HAHA. JUNCKER POEPT IN BROEK VOOR GEENPEIL

Screenshot_44

(Door: “Pritt Stift”)

Goedemorgen. Dat is lekker wakker worden. Jean-Claude Juncker, het dikbetaalde drinkebroertje uit Brussel, is in totaalpaniek inzake het historische GeenPeil Referendum van 6 april aanstaande. In EU-orgaan NRC/Handelsblad [geen link, want dat willen ze niet] mag Reichsführer Juncker ongebreideld leeglopen en zijn angst voor de mondige Nederlandse burger ventileren. Volgens Juncker zou het koren op de molen zijn van populisten die de EU willen opblazen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Elite, EU-critici, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Nederland, Oekraïne, propaganda, Rotzakken, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

43 reacties op HAHA. JUNCKER POEPT IN BROEK VOOR GEENPEIL

 1. frank de bakker zegt:

  Massaal ”NEE” stemmen en we zijn 1 stap dichterbij een burgeroorlog.
  Beter NU dan later!

  Stem ”NEE”

  Like

 2. Buffalo Bill zegt:

  De democratie opzij zetten? Fascistische praktijken !

  Like

 3. carthago zegt:

  Juncker? Dat was toch een vliegtuigmerk van de nazi’s?

  Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad Carthago , vele industriële families hebben hun contacten in de overheid zelf geregeld en stevig in handen .
   Zo ook bij ons , denk aan Ruud Lubbers .
   En dat is een prima medium om enorme opdrachten binnen te harken .
   Voor hén , dan .

   Like

 4. Edjan zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24974059/__Juncker__grote_crisis_door_nee__.html

  ,,een grote continentale crisis”.
  “Rusland zou de vruchten plukken”
  “koren op de molen van populisten die de Europese Unie willen opblazen.
  “Laten we het referendum niet veranderen in een referendum over Europa”,
  “goed begrijpen dat deze kwestie het Nederlandse belang overstijgt”.
  “handelen als een Europese strateeg”.
  “kijk uit, dit kan het evenwicht in Europa veranderen.”

  Het associatieverdrag met de fascisten van Oekraïne is reeds getekend en het referendum zal vrijwel zeker opgehangen worden in de plee van merkel, naast dat andere referendum.
  En toch ga ik stemmen en zeker tégen ook al is dat eerder tegen die schweine-eu dan tegen dat verdrag met een stel corrupte fascisten, maar als nu wéer 65% tegen stemt en het gaat wéer de plee door, dan weet toch echt iedereen dat we in een dictatuur leven.

  De ontdekking dat de overheid zich tegen ons heeft gekeerd kan niet iedereen snel accepteren. Dat heeft tijd nodig. En veel tijd is er niet meer.

  Like

 5. In Nederland is de jihad op een onopmerkelijke manier reeds begonnen, wil hier een voorbeeld van aanhalen namelijk dat men op Spits Nieuws voorheen bijna letterlijk het recht op vrije meningsuiting van toepassing was, je moest wel heel erg bond maken om weggejorist te worden er werd flink geageerd tegen alles en iedereen die ‘links’ waren. Nu is Spits Nieuws veranderd in Metro XL, waar men alleen met een facebook account een zelfgecensureerde reactie kan geven, en het aantal reacties is bijna tot nul gereduceerd. Zo werkt het dus de controle over de MSM is op een haar na een feit geworden. Tja hoor ‘k u zeggen hoe zit het dan met de alternatieve media, naar mijn mening worden deze straks ook onder curatele geplaatst en kan de eigenaars van deze prachtige site’s ook verplicht worden om met een sociale media plugin account de reguurders te laten reageren.

  Like

  • Edjan zegt:

   Het onder censuur plaatsen van internet:
   1) Censureer pedo-sites etc. Is iedereen het mee eens! Eerste stap gezet.
   2) Censureer terroristen-sites. Zal na de volgende aanslag wel ingevoerd worden, dan zijn velen het ermee eens. Mooi toch, als terroristen niet meer ongestoord met elkaar kunnen communiceren? Zal echter hoofdzakelijk gebruikt worden om sites als deze aan te pakken.
   Twitter etc. idem dito.

   En weer een stap gezet naar dictatuur Eurabië.

   Like

   • Mee eens Edjan dat ligt helaas in de lijn der verwachtingen.

    Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Adriaan Jansens, ik vraag me wel eens af wat eerder “klaar” is: het vierde rijk of het kalifaat (2060). Ik denk het vierde rijk veel eerder (2020).

    Maar hoe meent die dictatuur dan met die moslims om te gaan? Ik denk dat ze het probleem gaan isoleren in de volkswijken en hun eigen wijken nog intensiever gaan beveiligen. Laat de proleten elkaar maar uitmoorden. Zoiets? Laat de zaak daar maar instorten. Ook zouden ze graag zien dat de proleten erg arm zijn dus niet meer kunnen studeren en liefst erg dom worden. Af en toe zullen ze wel een stel proleten overhoop laten knallen als ze té wild worden. En verder de domme massa manipuleren met leugens en propaganda. Ze zijn al een heel eind op weg, eigenlijk …

    Like

 6. sammy zegt:

  ja maar het is precies hetzelfde als nazi duitsland

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Whoehahaha! De grootste hypocriet van de EU, wil niet hebben dat wij NEEN zeggen tegen de communistische dictatuur te Brussel. Het wordt met de dag “gekker”, in het KRANKZINNIGENGESTICHT EUROPA. Onder leiding van deze zuipschuit, en Adolfa Merkel gaat men door ONS naar de afgrond te brengen.

  Like

 9. Japio zegt:

  Goed zo Geenpeil, organiseer nog veel meer van dit soort referenda. Ga sowieso over nee tegen stemmen wat de EU betreft. Laat ze maar zweten en 7 kleuren stront schijten die eurofielen.

  Like

 10. Thoth zegt:

  Eurofiel schijt in z’n broek. Prima. Stem dus nee. En daarna graag een stem of wij moslims in Nederland en Europa willen hebben…

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Het enige waarvoor dat drankorgel bang is, is dat-ie z’n vet betaalde baantje in Brussel kwijtraakt.
  Ik plak hier voor de nieuwkomers nogmaals het inmiddels bekende stripverhaal.
  Spread the word, mensen:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/19/stripverhaal-jean-claude-juncker/

  Like

 12. Drs.P. zegt:

  Ga maar ff je gore broek volschijten smerige nazi rat!!!
  Autochtone bevolking naaien met gigantische boosaardige booslim invasie, heel het continent in een staat van burgeroorlog brengen om het “plan” uit te voeren, mennnnnn wat wordt het tijd om deze alcoholist en cabalvazal eruit te flikkeren!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 13. Democratie is een lachertje

  Enkele maanden geleden schreef ik u over de campagne GeenPeil en hoe er getracht werd een referendum in het leven te roepen die u en mij de kans geeft voor of tegen het associatieverdrag tussen Oekraïne en de Europese Unie (EU) te stemmen. U zult zich deze campagne ongetwijfeld nog herinneren en, wellicht nog belangrijker, de ongefundeerde kritiek en afschuw vanuit het medialandschap gericht op GeenPeil. Inmiddels is bekend dat het referendum op 6 april gaat plaatsvinden. Afgelopen vrijdag, op de eerste dag van het nieuwe jaar, is het associatieverdrag met Oekraïne officieel doch ondemocratisch in werking getreden. Alle lidstaten dienen vooraf het verdrag te hebben geratificeerd eer het van kracht kan gaan. Dankzij de succesvolle campagne van GeenPeil moet de Nederlandse Staat eerst de uitslag van het referendum afwachten en pas daarna kan een eventuele ratificatie worden gegeven. Desondanks heeft de EU afgekondigd dat het verdrag per 1 januari jl. in werking is getreden. Hiermee toont de EU maar eens te meer aan dat democratie ver te zoeken is. Het gaat echter principieel tegen de natuur van Curiales in om deze situatie te laten voor wat het is en daarom zullen wij ons in de komende maanden hard maken voor het vervolg van de campagne van GeenPeil. Wij zullen ons uiterste best doen om de Nederlandse burgerij te overtuigen van het feit dat Oekraïne in geen enkel opzicht voldoet aan de voorwaarden van een potentieel EU-lidmaatschap en wij hen derhalve ver buiten de deur dienen te houden. Lees verder >>> http://curiales.nl/2016/01/04/geenpeil-democratie/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Adriaan Jansens: 13.35. uur. Precies wat U zegt. Het “Vierde Rijk”, is werkelijkheid geworden. De SS ers. der rode dictatuur EUSSR regeren. Het boek 1984, van George Orwell is hierdoor werkelijkheid geworden.

   Geliked door 1 persoon

   • Ja Tom wat bij veel mensen in het achterhoofd een rol speelde, wordt nu langzaam maar zeker de omtrekken van het EU-Fascisme duidelijker.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Er zit ook een grote trans-Atlantische component in Tom.

    Misschien is dat wel de drijvende kracht er achter .

    Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Fantastisch !

   Misschien ook eens de trans Atlantische krachten achter dit gebeuren wat verduidelijken
   om een wat helderder beeld te verkrijgen ..

   Like

 14. Marc zegt:

  Het is toch iedereen duidelijk dat die man volkomen dement is?

  Like

  • Edjan zegt:

   Marc, was het maar waar!

   Like

   • Edjan zegt:

    Marc, vervolg: ik bedoel: was hij maar dement. Ik geloof veel meer dat hij en de hele overheid een kwaadaardig plan aan het uitvoeren zijn. Men streeft niet zozeer naar een kalifaat, dat is slechts een middel. Men streeft primair naar een dictatoriaal geleide superstaat met totale controle en een zeer grote, zeer arme en zeer domme pauperlaag.

    Like

 15. danny zegt:

  Ik wil helemaal geen vierde rijk van zogenaamde Europese landen en al helemaal geen uitbreiding met o.a. Oekraïne.
  De natiestaat moet weer in eren hersteld worden.
  Wegwezen met eunazi’s ; juncker, verhofstadt en schulz en vele anderen eunazi’s
  Ik stem tegen !

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Het Vierde Rijk is pro-islam. Dus wie kan er dan nog voor de EU zijn?

  Like

 17. Waarom krijg ik het idee dat dit weer 1 van hun “afleidingsmanoeuvres” is? Bindende referenda zijn namelijk vanaf het begin van de EU afgeschaft! En raadgevende referenda zijn dus een grote “wassen neus”!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Realpredictor: 14.19. uur. Dat is volledig correct, wat U zegt. We moeten EEN BINDEND REFERENDUM krijgen, waar de politieke clowns, van “links tot rechts”, niet onder uit kunnen komen!

   Like

   • henk der niederlander zegt:

    Ik ben er vast van overtuigd dat er nooit een bindend referendem zal komen want dat gaat de echte baantjesjager te veel geld en macht kosten. Mag Ipk even terug verwijzen naar het referendum of NI wel of niet bij de Eu aan zou sluiten. Eenzelfde farce zou het vomgende referendum zijn geloof dat maar van mij.

    Like

 18. koddebeier zegt:

  Dat zou mooi zijn als ze de EU opblazen !

  Like

 19. jungleelephant zegt:

  Wij hoorden al te vaak dat “het licht uit zou gaan”!Hopelijk maakt dat geen indruk meer,en anders hebben we nog wel kaarsen!

  Like

 20. joopklepzeiker zegt:

  De aankomende president verkiezingen in de USA is van groot belang voor de toekomst van de wereld.

  Dus ook voor ons unithoekje gevuld met melk koeien in het grote reich .

  Like

 21. Guardiacivil zegt:

  Ik weet maar een ding, als daadwerkelijk iedereen op een nee stemt en dit wordt nogmaals genegeerd dan hebben ze een burgeroorlog gecreëerd en weet dan zeker dat die zal komen ook. Dus welke keus zullen ze maken in Brussel? Als deze er komt dan is Brussel heel snel ontmanteld denk ik en dan zal door moedige mensen de staat van beleg worden ingesteld tot er snel in samenspraak met de Eu landen een voorlopige overeenkomst is misschien met aanstelling van een onafhankelijke Europese commissie.

  Like

 22. Avidia zegt:

  Ik stem NEE, tegen de corruptie in de eu en zeker tegen deze vieze man. ik doe alles wat de Eu verbied en geniet er van.

  Like

 23. Kraftavilqa zegt:

  Bedoelt dat zwijn niet gewoon: “there can be no democraat in Europe”?

  Like

 24. Kraftavilqa zegt:

  Bedoelt dat zwijn niet gewoon: “there can be no democracy in Europe”?

  Like

 25. Jules Vismale zegt:

  Nou moe! De EU-blaaskaak Jean-Claude Juncker waarschuwt ons dus voor een grote crisis als Nederland straks NEE zegt tegen het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne! Hij vindt dat wij gewoon maar JA moeten stemmen om ons al een Europese strateeg te gedragen om te verhinderen dat wij in een crisis belanden! Die vent heeft, zoals Geert Wilders zou verkondigen, zaagsel in zijn kop daar Nederland en de rest van Europa allang in crisis verkeren door de gehate euro, de ondemocratische grondwet, dalende economie, de vluchtelingenstroom, de oprukkende islam, de zogenaamde “vrede” hier en de steeds groter wordende verdeeldheid.
  Net als vele andere populisten wil ik niets liever dat de gehate EU wordt opgeblazen en zal ik bij het komende referendum voor de volle 100% NEE stemmen en laten Juncker en zijn akelige EU-vrienden niet het hart in hun lijf of gebeente hebben om dit wederom af te wijzen! Naar de verdoemenis met de EU en wij allemaal onze vrijheid en onafhankelijkheid terug krijgen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s