekt. De bevolking pikt het niet meer, en dan komt er een heksenjacht op alles en iedereen die de Islam aanhangt.

  Ja, ook de moslims die NIKS kwaads in het zin hebben!!!!!!!!

  Like

  • Driek zegt:

   rs zegt: Ja, ook de moslims die NIKS kwaads in het zin hebben!!!!!!!!

   Ik kan mij dat nog goed herinneren, lang geleden, mijn naaste buurman, een heel vriendelijke man en een volgeling van Anton Mussert. Maar je merkte daar niks van. Hij stond altijd voor iedereen klaar, een heel behulpzame man was het. Geen kwaad aan die man te bespeuren. Maar vanaf juli 1942 hielp hij ijverig mee met het ophalen van Joodse burgers. Ik was toen nog maar een klein jongetje, maar ik zie hem nog gaan, in z’n zwarte uniform met glimmend gepoetse laarzen, breed lachend paradeerde hij door de straat, hij was de baas van de straat, en toen waren we allemaal als de dood voor hem, want hij hoefde maar met z’n vinger te wijzen en je ging op transport. Voordat je er erg in had zat je in Westerbork. Die aardige buurman heeft de straat waar ik toen woonde zeker voor de helft uitgeroeid.
   Daarom, lezer van E.J. Bron, zeg ik ter waarschuwing: Die volgelingen van Mohammed deugen niet, al zijn ze nog zo aardig, want ze leven volgens de regels van de koran, en dat boek is een en al kwaadaardigheid. Net als het Mein Kampf van Adolf Hitler. Maar de lezers van deze site weten dat allemaal al. En dat is maar gelukkig ook.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ rs 9 januari 2016 om 17:12

   [quote] Ja, ook de moslims die NIKS kwaads in het zin hebben!!!!!!!! [/quote]

   DIE BESTAAN NIET!

   Like

 2. Japio zegt:

  Islam is een religie van; haat, moord, oorlog, verkrachting, leugens, luiheid, profiteurs, intimidatie, achterlijkheid, domheid, incest, eerwraak enz enz

  Like

 3. C.A.Barstow zegt:

  Waarom schiet de politie die ratten die gewoon af?

  Like

  • Jan zegt:

   Mag niet van de ‘mensenrechtenorganisatie’ van de verenigde nazi’s. Je mag wel je kinderen laten vermoorden, je vrouw laten verkrachten en je woning en land laten leegplunderen.

   Like

 4. Muurbloempje zegt:

  OMG, de beerput gaat open, steeds verder open….. Wacht met spanning af wanneer de pleuris goed losbreekt……..

  Like

 5. Cathja zegt:

  Een nieuwe trend…??? Kun je het massaal aanranden en verkrachten van vrouwen en meisjes ‘een trend’ noemen? Of zijn dit misdrijven?
  Oh, wat hebben ze er toch een moeite mee om het beestje bij de naam te noemen!
  Het is overduidelijk dat hier sprake is van georganiseerde misdrijven, want het kan toch niet toevallig zijn dat én in Keulen op het stationsplein ca. 1000 testosteronbommen bij elkaar gekomen zijn, en vrijwel op hetzelfde moment voor het station in Helsinki? Toeval? Absoluut niet!! Deze gasten hebben contacten met elkaar, want iedereen beschikt over een mobiele telefoon. Alles is afgesproken werk.

  Het is dus z;eker dat we hier te maken hebben met georganiseerde misdaad, en dat moet in het belang van de Finnen, de Duitsers, de Nederlanders, en elk land wat grote groepen mannelijke asielzoekers heeft opgevangen, uitgebannen worden.
  Uitzetting en retour land van herkomst! Voor alle zekerheid (onder dwang desnoods) afnemen van vingerafdrukken en registratie daarvan, zodat ze nooit meer de toegang tot Europa kunnen krijgen.
  Als er niet krachtig wordt opgetreden tegen dit moslim-tuig, dan is het een kwestie van enkele maanden en heel Europa is onder de voet gelopen.

  Let op mijn woorden.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Als ik dat achterlijke door rooie trutjes in elkaar geknutselde spandoekje zie, met die infantiele hartjes erop, hoop ik elke keer weer dat die lachende goedmensjes heel snel door een meute bronstige verwilderde mohammedanen uitgewoond worden, tot ze vanbinnen zo ruw zijn als een ouwe soldatenlaars!

  Domme dociele dwazen!

  Like

 7. GT zegt:

  Merkel heeft een zeer grote fout gemaakt, en moet onmiddellijk aftreden, zo niet vrees ik voor haar leven, want dit blijft niet zonder gevolgen!

  Like

 8. Jan zegt:

  Men had dat volk bij de grens moeten vermoorden, maar dat mag niet, iets met mensenrechten of zoiets.

  Like

  • Harry zegt:

   Ach Jan , op Schiphol worden volstrekt onschuldige gezonde diertjes levend door een shredder gehaald om “het land te beschermen” .
   Ze komen als een soort gehakt uit de stortgoot .

   Nu hebben we een zwerm regelrecht levensgevaarlijke imbecielen met allerlei besmettelijke ziektes zó maar binnengelaten .
   Met alle gevolgen van dien !

   Ik droom wel eens van een héle grote shredder .

   Like

 9. Pingback: Finse politie slaat alarm: Kinderen en vrouwen worden aangerand door asielzoekers | nieuwsbreker

 10. Edjan zegt:

  Citaat:
  “We moeten het feit erkennen dat hier sprake is van een soort trend. We willen niet dat deze trend nog groter wordt.”

  Dus die zgn “trend” zoals hij nu is, vinden ze verder okay. Hij mag alleen niet nòg groter worden. Zolang dit soort zwijnen af en toe een verbale drol draait maar absoluut niets DOET, zou ik hun gezwatel maar niet serieus nemen. Het is de overheid: het is uw grootste vijand.

  Like

 11. Harry Willemse zegt:

  Wat ik eigenlijk mis is het feit dat dit niet meer of minder is dan een aanval op onze vrijheid, kennis en onze cultuur. Dit is in mijn ogen een oorlog`s verklaring dus moet er met scherp op dit islamitische tuig geschoten worden.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  En de politie had zes arrestaties van haatbaarden gepresteerd. Wat een geweldige prestatie van de linkse Finse politie. Maar overal waar links zich in heeft genesteld, komen WIJ in de problemen!

  Like

 13. kouwe kak zegt:

  wij worden geregeerd door LANDVERRADERS
  Vraag is REALIME RACCISME??
  volgens het linksdraaiend schuim is alles raccisme als je feiten benoemd!!
  schande aan onze ouders die kromlagen voor onze vrijheden!
  Kouwe kak
  den haag

  Like

 14. Geronimo zegt:

  Volledig met Driek eens. Ze zijn valser dan vals, echte wolven in schapenvachten. Je weet nooit echt met wie je te doen hebt als je een moslim ziet of hoort. Vandaar, geen enkele moslim valt te vertrouwen. Geen enkele. Spijtig voor diegenen die dit niet verdienen, maar het is niet anders, en dat is niet onze fout.

  Dat bleek al na de aanslagen op de Twin Towers in Amerika, en alle keren nadien. Telkens ging het om onbesproken, vriendelijke, behulpzame, aardige medeburgers, ‘wie had dat ooit gedacht’, dat was telkens de teneur van alle commentaren van de mensen die dit moorddadig crapuul van dichtbij in hun buurt hadden gekend en meegemaakt. ‘Ze zouden nog geen vlieg kwaad hebben gedaan’. Ze liepen normaal westers gekleed, helemaal niet extreem.

  Nou, eenmaal kan je je laten vangen, maar toch geen tweemaal. En wees maar gerust, ook IS en aanverwant crapuul weten hoe ze de naïeve westerlingen om de tuin moeten leiden. Ze hebben ook volop geleerd over hun fouten, en over de manier van optreden van de politie- en veiligheidsdiensten in Europa. Daar gaan we in 2016 dus volop naartoe. Het wordt voorwaar een gitzwart jaar voor Europa. 2015 was het aperitief en het voorgerecht, nu komt het hoofdgerecht er aan. “Le plat consistant”. Wees daar maar zeker van. Alle intussen binnengeslopen IS-elementen zijn nu nog volop bezig met zich te infiltreren en te organiseren. Tot het grote commando komt. Daarbij vergeleken zal Parijs klein bier zijn, want het zal veel grootschaliger zijn.

  ‘Wir sollen es nicht schaffen”, wat Merkel ook moge beweren, tenzij men nu eens eindelijk de schuld zal durven te leggen bij waar hij thuishoort: de islam, dat grote taboe-woord van de linkse idioten. Zo lang men deze ideologie niet verbant, en blijft zweren bij een onbestaande Europese islam, zolang zullen we af te rekenen hebben met die hele hordes halve garen, gehersenspoelde islam-idioten van het gevaarlijkste soort.

  Dit is al lang geen terrorisme meer, maar een regelrechte guerrilla oorlog, waar we nu mee te maken hebben, eentje dat straks al de grote Europese steden in vuur en vlam zal zetten. Op de intussen meer dan een miljoen Syrische vluchtelingen die Europa binnen gestroomd zijn, moeten er maar een 10.000 IS-ers, een fractie dus, tussen zitten, en je hebt wel te maken met een heus, goed getraind en bewapend moslim leger. Van alle markten thuis en tot alles bereid. Als je ziet hoeveel doden een drietal man in Parijs al konden maken, dan hoeft daar geen verder tekeningetje bij gemaakt over wat Europa in 2016 te wachten staat. Alvast een gouden toekomst voor de begrafenisondernemers, hier en elders. Europa de oorlog aangezegd door de islam, en velen beseffen het nog niet eens. Erg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s