Keulen: De leugens van de Duitse politiek

Screenshot_43

Vice-bondskanselier Sigmar Gabriel (SPD) en bondskanselier Angela Merkel (CDU)

(Door: Dr. Christian Weilmeier – Vertaling: E.J. Bron)

De overvallen van Keulen hebben de stemming in Duitsland op een bijna unieke wijze verhit. Het is net als na een terreuraanslag. Nu verwaardigt zelfs bondskanselier Angela Merkel zich om enkele kritische vragen te stellen. De politiek vaart echter nog steeds geen koers van waarheid, maar blijft leugens produceren.

De verklaringen van de politie hebben zich nu als leugens ontpopt, als tamelijk brutale leugens zelfs. De waarheid werd niet verdraaid of anders geïnterpreteerd, maar er werd compleet gelogen in de stijl van geen arrestaties, geen Syriërs, enz. We moeten echter niet denken dat alles de schuld is van de Keulse chef van de politie Wolfgang Albers. Je kunt er stellig van uitgaan dat er sprake was van mondelinge aanwijzingen uit het ministerie van Binnenlandse Zaken. Zo gaat dat bijvoorbeeld ook bij de openbare ministeries. Wanneer daar een einde gemaakt moet worden aan een politiek impopulair proces, dan belt het ministerie van Justitie de procureur-generaal op, die geeft de “wensen” mondeling verder naar beneden. De kleine officier van justitie ter plaatse mag er dan voor opdraaien. Zo zal het ook in Keulen geweest zijn. Een pionoffer Albers zou te weinig zijn, er moeten consequenties volgen voor de deelstaatregering.

Hetzelfde schouwspel bij de grote coalitie in Berlijn. Ook hier hulpeloze eisen, geen spoor van verantwoordelijkheid en consequenties. Merkel geeft toe dat we in deelgebieden van de migratie een beetje over geweld moeten discussiëren, voor de rest gaat ze gewoon zo door als tot nu toe. De CDU eist scherpere wetgeving, alsof het falen niet juist gelegen zou zijn in het feit dat al lang bestaande Duitse wetten niet meer worden toegepast. De Duitse regering weigert echte grenscontroles, tienduizenden komen ongecontroleerd het land binnen. Dat is het falen van de politiek. Verscherpingen van wetten zijn slechts rookgordijnen die de aandacht hiervan moeten afleiden.

De nummer 1 zijn echter opnieuw de vertegenwoordigers van de opinie-vormende klasse, al die stichtingen, initiatieven en NGO´s, due graag op staatskosten propaganda maken. Ze willen nu de aandacht van de excessen in Keulen afleiden door generaliserend te spreken van mannengeweld of hordes mannen. Ik hoor al hoe ze vers geld eisen voor feministische gender-campagnes. Je leest al artikelen uit het linkse kamp dat het er nu om zou gaan een antiseksistisch front te openen. Hier worden de feiten weg gelogen. Van Keulen moet de turbo voor de eigen ideologie gemaakt worden. Het waren dus gewoon niet abstract “mannen”, die in Keulen aanvallend werden, maar immigranten. Voor de Refugee-fractie is dat bijna onverdraaglijk. Vanuit actueel oogpunt moet je bijna geschokt zijn over de naïeve welkomsthysterie van afgelopen herfst. Dat was geen hoogtepunt van Duitse evenwichtigheid, maar het toppunt van Duitse onevenwichtigheid en naïviteit. Deze naïviteit is nu in Keulen te pletter geslagen. Ook al wordt er van bovenaf brutaal verder gelogen en vergoelijkt, het ontwaken grijpt om zich heen en het vertrouwen in de beweringen van de politiek gaat richting nul. Het systeem van machtsbehoud in Duitsland wankelt.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Dr. Christian Weilmeier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Keulen: De leugens van de Duitse politiek

 1. Edjan zegt:

  Buitengewoon goed artikel.
  Ik hoop dat de conclusie van dr. Christian Weilmeier: “het ontwaken grijpt om zich heen en het vertrouwen in de beweringen van de politiek gaat richting nul. Het systeem van machtsbehoud in Duitsland wankelt” zich bij verkiezingen zal gaan vertalen in een groei van de AfD.
  Merkel zal niet stoppen, in geen geval.

  Like

 2. Joga zegt:

  Laat het dan maar gauw omvallen. Europa kan zich niets beter wensen. Voor een verandering in Nederland: Stem PVV in maart 2017.

  Like

 3. frank de bakker zegt:

  Met mijn boerenverstand zou ik zeggen dat Merkel het geen 1 week meer volhoud.
  Dit is niet meer te houden lijkt mij, volgende week vrijwillig afgetreden Merkel?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Wacht maar politieke lapzwansen. De geschiedenis gaat zich herhalen, jullie zijn de Republiek van Weimar vergeten, lammelingen. Dezelfde ellende, LINKS wat zich op straat ging “matten”, met “rechts”. Uiteindelijk kwam er een einde door de dictatuur van de NSDAP/SOCIALISTEN van Adolf Hitler. En weer zal de politiek er debet aan zijn, dat we dictatuur en oproer gaan krijgen, ze hebben NIETS geleerd sinds 1945!

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  In het leugenvod (on)Trouw probeert de redactie ook weer eens het beeld te herstellen dat vluchtelingen, vluchten en zielig zijn.
  Daar wordt dan weer een heel artikel aan gewijd:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/36361/Vluchtelingen/article/detail/4221279/2016/01/09/Vluchtelingen-in-Nederland-straf-daders-Keulen-met-ijzeren-hand.dhtml#reactions
  De grap is echter, dat het ondanks alles precies bevestigt wat wij hier weten: het zijn allemaal islamisten, die hier komen uitvreten; ze zeggen het zelf.
  Al is de leugen nog zo snel, de islam achterhaalt hem wel. Zo iets dus.

  Like

 6. Marc zegt:

  “Je kunt er stellig van uitgaan dat er sprake was van mondelinge aanwijzingen uit het ministerie van Binnenlandse Zaken.”
  Hitler deed dat net zo!

  Like

 7. infinitely ignorant. zegt:

  Ik lees net de berichtgeving over de actieve censuur die de politie toe moet passen in opdracht van hogerhand. De eerste vraag die in me opkomt is ,in hoeverre zijn dit soort instructies hier in Nederland uitgegeven? Het zal mij niets verbazen als eerdaags hier de beerput ook open gaat, ik kan niet wachten tot de feiten naar buiten komen.
  Hier het artikel, http://nieuws.tpo.nl/2016/01/09/schokkend-strikte-instructies-duitse-politietop-om-misdrijven-vluchtelingen-niet-te-melden/

  Like

 8. danny zegt:

  Duidelijk taal in dit artikel.
  merkel en overige ministers dienen zo snel op te stappen!
  Hetzelfde geld voor het kabinet rutte, wegwezen.
  Zij zijn mede verantwoordelijk voor de komst van massa’s ‘ zogenaamde vluchtelingen richting onze landen.

  Like

 9. carthago zegt:

  Het klassieke drama van de feodale Eussr is zich aan het ontpoppen. De elitaire nieuwe nazi’s zoals juncker, Mergel, hollande,ook gij rutte en pechtold, zijn hun elitaire maatschappelijk gedoneerde positie en goed gevulde portemonnee aan het gebruiken om de endlosung van democratie, soevereiniteit.

  Like

 10. GT zegt:

  Sla die verdomde linkse fascisten van hun sokkel, die geven geen ene moer om hun burgers ze ze haten ze gewoon, we worden uitgewisseld en wordt niet meer naar u geluisterd, al worden mensen vermoord dan zijn ze zo genaamd geschokt, nee mensen het is oorlog tegen de islam tegen het zittende pluche in Brussel OORLOG zie dat nu toch eens in zie wat er gebeurd is in Duitsland bij oud op nieuw, is allemaal het plan van die smerige Moslims en de EU GEORKESTREERD DESTABILISEREN ten koste van mensen levens de Europese burger is afgeschreven in hun ogen zie dat toch eens in ze willen oorlog ze gaan het krijgen ook menig politiek kopstuk zal het niet overleven,ik hoop dat ze dat beseffen er is een grens en die is nu overschreden, als ik zou kunnen schafte ik mij een….. en niet zomaar eentje mag wat kosten maar ik heb geen vergunning, maar als ik de kans krijg zal ik het doen de overheid kan ons niet meer beschermen en wil het ook niet, dus zullen we het zelf moeten en kom ik ooit in gevaar zal ik het ….gebruiken heb ik geen …. heb ik wat anders, om lees goed burgers te beschermen want wat hebben we nog te verliezen en ik waarschuw die 6e colonne de relschoppers van het zittende pluche zijn ook gewaarschuwd!Er zal straks een leger opstaan van miljoenen mensen uit Europa die zich tegen de gevestigde orde zullen keren, en zeg maar dag tegen Europa het is einde verhaal! En die Amerikaan lacht in zijn vuistje dacht u dat ik het grote spel niet door heb ten koste van Miljoenen mensen levens!
  Duitsland neem uw verantwoordelijkheid, en eis dat die Merkel met heel haar aanhang onmiddellijk aftreed !
  Tegen die Guthmensen zeg ik blijf uit mijn buurt, want ik kots van jullie monsters uit het diepste ter aarde!

  Like

 11. tjonge zegt:

  en nog zie je de tegendemonstranten op de pegia keulen scanderen dat “refugees welcome” zijn ?
  wat zit er toch in hun drinkwater ??

  Like

 12. Ik heb al vele jaren niet meer gestemd want ik heb geen vertrouwen in de leugenaars. Wat in Keulen gebeurd is is natuurlijk ongehoord. Het is een oorlogsverklaring. Er is een grote politieke verschuiving noodzakelijk om gepast voor te bereiden op wat komen gaat. Want dit is pas het begin, een kleine demonstratie waar ze toe in staat zijn. De schellen zijn van mijn ogen gevallen. Jaren lang had ik mijn twijfels over de PVV. Ik dacht dat het zo erg niet was. Na deze feiten is snel en daadkrachtig ingrijpen is noodzakelijk en de PVV is de enige die de waarheid durft te benoemen. De waarheid is, dat dit de enige partij is die ik deze taak toevertrouw. In het komende half jaar verwacht ik meer ellende en verwacht ik vervroegde verkiezingen. De PVV zal een monsterzege gaan halen. Laten we onmiddellijk de grenzen dicht gooien, stoppen met liegen, de problemen blootleggen, benoemen, bespreken en snel, gericht, hard en rechtvaardig aanpakken. Al die linkse rakkers moeten even ophoepelen. Ik keek voor de grap op de website van groen links. Niets, maar dan ook niets te vinden over deze ongekende migratiestroom. De belangrijkste kwestie sinds de 2e wereldoorlog en het staat niet eens op hun agenda. Dat kun je toch niet meer serieus nemen. Het wordt snel tijd voor actie.

  Like

 13. henk der niederlander zegt:

  Vergeet niet dat hier in xe lage landen de bevolking op pfecies dezelfde manier belogen word met in het voortouw Rutte die wekelijks de kans krijgt om zijn kwatsverhalen mag komen vertellen tijdens ( het gesprek met xe minister president) waarbij het journaille pertinent vragen weigert te stellen die er werkelijk toe doen

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Wij weten allemaal dat het hele programma van de regering een grote leugen is en het is zo erg dat deze schorum zich helemaal niets van de Nederlandse burger aantrekt. Dus u weet ergens ook al in uw onderbewustzijn wat u moet doen om nog erger te voorkomen.

  Like

 15. Republikein zegt:


  wirtschaftswunder

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s