LIVE VIDEO!: PEGIDA-demonstratie en tegendemonstratie voor het hoofdstation in Keulen


(Officieel begin van de PEGIDA-demonstratie: 14.00 uur!)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", Duitsland. Bookmark de permalink .

54 reacties op LIVE VIDEO!: PEGIDA-demonstratie en tegendemonstratie voor het hoofdstation in Keulen

 1. Aad Mulder zegt:

  vreselijk dat er nog zoveel voorstanders voor aanranding van vrouwen zijn zie tegen demonstratie

  Like

  • Berthe zegt:

   Scherp geformuleerd, Aad!
   En: 17 januari 2016 om 13 uur kunnen wij onze, hoogstaande cultuur verdedigen in Apeldoorn!! Met zulke verraderlijke politici moeten we de straat wel op….

   Like

  • Frerik zegt:

   Ja en als je nu deze mensen van pegida samenziet denk je gelijk aan dat het extremisten zijn want dat is zo te zien. [nee natuurlijk niet] maar ja zo zullen ze in de avond wel weer worden weggezet door de mensen politci met een afwijking. Hulde aan deze vaderlandslievende mensen.

   Like

  • Sjaak zegt:

   Aad !
   Dat is het dal der Ahnungslozen !
   Een puinhoop van betaalde scholieren, arbeidschuwe
   elementen en ingeschuchterde oude indoktrineerde
   mensen !

   Like

  • asjemenou zegt:

   bekijk die vrouwen eens die VOOR ZIJN!!!!!
   allemaal lelijke ouwe viswijven met spinnewebben tussen hun benen.
   die willen maar wat graag dat die testosteronbommen hun spinnewebben weghalen.
   als die vrouwen met oudejaarsnacht op dat plein hadden gestaan…………
   waren de verkrachters en vingervluchtelingen heel hard weggelopen.

   Like

  • kouwe kak zegt:

   Die voorstanders zijn uiteraard zo links al wat,tot dat hun eigen kind iets overkomt! In loop der tijd ben ik dat linkse schuim gaan haten,Nb dat prinsesje wordt bewaakt met geladen pistool op school,jouw kind trappen ze in elkaar hoor!Uiteraard zal Bolle Willem A niet de zorg hebben dat amaliatje wordt aangerand!!En de ph bea staat al gereed,voor als het echt uit de klouw loopt!! voor veilige aftocht naar zuid Amerika!/ergo ze worden wederom als helden ingehaald!!lees 40/45
   Ben 67 naar word kots van deze terminaal zieke samenleving!!

   Like

  • kouwe kak zegt:

   Bolle W.A. zal niet wakker liggen over zijnAmlia ,die wordt met pistool op school zelfs bewaakt!Deze links draaiende verraders zijn erger dan struisvogels!!tot dat hun eigen kind iets overkomt??ik ben faliekant anti islam en dat is mijn goede recht!
   Vraag IS REALISME RACCISME??
   dit land is terminaalziek en de verraders lopen rond!!Waarom Pim en Theo wel??
   zomaar een gedachte kronkel
   Als ze dat zooitje afknallen vier ik het!
   AMEN

   Like

 2. Benesha zegt:

  Waarom zijn mensen die hun vege lijf, hun vrouwen, hun kinderen, hun welvaart en cultuur willen verdedigen fascisten? Onnozele linksen.

  Like

 3. elisah zegt:

  Ze zijn gehersenspoeld vanwege de schaamte voor hun verleden en gedragen zich daardoor als een geslagen hond. Werkelijkheidsbesef is hun vreemd.
  Opa was ss-nazi en papa kampbeul. Zo denken ze hun verleden van zich af te kunnen schudden maar ze maken zichzelf alleen maar belachelijk en onderdanig.

  Like

  • SeeMore zegt:

   Waarom gebeurd er hier in NL dan precies hetzelfde??
   Wij hebben dat verleden niet!!
   Wat een verschil met ons “democratische” NL.
   Wordt Pegida alhier naar totaal verlaten locaties verbannen;
   in Duitsland mogen ze demonstreren in het hol van de leeuw.
   Gewoon in het centrum.

   Like

 4. elisah zegt:

  Ik heb het natuurlijk over de tegendemonstranten, mocht dat niet duidelijk zijn.

  Like

 5. frank de bakker zegt:

  Is dit ”live” en blijft die camara online de hele tijd?
  Dan ga ik er namelijk even voor zitten, zou eigenlijk gaan sporten om mezelf topfit te maken voor de komende burgeroorlog maar ben hier ook wel erg benieuwd naar.

  En idd als je na – Keulen jezelf nog durft te voegen bij een tegen PEGIDA demonstratie klopt er weinig in je bovenkamer!

  Like

 6. frank de bakker zegt:

  Btw hele grote +1 voor youtube dat ze dit live uitzenden, plus er is chat bij erg grappig, chat is niet misselijk.
  Ben wel bang dat dit offline gaat snel.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  De tegendemonstranten hebben een heel moeilijk verhaal. Krakend AFA/SP/IS-tuigh bestaat ook voor de helft uit vrouwen en mogelijk beseffen er een paar dat een toekomst als broedbak in komokleding, niet echt helemaal ideaal zal zijn.
  Anyway, de linkdoosch die nu nog staat te krijsen tegen Pegida, laat haar eigen zusters verschrikkelijk vallen. Dat gaat zeer doen.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Tegendemonstratie ???? Zeker weer die Linkse Bruinhemden !

  Like

 9. topsporter zegt:

  De rapen zijn gaar dames en heren moslims, neem afstand van die fascistische ideologie.

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Ja ongelooflijk dat er na de gebeurtenissen niet alleen in Keulen, maar ook in Hamburg, Coburg, Berlijn en andere plaatsen er nog zoveel tegendemonstranten staan waaronder zelfs vrouwen….

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Zo de RODEN en ANARCHISTEN en ander “linksvolk”, gaat weer voor geweld zorgen. Altijd komt geweld van LINKS!!

  Like

 12. Vederso zegt:

  Heb gedacht: als de Keulenaars nu niet op de been komen, zijn ze geen knip voor de neus waard. Gelukkig zijn er vele mensen die het niet koud laat.

  Like

 13. Geronimo zegt:

  Links rijdt zich toch zo graag te pletter tegen de muur van zijn eigen grote ideologische gelijk ! Pas toen bleek dat het deksel niet langer op de doofpot kon blijven, omdat te veel burgers zicht hadden gekregen op de waarheid en de ware toedracht van de gebeurtenissen, werd schoorvoetend toegegeven dat Syrische vluchtelingen inderdaad de daders waren van de aanrandingen en verkrachtingen in Keulen (en elders). I.p.v. van de politiechef, enkel een marionet van het misdadige Duitse regime, had Merkel haar ontslag moeten indienen, want zij is onmiskenbaar de hoofdverantwoordelijke voor wat er zich nu niet alleen in Duitsland, maar in heel Europa afspeelt. Zij is een regelrechte misdadigster.

  Wat niet belet dat er nog altijd een grote meute linkse ééncelligen rondlopen die het nog altijd niet willen of kunnen zien. De super idioten !

  Like

 14. Geronimo zegt:

  @vederso
  Een volk dat zijn vrouwen zomaar laat verkrachten, is in wezen een verslagen volk. Verkrachting is nl. altijd een uiting van dominantie van de verkrachter op zijn slachtoffer. Met hun daden hebben deze vluchtelingen duidelijk willen stellen dat zij gekomen zijn om te domineren. Dat is wat aan de basis ligt van deze crapuleuze daden van vreemd gespuis dat door Angela en zovele naïeve Duitse burgers ‘willkommen’ werd geheten, als een verrijking voor de Duitse samenleving. Wat dit werkelijk inhoudt, daar hebben ze in Keulen en elders meteen een hartig voorproefje van gekregen. Benieuwd of ze nog zin hebben in meer?

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  En dan nog deze feiten. Al twee keer eerder, in 1914 en 1940, begon de ellende – mede vanuit Duitsland- in 1914 i.v.m. de moord op een prins van de Oostenrijks-Hongaarse monarchie, die vermoord werd te Serajewo, het was geloof ik Franz Ferdinand ( de prind) door een ANARCHIST/ dus links!, en in 1940 door Adolf Hitler om een Groot Derde Rijk, te stichten. En nu is het de zogenaamde democratische TRUT Merkel, die Europa naar de verdommenis helpt, met haar linkse vrindjes van de SPD! De politieke bende, in heel Europa, van “links tot rechts”, zijn absoluut SCHULDIG aan deze MOSLIMELLENDE!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   (de prind) is natuurlijk de prins/aartshertog Franz Ferdinand.

   Like

  • Linsky zegt:

   Hoi Tom, Ik wil effe wat kwijt over je — ANARCHIST/ dus links— = in feite Gavrilo Princip!

   Voor zover ik begrijp wil je zelf ook graag achtergrond informatie;

   De permanente en ‘officiële’ geschiedsvervalsing houd in -eist- dat Gavrilo Princip consequent in de media en algemene literatuur Servier wordt genoemd. Dat kwam overheden indertijd al goed uit, evenals nu natuurlijk. Je kunt Seviers niet genoeg demoniseren!

   Gavrilo Princip (ook wel Gabriël Princip) (Obljaj, Bosnië, 25 juli 1894 – Theresienstadt, Oostenrijk-Hongarije, 28 april 1918)

   Bosniër die door de moord op aartshertog Franz Ferdinand van Oostenrijk in een klap bekend werd. De moord betekende het startschot van de Eerste Wereldoorlog.
   Princip werd in 1894 geboren in het kleine plaatsje Obljaj maar vertrok in 1912 naar Belgrado om te studeren.

   Hij sluit zich hier aan bij een geheime Bosnisch Servische socialistische beweging genaamd ‘De Zwarte Hand’, ook wel bekend onder de naam ‘Jong Bosnië’. Deze beweging streefde de aansluiting van Bosnië en Herzegovina bij Servië na.
   Als Gavrilo Princip in 1912 in Belgrado arriveert wil hij zich aansluiten bij het Servische leger dat op het punt staat Macedonië binnen te vallen. Hij wordt echter geweigerd.

   Volgens de verhalen zou een majoor hem hebben gezegd dat hij te klein en zwak was om dienst te doen in het leger. Dat zij daarin gelijk hadden toont aan de aanslag zelf aan, omdat die feitelijk gezien zeer knullig was opgezet.

   De Serviërs worden gedwongen de verantwoordelijkheid van de aanslag op zich nemen.
   Oostenrijk verbreekt hierop op 25 juli de diplomatieke betrekkingen met Servië.
   Een sneeuwbaleffect volgt en de Eerste Wereldoorlog wordt geboren.
   Princip bleek letterlijk en figuurlijk het startschot voor de Eerste Wereldoorlog te hebben gegeven.

   …..Hij was dus Bosniër!

   Voor meer over de smeerlapperij in de door de VN en USA veroorzaakte oorlog in Bosnië en Servië: “De vermoorde onschuld van Slobodan Milošević”
   https://ejbron.wordpress.com/2012/01/29/de-vermoorde-onschuld-van-slobodan-milosevic/

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Linsky: 16.52. uur. Bedankt beste Linsky. Ik wist er van mijn schoolkennis uit het begin van de jaren ’60 van de vorige eeuw nog wat van, maar de kern was ik wat kwijt. Verder weet ik ook maar al te goed, wat het MOSLIMVARKEN ORIC tijdens de burgeroorlog in Joegoslavië geflikt heeft, namelijk het uitmoorden van 100 Servische dorpen.

    Like

 16. Sjaak zegt:

  De stilstand komt garandeerd van de rooie linkse rioolratte Jäger
  die de politie aanwijzng gegeven heeft om de gemoederen
  van Pegida op te fokken !
  Ze provoceren een escelatie en faselen wat over Straftatbestand
  en willen een bewijs crieren dat de Pegida de veroorzakers zijn
  om Pegida te verbieden !

  Like

 17. Roeland zegt:

  Vanaf 13.45 tot 1630 in Nederland “erbij” geweest. Deze beweging zal steeds meer aanhang krijgen. 4000 vreedzame demonstranten. Dat in Keulen!
  Waanzin dat ze niet mochten doorlopen. De politie was wel erg snel met het inzetten van traangas en waterkanonnen.

  Ik ben zeer onder de indruk van wat ik zag. Laten we hopen, dat de ommekeer nu echt begint.
  90% waren doorsnee burgers , die daar liepen ; zowel mannen als vrouwen. Leeftijden van 20 tot 80 jaar denk ik.

  E J Bron ; hartelijk dank voor deze service!

  Like

 18. rs zegt:

  hoor net op het nieuws dat Pegida aanhangers “gestopt “zijn door de Politie………….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @rs: 17.13. uur. En het ergste is nog, dat de smerige roden van de SPD, en de handlangers van CDU/CSU, ervoor gezorgd hebben dat er rotzooi kwam. Wat bleek, nu had de POLITIE/POLIZEI opeens wel voldoende personeel op straat en wel 1700 agenten! Rara, hier klopt toch iets niet, in de verkrachtingsnacht- door de Arabieren- was de politie er slechts met 1 man en een halve paardekop! Dit stinkt! De SS politie bestaat dus weer!

   Like

   • Sjaak zegt:

    Theresa !
    Will jij een burgeroorlog met tandeloze tijgers winnen ?
    Heeft de HoGeSa de vrouwen aangerand en verkracht ?
    Ze hebben zich daarvoor gesteld en schreeuwend aan de
    politie gevraagt:
    WAAR WAREN JULLIE BIJ DE JAARWISSELING ?
    Het linkse Antifa gezindel heeft nadat de stoet opgelost
    werd, alle wegen verspert en een terugtocht onmogelijk
    gemaakt ! Achter stond de politie met pepperspray en
    waterkannonen en voor hun de Politie die de Antifa niet
    terugdringen kon !
    Op you Tube zijn god zij dank opnamen die dit bewijzen !
    Ik probeer een kopie te instaleren !
    Ik heb liever tien HoGeSa mensen als een zo’n rat
    die deze aanrandingen gepleegt hebben !
    En wanneer er werkelijk een aard burgeroorlog uitbreekt,
    moeten die winnen met oude niet weerbare mensen ?

    Like

   • Rustig aan, Sjaak: Je hebt van louter opwinding je reactie al onder Tom z’n comment gezet. Kalm nou maar, : Ik heb niets tegen de HoGeSa.
    Maar als het waar is, wat dat artikel zegt: Dat ze begonnen zijn, de polítie met flesjes en dergelijke te bekogelen, dan is dat niet slim:
    Dat geeft je tegenstanders een stok om de hond te slaan.
    Misschien blijft Edwin inderdaad wat te veel aan de veilige kant, maar de keerzijde is, dat ze óns niet rechtstreeks van geweld hebben kunnen beschuldigen.
    Dus: Tja, wáár ligt het juiste midden?
    In elk geval toch niet bij de kit een geldige reden geven om de demo uit elkaar te slaan:
    Als ze dàt doen zónder geldige reden, of iets anders, zoals het onterecht in beslag nemen van die cartoon in Utrecht, heb je nog een gerede kans, dat het achteraf op hèn terugslaat. Als ze daarentegen in het gelijk gesteld worden, ben je verder van huis!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 19. joopklepzeiker zegt:

  Ik wens de tegen demonstreerders dan ook veel verkrachtingen en geweld toe.

  En dat dankzij de financiële steun en de criminele open society organisatie van soros .

  Like

 20. Pogo zegt:

  Als je jezelf buiten het politieke en sociale systeem plaatst (in gedachten dan), kun je mooi aanschouwen hoe ze hier in Europa de bevolkingen tegen elkaar opzetten.
  Links, rechts of what ever…..als er maar dualiteit is.
  Er moeten tegenpolen bestaan. Men moet ‘in hokjes denken’.
  Anders werkt de ‘verdeel & heers’-politiek niet zodat de elite (of hoe je het ook maar wilt noemen) onder de radar gewoon hun gang kan blijven gaan.
  Geef het volk net genoeg ‘Brood & Spelen’ zodat ze daar druk mee kunnen zijn.
  Maar geef ze net te weinig zodat ze te sterk kunnen worden.

  De dualiteit tussen het links- of rechtsdenken is een zegen voor de machthebbers.
  Het stelt hun in staat om dat te verkiezen wat hun het beste uitkomt.
  De ene keer dit, de andere keer dat.
  Linksom of rechtsom……
  En ondertussen vervullen we de wens van de ‘elite’.
  “Vrees niet!” zullen ze steeds blijven roepen.
  Al creëren zij zelf de problemen, zij gaan ook voor een oplossing zorgen.
  Oplossingen waarin een ieder zich moet schikken maar wel zo dat het naar de wens is van de machthebbers.
  “Wir schaffen das!”

  These – antithese – synthese
  Die strategie is al zo oud als de eerste weg naar Rome.
  “Wel vol blijven houden hè! U moet blijven stemmen zodat we dit theaterstuk op kunnen blijven voeren.”
  Na zovele jaren en zoveel voorbeelden valt het kwartje nog steeds niet dat we niks anders zijn dan slaven in een systeem wat niks opheeft met de slaven en hun wensen.

  Daarom kunnen ze ons van alles door de strot duwen.
  Omdat wij, volgens hen, niet weten welke kant alles opgaat.
  De ‘elite’ schippert er tussendoor d.m.v. het paaien van de ene kant maar ook van de andere kant.
  En ‘het’ kiest de kant waarop de meeste voordelen te behalen zijn.
  Niet voor het volk maar voor hunzelf.

  Wij vergeten dat er geen sprake is van een oorlog als niemand zich meldt aan het front.
  Gelijk de democratie.
  Als de helft gaat stemmen is er blijkbaar nog steeds sprake van ‘democratie’.
  Maar what the fuck….al zal iedereen stemmen (ideaal voor de ‘elite’) dan maken we het ze wel heel gemakkelijk met er tussendoor schipperen.

  Like

 21. tjonge zegt:

  mensen denk na !
  alle pegida demonstraties waren tot nu toe allemaal zo goed als vreedzaam verlopen.
  .
  NU heel duitsland in de brand staat over de verkrachtingen wordt pegida keulen “plotseling gewelddadig” ?
  .
  doorziet (op een paar na) nou niemand dat de politiek die zogenaamde “gewelddadigheid” NET NU !! nodig heeft om maatregelen tegen pegida te kunnen nemen, misschien wel verbieden in de toekomst want teveel geweld en pliesie kan veiligheid niet waarborgen, maar op zijn minst wordt iig pegida in een kwaad daglicht stellen, dus missie geslaagd.
  .
  wat mij opvalt; luister naar de rotjes, allemaal dezelfde knal, dus van 1 persoon m.i.
  ik krijg ook sterk de indruk dat er een aantal oproerkraaiers er tussen geplaatst zijn om dus de rotjes te gooien en flesjes gooien.
  .
  naar ik weet is er nog in geen enkele pegida demo gegooid met flessen of vuurwerk, altijd vreedzaam aan de kant van pegida, politiek heeft dus deze negatieve berichten nodig, en zeer waarschijnlijk zelf gecreëerd !
  .
  de timing van de pegida “onlusten” komt de politiek iig heeel goed uit.
  .
  ik ben wantrouwig….

  Like

  • Sjaak zegt:

   TJONGE !
   Dit is de kop van het krantennieuws van vandaag !

   Pegida in Köln Die hässliche Fratze der Chaoten !

   Pas maar op, dit laat Pegida zich niet bieden en dat
   zullen ze maandag-avond in Dresden merken !
   Zou dit daar eveneens zo verlopen,
   dan is het hek van de dam !

   Like

   • tjonge zegt:

    dat een 20 rotjes en een stuk of 10 flesjes zogenaamd aanleiding is om massaal pepperspray en waterkanon te gebruiken is schandalig.
    .
    geen gevechten te zien, geen vernielingen, niks van dat alles !
    .
    vooropgezet plan door de politie dit zogenaamde geweld, kan niet anders, ze schijten in de broek dat het hele volk in oproer komt…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s