‘Links rijdt zich zo graag te pletter tegen de muur van zijn eigen grote ideologische gelijk’

Screenshot_53

(Door: Luckas Vander Taelen)

‘Hoelang gaat die haast principiële verblinding nog duren die links aan zichzelf oplegt als het over problematische culturele verschillen gaat?’ vraagt Luckas Vander Taelen zich af.

Het duurde dàgen voor de Duitse media durfden schrijven wat alle slachtoffers en ooggetuigen van de vreselijke gebeurtenissen in Keulen op Oudejaar al gezegd hadden : dat het hier ging over Noord-Afrikaanse of Arabische mannen. De media hadden zichzelf een strenge zelfcensuur opgelegd, om toch niet de link te leggen met de grote stroom asielzoekers die dat jaar in het land waren binnengekomen.

Wir Schaffen Das” had kanselier Angela Merkel immers gedecreteerd. Wie zelfs voorzichtige bedenkingen had bij de culturele schok die zo een instroom zou veroorzaken, werd meteen afgevoerd als een xenofobe racist.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op ‘Links rijdt zich zo graag te pletter tegen de muur van zijn eigen grote ideologische gelijk’

 1. Driek zegt:

  Ik lees op de site van de Telegraaf:

  Politie maakt eind aan Pegida-demo in Keulen
  KEULEN –

  De Duitse politie heeft zaterdagmiddag in Keulen een resoluut einde gemaakt aan een demonstratie van anti-islambeweging Pegida en de extreemrechtse partij Pro Köln. Met een waterkanon werden de honderden demonstranten uiteen gejaagd. De politie kwam in actie nadat ze werd bekogeld met flessen en rotjes.

  Bij de ongeregeldheden is een journalist gewond geraakt. Ook zouden er mensen snijwonden in hun gezicht hebben opgelopen. Een nog onbekend aantal demonstranten is gearresteerd.

  Een tegendemonstratie van rond de 2500 mensen, voornamelijk vrouwen, tegen racisme en seksisme verliep beduidend vreedzamer.

  De politie was in groten getale op het plein voor het Keulse centraal station aanwezig. Er waren rond de 1700 agenten op de been.

  Aanleiding voor de demonstraties was de massa-aanranding in de nieuwjaarsnacht. Meer dan 170 vrouwen werden op het stationsplein beroofd, aangerand of zelfs verkracht door een menigte mannen, onder wie zeker achttien asielzoekers.

  Bondskanselier Angela Merkel zei vrijdagavond dat asielzoekers die de wet overtreden, sneller moeten kunnen worden uitgewezen. Dat zou al moeten kunnen als de persoon in kwestie wordt veroordeeld tot een voorwaardelijke straf. Nu kan een asielverzoek pas worden afgewezen als de asielzoeker tot minstens drie jaar celstraf is veroordeeld.

  Like

  • Edjan zegt:

   Er gaat helemaal niemand veroordeeld worden, laat staan uitgewezen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Driek: 18.12. uur. Als dat zo gegaan is als U zegt, dan hebben de “linksen”, en de politiek-correcten hun feestje vanavond. Maar ik vrees dat de RODEN en de RODE PERS ervoor gezorgd hebben dat er rotzooi van zou komen. Ik vertrouw de LEUGENPERS in Duitsland en Nederland niet!

   Like

   • Wachteres zegt:

    Precies Tom. Wij noemen dat: agent- provocateurs inzetten.

    Dat was mijn gedachte ook al.

    Like

   • Laat ze hun feestjes maarhebben, Tom: Daar komen ze uiteindelijk niet ver mee!
    “Keulen”heeft het één en ander losgemaakt, waar men niet langer omheen kan, temeer, daar die rifapen en woestijnratten wel niet de tegenwoordigheid van geest zullen hebben om uit tactisch oogpunt éven wat gas terug te nemen.
    Die gaan op de ingeslagen weg voort tot men zich wel achter het oor MOET gaan krabben!
    Geloof me, de policor is op zijn retour, hoe dan ook!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Republikein zegt:

    Maar zo is het niet gegaan.
    Bekijk het hele filmpje maar eens!
    Vergeet de televaag.
    Je zei het toch al?

    Tom Hendrix zegt:
    9 januari 2016 om 15:00

    Zo de RODEN en ANARCHISTEN en ander “linksvolk”, gaat weer voor geweld zorgen. Altijd komt geweld van LINKS!!

    Like

 2. Pingback: ‘Links rijdt zich zo graag te pletter tegen de muur van zijn eigen grote ideologische gelijk’ | Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s